Dedgm gbi hiç ilgilenmemiş senle dr resmen ya sen bence başka hastaneyede git devletede bak başka oldugun yerde özel hastane yokmu cnm başkasına git belki orda memnun kalrsn cnm ben iki hastaneye gdicem memnun kalmazsm devam etmem aynı drla sonçta cocgmuzu bu onlara güvenyrz dikkatli olmalyz dr seçiminde bence . Sen 4 haftaya cnm sen cinsiyet öğrenrsn resmen uzun bir zaman bence başka dr git inş keseyi görrsün cnmYa ben de anlamadım özel b i hastanede cok tercih edilen ,yakınlarımın da cok gittiği ve övdüğü bi doktor olmasından dolayı tercih etttim. Randevu bile zor ayarladım anca bu güne . Ama ben de sasırdım böyle olmasına vajinal ultrasonu sormak aklıma bile gelmedi, bakabilirdi belki de neden bakmadı bilmiyorum. Şaşkınım su an ama devlette de kayıt yaptırcaktım ne olur ne olmaz diye , oraya gitmeden öce devlete de gözüksem mi diyorum. Ben 4 hafta nasıll bekleyeyim 3. Hafta da tekrar sıra almayı düşünüyordum zaten . Ay bilemedimkan tahlili de yaptırmadı,
Hayrlı olsun cnm ikiz mi tebrk ederm seni:))kızlardoktordan döndüm 5+5im bugun. karından 2 kese göründü. ikiz olabilirmiş. ben şok.
degerlerim hep tek artmışti ama nasip :)
bebis gorunmesi ve kalp atışı icin cok erken olduğunu söyledi. 10 gun sonra keseler büyümüş mu diye bakacak :)
ilk defa zeynep kamile gittim. kabus gibiydi. istanbulun bütün hamileleri ordaydi.
Ayy gelsn istyrm çok sabrszm anlatamm karnm büyüsün istyrm alışveriş yapalım bazen pazarda bebek kıyafetlei görüyrm minnak küçücük zor tutyrm almamak için:) hele bi kalp atışını duyim alrm ben yavaştan:)Olsun bebislerimiz varya yalniz degiliz canim:) zaten zaman cabuk geciyor bir bakmisiz alisveris zamani gelmis catmis:)
Dedgm gbi hiç ilgilenmemiş senle dr resmen ya sen bence başka hastaneyede git devletede bak başka oldugun yerde özel hastane yokmu cnm başkasına git belki orda memnun kalrsn cnm ben iki hastaneye gdicem memnun kalmazsm devam etmem aynı drla sonçta cocgmuzu bu onlara güvenyrz dikkatli olmalyz dr seçiminde bence . Sen 4 haftaya cnm sen cinsiyet öğrenrsn resmen uzun bir zaman bence başka dr git inş keseyi görrsün cnm
Bendee biran once buyuyp kendini iyice gostersin istiyorum ya. Aynen bende hep gozum bebek seylerindeydi bugune kadar. Hicbisey yokken bile bebek magazalarini gezdigim oluyordu. Artik oralarda gezmek icin gercek bir sebebim oldu. Artik anlam kazandi cok şükür. Bende alisverisler icin sabirsizlaniyorum.Ayy gelsn istyrm çok sabrszm anlatamm karnm büyüsün istyrm alışveriş yapalım bazen pazarda bebek kıyafetlei görüyrm minnak küçücük zor tutyrm almamak için:) hele bi kalp atışını duyim alrm ben yavaştan:)
Ya baska doktorlar da mevcut ama hepsi sezeryana yönlendiriyor özelde , ben de bu kadını normal dogumu savundugu için ve makas atmadan doğum yaptırdıgı için sectim acıkcası , baska büyük bi sebebi yok, o garanti kalp sesini de duyarız diye bence öyle dedi heralde. Bi tanıdıgımda kese görününce bile 10-15 gün sonra cagırmıstı doktoru o kasar kısa aralıklarla zaten cagırmıyorlar anladıgım kadarıyla.
Aynen drlar sezeryan yaptgnda para aldkları için ne bizim nede bebeğimizin sağlığını düşünüyorlar . Hm cnm sen blrsn yne ama sana verdgi zaman cok uzun yani o anlamda dedm benYa baska doktorlar da mevcut ama hepsi sezeryana yönlendiriyor özelde , ben de bu kadını normal dogumu savundugu için ve makas atmadan doğum yaptırdıgı için sectim acıkcası , baska büyük bi sebebi yok, o garanti kalp sesini de duyarız diye bence öyle dedi heralde. Bi tanıdıgımda kese görününce bile 10-15 gün sonra cagırmıstı doktoru o kasar kısa aralıklarla zaten cagırmıyorlar anladıgım kadarıyla.
Hayrlı olsun cnm ikiz mi tebrk ederm seni:))
Artk aldıklarımızı paylaşrz gizem cici cici şeylerBendee biran once buyuyp kendini iyice gostersin istiyorum ya. Aynen bende hep gozum bebek seylerindeydi bugune kadar. Hicbisey yokken bile bebek magazalarini gezdigim oluyordu. Artik oralarda gezmek icin gercek bir sebebim oldu. Artik anlam kazandi cok şükür. Bende alisverisler icin sabirsizlaniyorum.
Canm senn ailede varsa oluyor diye biliyorum ikiz yoksa olmuyormuş bende istyrdm ikiz ama bizim tarafta olmadgı için olmaz herlde:)
Evet canim aynen ya insallah
Artk aldıklarımızı paylaşrz gizem cici cici şeyler
Evet bencede.ben pazartesi gunu ogrendim doktor cuma icin bile erken demisti. Pazartesi gidecegim. Biraz bekleyip gidince kalp sesini duyma ihtimalide artiyor tek muayenede yani.birde bence kesmeden dogurtmayi kimse garanti edemez yani baskasinin oyle olmus diye herkesinki ayni olmaz. O tamamen o an gerekiyorsa acil uygulanmasi gereken bir mudehale. Bende basima gelmesini istemem ama doktor gerek gorup yapiyorsa yapacak bisey yok. Sonucta o an vaktinde cikmazsa cocuga biseyde olabilir.
Aynen drlar sezeryan yaptgnda para aldkları için ne bizim nede bebeğimizin sağlığını düşünüyorlar . Hm cnm sen blrsn yne ama sana verdgi zaman cok uzun yani o anlamda dedm ben
Evet canim bende sahsen onu dusunerek bir doktor tercihi yaptim. Normal dogum yaptirmasi benim icinde onemliydi. Yoksa direk hep sezeryan yapan birine gitmeyi dusunmem. Doktor guvenebilcegumiz biriyse zaten yapacagi islemlerede guveniriz. Ama tabii keske kesiksiz falan olsa. Acele etmeseler bence kesiksizde olabilir. Dogum aceleye gelcek bisey degil.Yok canım tabiki her gebede bunu yapamıyor, yapmadıgı tanıdıklarım da var ama herşey normalken yapmıyor demek istedim, ama diger doktorlara gidenlerden hep dinliyorum makas atınca kolay diye hemen atıveriyorlar. Ben sezeryan gerekmedikçe yapmadıgı için tercih ettim ilk olarak .
Sen şuan böleysen ben napim e napimEvet uzun canım .. ama bence 4 hafta sonra gel dedi en son ısrsrla sorunca , ben o süreyi indirip dayanamadım geldim derim :) emin olamadım sağlıklı oldugundan yakınlarıma söyleyemiyorum flan dicem ki gerçekten de öyle. Şu an için içim rahat hamileyim diyemiyorum, sonucta bi sonraki randevuda her şey değişebilir .
Canm senn ailede varsa oluyor diye biliyorum ikiz yoksa olmuyormuş bende istyrdm ikiz ama bizim tarafta olmadgı için olmaz herlde:)
Evet uzun canım .. ama bence 4 hafta sonra gel dedi en son ısrsrla sorunca , ben o süreyi indirip dayanamadım geldim derim :) emin olamadım sağlıklı oldugundan yakınlarıma söyleyemiyorum flan dicem ki gerçekten de öyle. Şu an için içim rahat hamileyim diyemiyorum, sonucta bi sonraki randevuda her şey değişebilir .
benimde 7 subatta oldu canim berabrr olmusuzcanım 10 şubatta aşılamam oldu sanırım geç döllendi bende öyle düşünüyorum ama şimdiye kadar güzel giden artış bugün bayağı üzdü beni
Evet canim bende sahsen onu dusunerek bir doktor tercihi yaptim. Normal dogum yaptirmasi benim icinde onemliydi. Yoksa direk hep sezeryan yapan birine gitmeyi dusunmem. Doktor guvenebilcegumiz biriyse zaten yapacagi islemlerede guveniriz. Ama tabii keske kesiksiz falan olsa. Acele etmeseler bence kesiksizde olabilir. Dogum aceleye gelcek bisey degil.