Ben kız eşim erkek istiyor inşallah benim istediğim olurAllah hayra çıkarsın, rüyada gördüğün cinsiyet doğrudur derler ama bebeği görmemişsin müjdesini vermişsin bilemedim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kız eşim erkek istiyor inşallah benim istediğim olurAllah hayra çıkarsın, rüyada gördüğün cinsiyet doğrudur derler ama bebeği görmemişsin müjdesini vermişsin bilemedim :)
Yasak olan Facebook’ta WhatsApp ta gruplaşmak. Reelde görüşme de bir sorun yok ama yine de mesajını düzenle burayı sadece kadınlar takip etmiyor biri görür dadanır falan özelden yazarsın istediğine.Bişey sorcam instagramdan takipleşmek yasak falanmı bilmiyorum ama, isteyen olursa ordanda birbirimizi takip edebiliriz. Profilimize burdaki ismimizide yazarız hem daha kolay olur. İsteyenler tabi
Nası geçirdin peki canım benim yine hafif hafif başladi parol içtin simdi geçsin inşallahBenimde iki günden beri ağrıyordu cnm bide halsizlik var
Bence de takipleşmek isteyenler özelden yazsın birbirine çünkü halka açık burası, insanın başına bela olurlar[
Yasak olan Facebook’ta WhatsApp ta gruplaşmak. Reelde görüşme de bir sorun yok ama yine de mesajını düzenle burayı sadece kadınlar takip etmiyor biri görür dadanır falan özelden yazarsın istediğine.
Ahahah cağnım Pink
Korkma canim ne güzel işte bulantın geçmiş şükret bebeğine bişey olmamıştır Allah ın izniyle merak etme bu haftalarda geçiyor diyorlar zaten şanslısın demekkiKızlar ben çok tedirginim ya bulantılarım kesildi karnım öyle hamile gibi değil ufacık çıktı sadece bebeğe birşey olsa bunun belirtisi olur mu bende
Özellikle bişi yapmadım cnm bol bol yattım dinlendim sonrada bı duş bugün iyiyim çok şükürNası geçirdin peki canım benim yine hafif hafif başladi parol içtin simdi geçsin inşallah![]()
Ahahah cağnım Pink![]()
aydingelini seni Pink sindirdi bile. Kendine gel sen bir görümcesin hemen ayağa kalk. İstersen özel derslerime katılabilirsin. Ücretlendirme camlarımı silmek şeklinde. Zira cam silmeyi hiç sevmem..Bak bu da bedavadan gösterdiğim görümcelik damarım
![]()
Bebekligin belki kalabalik evde gecmistir ondan.kalabalik evde buyuyen bebek halyle kucaktan kucaga gezmekten manyak oluyo uyku duzeni olamiyo.dogum yapinca annrn dahil kimseyi yatili alma.ilk 10 gun bebegin huzuru icin evin kalabalik olmamasi onemli.en yakin arkadasim dogum yapti gecen ay hem kv hem kendi annesi 5dk rahat birakmadi bebegi simdi o da cin carpmis gibi geziyo...Benim bebekliğim fenaymış da ondan bana benzerse diye bir korkum var yani
Söylediğin kitapları not almıştım hamilelik ilerledikçe alıp okuyacağım. İnşallah bana benzemez yavrum![]()
Ahahah cağnım Pink![]()
aydingelini seni Pink sindirdi bile. Kendine gel sen bir görümcesin hemen ayağa kalk. İstersen özel derslerime katılabilirsin. Ücretlendirme camlarımı silmek şeklinde. Zira cam silmeyi hiç sevmem..Bak bu da bedavadan gösterdiğim görümcelik damarım
![]()
Böyle olur Akrep görümcepinkstrap a karşıda nasıl sindirilmem onunda dersini verirsen memnuniyetle, görümcelik benden geçmiş anam 16-17 yıldır yapamadığımı şimdi yaparsam millet bana maabadıyla güler
bende cam silmeyi severim çeşit çeşit bezlerim var
kurulamaya bile gerek kalmayanlardan.
![]()
hıı burcun akrepse tamamm, benim ablamda akrepBöyle olur Akrep görümceTemizlik demeyin ya içim gidiyor evin haline, eşim oruç tutuyor yaptıramıyorum, kadınlar gelmez diye çağırmaya teşebbüs etmedim. Bebeğimden önemli değil ama bu kadarı da fazla ya
![]()
Bebekligin belki kalabalik evde gecmistir ondan.kalabalik evde buyuyen bebek halyle kucaktan kucaga gezmekten manyak oluyo uyku duzeni olamiyo.dogum yapinca annrn dahil kimseyi yatili alma.ilk 10 gun bebegin huzuru icin evin kalabalik olmamasi onemli.en yakin arkadasim dogum yapti gecen ay hem kv hem kendi annesi 5dk rahat birakmadi bebegi simdi o da cin carpmis gibi geziyo...
Böyle olur Akrep görümceTemizlik demeyin ya içim gidiyor evin haline, eşim oruç tutuyor yaptıramıyorum, kadınlar gelmez diye çağırmaya teşebbüs etmedim. Bebeğimden önemli değil ama bu kadarı da fazla ya
![]()
Bende Pazartesi almak istiyordum eşim erken uyanıp gitmiyor evden, alamadımGeçen hafta temizliğe geldi bana iki tane abla yardımcı olarak, Ramazan’da da çalışıyorlarmış hatta full dolularmış nerdeyse
Sen bi şansını dene istersen varsa yardımcın, gelirler belki.
Ben yapamıyorum 5 litrelik su şişesini kaldırsam kıyamet kopuyor evde, eşim yokken de yapamam zaten, anlar temizlik yaptığımı. Kadınlara sorayım bir ara. Sende yorma kendinihıı burcun akrepse tamamm, benim ablamda akrep
ay valla öyle dedinde benim eşimde oruçlu, yarın öleceğim sanırım temizlik yaparken, çünkü ev aldı başını gidiyoAllahtan ki yarın akşam sünnet duası var eşimin akrabasının iftarlı, yemek yapmakla uğraşmak zorunda kalmıcam
![]()
yani sonuçta biz engel olmuyoruz ki oruçlarına yada zoraki getirmiyoruz ki temizliğeBende Pazartesi almak istiyordum eşim erken uyanıp gitmiyor evden, alamadımUyanıp gidince de sarıyorum :))
Ay yazık eziyet olmaz mı? Gerçi insanlar oruçlu inşaatta çalışıyor iş iştir değil mi?![]()
Bende Pazartesi almak istiyordum eşim erken uyanıp gitmiyor evden, alamadımUyanıp gidince de sarıyorum :))
Ay yazık eziyet olmaz mı? Gerçi insanlar oruçlu inşaatta çalışıyor iş iştir değil mi?![]()
yaa sizlerin eşlerine özeniyorum vallahi maşallahBen yapamıyorum 5 litrelik su şişesini kaldırsam kıyamet kopuyor evde, eşim yokken de yapamam zaten, anlar temizlik yaptığımı. Kadınlara sorayım bir ara. Sende yorma kendini
Ayy iyi çok şükür canım.. Benimde tez vakitte geçer inşallah çok kötüymüş gerçektenÖzellikle bişi yapmadım cnm bol bol yattım dinlendim sonrada bı duş bugün iyiyim çok şükür