- 6 Ağustos 2011
- 477
- 525
Valla canım ben de tiksindim artık herkesin duymasından. Bi hevesle en yakın arkadaşıma söyledim maaşallah duymayan kalmadı işyerinde. Şu anda bende de bilmeyen yok. Herkes biliyor. o ona o ona derken herkes öğrendi. Ben de çok korkuyorum nazar değmesinden.. Bir de kızlar ben işim gereği hergün araç kullanıyorum 200 km.. Şimdiden dert oldu bana bu durum, çünkü sürekli dikkatli olmam lazım.. Yani öyle yatabilmem dinlenebilmem mümkün değil. Üniversitede çalıştığım için haftada 20 saat de dersim var hep ayaktayım. Bebeğe zararı olur mu sizce?Allaha emanetler canim. Insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Ayni korkulari yasiyoruz kesinlikle. Bazen bu korkular kucagima alana kadar devam etcek mi diyorum.
Cnm o kahverengi lekelenme kiloda gelen mi yada peçeteye gelen mi? OluyrCanım araştırdım boş gebeliğin belirtileri normal gebelikle aynıymış sadece ilerleyen süreçte kahverengi lekelenme oluyormuş ama bende yok şükür ilk zamanlar baş dönmem mide bulantim uyku hali falan vardı ama şuan hiç bişey hissedemiyorum belki psikolojik ama bilmiyorum çok üzüldüm ilk öğrendiğimde sadece ara sıra mide bulantim oluyor o kadar başka bı belirti yok
Bilmiyorumki canım ikiside olur galiba çünkü henuz oyle bi durum yaşamadım ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam oldu 2.ci günü leke şeklinde geldi sonra bitti 3 haftadır hem progestan hemde haftada bir iğne oluyorum ağrım falan da yok lekelenmede yokCnm o kahverengi lekelenme kiloda gelen mi yada peçeteye gelen mi? Oluyr
Yani canım eski köyde yaşayan kadınları düşün her işi yaparlarmış Allah korur bebeğini merak etme Allah'a tevekkül et herşey güzel olur bişey olmaz inşallah benim düşük riskim var ama mecbur çalışmam lazım dua ediyorum başka çarem yok Allah korusun bebeklerimiziValla canım ben de tiksindim artık herkesin duymasından. Bi hevesle en yakın arkadaşıma söyledim maaşallah duymayan kalmadı işyerinde. Şu anda bende de bilmeyen yok. Herkes biliyor. o ona o ona derken herkes öğrendi. Ben de çok korkuyorum nazar değmesinden.. Bir de kızlar ben işim gereği hergün araç kullanıyorum 200 km.. Şimdiden dert oldu bana bu durum, çünkü sürekli dikkatli olmam lazım.. Yani öyle yatabilmem dinlenebilmem mümkün değil. Üniversitede çalıştığım için haftada 20 saat de dersim var hep ayaktayım. Bebeğe zararı olur mu sizce?
Canım benim amiinnn inşallah en kısa zamanda keselerini görür kalp atışlarını duyarız da içimiz rahat eder :)Sen de çok yormamaya çalış kendini canım. Rahat kıyafetler giymeye çalış en azından.Yani canım eski köyde yaşayan kadınları düşün her işi yaparlarmış Allah korur bebeğini merak etme Allah'a tevekkül et herşey güzel olur bişey olmaz inşallah benim düşük riskim var ama mecbur çalışmam lazım dua ediyorum başka çarem yok Allah korusun bebeklerimizi
Anladm ben en iyisi dr muayene oluym içim içimi yiyr cnm değerm 9 du ya kimyasl olsaydı coktan kan gelrdi deme hamlelk belrtlerm var ama hastaneye gdp kan testnn yükseldgni görmedn rahatlyamcm galiba motalm bozlduBilmiyorumki canım ikiside olur galiba çünkü henuz oyle bi durum yaşamadım ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam oldu 2.ci günü leke şeklinde geldi sonra bitti 3 haftadır hem progestan hemde haftada bir iğne oluyorum ağrım falan da yok lekelenmede yok
Canım moralini bozma herkesin ki aynı olcak diye bişey yok herşey olacağına varır telaş etme gönlünü ferah tut her kahverengi lekelenme boş gebelik olmayabilirAnladm ben en iyisi dr muayene oluym içim içimi yiyr cnm değerm 9 du ya kimyasl olsaydı coktan kan gelrdi deme hamlelk belrtlerm var ama hastaneye gdp kan testnn yükseldgni görmedn rahatlyamcm galiba motalm bozldu
Ins sağlıkli dır bebeğin inş iyi şeyler söyler doktor, inş sağlıklı şekilde alırsın kucağına, en azından mide bulantısı var, göğüs ağrın ne durumdaCanım araştırdım boş gebeliğin belirtileri normal gebelikle aynıymış sadece ilerleyen süreçte kahverengi lekelenme oluyormuş ama bende yok şükür ilk zamanlar baş dönmem mide bulantim uyku hali falan vardı ama şuan hiç bişey hissedemiyorum belki psikolojik ama bilmiyorum çok üzüldüm ilk öğrendiğimde sadece ara sıra mide bulantim oluyor o kadar başka bı belirti yok
Canım aynen dar giyinmiyorum ben keseyi 4+5de duydum ama hala kalp atışını duyamadim inşallah duyarız bı an onceCanım benim amiinnn inşallah en kısa zamanda keselerini görür kalp atışlarını duyarız da içimiz rahat eder :)Sen de çok yormamaya çalış kendini canım. Rahat kıyafetler giymeye çalış en azından.
Canım geçen yıl dış gebelik geçirdim felaket göğsüm ağrıyordu bunda çok az ağrım var bende anlamadımIns sağlıkli dır bebeğin inş iyi şeyler söyler doktor, inş sağlıklı şekilde alırsın kucağına, en azından mide bulantısı var, göğüs ağrın ne durumda
Doktor sana neye göre boş gebelik olabilir dedi ki. Boyle bi kanıya varmak için nasıl bi bulgu görmüş.Canım araştırdım boş gebeliğin belirtileri normal gebelikle aynıymış sadece ilerleyen süreçte kahverengi lekelenme oluyormuş ama bende yok şükür ilk zamanlar baş dönmem mide bulantim uyku hali falan vardı ama şuan hiç bişey hissedemiyorum belki psikolojik ama bilmiyorum çok üzüldüm ilk öğrendiğimde sadece ara sıra mide bulantim oluyor o kadar başka bı belirti yok
Bilmyrm yinede içim rahat değil yCanım moralini bozma herkesin ki aynı olcak diye bişey yok herşey olacağına varır telaş etme gönlünü ferah tut her kahverengi lekelenme boş gebelik olmayabilir
İnşallah canım yarın olmak bilmiyor bir yandan da korkuyorum kötü birşey diyecek diye 2 gün önce betam 5180 di 14 yaşımda oglum var sonrası bu ilk gebeliğim çok tedavi gördüm bıraktığım anda Rabbim nasip etti
zaten normal tempon böyleymiş bir problem olacağını zannetmiyorum. Onceden sürekli oturan bi insan olsan da hamile kalınca bu tempoya geçsen sıkıntı olur derdim ama zaten senin normalin bu. Hiç bi problem olmaz içini ferah tut.Valla canım ben de tiksindim artık herkesin duymasından. Bi hevesle en yakın arkadaşıma söyledim maaşallah duymayan kalmadı işyerinde. Şu anda bende de bilmeyen yok. Herkes biliyor. o ona o ona derken herkes öğrendi. Ben de çok korkuyorum nazar değmesinden.. Bir de kızlar ben işim gereği hergün araç kullanıyorum 200 km.. Şimdiden dert oldu bana bu durum, çünkü sürekli dikkatli olmam lazım.. Yani öyle yatabilmem dinlenebilmem mümkün değil. Üniversitede çalıştığım için haftada 20 saat de dersim var hep ayaktayım. Bebeğe zararı olur mu sizce?
Valla canım ben de tiksindim artık herkesin duymasından. Bi hevesle en yakın arkadaşıma söyledim maaşallah duymayan kalmadı işyerinde. Şu anda bende de bilmeyen yok. Herkes biliyor. o ona o ona derken herkes öğrendi. Ben de çok korkuyorum nazar değmesinden.. Bir de kızlar ben işim gereği hergün araç kullanıyorum 200 km.. Şimdiden dert oldu bana bu durum, çünkü sürekli dikkatli olmam lazım.. Yani öyle yatabilmem dinlenebilmem mümkün değil. Üniversitede çalıştığım için haftada 20 saat de dersim var hep ayaktayım. Bebeğe zararı olur mu sizce?
Doktorlar sakincasi olmadigini soylesede ilk 3 ay riskli diye biliyorum ben. Yani gebelik riskliyse o daha kotu yonde etkileyebilir. Basimiza bisey gelene kadar riskli oldugunu bile bilmeyebilirz. Bence 3 aylik olana kadar yapmayin. Tabi genede sizin tercihiniz.Kızlar buarada ben bişey sorucam iliskiye devam ediyormusunuz şu dönemde doktora bununla ilgili soru soran var mı. Ben biara sordum keseyi görene kadar ara verin demişti. Kese gördüğümüz gün de sormayı unuttum.
Canim icini ferah tut bence bir aksilik olsa kanama olurdu. Hatta kanama olduğu halde gebeligi devam eden arkadaslar var. Bende tekrar baktirmadim deger ne alemde diye. Ama bu sekilde dusunuyorum acikcasi. Umarim dusundugum gibidir.Anladm ben en iyisi dr muayene oluym içim içimi yiyr cnm değerm 9 du ya kimyasl olsaydı coktan kan gelrdi deme hamlelk belrtlerm var ama hastaneye gdp kan testnn yükseldgni görmedn rahatlyamcm galiba motalm bozldu