2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayirli olsun canim 4 yil az zaman degil. Insallah saglikla kucagina alirsin.

Canim dualarimiz seninle insallah guzel haberler verirsin insallah. Moralini yuksek tutmaya calis. Zor biliyorum ama once bir doktor gorsun.
Canm gidemyem eşimlede kavga ettik gitmyrsn dedi ben napcm bilmyrm ya var mı yok mu onuda bilemyrm şimdi ağrılarm var halen ama işte

Canm o an kötü durumdayken yazım hatalarına bakamadm anlıcan.

Canm gidemyem eşimlede kavga ettik gitmyrsn dedi ben napcm bilmyrm ya var mı yok mu onuda bilemyrm şimdi ağrılarm var halen ama işte
Canim benim sakin kalmaya calis. Oncelikle bastada konustugumuz gibi bebislerimiz dogacakklari varsa her sekilde dogacaklar buna inan. Ama nasip degilse elimizden bir sey gelmez. Esine bida soyle bir sey olursa sen sorumlu olursun de. Eger gidemezsende evde bekliceksende akisina birakmis olursun. Ama ben olsam mutlaka hastaneye gitmeye calisirdim. Keske tekrar kanda baktirmasaydin. Tam olarak bahsettigim seyde buydu. Yani yolunda gitmeyen bisey varsada görüp insanon elinden bisey gelmiyor cogu zaman. Bu arada agrin cokmu?

Canim doktorun onayi ile girebiliyorsun yürüyüs gibi yuzmede normal doguma faydali ama panik olup korkacaksan hic gerek yok tabiki allah gönlüne göre versin insallah
Zaten doktor onay vermişti bi kere girdim enfeksiyon kapmışım rahim açıldı bebek düştü :) çok riskli artık benim için.

Kzlar degerm9,32 bgn yaptrdk8.92 değerm nye düştü ağlyrm öğrendgmden beri çok kötymmm kanamamda gelmedi
Canım değerin çok düşük şimdiye çok yükselmesi gerekirdi. Doktorun başta kimyasal gebelik olabilir diye söylemedi mi? Burda herkes iyi yönden bakmaya çalışmış ama ben sana gerçekleri söyleyeyim.normalde 10-20 bu değerlere kimse hamilelik demez. Mutlaka doktora görün ve değerlerini de göster. Şimdiye senin 500 filan olması gerekiyordu.

Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben üzmemek için söylemek istemedim

Hanımlar dr gittim dr rahimde kalınlaşma daha yeni gebeliklerde oluyor dedi bende söledim adete yakın yumurtladm ondan olablr dedi değerlerde fark yok dedi bir hafta bekle ondan snra yap dedi o zaman 100 lere gelmesi lazm dedi bekleyin dedi folik asit ve kan ilacı verdi sizce varmdr hamilelik?

Canm gittim kimyasal yada düşük demedi kalınlaşma var rahimde dedi bir hafta daha bekleyelm dedi ilaç verdi folik asit birde kan ilacı verdi bana

Canm gttim dr yeni geldim rahimde kalınlaşma var dedi bende söledim adete yakın yumurtladım ondan olablir yeni gebeliklerde kalınlaşma oluyormuş dediki bir hafta bekleyin o zaman artışına bakarız aynı yerden tekrar yaparsn dedi dr bir hafta beklcm

canım hemen umutluzluğa kapılma dr git değişik labaratuarlarda yapılan testler de farklılık gösterir tekrar akşamki yaptırdığın yerde yaptır moralini bozma iyi düşün iyi olsun herşey
Cnm dr gittim rahimde kalınlaşma var ded bir hafta bekle dedi bana ondan snra yap dedi gebelik yok yada kimyasal demedi kanamam yokta dedim folik asit verdi birde kan ilacı olmasa cnm kalınlaşma nye olsunki deme?

Selam kızlar
Aranızda 2015 annesi olan varmı merak ettim :)
Ben 2015 haziran annesiydim ama bebişim mayısta doğdu :) Şimdi mayısta 3 yaşına giricek inşallah:)
İstanbulda oturuyorum, yazılım destek hattında çalışıyorum. 30 yaşındayım, Sinopluyum :) Bilen varmı bilmiyorum çamlıca erdem hastanesinde doğum düşünüyorum ama henüz 5. Haftadan sonra gidicem kısmetse ilk kontrolüme :) Sizlerden ortak yanlarımız olan varmı merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…