2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar beta değerlerim 116, 327, 612.. adet gecikmesinin ikinci günü bugün ve 612 bugünkü değer? Artış nasıl sizce? Son değerde iki katı artmamış korkuyorum normal mi

Kızlar beta değerlerim 116, 327, 612.. adet gecikmesinin ikinci günü bugün ve 612 bugünkü değer? Artış nasıl sizce? Son değerde iki katı artmamış korkuyorum normal mi
Bence korkmayın tam 2 kati artacak diye bisey yok. Bnce kotu bir durum yok.

Anladık sen drunu iyi savuncaksın tamm karşmyrm :)) bence 2. Haftadan git cnm stresten göremyrm diyen ilk defa dr gördm hiç daha önce duymamştm arkdşlarmdada

Yok kız stresten göremiyorum demedi :)) siz de stres yapıyosunuz göremeyince biz de dedi cok erken göremedik bak dedi . Dayanamadım devlette bi doktora aldım canım 10 gün sonraya bi de o baksın bakalım o ne dicek . Ötekine devam ederim sora .

10 gün snrayda aynı zaman randevumuz bakalm ben gittgimde kese görünür mü kese sadce 5 haftalkken mi görünüyr merak edyrm birde bana haftamıda sölesn dr ya bende kanszlk var hamileliğimde sıkıntılı olur mu

10 gune kadar buyur biraz daha ozaman daha rahat gorunur.

Ben de bir sakıncası yok diye okudum ve öyle biliyorum :) başka doktora kadındogum hastanesinden sıra aldım 10 gün sonraya bekleyemicem karar verdim devlete gideyim bir de

Ben de bir sakıncası yok diye okudum ve öyle biliyorum :) başka doktora kadındogum hastanesinden sıra aldım 10 gün sonraya bekleyemicem karar verdim devlete gideyim bir de
Ne zamana aldin canim. 6 haftalik oluyor mu gittignde? Ha tamam 10 gun sonraya 6 haftayi da gecer bnce iyi olmus.

Bende de var değerler hep alt üst cıktı , onlara kese kesinleşince vs bakıyolar galiba canım hemen takviye yaZarlar . Benm salı günü senin de öyle heralde

10 gune kadar buyur biraz daha ozaman daha rahat gorunur.

Ay evet belli mi olır belki kalbi de duyulur :)) benm d viramini eksik bir de bunu da söyledim onlar sonra dedi, ya bu internete yazınca herşeyi cok mühim anlatıyolar aman sakın d vitamini eksik gebe kalmayın planlıysa flan . Biz gebe kalıyorz bunlar hala önemsemiyo anlamadım ya :/

Sonradan da bu tavri takinirsa bence degisin doktoru. Benimkide sinirda. Yakin zamanda kullanmistim o sayede sinirda demekki kullanmasam yerlerde olcakmis. D vit eksiklgii herkesin sorunu bence. Herhlde doktorlar vitamin verirler. Folik asit haricindede.

Vermeleri gerek madem ilk haftalar en mühim zamanlarsa , bence de böyle devam ederse ben değiştirirm zaten . Sadece hem b12 hem iyot hem folik asit içeren bir takviye hapı vardı kullanıyordum devam et ama iyotsuz olanı tercih et dedi bak şimdi aklıma geliyor onu bile yazmadı yani insan bi marka önerir , eczaneye gidip kendim seccem işe bak .

Çok değişikbi duygu ama o heyecanla kese net görülmeyince bi hayalkırıklıgı oldu tabi sen karından bakarsa ve göremezse vajinadan da iste venim gibi şaşkolozlul yapma :)
Sezerbusra21

Ne kadarlik tam olarak sizin? Benim 6 arti 5 gorunuyor internet hesaplayicisinda ama gec yumurtlama olmus sizce pazartesi vajinal muayeneyle duyarmiyim?
canim doktor 6 haftalik dedi benimki biraz tesadufi duyuldu doktorda oylr dedi cunku insaallah duyarsiniz cunku ben duyarsiniz yada duyamazsiniz diyemem bebegin gelisiminr bagli o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…