Bence korkmayın tam 2 kati artacak diye bisey yok. Bnce kotu bir durum yok.Kızlar beta değerlerim 116, 327, 612.. adet gecikmesinin ikinci günü bugün ve 612 bugünkü değer? Artış nasıl sizce? Son değerde iki katı artmamış korkuyorum normal mi
Anladık sen drunu iyi savuncaksın tamm karşmyrm :)) bence 2. Haftadan git cnm stresten göremyrm diyen ilk defa dr gördm hiç daha önce duymamştm arkdşlarmdada
canim ben keseyi pazartesi gunu gormustum dunde kalp atislaribi datislaribi duyduk kalp atisini vajinadan duyduk canim
10 gün snrayda aynı zaman randevumuz bakalm ben gittgimde kese görünür mü kese sadce 5 haftalkken mi görünüyr merak edyrm birde bana haftamıda sölesn dr ya bende kanszlk var hamileliğimde sıkıntılı olur muYok kız stresten göremiyorum demedi :)) siz de stres yapıyosunuz göremeyince biz de dedi cok erken göremedik bak dedi . Dayanamadım devlette bi doktora aldım canım 10 gün sonrayabi de o baksın bakalım o ne dicek . Ötekine devam ederim sora .
10 gune kadar buyur biraz daha ozaman daha rahat gorunur.Yok kız stresten göremiyorum demedi :)) siz de stres yapıyosunuz göremeyince biz de dedi cok erken göremedik bak dedi . Dayanamadım devlette bi doktora aldım canım 10 gün sonrayabi de o baksın bakalım o ne dicek . Ötekine devam ederim sora .
Vajinadan bakmasinin bir zarari olmaz. Tedaviyle hamile kalanlarda olsun riskli gebelikler olsun mutlaka vajinadan bakarlae daha iyi gorebildikleri icin. Yani zarari yok. Vajinadan muayene olup sonra dusuk yapan lar olduysa bu tesaduf olmustur. Ona baglamamak lazim. Sen istersen doktora bunu soyleyebilirsin bidahaki gidisinde. Yada karindan belli olsun dersen biraz daha bekle.
Ne zamana aldin canim. 6 haftalik oluyor mu gittignde? Ha tamam 10 gun sonraya 6 haftayi da gecer bnce iyi olmus.Ben de bir sakıncası yok diye okudum ve öyle biliyorum :) başka doktora kadındogum hastanesinden sıra aldım 10 gün sonraya bekleyemicem karar verdim devlete gideyim bir de
10 gün snrayda aynı zaman randevumuz bakalm ben gittgimde kese görünür mü kese sadce 5 haftalkken mi görünüyr merak edyrm birde bana haftamıda sölesn dr ya bende kanszlk var hamileliğimde sıkıntılı olur mu
Oluyor canım 7 olmuyor mu , suan 5+4 semNe zamana aldin canim. 6 haftalik oluyor mu gittignde? Ha tamam 10 gun sonraya 6 haftayi da gecer bnce iyi olmus.
10 gune kadar buyur biraz daha ozaman daha rahat gorunur.
Sonradan da bu tavri takinirsa bence degisin doktoru. Benimkide sinirda. Yakin zamanda kullanmistim o sayede sinirda demekki kullanmasam yerlerde olcakmis. D vit eksiklgii herkesin sorunu bence. Herhlde doktorlar vitamin verirler. Folik asit haricindede.Ay evet belli mi olır belki kalbi de duyulur :)) benm d viramini eksik bir de bunu da söyledim onlar sonra dedi, ya bu internete yazınca herşeyi cok mühim anlatıyolar aman sakın d vitamini eksik gebe kalmayın planlıysa flan . Biz gebe kalıyorz bunlar hala önemsemiyo anlamadım ya :/
İşte pazartesi yada salı Gdcm bende Cnm ultrasonda bende görürüm inş :)Bende de var değerler hep alt üst cıktı , onlara kese kesinleşince vs bakıyolar galiba canım hemen takviye yaZarlar . Benm salı günü senin de öyle heralde
Sonradan da bu tavri takinirsa bence degisin doktoru. Benimkide sinirda. Yakin zamanda kullanmistim o sayede sinirda demekki kullanmasam yerlerde olcakmis. D vit eksiklgii herkesin sorunu bence. Herhlde doktorlar vitamin verirler. Folik asit haricindede.
İşte pazartesi yada salı Gdcm bende Cnm ultrasonda bende görürüm inş :)
Sorma kan vermeye gittigimde heyecndn zor durduk eşimle şimdi nasl olcam bilemyrm:)Ayy inşallah ben bu gün öyle bir heyecan yaptım ki sıramı beklerken dayanamıcakmıs gibi kalbim küt küt atıyordu. Sana da öyle olur muhtemelen :))
İyi mi canım..kendimi en az iki katı artacak diye şartlamışım o yüzden korku oldu içimdeBence korkmayın tam 2 kati artacak diye bisey yok. Bnce kotu bir durum yok.
İyi mi canım..kendimi en az iki katı artacak diye şartlamışım o yüzden korku oldu içimde
canim doktor 6 haftalik dedi benimki biraz tesadufi duyuldu doktorda oylr dedi cunku insaallah duyarsiniz cunku ben duyarsiniz yada duyamazsiniz diyemem bebegin gelisiminr bagli oNe kadarlik tam olarak sizin? Benim 6 arti 5 gorunuyor internet hesaplayicisinda ama gec yumurtlama olmus sizce pazartesi vajinal muayeneyle duyarmiyim?