2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim 27 ocak 27-28 günde bir adet görüyorum cumartesi sabahtan randevumuz var kese sanırım görülmez. İlk kızımda 5. Haftada kese görüldü 6+3 de kalp atışını dinledik
hic blmyrum doktorum bana 2hafta sonra gel dedi 2hafta nasil necicekse artik

İlk gebelik sanırım o dönem arada bahane bulup önden gidiyorduk hep doktorlar en doğru süreci söylüyorlar ama bizler sabırsız davranıyoruz
aynen cnm ilk gebelik benim doktorum bahanede kabul etmiyor yaa valla cok sabirsizim cok stresliyim goreniycem kalpbatisini duyamiycam kafamda hep bunalr varr

aynen cnm ilk gebelik benim doktorum bahanede kabul etmiyor yaa valla cok sabirsizim cok stresliyim goreniycem kalpbatisini duyamiycam kafamda hep bunalr varr
Aklına kötü şeyler getirme doktor ne zaman çağırdıysa inan bi bildiği vardır. Ben daha ilk kontrole bile gitmedim 2 martta gideceğim :)

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 25 ocak sat günüm dün öğrendim gebe olduğumu daha önce kasım ayında gelişimi durduğu için bir bebeğimi kaybettim insalla Rabbim. Hepimize kucagimiza almayı nasip eder evlatlarımızı. .

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 25 ocak sat günüm dün öğrendim gebe olduğumu daha önce kasım ayında gelişimi durduğu için bir bebeğimi kaybettim insalla Rabbim. Hepimize kucagimiza almayı nasip eder evlatlarımızı. .
hayirlinolsun canim insaallah

Benim.normalde 4+0 ama yumurtam bi hafta erken çatlamış ti kan değerim de dün 1400 çıktı normal mi sizce

Hoş geldin :) benim de sat 25 ocak

ilk degerim 9.66ikinci 67 ucuncu 182dorduncu 345 cikti cnm
canım maşallah çok güzel artmış

X