2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor yorum yapmadı mı? Haftan müsaitmiş. Erkek gibi
Doktor bakti ama bi dahaki muayenede soylicem pozisyonu musait degil dedi.yada gorduysede bisey demek istemedi.en azindan bi tahmimde bulunur diye dusunmustum.bende ikiside var sukur.kizimin yogun istegiyle oldu ucuncu.kiz olur insallah diye hergun dua ediyor.saglik olsunda nasip hersey.

ozaman davacı olabilirsin canım, vaktiyle işlemlerini başlat böylelikle doğum paranı da alabilirsin yazık günah az para değil

Maalesef öyle bir zamandayiz ki herkes sadece kendini düşür olmuş. Duyarlı insanlar azalıyor artık.

Benim yutma sıkıntım olmadığı halde hap bazen takılıyor. Havanla dövülüp suya karıştırılır mı acaba?
Şimdi birini kestim bıçakla içi sıvı bunun.
Bir arkadas daha demis ben eczaneye gidip sorayim ya diyeyim en iyisi suya karıştırabilir miyim diye. Suyla etkileşime gecip bozulmuyorsa olur niye olmasin. Kızımı alip cikayim ben simdi

İnşallah kesin yüksek tansiyon değildir ama Yüksek tansiyon çok önemli, biri tansiyonu çağrıştıran birşey yazdığı zaman atlıyorum hemen tansiyonuna baktın mı diye, ilaç kullanman gerekiyorsa atlamaman da gerekiyor. Herşeyi unut bunu önemse, kanama çoğumuzda var, yorgunluk, vücudu zorlama, stres herşeyden kaynaklı olabilir, risk olduğu durumları doktor söylüyor zaten, önemli olsaydı bilirdin.

canım ekmek çiğne ozaman yutabileceğin kadar, onuda ekmek için bastır yut. ilacı suda eritme sakın o çok tehlikeli internetten araştır bi zararlarına canım

Izmirde degilim ama izmirliyim :) guzel denk geldik. :) simdi eczaneye gidip sorcam ben bunu suya doksem diye. Sizinki süpermiş valla

Canım çok geçmiş olsun. Paranı da bırakma orda al hepsini.

oy maşallah Rabbim ömürlerine bereket versin. baya genç anne olmuşsun ama ne güzel

Sagol canim Allah razı olsun onlar benim hem arkadaslarım hem çocuklarım. Hatta bazen yeri geliyor onlar bana annelik yapıyor. Bazen yorulup uzanıyorum onlar gelip üstümü örtüyor. Anne bi yerin agriyorsa masaj yapalım diyorlar. Elhamdülillah. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Öncelikle çok geçmiş olsun. Meslektaşmışız sizinle. O yüzden ortamı az çok tahmin edebiliyorum. Yalnız hamilelik sebebiyle hiçbir şekilde işten çıkartamazlar sizi. Gerekirse mahkemeye başvuracağınızı söyleyin, büyük ihtimal korkup da tazminatı verebilirler.
Ama verseler de yaptıkları terbiyesizliği örtmez tabi. Ama en azından içiniz rahat olur. Neden sizin hakkınız onlara kalsın ki?

Bende gözüm kesse isterim öyle kalabalık olmayı ne güzel, 2si kurtarmış kendini zaten. maşallahh inşallah şimdiki erkek olur da evin padişahı olur

İnşallah inşallah, öyle dua ediyorum ki sürekli yüksek tansiyon olmasın, dönemlik geçici olsun diye.. Mecbur kalırsam ilacı tabi ki kullanıcam ama umarım hiç gerek kalmadan geçer bu süreç diye sürekli duadayım..

Ayrıca herkese çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız için.. İnsan gerçekten destek alıyor bu güzel ortamdan..

Canım anlıyorum seni ve inan ki ben de biliyorum bi hapı 8e bölüp yutmaya çalıştığım oldu öncesinde ama bir günde sayısı toplam 10a varan haplar içmek zorunda kaldım, 15-16yaşında filan. O çiğneme hissini de anlıyorum. Suyu önce ağzımda çevirdiğim de oldu. Kendi kendime "ay çok yedim şu suyu da üstüne içeyim" diyip beynimi kandırmaya çalışmalarım da oldu, ağzımda hap yok diye kandırırdım. Bir yendin mi korkuyu, sonra benim gibi üçer beşer de yutuyorsun işte :)

Canım ablamın oğlu da böyle. Şurupta içemiyor işin kötü tarafı hap vermeyi denediler onu hiç içemedi kuzucuk iğnelerle büyüdü. Salı günü sünnet oldu ağrı kesici içiremediler Ablam bir kez fitil koydu o kadar acıya dayandı. Çok nadir olurmuş bu durum. Doktorluk hayatımda ikinci kez karşılaşıyorum demiş doktoru. Senin adını ekranda görünce ne yapıcam ben bu çocuğa me yazıcam diye panik oluyorum diyormuş kadın:)

Çok sağol meslektaşım desteğin için.. Üstelik proje yöneticisi konumundayken birden üzerimin çizilmesini hazmedemiyorum, maddi kısmın sırf emeklerim onlara geçmesin diye peşine gitmek istiyorum.. Böyle yumuşak konuşmakla olmayacak,tehlikeyi hissettirmek lazım anlaşılan.. :)

Canım Ben henüz 3lü testi yaptırmadım. 16. Haftada yapılıyor. 2 hafta sonra gideceğim. Ama bir arkadaşımın 2li temiz 3lü riskli çıkmış. Anlamadım. Zaten sonuçlarımız sadece bir veri tabanındaki bilgiler ile istatistiğe vuruluyor. Sonra bizim sonuçlarda ileride bu veri tabanına eklenecek. Kaç kişide hangi değerlerde ne görülmüş. 100%100 kesinlik arzeden bir şey değil. Bakalım Rabbim sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…