2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bende geldim doktordan sali gunu beta hgc 420 bugun 946 haftaya persembe keseyi görmeye cagirdi inşallah görürüm.

yanlış biliyorsun. ailede ikiz olması sadece ikiz olma ihtimalini arttırır.

ailende hic ikiz olmasa bile yine ikiz olabilir.

birde ben tedavi görmüstum. 2 yumurtam oluşmuştu. ikisi de tutmuş olabilir. kısmet.
Ben öle hatrlyrum biri demişti galiba ikiz olması gerekiyor diye ondan aynen kısmet belki tutmştr hayrlısı cnm

Sizin suan adet gecikmesinin kaçıncı gunu? Bence doktor tercihini yaptiktan sonra guvenmemiz de gerekiyor. Yada güvenemedigimiz doktorla yola devam etmemeliyiz. Eger suan cok kucukse gitsen de tekrar cagirmasi gerekecegi icin biraz beklemeni istemis olabilir. Acikcasi banada mantikli geliyor bu. Peki sizin ne kadarlik suan.

canim keseyi gordukten sonra kan tahlili yapmiyorlar bu sikinti yapma kendine ama alttan baksaydi net gorurxu keseyi zaten

Sen şuan böleysen ben napim e napim
Hepinizden daha düşük çktı daha küçük benmki ama ben dayanyrm
Hem seni pek hatrlamaz cnm sölersn 2 . Haftada git cnm hangi hastane bu merk ettm:)

Valla tecrübeliler de hep geç gidiyor hastaneye biz meraklılar ilk dogum yapacaklar böle deşiyoruz inceliyoruz galiba ki nitekim doktor şakacı bir şey zaten hemen bak böle damlıyorsunuz merakta kalıyorsunuz dedi göremedik dedi accık bekleyin sabredin diyor . Kendisi de canım illa 4 hafta sonra gel demedi , bence 4 hafta sonra gel dedi ama yine bana bıraktı anladıgım kadarıyla . Ya beklemiyim randevuyu dicem ama sigorta kaydım yeni oldu o zaman da tam dolmus oluyor zamanı , bosuna iki katı para veriyorum, ama dayanamam ya ben giderim 3. Haftada giderim en geç .

Çok sevindim canım benim ya :)

Benim 5+4 hesaba göre ama önceki adetlerim hep gecikmeli gitti cocuk denedigimizden beri. O yüzden tam yumurtlamam da belli değil. İlişkiden hiç anlayamıyorum zaten sürekli son günlere kadar değerlendirdik her gün gibi nerdeyse . Dogum tarihi programda 5 kasım olarak gözüküyor .5+4 diyor . Vajinadan baksa kesin net bir şey diyebilirdi karından hayali gözüktüğüne göre . Ama bakmadı

Sağol canım ay rahatladım yinw demek belki ondan yapmadı. Evet niye bakmadı acaba asıl bomba ben neden bunu orda sormadım
yaaa insan gittiginde herseyi unutuyor yaa bende unutuyorum sormayi bana ilavlc verdi dusun mide bulantilari icin onu nasil kullanacagimi bile sormamisim

bence 10 gun sonra baska bir hastaneye git. 4 hafta bekleme. beklenmiyor zaten :)

Evet beklenmiyor, ya ben en iyisi 10 gün sonraya bi devlete sıra alayım orda baktırayım ultrasonla . Zaten devlete de bir kayıt actırmam lazım sonucta ikili gideyim garanti olsun . O da ultrasonda kese var mı ona bakcak zaten .

yaaa insan gittiginde herseyi unutuyor yaa bende unutuyorum sormayi bana ilavlc verdi dusun mide bulantilari icin onu nasil kullanacagimi bile sormamisim

Evet ben herşeyi unuttum :) sen keseyi gördün mü canım ? Gördünse nasıl baktı vajinadan mı karından mı

5 arti 4 se biraz daha bekleyin bence ama 4 hafta da cok geldi bana. 4 hafta sonra mi cagirdi demistiniz? Vajinal bakabilirdi aslinda madem gitmissin oraya kadar niye bakmamis anlamadim. Doktorlarin genelde acelesi olmuyor. Maalesf sabirsizligimizi anlamiyorlar.

yani illa öyle gel demedi “bencee”dedi ..ben de cok uyumlu ve sakin bir insanımdır o an direk hocaaından ev ödevi alan calıskan ve meraklı çömez öğrenci gibi kabullendim , eve gelince dank etti kanamn lekelenme vs olursa hemen gel dedi. Vajinadan bakmamasını ben de cok merak ettim ama hiçç sormak aklıma gelmedi . bi zararı mı var ki . Acele de yoktu sakin bi doktor güleryüzlü şakacı o acıdan sevdim acıkcası .

Anladık sen drunu iyi savuncaksın tamm karşmyrm :)) bence 2. Haftadan git cnm stresten göremyrm diyen ilk defa dr gördm hiç daha önce duymamştm arkdşlarmdada

Vajinadan bakmasinin bir zarari olmaz. Tedaviyle hamile kalanlarda olsun riskli gebelikler olsun mutlaka vajinadan bakarlae daha iyi gorebildikleri icin. Yani zarari yok. Vajinadan muayene olup sonra dusuk yapan lar olduysa bu tesaduf olmustur. Ona baglamamak lazim. Sen istersen doktora bunu soyleyebilirsin bidahaki gidisinde. Yada karindan belli olsun dersen biraz daha bekle.

Nasıl kullanılıyormuşş bende bulantı da yok ya sadece göğüsler şişti .
gogusler benim ilk gunxen beri sis ve agriyorlar dokunamiyorum bazen suya atp kullaniyormuz canim kusmam oldugunda oldugnicam zatn kusma bulanti kalp atisindan snra basliyor canim

canim ben keseyi pazartesi gunu gormustum dunde kalp atislaribi datislaribi duyduk kalp atisini vajinadan duyduk canim
Ne kadarlik tam olarak sizin? Benim 6 arti 5 gorunuyor internet hesaplayicisinda ama gec yumurtlama olmus sizce pazartesi vajinal muayeneyle duyarmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…