2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Benim düşük riskim vardı 15 gün ilişki olmasın denildi sonrasında kalp atışlarını duyalim öyle denildi ama benimki sıkıntılı olduğu için yanlış bilgi olmasın belki size söylemeyebilir

Doktor sana neye göre boş gebelik olabilir dedi ki. Boyle bi kanıya varmak için nasıl bi bulgu görmüş.
Canım her hafta gittim kesenin boyutlarına göre ama emin değilim bide kalp atışlarını duyamadi oysa çok erkendi her hafta 10mm daha yükselmiş ama gelişmemiş diyor

Bana ilişki yasak dedi lekelenme olduğu için mi başka bir şey için mi bilmiyorum ama

Kzlar degerm9,32 bgn yaptrdk8.92 değerm nye düştü ağlyrm öğrendgmden beri çok kötymmm kanamamda gelmedi
Kız minnoş sen kaç yaşındasın bakim :)) niye kelime yazarken aradaki harfleri yazmıyorsun. Eskiden bizim zamanımızda kontur derdi vardı tek sms e herşey sıgsın diye öyle yazardık aklıma o geldi :) bu arada aynı hastanedemi yaptırdın bu iki testi belki cihazlardan dolayı değerler farklı çıkmış olabilir. İnşallah bebişin seninledir. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dua oku bol bol.

Hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İlk gebeliğimde daha kan testi sonucunu aldım kese kalp atışı felan yok ortada. İşyerimde yöneticime bildirdim ordan nasıl olduysa yayılmış. Bende herkes birbirinden öğrenceğine benden öğrensin dedim face de paylaştım. Çok şükür sağ salim kucağıma aldım. Ama eltimler hiç kimseye söylemedi hatta işyerinde bile karnı şişene kadar gizlemiş hiçyerdede paylaşmadılar. Ama çok sıkıntılı bi doğum geçirdi son dakkada kurtuldu bebek yine başka bi arkadaşımın 4 yıldır çoçuğu olmuyordu tüp bebekle hamile kaldı. Korktukları için paylaşmadılar hiçbiyerde. 5 aylıkken felan erken doğum oldu şimdi küvezdeler çok şükür iyiler şimdi. Yani maalesef olacaklara biz engel olamıyoruz. Nazar diye bişey var ama birde alnımıza yazılan var. Rabbim hepsini korusun nazarlardan kazalardan belalardan. İnşallah sorunsuz bi 9 ay geçiririz bu topikte :)

Kızlar ev aldı başını gidiyor ve ben hiç bişey yapmak istemiyorum yardıma gelin bana
Ahh ahh kolumu kaldıracak halim yok bide misafir çağırdım akşama hem de yatılı. Hem çalışıyorum hemde evde oğlum var. Benim yüküm daha fazla Allah yardımcımız olsun :)))
Eşime daha söylemedim akşama misafirlerin eşliğinde süpriz yapmayı düşünüyorum. Misafir dediğim eşimin sevdiği kuzeni ve eşi. Hani mutlu anımıza ortak olsunlar istedim.

Ama kızlar eşim şok olcak. çünkü o yaza istiyordu bebeği. Bu biraz süpriz oldu. İkide bir ya hamileysen napcaz diyip duruyor morelimi bozuyor, dün akşam çok kırıldım. İnşallah öğrendiğindede saçma sapan kırıcı bişey demez, sevincim buruk birazcık Bugun ikinci kan testini yaptırcam kesinleşsin diye. İlk değerim perşembe akşamı 524 çıkmıştı. İnşallah artmıştır.

Canım erkekler odundur biraz herşey beklenir :) ama sen sıkma canını geçen yaz hamileyim diye hiç denize falan girememiştim boş bir yaz geçirdim diye bu sene yaza hazırlamıştım kendimi ama yine hamileyim bir yaz daha evde geçecek ama sağlık olsun. Yeter ki bu sefer sağlıkla kucağıma alayım seneye kalsa da önemli değil planlarımız.

Aynen canım odunsu bi tepki verdi cidden. Ben çok istiyordum temmuzdan beri ama eşim 2019da istediği için tek taraflı tabi düzenli çalışma olamadı. En son pes ettim ovu takibi bile yapmadım regl takvimini bile kapattım tamam artık olmıcak demekki dedim bu ay oldu bizde kısmetse haziran sonu tatile gidiyoruz kışın almıştık. Rabbim nasip ederse cinsiyetini öğrenmiş olmamamın mutluluğu ile bi tatil yapmak istiyorum

Cinsiyeti öğrenmek istemiyormusun? :)

Hamilelikte deniz normal doguma cok yardimci ilk gebelugimde girmistim 2 gebeligimi 2 aylikken kaybettim ama bu 3. Gebeligim de gene nasip olursa girerim denize simdi daha cok yeni 960 beta bakalim kismetimizde ne var

Hamilelikte deniz normal doguma cok yardimci ilk gebelugimde girmistim 2 gebeligimi 2 aylikken kaybettim ama bu 3. Gebeligim de gene nasip olursa girerim denize simdi daha cok yeni 960 beta bakalim kismetimizde ne var
Canım geçen yıl 3-4 aylarıma gelmişti. Düşükle sonuçlandı gebeliğim. Şimdi o yüzden herşeyden korkuyorum. Kısmet olursa şimdi de 6-7 aylara gelicek ama giremem korkudan

Canım geçen yıl 3-4 aylarıma gelmişti. Düşükle sonuçlandı gebeliğim. Şimdi o yüzden herşeyden korkuyorum. Kısmet olursa şimdi de 6-7 aylara gelicek ama giremem korkudan
Canim doktorun onayi ile girebiliyorsun yürüyüs gibi yuzmede normal doguma faydali ama panik olup korkacaksan hic gerek yok tabiki allah gönlüne göre versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…