- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Kızlar dün gece gıcık geldi boğazıma iki kere öksürdüm. Öksürürken birden kasıklarıma bir ağrı girdi ve içim aşırı bulanmaya başladı (gün içinde de ara ara hafif ağrım oluyor normalde zaten) Git gide şiddetlendi. Parol, progestan ve magnezyum(doktor kas spazmları için vermişti) aldım. Şiddetlenmeye devam etti, sonra istifra ettim ama zaten bir şey yiyememiştim... Gece uyuyana kadar ağladım ağrıdan. En sonunda progestan uyuttu çok şükür ama gece uyanınca da, sabah uyandığımda da ağrı devam ediyordu ama dün olan kadar şiddetli değil şimdi çok şükür...
Doktora gitsem acilde yine bir şey yapamadan yollayacaklar diye gitmek istemedim, kanamam varken bile iki saniye bakıp yollamıştı. Şimdi birer parol ve progestan daha alacağım... Inşallah tamamen geçer, dualarınızı bekliyorum...
Doktora gitsem acilde yine bir şey yapamadan yollayacaklar diye gitmek istemedim, kanamam varken bile iki saniye bakıp yollamıştı. Şimdi birer parol ve progestan daha alacağım... Inşallah tamamen geçer, dualarınızı bekliyorum...