2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yanlış biliyorsun. ailede ikiz olması sadece ikiz olma ihtimalini arttırır.

ailende hic ikiz olmasa bile yine ikiz olabilir.

birde ben tedavi görmüstum. 2 yumurtam oluşmuştu. ikisi de tutmuş olabilir. kısmet.
Doktor bana da 2 yumurta oluşmuş ilaç mı kullanıyordun demişti, çoğul gebelik olursa ben çok kötü olurum. Allahım isteyen herkese versin. Ben çok korktum

Makasla kestiklerini bilmiyordum ben gönüllü sezaryanı seçerim, böyleyse
O sancı anında kestiklerini bile hissetmezsin. Sadece sonrasında iyileşirken biraz canın acır ama sezeryan daha kötü bence. Rahatça oturup kalkılmıyor bebekle bile ilgilenemiyorsun doğru düzgün.
Seçim şansım olursa normal doğumu seçerim ben.

Haklsn canm işte ne biliym insan yinede tesirgin oluyor ama ben ilk baştan baktrmam heralde vajinadan yinede korkum var cnm o yuzdn

Yok yok canim ilk muayenelerde bakiliyor karindan gorunmez diye. Bide dedigm gibi riskli gebelerde tedaviyle olanlarda falan da once vajinadan bakiyorlar. Son anlarda cati muayenesi icin bakiliyor.
Doğrudur cnm ama yinede ben ilk zamanlar baktrmam ya tedirginim bu konuda

Maalesef cogunlukla kesiyorlar bende o islemi hic istemiyorum ama dusununce sezeryandan da korkuyorum onda da kesiyorlar. Dogumun kolayi yok bence ya. Her turlu bi dikis olucak sanirm.

Canım onun acısı duyulmuyormuş bile ve her zaman yapılmıyoe bu.yani aslına bakarsan hiç yapılmıyor gibi ama bazı doktorlar beklemek yerine böyle yapıyorlarmış, bu arada benim doktoe neden geç çağırmış anladım arkadaşlar , en erken 8 hafta muhabbeti yapmıstı bana ama ben tam anlamamıştım. Yurtdısında cogu avrupa ülkesinde 8-10 hafta olmak gerekiyormuş ilk doktor kontrolü için . Ve bi kız da bu forumdaydı yurtdısındaymış, bursda kanda beta hcg yi takip etme gibi bir şey yok demişti şaşırmıştım.. yani benim doktor da bu standartlara göre ilerliyor .. doktorun instagram sayfasınsaki videodan öğrendim ben de

Ne yaptiniz kalp atisini duyabildinizmi acaba?

Gittim Canım Allah’a çok şükür içerde kanama felan YÖK dedi bebeği ve kalp atışını görmedi 1 hafta sonra gidecem tekrar

Benim karından baktı gördü ama bebeği felan. Görmedi çok küçük dedi bence sen doktorunu acil değiştirmelisin başka yerde de bi baktır ben kendim şahsen doktorum çok iyi olmasına rağmen tek doktorda kalmıyorum

Hayırlısı ol
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Biz ikimiz doğum tarihi aynı. Değerler ikiz gibi değil hatırlıyorum peki doktora sordun mu sebebi ne diye

Doktor bana da 2 yumurta oluşmuş ilaç mı kullanıyordun demişti, çoğul gebelik olursa ben çok kötü olurum. Allahım isteyen herkese versin. Ben çok korktum

öyle deme
hayırlısını sağlıklısını iste canım.
komsuma da ilk basta ikiz demisler. 2. ayda digeri düşmüş. simdi tek kızı var. ne olacağını bilemeyiz hiç.
bende akışına bıraktım.

Hayırlısı ol

Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın. Biz ikimiz doğum tarihi aynı. Değerler ikiz gibi değil hatırlıyorum peki doktora sordun mu sebebi ne diye

ben gerek işyerim gerek mesafeler yüzünden 4 farklı doktora gitmek zorunda kaldım. Dolayısıyla geçmiş öykümu bilmediğinden bu son gittigime soramadim.
haftaya tedavimi yapan doktora gidip soracağım.

Peki herhangi bir belirtin varmı boş gebelik ile ilgili yada hamilelik belirtilerin devam ediyor mu
Canım araştırdım boş gebeliğin belirtileri normal gebelikle aynıymış sadece ilerleyen süreçte kahverengi lekelenme oluyormuş ama bende yok şükür ilk zamanlar baş dönmem mide bulantim uyku hali falan vardı ama şuan hiç bişey hissedemiyorum belki psikolojik ama bilmiyorum çok üzüldüm ilk öğrendiğimde sadece ara sıra mide bulantim oluyor o kadar başka bı belirti yok

Devlette aldım canım 10 gün sonraya , bir de doktorumun neden 4 hafta sonra gel dedigini öğrendim . Yurtdısında da böyle yapıyolarmış ama sebebini tam bilmiyorum , ama o da buna uyuyor anladıgım kadarıyla sitede paylaşımları hep bu sekilde, salladıgı için dememiş yani bence böyle olmalı diye demiş. Uyup uymamak bana bağlı gitsem yine bakacaktı,, ama ben devlete de aldım ikili gidicem , sonra gerek duymazsam bırakırım Kardelen2009

Benim güzel anne adaylarım yarın dr kontrolüm var bana da dua edin kesesini göreyim inşallah erken ama kalp atışını da duyayım 14 sene sonra mucize benimle olsun

İnşallah görürsün canım senle doğum tarihleri aynı gözüküyor, ben bu gün gittigimde karından baktıgı için göremedi, vajinal baksa görürdü ama kesin, sen de göremezse vajinadan baktır istersen ama benmki bence geriden geliyor senin gözükebilir , sadece ihtimal olarak söyledim hazırlıklı ol. Bende hayali bi kese gördü sadece bi kese varlıgından sözedebiliriz ama net değil dedi ben bi mutlu oldum sonra da derin düşüncelere bıraktı yerini :)

İnşallah canım yarın olmak bilmiyor bir yandan da korkuyorum kötü birşey diyecek diye 2 gün önce betam 5180 di 14 yaşımda oglum var sonrası bu ilk gebeliğim çok tedavi gördüm bıraktığım anda Rabbim nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…