• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şu agzimdaki metalik tat bile beni bitirdi artik bulanti bitse bas donmasi o bitse halsizlik...daha 6 ay var nasil bitecek bilmiyorum....zamanda hic gecmiyor gibi gidiyorum geliyorum hala 12.haftadayiz....

Canım bende öyleydim hatta 12. Haftada doruk yapmıştı ama 14 de girmemle azaldı bugün 15 olduk ve neredeyse bulantı ve kusmalara veda ettik :) Ramazan bereketi :) ama bazı kokulardan hala tiksiniyorum deterjan parfüm gibi. Eskiden çok halsizdım şimdi daha enerjiyim yemek bile yapıyorum artık. Darısı tüm sıkıntısı olan arkadaşlara :)

Selam biz geldikkk:KK71:
Ense kalınlığımız 1.5 çıktı burun kemiği oluşmuş gayet güzelmiş ama yaştan dolayı bi yapalım ikiliyi dedi neyse gelelim cinsiyete çok emin olmamakla birlikte bi çıkıntı gördüm gibi ama daha çok erken ümitlendirmek istemem dedi %55 erkek gibi ama gibi dedi ayyy o ihtimal bile yetti bana :21:resmini koyuyorum sizde yorumlayın lütfen resmin biri tam bacak arası 655DCAC6-13F8-48C4-A074-B4A1B5F66F26.webp7D9C08A5-6ADD-4603-BFA7-F5D4E1DE1187.webp

Ense kalınlığımız 1.5 çıktı burun kemiği oluşmuş gayet güzelmiş ama yaştan dolayı bi yapalım ikiliyi dedi neyse gelelim cinsiyete çok emin olmamakla birlikte bi çıkıntı gördüm gibi ama daha çok erken ümitlendirmek istemem dedi %55 erkek gibi ama gibi dedi ayyy o ihtimal bile yetti bana :21:resmini koyuyorum sizde yorumlayın lütfen resmin biri tam bacak arasıEki Görüntüle 2148036 Eki Görüntüle 2148037
Merhaba
Bende aralık annesi gözüküyorum ama kasımda olması yüksek o yüzden Kasım annelerini okuyordum. Yazmak istedim. Öncelikle hayırlısı olsun. Benimkine de dr bugün büyük bir ihtimalle erkek dedi. Sizinkiyle aynı yönde yatıyordu. Acaba erkekler bu yönde mi yatıyor merak ettim

Kızlarrr biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş bebiş :KK68: tek sorun 3 kılo vermisim :(

Bu arada doktor erkek gibi gorunuyor dedi ama bana pinkstrap pinkstrap kız demiştiii caktirmayin :P
Yusuf bey geliyor inşallah :)))

Bir de ben ikili test yaptırmak istemedim ama yine de burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok şükür onlar da normal çıktı :)

Tam bir haftadir bebeğimi hissediyorum gibi geliyor bana da. Tam kilotun bittigi yerde iceriden kımıl kımıl bir böcek yuruyor gibi iceriden gelen tatlı bir kaşıntı hissediyorum. Ozellikle uzanışa geçtiğimde. ..Biraz da huyluyumdur ip saç hemen kaşındırır ilk basta oyle zannettim. Sonra karnim geriliyor ondandır dedim.
Ama sanki bu bebiş anneler yaaa!!! :)
hissettiğini düşünmek seni mutlu ediyorsa öyle düşün :) çünkü o senin bebeğin. zaman geçiyor. daha sert tekmelerini hissedeceksin. bu konuda azıcık kendimizi kandırmanın bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben. sağlıkla doğsunlar..

Kızlarrr biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş bebiş :KK68: tek sorun 3 kılo vermisim :KK43:

Bu arada doktor erkek gibi gorunuyor dedi ama bana pinkstrap pinkstrap kız demiştiii caktirmayin :p

Bir de ben ikili test yaptırmak istemedim ama yine de burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok şükür onlar da normal çıktı :)

Adıyla yaşasın Yusuf paşamız :KK200:
Herşey de yolundaymış, çok sevindim. 28 mayısta benim de randevum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah :KK200:

Harbi’ye katılıyorum valla :)
İnsan bebeğiyle konuşacak, prenses olacak, göğe yükselecek falan sanıyor. Benim tek konuşmam “bugün bari kusturmasaydın be yavrum” diye sitem oluyor :63:
Eşim de geçen “bu ünlüler de hamile oluyor ama yine geziniyorlar her yerde, kusmuyor herhalde onlar” dedi. Ben de “onlar mutfağa mı giriyor sanki, hayatları güzel onların” dedim. Sanki ben mutfaktan çıkmıyormuşum gibi :KK70:
Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Kimisi kanamadan imtihan oluyor, kimisi kusmadan. Dertsiz hamile yok:)

Evet yaa ben de annemlere diyorum hamilelik dışardan böyle görünmüyordu herkes mutlu mesut görünüyordu ama öyle değilmiş diye :KK48:
Herkesin gerçekten çok farklı benim kusmalarim olmadi ama miyom var ve şuan 8.5 cme gelmiş durumda mideme daha şimdiden baskı yapiyor agridan duramiyorum.bebek büyüdükçe neler beni bekliyor bilemiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun

Canım bende öyleydim hatta 12. Haftada doruk yapmıştı ama 14 de girmemle azaldı bugün 15 olduk ve neredeyse bulantı ve kusmalara veda ettik :) Ramazan bereketi :) ama bazı kokulardan hala tiksiniyorum deterjan parfüm gibi. Eskiden çok halsizdım şimdi daha enerjiyim yemek bile yapıyorum artık. Darısı tüm sıkıntısı olan arkadaşlara :)
Ay ne guzel darisi basimizA

Kızlarrr biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş bebiş :KK68: tek sorun 3 kılo vermisim :KK43:

Bu arada doktor erkek gibi gorunuyor dedi ama bana pinkstrap pinkstrap kız demiştiii caktirmayin :p

Niye anlaşmaya uymadın:lülülü: Doktorlar yanılıyor bacılar, ben anlamadan yanılmışım çok mu?:ıslık::-)
Ümmete, devletine, ailesine hayırlı olsun inşallah:KK36:

Evet yaa ben de annemlere diyorum hamilelik dışardan böyle görünmüyordu herkes mutlu mesut görünüyordu ama öyle değilmiş diye :KK48:
Herkesin gerçekten çok farklı benim kusmalarim olmadi ama miyom var ve şuan 8.5 cme gelmiş durumda mideme daha şimdiden baskı yapiyor agridan duramiyorum.bebek büyüdükçe neler beni bekliyor bilemiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun

Amin inşallah :dua:
Çok geçmiş olsun sana da. Herşey yoluna girer de sıkıntısız geçiririz inşallah bu dönemi :dua:

Adıyla yaşasın Yusuf paşamız :KK200:
Herşey de yolundaymış, çok sevindim. 28 mayısta benim de randevum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah :KK200:

Aminnn ahlaki da güzelliği de Hz. Yusuf a benzesin inşallah :KK68: inşallah sen de hayırlı haberlerle gel canım. Bu arada LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ve sen şimdi biz söyledikce cinsiyet öğrenmek için sabirsizlaniyorsunuz ya asıl gebeliğin sonunda hepimizi doğuma göndereceksiniz işte gerçek heyecan o zaman olacak :)))

Meraba. Bugun ikili test icin gittik. Belki cinsiyeti de goruruz dedik ama goremedik. Doktor poposunun ustune oturuyor gorunmuyor dedi.
12+5 teyim. Goruntuye gore 13+2
Boyu 13 cm Ense kalinligi 1.24 dedi sanki. İyi dedidedi.
Bir ay sonraya kaldi artik cinsiyet. Tahmini olan varsa yazsın :KK66:
Ben hic bisey anlamadim goruntulerden.
Erkek

Eki Görüntüle 2148047 Bize de yorum yaparmisiniz kızlar. Bizim cinsiyette belli olmadi daha :)
Çok anlayamadım fazla yakın, Kız gibi geldi.
İstediklerinizi söylemediysem takılmayın zaten bilemediğim de oluyor, Şekil A: Emira SY Emira SY :KK12:

Aminnn ahlaki da güzelliği de Hz. Yusuf a benzesin inşallah :KK68: inşallah sen de hayırlı haberlerle gel canım. Bu arada LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ve sen şimdi biz söyledikce cinsiyet öğrenmek için sabirsizlaniyorsunuz ya asıl gebeliğin sonunda hepimizi doğuma göndereceksiniz işte gerçek heyecan o zaman olacak :)))

Dimi ya biz en son doğuracaklardanız :mad: Duramadık kendi ayımızdaki analarla, durabilsek ilk doğuranlardan olurduk :KK70:
Neyse biz de sizden yenidoğan taktiklerini kaparız artık napalım :KK200:

Ense kalınlığımız 1.5 çıktı burun kemiği oluşmuş gayet güzelmiş ama yaştan dolayı bi yapalım ikiliyi dedi neyse gelelim cinsiyete çok emin olmamakla birlikte bi çıkıntı gördüm gibi ama daha çok erken ümitlendirmek istemem dedi %55 erkek gibi ama gibi dedi ayyy o ihtimal bile yetti bana :21:resmini koyuyorum sizde yorumlayın lütfen resmin biri tam bacak arasıEki Görüntüle 2148036 Eki Görüntüle 2148037

Çok sevindim ya gözün aydin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah.

Maşallah Allah bağislasin. Vallahi şeytan banada diyor kalk git hastaneye.

Back
X