Doktor bana da 2 yumurta oluşmuş ilaç mı kullanıyordun demişti, çoğul gebelik olursa ben çok kötü olurum. Allahım isteyen herkese versin. Ben çok korktumyanlış biliyorsun. ailede ikiz olması sadece ikiz olma ihtimalini arttırır.
ailende hic ikiz olmasa bile yine ikiz olabilir.
birde ben tedavi görmüstum. 2 yumurtam oluşmuştu. ikisi de tutmuş olabilir. kısmet.
O sancı anında kestiklerini bile hissetmezsin. Sadece sonrasında iyileşirken biraz canın acır ama sezeryan daha kötü bence. Rahatça oturup kalkılmıyor bebekle bile ilgilenemiyorsun doğru düzgün.Makasla kestiklerini bilmiyordumben gönüllü sezaryanı seçerim, böyleyse
Haklsn canm işte ne biliym insan yinede tesirgin oluyor ama ben ilk baştan baktrmam heralde vajinadan yinede korkum var cnm o yuzdnYok canım karından ilk aşamada görünmüyor , kilo faktörü de giriyor mesela. Ben de baya makale flan okudum internette doktorlar uzmanlar baya yazıyor , ilk haftalarda vajinal ultrason daha net bilgi verir diye.. sadece şöyle bi inanç var mesela zaten sağlıklı olmayan bir gebelikte kontrole gidiyorlar alttan bakıyorlar üstüne de düşük yapıyor mesela hemen bundan dolayı oldu diye düşünüyorlar ama o aslında tesadüfiymiş.. cinsel ilişkiden bir farkı yokmyş vajinadan bakmasına . Sadece rahim agZına kadar getiriyormuş aleti. Kese zaten daha içerde . Ama benim de yakınlarım alttan baktırma diyip duruyor mesela ben henüz söylemedim ama hamile kalıp gidersen baktıema dediler . Bence de halk arasında bu bir yanlıs anlaşılma, sağlıklı bi gebelikte bebek o yüzden düşemez yani tutunmamışsa düşer ama o zaren de düşecektir .
Doğrudur cnm ama yinede ben ilk zamanlar baktrmam ya tedirginim bu konudaYok yok canim ilk muayenelerde bakiliyor karindan gorunmez diye. Bide dedigm gibi riskli gebelerde tedaviyle olanlarda falan da once vajinadan bakiyorlar. Son anlarda cati muayenesi icin bakiliyor.
Maalesef cogunlukla kesiyorlar bende o islemi hic istemiyorum ama dusununce sezeryandan da korkuyorum onda da kesiyorlar. Dogumun kolayi yok bence ya. Her turlu bi dikis olucak sanirm.Makasla kestiklerini bilmiyordumben gönüllü sezaryanı seçerim, böyleyse
Karindan baktirirsin canim. Doktor o konuda illa diretmez zaten. Karindan istiyorum dersin.Doğrudur cnm ama yinede ben ilk zamanlar baktrmam ya tedirginim bu konuda
Makasla kestiklerini bilmiyordumben gönüllü sezaryanı seçerim, böyleyse
Ne yaptiniz kalp atisini duyabildinizmi acaba?
Kızlar 5+ 4 de siz neler yasadınız karından ultrasonla gözüktü mü acaba ? Benim doktorum hayal mayal gördüğünü söyledi henüz tam gözükmüyor dedi. Vajinadan da bakmadı, kanda artısa da bakmaya gerek duymadı sanırsam kese olusumunu farkedince. Ama kese dolu mu boş mu bilmiyoruz . Daha yeni olusuyo dedi heyecandan da hiçbirşey soramadım aklıma gelemedi ..
Peki herhangi bir belirtin varmı boş gebelik ile ilgili yada hamilelik belirtilerin devam ediyor mu7+5 benim hesaplamama göre ama ultrasonda 6+5 falan çıkıyor canım boş gebelik olabilir dedi pazartesi belli olcak artık ne oldugu
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Biz ikimiz doğum tarihi aynı. Değerler ikiz gibi değil hatırlıyorum peki doktora sordun mu sebebi ne diyekızlardoktordan döndüm 5+5im bugun. karından 2 kese göründü. ikiz olabilirmiş. ben şok.
degerlerim hep tek artmışti ama nasip :)
bebis gorunmesi ve kalp atışı icin cok erken olduğunu söyledi. 10 gun sonra keseler büyümüş mu diye bakacak :)
ilk defa zeynep kamile gittim. kabus gibiydi. istanbulun bütün hamileleri ordaydi.
Doktor bana da 2 yumurta oluşmuş ilaç mı kullanıyordun demişti, çoğul gebelik olursa ben çok kötü olurum. Allahım isteyen herkese versin. Ben çok korktum
Hayırlısı ol
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Biz ikimiz doğum tarihi aynı. Değerler ikiz gibi değil hatırlıyorum peki doktora sordun mu sebebi ne diye
Canım araştırdım boş gebeliğin belirtileri normal gebelikle aynıymış sadece ilerleyen süreçte kahverengi lekelenme oluyormuş ama bende yok şükür ilk zamanlar baş dönmem mide bulantim uyku hali falan vardı ama şuan hiç bişey hissedemiyorum belki psikolojik ama bilmiyorum çok üzüldüm ilk öğrendiğimde sadece ara sıra mide bulantim oluyor o kadar başka bı belirti yokPeki herhangi bir belirtin varmı boş gebelik ile ilgili yada hamilelik belirtilerin devam ediyor mu
Yaa koskoca 14 yıl inşallah duyarsin bebeğini sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın haberlerini bekliyoruzBenim güzel anne adaylarım yarın dr kontrolüm var bana da dua edin kesesini göreyim inşallah erken ama kalp atışını da duyayım 14 sene sonra mucize benimle olsun
Benim güzel anne adaylarım yarın dr kontrolüm var bana da dua edin kesesini göreyim inşallah erken ama kalp atışını da duyayım 14 sene sonra mucize benimle olsun
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıylaYaa koskoca 14 yıl inşallah duyarsin bebeğini sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım yarın olmak bilmiyor bir yandan da korkuyorum kötü birşey diyecek diye 2 gün önce betam 5180 di 14 yaşımda oglum var sonrası bu ilk gebeliğim çok tedavi gördüm bıraktığım anda Rabbim nasip ettiİnşallah görürsün canım senle doğum tarihleri aynı gözüküyor, ben bu gün gittigimde karından baktıgı için göremedi, vajinal baksa görürdü ama kesin, sen de göremezse vajinadan baktır istersen ama benmki bence geriden geliyor senin gözükebilir , sadece ihtimal olarak söyledim hazırlıklı ol. Bende hayali bi kese gördü sadece bi kese varlıgından sözedebiliriz ama net değil dedi ben bi mutlu oldum sonra da derin düşüncelere bıraktı yerini :)
Aynen cnm öle yaparm eşimi ikna ertm pzar gnü kan vercm sadce sizce ne kadr artar cnm?Karindan baktirirsin canim. Doktor o konuda illa diretmez zaten. Karindan istiyorum dersin.