• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım Ben henüz 3lü testi yaptırmadım. 16. Haftada yapılıyor. 2 hafta sonra gideceğim. Ama bir arkadaşımın 2li temiz 3lü riskli çıkmış. Anlamadım. Zaten sonuçlarımız sadece bir veri tabanındaki bilgiler ile istatistiğe vuruluyor. Sonra bizim sonuçlarda ileride bu veri tabanına eklenecek. Kaç kişide hangi değerlerde ne görülmüş. 100%100 kesinlik arzeden bir şey değil. Bakalım Rabbim sağlık versin.
Amin
Bende Forumda aratınca gördüm 2’lide sorun çıkmayıp, 3’lüde çıkanları. Sen neden yaptırıyorsun?

Çok sağol meslektaşım desteğin için.. Üstelik proje yöneticisi konumundayken birden üzerimin çizilmesini hazmedemiyorum, maddi kısmın sırf emeklerim onlara geçmesin diye peşine gitmek istiyorum.. Böyle yumuşak konuşmakla olmayacak,tehlikeyi hissettirmek lazım anlaşılan.. :)

Çok çabuk karalıyorlar işte insanların üstünü böyle. Hamile zaten işi yürüyemez kurtulalım gözüyle bakıyorlar ama yanlışlar tabi ki. Kesinlikle bırakmayın hakkınızı, mecbur verecekler. 2.5 yıl çalışmışsınız “hadi sana güle güle” demekle olmaz.
Büyük ihtimal hamileliği öğrendiklerinden beri planlıyorlardır böyle birşey, yerinize kimin geçeceği bile bellidir. Allah bildiği gibi yapsın onları.

hıı tamam :) ben de dedim bir şey atlamayalım, yaptırılcaksa 3lü de yaptırayım :confused: ay allahım sözde rahat insanım , söz konusu çocuk olunca değişiyormuş insan. Her gece rüyamda nifty'nin sonucu çıkıyor, dün gece doktor tahtaya yazıp anlatıyordu sonucu :-)

Bana erkek dedin, tutmazsa söylicem bak ona göre :KK66:)
Ben de aynıyım yaaa. Yaptırayım hepsini dedim:)

Amin
Bende Forumda aratınca gördüm 2’lide sorun çıkmayıp, 3’lüde çıkanları. Sen neden yaptırıyorsun?

Canım ben ikiliyi aslında yaptıracaktım denk gelmedi sonra vazgeçtim doktor sordu yaptırmadım dedim sana kontrole gelince 3lü yaparız dedi. Zaten kontrolüm var gitmişken yapıcam yoksa sırf onun için değil aslında.

hıı tamam :) ben de dedim bir şey atlamayalım, yaptırılcaksa 3lü de yaptırayım :confused: ay allahım sözde rahat insanım , söz konusu çocuk olunca değişiyormuş insan. Her gece rüyamda nifty'nin sonucu çıkıyor, dün gece doktor tahtaya yazıp anlatıyordu sonucu :-)

Bana erkek dedin, tutmazsa söylicem bak ona göre :KK66:)
Ya kusura bakma bana bunun bildirimi gelmemiş. Sana erkek dediysem erkektir :p

Ben pazartesi günü yaptırdım sonucu 10 gun sonra çıkacakmış
Ben ege üniversitesi nde yaptırdım aynı gün çıkıyor sonucu ama formu vermeyi unuttuğum için bir daha gidicem formu verip risk hesaplanacak. 3lü çok güvenilir değil diyorlar. 2Li daha güvenilirmiş. Ben Nipt de yaptırdım aynı zamanda

Canım ben ikiliyi aslında yaptıracaktım denk gelmedi sonra vazgeçtim doktor sordu yaptırmadım dedim sana kontrole gelince 3lü yaparız dedi. Zaten kontrolüm var gitmişken yapıcam yoksa sırf onun için değil aslında.
2’li güvenilir değil 3’lü hiç değil resmen:) 17-24 haftaları arasında ayrıntılı ultrason var 3’lüyle strese girmene gerek bile yok aslında.

3'lü de sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş, Nipt daha kesinmiş sanırım. Niye bu kadar evham yaptın ki? Doktorun olumsuz da konuşmamış.
Sen formu unutsan bile onlar nasıl istememiş ki? Ben 2'li için içeri girer girmez formu istedi, sigara kullanıyor musun yaş falan onları dolduruyor. 3'lü yaptıranlar var forumda da senin merak ettiğin ne? mavila mavila da yaptırmayı düşünmüş, yaptırdı mı bilmiyorum.
Bugün 2 3 kez bir şeyleri unutup durdular kaç defa gel git yaptım onların yüzünden. Haftaya gittiğimde vercem formu hesaplattırırım. Bende 3lü yü yanlış çıkabiliyor diye duydum dediğin gibi. Ne bileyim geç randevu yüzünden uğraşıp duruyom bir daha sorun çıkarsa emin adımlarla yaklaşayım dedim. 3Lüyü de randevu vermişken gittim.

Bugün 2 3 kez bir şeyleri unutup durdular kaç defa gel git yaptım onların yüzünden. Haftaya gittiğimde vercem formu hesaplattırırım. Bende 3lü yü yanlış çıkabiliyor diye duydum dediğin gibi. Ne bileyim geç randevu yüzünden uğraşıp duruyom bir daha sorun çıkarsa emin adımlarla yaklaşayım dedim. 3Lüyü de randevu vermişken gittim.
Hımm anladım onun fiyatı ne? 2’li gibi mi?

Merhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım :KK43:
Önce yüksek tansiyon çıktı, şimdi ise kanama oldu.. Üstelik ultrasonda kanama alanı vs olmadığı halde.. Üzerine işimden ayrıldım, maaşımı tazminatımı ödemiyorlar.. Stres üzerine strese girmeye başladım.. Doktor koruyucu amaçlı progestan iğne vurdurdu ve 1 hafta fitili kullanmamı söyledi.
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.. :KK43:
Geçmiş olsun inşallah geçicidir işin içinde üzüldüm çok ağır olmuş pes edip haklarını bırakma sakın
Yok kimse yardim etmiyor tek basimayim. Zor ama ne yapalım mecbur. Yaramaz değiller çok şükür sadece çok konuşuyorlar aksama kadar başım şişiyor :olamaz::KK48:
E malum hepsi kız:21:

I
Canım anlıyorum seni ve inan ki ben de biliyorum bi hapı 8e bölüp yutmaya çalıştığım oldu öncesinde ama bir günde sayısı toplam 10a varan haplar içmek zorunda kaldım, 15-16yaşında filan. O çiğneme hissini de anlıyorum. Suyu önce ağzımda çevirdiğim de oldu. Kendi kendime "ay çok yedim şu suyu da üstüne içeyim" diyip beynimi kandırmaya çalışmalarım da oldu, ağzımda hap yok diye kandırırdım. Bir yendin mi korkuyu, sonra benim gibi üçer beşer de yutuyorsun işte :)
Ne guzel ya insallah. Geldim eczaneden olmaz dedi kapsulu suya dökemezmişim. Diger randevum da ta 4 haziranda 3 hafta da icmeden beklemek istemiyorum aksam esim gelsin de evde biri varken deniycem bidada valla boğulurum moğulurum kimse yokken neme lazim :)

I

Ne guzel ya insallah. Geldim eczaneden olmaz dedi kapsulu suya dökemezmişim. Diger randevum da ta 4 haziranda 3 hafta da icmeden beklemek istemiyorum aksam esim gelsin de evde biri varken deniycem bidada valla boğulurum moğulurum kimse yokken neme lazim :)
Korkma canım, yaparsın inşallah. Yanında biri olması daha iyi tabii, ondan güç alırsın artık :KK48:

I

ekmek yutarken yut canım, ozaman beyninde rahatlar kendini kasmazsın

Back
X