Hayirli olsun canim 4 yil az zaman degil. Insallah saglikla kucagina alirsin.Günaydın kızlarbende Allah nasib ederse kasım annesi olarak aranıza katıldımmm dün öğrendim gebeliğimi hcg 700 çıktı.4 yıllık yorucu bekleyişimiz bu mutlulukla sona erdi inşaAllah.Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
2 gün geçti yaptım canım niye böle oldu anlamadm kanamam yok halen ağrılarım oluyorCanim aradan kac gun gecti? Dur hemen uzme kendini. Allah buyuk kanamada gelmemis.
Canm kanama yok niye böle oldu anlamadmCanım ağlama bilemiyorum neden olduğunu sen bi git istersen hastaneye doktor daha iyi bilgi verir
Canim dualarimiz seninle insallah guzel haberler verirsin insallah. Moralini yuksek tutmaya calis. Zor biliyorum ama once bir doktor gorsun.2 gün geçti yaptım canım niye böle oldu anlamadm kanamam yok halen ağrılarım oluyor
Canm gidemyem eşimlede kavga ettik gitmyrsn dedi ben napcm bilmyrm ya var mı yok mu onuda bilemyrm şimdi ağrılarm var halen ama işteCanim dualarimiz seninle insallah guzel haberler verirsin insallah. Moralini yuksek tutmaya calis. Zor biliyorum ama once bir doktor gorsun.
Canm o an kötü durumdayken yazım hatalarına bakamadm anlıcan.Kız minnoş sen kaç yaşındasın bakim :)) niye kelime yazarken aradaki harfleri yazmıyorsun. Eskiden bizim zamanımızda kontur derdi vardı tek sms e herşey sıgsın diye öyle yazardık aklıma o geldi :) bu arada aynı hastanedemi yaptırdın bu iki testi belki cihazlardan dolayı değerler farklı çıkmış olabilir. İnşallah bebişin seninledir. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dua oku bol bol.
Canim benim sakin kalmaya calis. Oncelikle bastada konustugumuz gibi bebislerimiz dogacakklari varsa her sekilde dogacaklar buna inan. Ama nasip degilse elimizden bir sey gelmez. Esine bida soyle bir sey olursa sen sorumlu olursun de. Eger gidemezsende evde bekliceksende akisina birakmis olursun. Ama ben olsam mutlaka hastaneye gitmeye calisirdim. Keske tekrar kanda baktirmasaydin. Tam olarak bahsettigim seyde buydu. Yani yolunda gitmeyen bisey varsada görüp insanon elinden bisey gelmiyor cogu zaman. Bu arada agrin cokmu?Canm gidemyem eşimlede kavga ettik gitmyrsn dedi ben napcm bilmyrm ya var mı yok mu onuda bilemyrm şimdi ağrılarm var halen ama işte
canım hemen umutluzluğa kapılma dr git değişik labaratuarlarda yapılan testler de farklılık gösterir tekrar akşamki yaptırdığın yerde yaptır moralini bozma iyi düşün iyi olsun herşeyCanm o an kötü durumdayken yazım hatalarına bakamadm anlıcan.
Zaten doktor onay vermişti bi kere girdim enfeksiyon kapmışım rahim açıldı bebek düştü :) çok riskli artık benim için.Canim doktorun onayi ile girebiliyorsun yürüyüs gibi yuzmede normal doguma faydali ama panik olup korkacaksan hic gerek yok tabiki allah gönlüne göre versin insallah
Ayy şimdi farkettim yanlış yazmışım canım hhahah tam tersi inşallah öğrenmek kısmet olur da ciciş ciciş kombinlerle giderim tatilime :)))Cinsiyeti öğrenmek istemiyormusun? :)
Canım değerin çok düşük şimdiye çok yükselmesi gerekirdi. Doktorun başta kimyasal gebelik olabilir diye söylemedi mi? Burda herkes iyi yönden bakmaya çalışmış ama ben sana gerçekleri söyleyeyim.normalde 10-20 bu değerlere kimse hamilelik demez. Mutlaka doktora görün ve değerlerini de göster. Şimdiye senin 500 filan olması gerekiyordu.Kzlar degerm9,32 bgn yaptrdk8.92 değerm nye düştü ağlyrm öğrendgmden beri çok kötymmm kanamamda gelmedi
İnşallah canım :)))) gönlünden geçen neyse rabbim onu nasip etsin :))Ayy şimdi farkettim yanlış yazmışım canım hhahah tam tersi inşallah öğrenmek kısmet olur da ciciş ciciş kombinlerle giderim tatilime :)))
Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben üzmemek için söylemek istemedimCanım değerin çok düşük şimdiye çok yükselmesi gerekirdi. Doktorun başta kimyasal gebelik olabilir diye söylemedi mi? Burda herkes iyi yönden bakmaya çalışmış ama ben sana gerçekleri söyleyeyim.normalde 10-20 bu değerlere kimse hamilelik demez. Mutlaka doktora görün ve değerlerini de göster. Şimdiye senin 500 filan olması gerekiyordu.
Hayatın gerçekleri ve doğal seleksiyon. Gerçeği bilmese haftaya daha çok üzülmeyecek mi?Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben üzmemek için söylemek istemedim
Canm gittim kimyasal yada düşük demedi kalınlaşma var rahimde dedi bir hafta daha bekleyelm dedi ilaç verdi folik asit birde kan ilacı verdi banaCanim benim sakin kalmaya calis. Oncelikle bastada konustugumuz gibi bebislerimiz dogacakklari varsa her sekilde dogacaklar buna inan. Ama nasip degilse elimizden bir sey gelmez. Esine bida soyle bir sey olursa sen sorumlu olursun de. Eger gidemezsende evde bekliceksende akisina birakmis olursun. Ama ben olsam mutlaka hastaneye gitmeye calisirdim. Keske tekrar kanda baktirmasaydin. Tam olarak bahsettigim seyde buydu. Yani yolunda gitmeyen bisey varsada görüp insanon elinden bisey gelmiyor cogu zaman. Bu arada agrin cokmu?
Canm gttim dr yeni geldim rahimde kalınlaşma var dedi bende söledim adete yakın yumurtladım ondan olablir yeni gebeliklerde kalınlaşma oluyormuş dediki bir hafta bekleyin o zaman artışına bakarız aynı yerden tekrar yaparsn dedi dr bir hafta beklcmCanım değerin çok düşük şimdiye çok yükselmesi gerekirdi. Doktorun başta kimyasal gebelik olabilir diye söylemedi mi? Burda herkes iyi yönden bakmaya çalışmış ama ben sana gerçekleri söyleyeyim.normalde 10-20 bu değerlere kimse hamilelik demez. Mutlaka doktora görün ve değerlerini de göster. Şimdiye senin 500 filan olması gerekiyordu.
Cnm dr gittim rahimde kalınlaşma var ded bir hafta bekle dedi bana ondan snra yap dedi gebelik yok yada kimyasal demedi kanamam yokta dedim folik asit verdi birde kan ilacı olmasa cnm kalınlaşma nye olsunki deme?canım hemen umutluzluğa kapılma dr git değişik labaratuarlarda yapılan testler de farklılık gösterir tekrar akşamki yaptırdığın yerde yaptır moralini bozma iyi düşün iyi olsun herşey
Çok saol kuzuşum seninde inşallah:)İnşallah canım :)))) gönlünden geçen neyse rabbim onu nasip etsin :))