inşallah canım 14 sene aradan sonra ikinci olucak o yüzden biraz fazla korkuyorum akslik çıkar diye rabbim hayırlısı ile görmeyi nasip etsin herkeseCanm sen kesn görrsn 5000 lerdymş yükselmştr beta biraz daha fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım 14 sene aradan sonra ikinci olucak o yüzden biraz fazla korkuyorum akslik çıkar diye rabbim hayırlısı ile görmeyi nasip etsin herkeseCanm sen kesn görrsn 5000 lerdymş yükselmştr beta biraz daha fazla
7+5 benim hesaplamama göre ama ultrasonda 6+5 falan çıkıyor canım boş gebelik olabilir dedi pazartesi belli olcak artık ne olduguGeçmş olsun cnm sanada sen kaç haftalksn cnm. Amin cnm
Canm sen korkma kötüyüde çağırma Allahın izniyle hepimiz bebeklrmizi sağlıklı bir şekilde kucagmıza alrz inşinşallah canım 14 sene aradan sonra ikinci olucak o yüzden biraz fazla korkuyorum akslik çıkar diye rabbim hayırlısı ile görmeyi nasip etsin herkese
İnş değildir cnm gittgnde kalp atşnı duyarsn için rahatlar:)7+5 benim hesaplamama göre ama ultrasonda 6+5 falan çıkıyor canım boş gebelik olabilir dedi pazartesi belli olcak artık ne oldugu
Canm dualarım seninle inş duyarsn bebeğinin kalp atışınıGüzel kasım anneleri hepinize kucak dolusu öpücükler. Bizde 5+5 iz akşam üzeri inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Lütfen dualarınızı esirgemeyin lekelenmem olduğu için biraz tedirginim Rabbim bu mucize bebeğimi inşallah bana nasip eder.
Canım sana neden boş gebelik olabilir diyor doktorun anlamadım7+5 benim hesaplamama göre ama ultrasonda 6+5 falan çıkıyor canım boş gebelik olabilir dedi pazartesi belli olcak artık ne oldugu
İnşallah canım hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalımCanm dualarım seninle inş duyarsn bebeğinin kalp atışını
İnşallah duyarsın Canım bende şimdi geldim sıra bekliyorum 5+6Güzel kasım anneleri hepinize kucak dolusu öpücükler. Bizde 5+5 iz akşam üzeri inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Lütfen dualarınızı esirgemeyin lekelenmem olduğu için biraz tedirginim Rabbim bu mucize bebeğimi inşallah bana nasip eder.
Evet evet canim normal bir durum sık idrara cikma durumu herkesde oluyor neredeyse. Bende en yakın arkadasima yakinda soylerim herhlde. Kalp atisini bi duyalimda o zaman soylemeyi dusunuyorum. Aslinda bana kalsa 3 aya kdar solemem de sonrada niye bu zamana kadar soylemedin alinganligi olabilir.Canm benm en yakn arkdşm blyrdu hatta ilk o öğrendi o kmseye demez hatta o testte beni zorladı eşimn ailesi kalablk biri duysa tamam sülale duyar ondan korktm eşimde yr uzan hiçbrşy yapma yorma kendni dyr bende ole yapyrm sende iyi yapmşssn cnm kimseye sölememrkle keşke bende demesydm. Korusun allahım bebeklrimizi amin . Sen kaybldn kız Bende dedm tek ben mi ckyrm idrara dye üzülyrdm neyseki çoğunz çıkyrsnz normalmiş
İşte deneyimsz olunca böle oldu cnm iyi yapmşssn kalp atışından snra söle daha iyi olur bizim şimdi herkes blyr artk yapck birşey yok.Evet evet canim normal bir durum sık idrara cikma durumu herkesde oluyor neredeyse. Bende en yakın arkadasima yakinda soylerim herhlde. Kalp atisini bi duyalimda o zaman soylemeyi dusunuyorum. Aslinda bana kalsa 3 aya kdar solemem de sonrada niye bu zamana kadar soylemedin alinganligi olabilir.
Ne yaptiniz kalp atisini duyabildinizmi acaba?İnşallah duyarsın Canım bende şimdi geldim sıra bekliyorum 5+6
Allaha emanetler canim. Insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Ayni korkulari yasiyoruz kesinlikle. Bazen bu korkular kucagima alana kadar devam etcek mi diyorum.İşte deneyimsz olunca böle oldu cnm iyi yapmşssn kalp atışından snra söle daha iyi olur bizim şimdi herkes blyr artk yapck birşey yok.
Siz diyince benim de aklıma geldi ben de çok terliyorum geceleri. Meme aram bacak aram sırılsıklam oluyor.
Tahmini dogum tarihimiz ayni ben kesemi sali günü gördüm insallah sende görürsün hic stres yapma.umarım hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız rabbim nasip ederi kalp atışlarınıda duymayı bende yarın gidicem en son 2 gün önce betam 5180 di keseyi görürüz inşallah
Canım min 4800 olması gerekirdi ama doktorun daha iyi bilir çünkü %60-80 arası artışlar da kabul ediliyor diye biliyorumkızlar merhaba bugun kese kontrolum vardı 4800 olması beklenen beta hcg değerim 3600 çıktı en son 4 gun once 1200du vajinal ultrasonla zorda olsa küçücük bi kese görünür gibi oldu kan degerimde ki yükseliş çok mu az sizce lütfen cevap verirseniz sevinirim bir
Canım bi süre sonra iki güne değil dört güne iki katına çıkar hcg değeri. O yüzden değere takılma. Şuan önemli olan kese ve içindeki bebeğin gelişimi. Vajinal ultrasonda 3000üstü karından ise 5000 üstü diyor doktorlar ama çokta takılma değerlere. Haftaya tekrar gidersin kontrole Allah’ın izniyle rahatlıkla görürsün keseyikızlar merhaba bugun kese kontrolum vardı 4800 olması beklenen beta hcg değerim 3600 çıktı en son 4 gun once 1200du vajinal ultrasonla zorda olsa küçücük bi kese görünür gibi oldu kan degerimde ki yükseliş çok mu az sizce lütfen cevap verirseniz sevinirim bir
yuzde 60olmasi yeterli canim gec dollenmemi oldu seninkızlar merhaba bugun kese kontrolum vardı 4800 olması beklenen beta hcg değerim 3600 çıktı en son 4 gun once 1200du vajinal ultrasonla zorda olsa küçücük bi kese görünür gibi oldu kan degerimde ki yükseliş çok mu az sizce lütfen cevap verirseniz sevinirim bir
Aynen cnm bende diyrm doğuma kadar bölemi olcak galiba hep içimizde tedirginlik olcak diye düşünyrum. Sen ne zaman gtcktn hastaneye cnmAllaha emanetler canim. Insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Ayni korkulari yasiyoruz kesinlikle. Bazen bu korkular kucagima alana kadar devam etcek mi diyorum.