2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Güzel kasım anneleri hepinize kucak dolusu öpücükler. Bizde 5+5 iz akşam üzeri inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Lütfen dualarınızı esirgemeyin lekelenmem olduğu için biraz tedirginim Rabbim bu mucize bebeğimi inşallah bana nasip eder.

inşallah canım 14 sene aradan sonra ikinci olucak o yüzden biraz fazla korkuyorum akslik çıkar diye rabbim hayırlısı ile görmeyi nasip etsin herkese
Canm sen korkma kötüyüde çağırma Allahın izniyle hepimiz bebeklrmizi sağlıklı bir şekilde kucagmıza alrz inş

Güzel kasım anneleri hepinize kucak dolusu öpücükler. Bizde 5+5 iz akşam üzeri inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Lütfen dualarınızı esirgemeyin lekelenmem olduğu için biraz tedirginim Rabbim bu mucize bebeğimi inşallah bana nasip eder.
Canm dualarım seninle inş duyarsn bebeğinin kalp atışını :anneadayı:

İnşallah duyarsın Canım bende şimdi geldim sıra bekliyorum 5+6

Canm benm en yakn arkdşm blyrdu hatta ilk o öğrendi o kmseye demez hatta o testte beni zorladı eşimn ailesi kalablk biri duysa tamam sülale duyar ondan korktm eşimde yr uzan hiçbrşy yapma yorma kendni dyr bende ole yapyrm sende iyi yapmşssn cnm kimseye sölememrkle keşke bende demesydm. Korusun allahım bebeklrimizi amin . Sen kaybldn kız Bende dedm tek ben mi ckyrm idrara dye üzülyrdm neyseki çoğunz çıkyrsnz normalmiş
Evet evet canim normal bir durum sık idrara cikma durumu herkesde oluyor neredeyse. Bende en yakın arkadasima yakinda soylerim herhlde. Kalp atisini bi duyalimda o zaman soylemeyi dusunuyorum. Aslinda bana kalsa 3 aya kdar solemem de sonrada niye bu zamana kadar soylemedin alinganligi olabilir.

Evet evet canim normal bir durum sık idrara cikma durumu herkesde oluyor neredeyse. Bende en yakın arkadasima yakinda soylerim herhlde. Kalp atisini bi duyalimda o zaman soylemeyi dusunuyorum. Aslinda bana kalsa 3 aya kdar solemem de sonrada niye bu zamana kadar soylemedin alinganligi olabilir.
İşte deneyimsz olunca böle oldu cnm iyi yapmşssn kalp atışından snra söle daha iyi olur bizim şimdi herkes blyr artk yapck birşey yok.

İşte deneyimsz olunca böle oldu cnm iyi yapmşssn kalp atışından snra söle daha iyi olur bizim şimdi herkes blyr artk yapck birşey yok.
Allaha emanetler canim. Insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Ayni korkulari yasiyoruz kesinlikle. Bazen bu korkular kucagima alana kadar devam etcek mi diyorum.

Siz diyince benim de aklıma geldi ben de çok terliyorum geceleri. Meme aram bacak aram sırılsıklam oluyor.
umarım hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız rabbim nasip ederi kalp atışlarınıda duymayı bende yarın gidicem en son 2 gün önce betam 5180 di keseyi görürüz inşallah
Tahmini dogum tarihimiz ayni ben kesemi sali günü gördüm insallah sende görürsün hic stres yapma.

kızlar merhaba bugun kese kontrolum vardı 4800 olması beklenen beta hcg değerim 3600 çıktı en son 4 gun once 1200du vajinal ultrasonla zorda olsa küçücük bi kese görünür gibi oldu kan degerimde ki yükseliş çok mu az sizce lütfen cevap verirseniz sevinirim bir

kızlar merhaba bugun kese kontrolum vardı 4800 olması beklenen beta hcg değerim 3600 çıktı en son 4 gun once 1200du vajinal ultrasonla zorda olsa küçücük bi kese görünür gibi oldu kan degerimde ki yükseliş çok mu az sizce lütfen cevap verirseniz sevinirim bir
Canım min 4800 olması gerekirdi ama doktorun daha iyi bilir çünkü %60-80 arası artışlar da kabul ediliyor diye biliyorum

Canım bi süre sonra iki güne değil dört güne iki katına çıkar hcg değeri. O yüzden değere takılma. Şuan önemli olan kese ve içindeki bebeğin gelişimi. Vajinal ultrasonda 3000üstü karından ise 5000 üstü diyor doktorlar ama çokta takılma değerlere. Haftaya tekrar gidersin kontrole Allah’ın izniyle rahatlıkla görürsün keseyi

yuzde 60olmasi yeterli canim gec dollenmemi oldu senin

allah razı olsun sizlerden üstteki arkadaşın da dediği gibi doktor yüzde 60 artış olabilir dedi 4 günde bir arttığını bilmiyordm sagolun pazar günü tekrar kan tahlili yapılacak

Allaha emanetler canim. Insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Ayni korkulari yasiyoruz kesinlikle. Bazen bu korkular kucagima alana kadar devam etcek mi diyorum.
Aynen cnm bende diyrm doğuma kadar bölemi olcak galiba hep içimizde tedirginlik olcak diye düşünyrum. Sen ne zaman gtcktn hastaneye cnm

X