- 2 Aralık 2016
- 77
- 34
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bugun kese kontrolum vardı 4800 olması beklenen beta hcg değerim 3600 çıktı en son 4 gun once 1200du vajinal ultrasonla zorda olsa küçücük bi kese görünür gibi oldu kan degerimde ki yükseliş çok mu az sizce lütfen cevap verirseniz sevinirim bir
Ben pazartesi gitcem canim biran once gelsin pazartesi diyorum. Bugunde baya halsizlik basladi. Sende varmi halsizlik?Aynen cnm bende diyrm doğuma kadar bölemi olcak galiba hep içimizde tedirginlik olcak diye düşünyrum. Sen ne zaman gtcktn hastaneye cnm
Aende benm gbi sabrszsn benm eşimde diyor 10 gün snra gidersn dye dayanmak zor:) bende birlkaçgündr var cnm uyku gelyr arada evdym zaten şuan çalşmyrm iyice evde uzanr oldum ya sen çalşyrmsmBen pazartesi gitcem canim biran once gelsin pazartesi diyorum. Bugunde baya halsizlik basladi. Sende varmi halsizlik?
Canım sağlam olman lazım :) daha çok stresli şeylerle karşılaşacaksın rabbime sığın gerisi boş :) her doktor anlayışlı olmuyor maalesef. İnsanı üzebiliyorlar.allah razı olsun nasıl içim rahatladı bunu okuyunca çok kötü olmuştum inşallah herşey normaldir allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en küçük şeyde yıkıldım resmen
öyle canım sağolasinCanım sağlam olman lazım :) daha çok stresli şeylerle karşılaşacaksın rabbime sığın gerisi boş :) her doktor anlayışlı olmuyor maalesef. İnsanı üzebiliyorlar.
Tekrar hoşbuldum canım saol sizlerinde hayırlı olsun :)Hoşgeldn cnm aramza hayrlı olsn :)
Bende kese göründü, haftasıyla uyumlu dedi. Şimdi boş kese şüphesi bitmiş mi oluyor?
Yok canim bende calismiyorum iyiki. Cunku kendimi yorcak bisey yapmak istemiyorum. En azindan ilk zamanlar. Calisanlar icin daha zor biz sansliyz.Aende benm gbi sabrszsn benm eşimde diyor 10 gün snra gidersn dye dayanmak zor:) bende birlkaçgündr var cnm uyku gelyr arada evdym zaten şuan çalşmyrm iyice evde uzanr oldum ya sen çalşyrmsm
Evet iyi ağır iş yapmıyoruz cnm şükür :) eşim bile diyor yorulmyacgn iş olsun yoksa çalşma:) ama ben yinede bakcm cnm evde çok skılırz ya:)Yok canim bende calismiyorum iyiki. Cunku kendimi yorcak bisey yapmak istemiyorum. En azindan ilk zamanlar. Calisanlar icin daha zor biz sansliyz.
Cnm birşey sorcm boş gebe oldgnda noluyor gebelk mi sonlanyr ?Kızlar 5+ 4 de siz neler yasadınız karından ultrasonla gözüktü mü acaba ? Benim doktorum hayal mayal gördüğünü söyledi henüz tam gözükmüyor dedi. Vajinadan da bakmadı, kanda artısa da bakmaya gerek duymadı sanırsam kese olusumunu farkedince. Ama kese dolu mu boş mu bilmiyoruz . Daha yeni olusuyo dedi heyecandan da hiçbirşey soramadım aklıma gelemedi ..
Cnm birşey sorcm boş gebe oldgnda noluyor gebelk mi sonlanyr ?
İnş hiç birimizin olmaz cnm ya . Eşim diyor küçük daha 10 gün snra gdrrsn ama bende sabırszn gitmek istyrm değerm yükselmişmi dye ama sabrediyorum cnm. Deseydn ben gebe oldgmu biliyorum dr resmen başından salmş seni canm bir ay snra mı gdceksn çok geç değil mi ya bence başka drda git cnmEvet sonlanıyor benim bildigim . Sen ne zaman gideceksin doktora canım.. benim doktor cok erken gelince biz de tam net bir şey söyleyemiyorız, keşke biraz sabredebilseniz de keseyi net görebilsek ilk randevuda ve siz de stres yapıyosunuz böyle, biz de net bilgi veremiyoruz dedi. Tebrikler evet gebesin dedi bence 4 hafta sonra gel bekle herşeyini görürüz dedi.
Canim kese gelişmiyor galiba ondan bide 6haftalikken kalp atışı duyulmadi o yüzden söyledi inan her hafta doktora gittim devlete öyle söylediler pazartesi özele hgidcem hayırlısı artikCanım sana neden boş gebelik olabilir diyor doktorun anlamadım
İnşallah canım yaİnş değildir cnm gittgnde kalp atşnı duyarsn için rahatlar:)
İnş hiç birimizin olmaz cnm ya . Eşim diyor küçük daha 10 gün snra gdrrsn ama bende sabırszn gitmek istyrm değerm yükselmişmi dye ama sabrediyorum cnm. Deseydn ben gebe oldgmu biliyorum dr resmen başından salmş seni canm bir ay snra mı gdceksn çok geç değil mi ya bence başka drda git cnm
Olsun bebislerimiz varya yalniz degiliz canim:) zaten zaman cabuk geciyor bir bakmisiz alisveris zamani gelmis catmis:)Evet iyi ağır iş yapmıyoruz cnm şükür :) eşim bile diyor yorulmyacgn iş olsun yoksa çalşma:) ama ben yinede bakcm cnm evde çok skılırz ya:)