Doktora gittiniz mi benimde sezeryan olcak keseyi gördünüz mü siz ?Aynen benim de 3 kasım ama sezaryen olacağım için 23 ekime denk geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittiniz mi benimde sezeryan olcak keseyi gördünüz mü siz ?Aynen benim de 3 kasım ama sezaryen olacağım için 23 ekime denk geliyo
hic blmyrum doktorum bana 2hafta sonra gel dedi 2hafta nasil necicekse artikBenim 27 ocak 27-28 günde bir adet görüyorum cumartesi sabahtan randevumuz var kese sanırım görülmez. İlk kızımda 5. Haftada kese görüldü 6+3 de kalp atışını dinledik
İlk gebelik sanırım o dönem arada bahane bulup önden gidiyorduk hep doktorlar en doğru süreci söylüyorlar ama bizler sabırsız davranıyoruzhic blmyrum doktorum bana 2hafta sonra gel dedi 2hafta nasil necicekse artik
aynen cnm ilk gebelik benim doktorum bahanede kabul etmiyor yaa valla cok sabirsizim cok stresliyim goreniycem kalpbatisini duyamiycam kafamda hep bunalr varrİlk gebelik sanırım o dönem arada bahane bulup önden gidiyorduk hep doktorlar en doğru süreci söylüyorlar ama bizler sabırsız davranıyoruz
Benim evet 25 ocak26ocak adet tarihim senin 25ocak o zaman
Aklına kötü şeyler getirme doktor ne zaman çağırdıysa inan bi bildiği vardır. Ben daha ilk kontrole bile gitmedim 2 martta gideceğim :)aynen cnm ilk gebelik benim doktorum bahanede kabul etmiyor yaa valla cok sabirsizim cok stresliyim goreniycem kalpbatisini duyamiycam kafamda hep bunalr varr
bende ilk kontole gitmedim doktorumlankonusuyorum degerleri gonderiyorum dunkunude gonderdim 2hafta sonra gel dedi isteeAklına kötü şeyler getirme doktor ne zaman çağırdıysa inan bi bildiği vardır. Ben daha ilk kontrole bile gitmedim 2 martta gideceğim :)
Hayırlı olsun o Zaman kaç kere kan verdin ne çıktı değerler?bende ilk kontole gitmedim doktorumlankonusuyorum degerleri gonderiyorum dunkunude gonderdim 2hafta sonra gel dedi istee
ilk degerim 9.66ikinci 67 ucuncu 182dorduncu 345 cikti cnmHayırlı olsun o Zaman kaç kere kan verdin ne çıktı değerler?
hayirlinolsun canim insaallahMerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 25 ocak sat günüm dün öğrendim gebe olduğumu daha önce kasım ayında gelişimi durduğu için bir bebeğimi kaybettim insalla Rabbim. Hepimize kucagimiza almayı nasip eder evlatlarımızı. .
Teşekkür ederimhayirlinolsun canim insaallah
normadir herhalde cnm senin kese gorulebilir o zamanBenim.normalde 4+0 ama yumurtam bi hafta erken çatlamış ti kan değerim de dün 1400 çıktı normal mi sizce
Pazartesi inşallah gidecegim Dr a bakalım inşallah görülür. Bi de ben de çok uyKu yaptı gebelik siz de de var mı böyle belirtilernormadir herhalde cnm senin kese gorulebilir o zaman
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 25 ocak sat günüm dün öğrendim gebe olduğumu daha önce kasım ayında gelişimi durduğu için bir bebeğimi kaybettim insalla Rabbim. Hepimize kucagimiza almayı nasip eder evlatlarımızı. .
canım maşallah çok güzel artmışilk degerim 9.66ikinci 67 ucuncu 182dorduncu 345 cikti cnm
Çok güzel canım kan değerin. Haftaya görürsün keseni bu değerlerle.Benim.normalde 4+0 ama yumurtam bi hafta erken çatlamış ti kan değerim de dün 1400 çıktı normal mi sizce
Doktora gittiniz mi benimde sezeryan olcak keseyi gördünüz mü siz ?
Hoş buldukHoş geldin :) benim de sat 25 ocak
canım maşallah çok güzel artmış
İnşallah bakalım ilk gebeliğin çok sıkıntılı yedi diye bu defa hep korkuyorumÇok güzel canım kan değerin. Haftaya görürsün keseni bu değerlerle.