- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
Doktor bakti ama bi dahaki muayenede soylicem pozisyonu musait degil dedi.yada gorduysede bisey demek istemedi.en azindan bi tahmimde bulunur diye dusunmustum.bende ikiside var sukur.kizimin yogun istegiyle oldu ucuncu.kiz olur insallah diye hergun dua ediyor.saglik olsunda nasip hersey.Doktor yorum yapmadı mı? Haftan müsaitmiş. Erkek gibi
ozaman davacı olabilirsin canım, vaktiyle işlemlerini başlat böylelikle doğum paranı da alabilirsin yazık günah az para değilİnsanları zor duruma sokmak istemedim ama işte iyi niyet hak etmiyorlar.. Sözde tazminat vereceklermiş çünkü şahitlerim de vardı o cümleleri bana kurarken.. üstelik hamile bir insana hastaneye giderken bu cümleler kurulmaz.. Daha hiçbir belge imzalamadım canım, imzalamam da.. Allah hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın, bebişlerimizi korusun
Ayyy kızlar bugün sabah kızımı dr götürmek için metrobüse bindim. Çok aşırı dolu değildi. Kimse yer vermedi( istemedim de ama, göbeğim belli, yanımda bi çocuğum daha var. El insaf dedim. Sonra gencin biri kızımı istedi, kucağına oturtmak için. Yok dedim sağolun. Ama içim doldu,resmen ağladım ağlıycam. Yol nasıl bitti bilmiyorum. Bide baş dönmem vardı. Dönüşte de amcanın biri yer verdi. Ne dualar aldı bi bilse. Niye böyle anlayışsız insanlar olduk biz (
Bir arkadas daha demis ben eczaneye gidip sorayim ya diyeyim en iyisi suya karıştırabilir miyim diye. Suyla etkileşime gecip bozulmuyorsa olur niye olmasin. Kızımı alip cikayim ben simdiBenim yutma sıkıntım olmadığı halde hap bazen takılıyor. Havanla dövülüp suya karıştırılır mı acaba?
Şimdi birini kestim bıçakla içi sıvı bunun.
İnşallah kesin yüksek tansiyon değildir ama Yüksek tansiyon çok önemli, biri tansiyonu çağrıştıran birşey yazdığı zaman atlıyorum hemen tansiyonuna baktın mı diye, ilaç kullanman gerekiyorsa atlamaman da gerekiyor. Herşeyi unut bunu önemse, kanama çoğumuzda var, yorgunluk, vücudu zorlama, stres herşeyden kaynaklı olabilir, risk olduğu durumları doktor söylüyor zaten, önemli olsaydı bilirdin.Gebelik hipertansiyonu çıktı, çok az stres olsam üzülsem yükseliyor.. Holter taktılar 24 saat tansiyon ölçecek sonucuna göre ilaca başlayacağız.. Kanamam da ilk kez olunca çok korktum ister istemez..
Sanırım en güzeli evde uzanıp dinlenmek.. İlaca hiiiç başlamak istemiyorum..
canım ekmek çiğne ozaman yutabileceğin kadar, onuda ekmek için bastır yut. ilacı suda eritme sakın o çok tehlikeli internetten araştır bi zararlarına canımSorma o kadar zor durum ki... ufacik cocuk gibi ilacin basina oturuyorum su içiyorum su gidiyor ilac bogazimda duruyor hala bir daha deneyince aynen dedigin gibi öğürme refleksi başlıyor çıkıyor ağzımdan. Ziyan ettim 5 gundur 6 hapi hepsi çöpe
Izmirde degilim ama izmirliyim :) guzel denk geldik. :) simdi eczaneye gidip sorcam ben bunu suya doksem diye. Sizinki süpermiş vallaMerhaba ben vitaminimi amerikadan getirtiyorum 130 tl 90 tablet bildigin seker jelibon cigniyosun cok guzel :) doktorumda memnun b12m bile 610 cikti.kanim butun degerlerim cok cok iyi.valla izmirdeysen benimkini verebilirim bile doktorum artik kullanmana gerek yok butun degerlerin iyi haftada 1 tane alabilirsin dedi.istersen anerikadan gizem diye bir arkadasim gonderiyor numarasini verebilirim ondan alirsin fotosunda ekliyorum kendin arastirabilirsin :)
Benimde 5 3 19-6-4-2
Canım çok geçmiş olsun. Paranı da bırakma orda al hepsini.Gebelik hipertansiyonu çıktı, çok az stres olsam üzülsem yükseliyor.. Holter taktılar 24 saat tansiyon ölçecek sonucuna göre ilaca başlayacağız.. Kanamam da ilk kez olunca çok korktum ister istemez..
Sanırım en güzeli evde uzanıp dinlenmek.. İlaca hiiiç başlamak istemiyorum..
oy maşallah Rabbim ömürlerine bereket versin. baya genç anne olmuşsun ama ne güzel
2.5 senedir çalıştığım iş yerimdi canım , tansiyonum 15 - 10 kalp çarpıntısından ağlayıp hastaneye giderken arkamdan sigorta çıkışını yaptır sen bizi bundan sonra ziyarete gel dedi.. Üzerine bende gururluyum tabi ki çıkışımı istedim, sanırım tazminat vermemek için ben öyle demek istemedim dedi.. Bende gidiş o gidiş bir daha geri dönmedim çünkü mimarım ve çok stresli patronum çok bağırıp çağırıyordu kurtuldum aslında ama şimdide içerideki maaşlarımı ve tazminatımı alamıyorumhukuki yollara başvurmak istemiyorum ama çok zorluyorlar.. Üstelik durumumu bile bile..
Bende gözüm kesse isterim öyle kalabalık olmayı ne güzel, 2si kurtarmış kendini zaten. maşallahh inşallah şimdiki erkek olur da evin padişahı olurSagol canim Allah razı olsunonlar benim hem arkadaslarım hem çocuklarım. Hatta bazen yeri geliyor onlar bana annelik yapıyor. Bazen yorulup uzanıyorum onlar gelip üstümü örtüyor. Anne bi yerin agriyorsa masaj yapalım diyorlar. Elhamdülillah. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
İnşallah kesin yüksek tansiyon değildir ama Yüksek tansiyon çok önemli, biri tansiyonu çağrıştıran birşey yazdığı zaman atlıyorum hemen tansiyonuna baktın mı diye, ilaç kullanman gerekiyorsa atlamaman da gerekiyor. Herşeyi unut bunu önemse, kanama çoğumuzda var, yorgunluk, vücudu zorlama, stres herşeyden kaynaklı olabilir, risk olduğu durumları doktor söylüyor zaten, önemli olsaydı bilirdin.
Canım anlıyorum seni ve inan ki ben de biliyorum bi hapı 8e bölüp yutmaya çalıştığım oldu öncesinde ama bir günde sayısı toplam 10a varan haplar içmek zorunda kaldım, 15-16yaşında filan. O çiğneme hissini de anlıyorum. Suyu önce ağzımda çevirdiğim de oldu. Kendi kendime "ay çok yedim şu suyu da üstüne içeyim" diyip beynimi kandırmaya çalışmalarım da oldu, ağzımda hap yok diye kandırırdım. Bir yendin mi korkuyu, sonra benim gibi üçer beşer de yutuyorsun işte :)Ya ne oluyor biliyor musun çiğneme duyusu geliyor yani bütün yutamıyorum sacma bir psikoloji iste. Allah acidi da bu yasa kadar ciddi hastalik vermedi basima ne gelse hep igne yazdırdım ben simdi deseler ki bunun da var 5dk durmam
Benimde 5 3 1
Zor olmuyormu yardımcı biri varmı
Canım ablamın oğlu da böyle. Şurupta içemiyor işin kötü tarafı hap vermeyi denediler onu hiç içemedi kuzucuk iğnelerle büyüdü. Salı günü sünnet oldu ağrı kesici içiremediler Ablam bir kez fitil koydu o kadar acıya dayandı. Çok nadir olurmuş bu durum. Doktorluk hayatımda ikinci kez karşılaşıyorum demiş doktoru. Senin adını ekranda görünce ne yapıcam ben bu çocuğa me yazıcam diye panik oluyorum diyormuş kadın:)Sorma o kadar zor durum ki... ufacik cocuk gibi ilacin basina oturuyorum su içiyorum su gidiyor ilac bogazimda duruyor hala bir daha deneyince aynen dedigin gibi öğürme refleksi başlıyor çıkıyor ağzımdan. Ziyan ettim 5 gundur 6 hapi hepsi çöpe
Öncelikle çok geçmiş olsun. Meslektaşmışız sizinle. O yüzden ortamı az çok tahmin edebiliyorum. Yalnız hamilelik sebebiyle hiçbir şekilde işten çıkartamazlar sizi. Gerekirse mahkemeye başvuracağınızı söyleyin, büyük ihtimal korkup da tazminatı verebilirler.
Ama verseler de yaptıkları terbiyesizliği örtmez tabi. Ama en azından içiniz rahat olur. Neden sizin hakkınız onlara kalsın ki?
Bende gözüm kesse isterim öyle kalabalık olmayı ne güzel, 2si kurtarmış kendini zaten. maşallahh inşallah şimdiki erkek olur da evin padişahı olur
Benimkinin adi da vitafusion prenatal bi bakarsinizIzmirde degilim ama izmirliyim :) guzel denk geldik. :) simdi eczaneye gidip sorcam ben bunu suya doksem diye. Sizinki süpermiş valla
3'lü de sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş, Nipt daha kesinmiş sanırım. Niye bu kadar evham yaptın ki? Doktorun olumsuz da konuşmamış.
Sen formu unutsan bile onlar nasıl istememiş ki? Ben 2'li için içeri girer girmez formu istedi, sigara kullanıyor musun yaş falan onları dolduruyor. 3'lü yaptıranlar var forumda da senin merak ettiğin ne?mavila da yaptırmayı düşünmüş, yaptırdı mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?