2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım 10 şubatta aşılamam oldu sanırım geç döllendi bende öyle düşünüyorum ama şimdiye kadar güzel giden artış bugün bayağı üzdü beni

Eklentiler

• D980FE6A-0C7B-41DF-9834-9303AD825CF7.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 42
allah razı olsun nasıl içim rahatladı bunu okuyunca çok kötü olmuştum inşallah herşey normaldir allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en küçük şeyde yıkıldım resmen

Ben pazartesi gitcem canim biran once gelsin pazartesi diyorum. Bugunde baya halsizlik basladi. Sende varmi halsizlik?
Aende benm gbi sabrszsn benm eşimde diyor 10 gün snra gidersn dye dayanmak zor:) bende birlkaçgündr var cnm uyku gelyr arada evdym zaten şuan çalşmyrm iyice evde uzanr oldum ya sen çalşyrmsm

allah razı olsun nasıl içim rahatladı bunu okuyunca çok kötü olmuştum inşallah herşey normaldir allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en küçük şeyde yıkıldım resmen
Canım sağlam olman lazım :) daha çok stresli şeylerle karşılaşacaksın rabbime sığın gerisi boş :) her doktor anlayışlı olmuyor maalesef. İnsanı üzebiliyorlar.

Bende kese göründü, haftasıyla uyumlu dedi. Şimdi boş kese şüphesi bitmiş mi oluyor?

Canım sende keseyi vajibal ultrasonla mı gördü acaba , benim göbeğimden baktı ama hayali bi kese gözüktü, sorun var vs de demedi . Beta da istemedi 3 -4 hafta sonra gel hem keseyi net görelim hem kalp sesi duyalım dedi . Ben de anlamadım .son adet tarihimi söyledim bi uyumsuzluk vs söylemedi . Gebesin dedi gönderdi vitamin de daha sonra vericem dedi . 5+4 deyim daha henüz yeni olusuyor dedi .

Aende benm gbi sabrszsn benm eşimde diyor 10 gün snra gidersn dye dayanmak zor:) bende birlkaçgündr var cnm uyku gelyr arada evdym zaten şuan çalşmyrm iyice evde uzanr oldum ya sen çalşyrmsm
Yok canim bende calismiyorum iyiki. Cunku kendimi yorcak bisey yapmak istemiyorum. En azindan ilk zamanlar. Calisanlar icin daha zor biz sansliyz.

Kızlar 5+ 4 de siz neler yasadınız karından ultrasonla gözüktü mü acaba ? Benim doktorum hayal mayal gördüğünü söyledi henüz tam gözükmüyor dedi. Vajinadan da bakmadı, kanda artısa da bakmaya gerek duymadı sanırsam kese olusumunu farkedince. Ama kese dolu mu boş mu bilmiyoruz . Daha yeni olusuyo dedi heyecandan da hiçbirşey soramadım aklıma gelemedi ..

Yok canim bende calismiyorum iyiki. Cunku kendimi yorcak bisey yapmak istemiyorum. En azindan ilk zamanlar. Calisanlar icin daha zor biz sansliyz.
Evet iyi ağır iş yapmıyoruz cnm şükür :) eşim bile diyor yorulmyacgn iş olsun yoksa çalşma:) ama ben yinede bakcm cnm evde çok skılırz ya:)

Cnm birşey sorcm boş gebe oldgnda noluyor gebelk mi sonlanyr ?

Cnm birşey sorcm boş gebe oldgnda noluyor gebelk mi sonlanyr ?

Evet sonlanıyor benim bildigim . Sen ne zaman gideceksin doktora canım.. benim doktor cok erken gelince biz de tam net bir şey söyleyemiyorız, keşke biraz sabredebilseniz de keseyi net görebilsek ilk randevuda ve siz de stres yapıyosunuz böyle, biz de net bilgi veremiyoruz dedi. Tebrikler evet gebesin dedi bence 4 hafta sonra gel bekle herşeyini görürüz dedi.

İnş hiç birimizin olmaz cnm ya . Eşim diyor küçük daha 10 gün snra gdrrsn ama bende sabırszn gitmek istyrm değerm yükselmişmi dye ama sabrediyorum cnm. Deseydn ben gebe oldgmu biliyorum dr resmen başından salmş seni canm bir ay snra mı gdceksn çok geç değil mi ya bence başka drda git cnm

Selamlar yorumlar için teşekkürler inşAllah benimledir bu sabah kan verdim saat 3 gibi sonucu aldım sonuç 32 çıktı 1 ve 2 haftalık gözüküyor son adet tarihi 7 şubat sizce geç döllenme mi?

Ya ben de anlamadım özel b i hastanede cok tercih edilen ,yakınlarımın da cok gittiği ve övdüğü bi doktor olmasından dolayı tercih etttim. Randevu bile zor ayarladım anca bu güne . Ama ben de sasırdım böyle olmasına vajinal ultrasonu sormak aklıma bile gelmedi, bakabilirdi belki de neden bakmadı bilmiyorum. Şaşkınım su an ama devlette de kayıt yaptırcaktım ne olur ne olmaz diye , oraya gitmeden öce devlete de gözüksem mi diyorum. Ben 4 hafta nasıll bekleyeyim 3. Hafta da tekrar sıra almayı düşünüyordum zaten . Ay bilemedim kan tahlili de yaptırmadı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…