• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnan artık doktora gitmek istemiyorum. Şimdi gidecem ya göstermiyor diyecek yada bebek kizsa bile evde 4 kızim olduğu için belkide uzulecegimi düşünerek göremedim diyecek. O yüzden en iyisi sabretmek. Bide sıkıldım doktorların sorunlarından yok efendim kaçıncı çocuk yok efendim nasıl basardin bu yaşta bu kadar çocuk falanda filan. Soğudum artık anlayacağın.
Ya doktorlarda bir garip benim hamileliğimi de hiç onaylamadılar onlara kalsa alınmalıydı. Akdeniz ateşi ataklarım olduğu için ve iki Doğum arası az olacağı için bu yaştan sonra kaldıramaz bünyen dediler gerçekten ilk başlarda çol kötüydüm Allah’a çok şükür daha dinç hissediyorum kendimi. Ama üç doktora gittim üçü de olumlu karşılamadı.

Yahu çok güzel genç yaşta anne olmak kadar güzel bir şey olabilir mi? Biz hep diyoruz eşimle biz çok geç kaldık... ben 34 yaşındayım canım çok isterdim genç yaşta anne olmayı ama nasip böyleymiş. Maşallah nazar değmesin sizlere.

Ya doktorlarda bir garip benim hamileliğimi de hiç onaylamadılar onlara kalsa alınmalıydı. Akdeniz ateşi ataklarım olduğu için ve iki Doğum arası az olacağı için bu yaştan sonra kaldıramaz bünyen dediler gerçekten ilk başlarda çol kötüydüm Allah’a çok şükür daha dinç hissediyorum kendimi. Ama üç doktora gittim üçü de olumlu karşılamadı.

Aynen bazen moral bozuyorlar. Ne onlarla, nede onlarsiz olmuyor :KK12:

Yahu çok güzel genç yaşta anne olmak kadar güzel bir şey olabilir mi? Biz hep diyoruz eşimle biz çok geç kaldık... ben 34 yaşındayım canım çok isterdim genç yaşta anne olmayı ama nasip böyleymiş. Maşallah nazar değmesin sizlere.

Allah razı olsun:KK68:

çok sağol canım ya temas etmem ama rüzgarla filan gelir mi tüyleri diye korkuyorum.Sonra düşündüm sokakta yürürken de olabilir bu risk sonuçta bir sürü sokak kedisi var. Ama insanın içine bir kuşku düşünce kolay kolay sıyrılamıyorum ki ben çok takıntılı bir insanım malesef..

Benim evimde iki tane kedim olmasina ragmen benim toxo‘ya karsi bagisikligim yokmus. Kediden gecmesi icin diskisiyla kontakt halindw bulunmaniz gerekir. O yuzden sorun etmeyin bana kalirsa

cnım kanamana ve tansiyonuna bişey diyemicem ama hamileyken çıkarılmışsın anladığım kadarıyla işten, işten çıkartırlarkenki sebep neydi ? sgkya şikayet et ne olursa olsun seni işten çıkaramazlar, eğer işi aksattığını kanıtlayamıyolarsa haklı taraf sen çıkacaksın

2.5 senedir çalıştığım iş yerimdi canım , tansiyonum 15 - 10 kalp çarpıntısından ağlayıp hastaneye giderken arkamdan sigorta çıkışını yaptır sen bizi bundan sonra ziyarete gel dedi.. Üzerine bende gururluyum tabi ki çıkışımı istedim, sanırım tazminat vermemek için ben öyle demek istemedim dedi.. Bende gidiş o gidiş bir daha geri dönmedim çünkü mimarım ve çok stresli patronum çok bağırıp çağırıyordu kurtuldum aslında ama şimdide içerideki maaşlarımı ve tazminatımı alamıyorum :( hukuki yollara başvurmak istemiyorum ama çok zorluyorlar.. Üstelik durumumu bile bile..

Ayyy kızlar bugün sabah kızımı dr götürmek için metrobüse bindim. Çok aşırı dolu değildi. Kimse yer vermedi:(( istemedim de ama, göbeğim belli, yanımda bi çocuğum daha var. El insaf dedim. Sonra gencin biri kızımı istedi, kucağına oturtmak için. Yok dedim sağolun. Ama içim doldu,resmen ağladım ağlıycam. Yol nasıl bitti bilmiyorum. Bide baş dönmem vardı. Dönüşte de amcanın biri yer verdi. Ne dualar aldı bi bilse. Niye böyle anlayışsız insanlar olduk biz:((

2.5 senedir çalıştığım iş yerimdi canım , tansiyonum 15 - 10 kalp çarpıntısından ağlayıp hastaneye giderken arkamdan sigorta çıkışını yaptır sen bizi bundan sonra ziyarete gel dedi.. Üzerine bende gururluyum tabi ki çıkışımı istedim, sanırım tazminat vermemek için ben öyle demek istemedim dedi.. Bende gidiş o gidiş bir daha geri dönmedim çünkü mimarım ve çok stresli patronum çok bağırıp çağırıyordu kurtuldum aslında ama şimdide içerideki maaşlarımı ve tazminatımı alamıyorum :KK43: hukuki yollara başvurmak istemiyorum ama çok zorluyorlar.. Üstelik durumumu bile bile..
başvur canım öyle şeymi olur. mobbing uyguladıklarını işten çıkman için bunu yaptıklarını belirt. saçmalığa bak . istifa vs. imzalamadın değilmi?

Allah korusun inşallah sağlıkla atlatırsınız bu günleri, sadece kanaması olanlar var, iğne, hap ve yatışla atlatmaya çalışıyoruz, tansiyon için ilaç başladılar mı? Düştü mü?

Gebelik hipertansiyonu çıktı, çok az stres olsam üzülsem yükseliyor.. Holter taktılar 24 saat tansiyon ölçecek sonucuna göre ilaca başlayacağız.. Kanamam da ilk kez olunca çok korktum ister istemez..
Sanırım en güzeli evde uzanıp dinlenmek.. İlaca hiiiç başlamak istemiyorum..

Ben ömrüm boyu hep ilaç içtim. İlaçlarımın boyları da hep büyüktü...

Sadece şunu tavsiye edebilirim naçizane. Düşün ki çok sevdiğin bir yemek yiyorsun, o ilaçlardan kat kat büyük lokmalar ısırıyoruz o zaman, bu ne ki şimdi onun yanında minnacık diyerek ben kendimi alıştırdım. Şimdi susuz binlik ilaçları filan yutabiliyorum ya da aynı anda 3-4 tane ilacı hiçbir sorun yaşamadan yutuyorum suyla.
Ya ne oluyor biliyor musun çiğneme duyusu geliyor yani bütün yutamıyorum sacma bir psikoloji iste. Allah acidi da bu yasa kadar ciddi hastalik vermedi basima ne gelse hep igne yazdırdım ben simdi deseler ki bunun da var 5dk durmam

başvur canım öyle şeymi olur. mobbing uyguladıklarını işten çıkman için bunu yaptıklarını belirt. saçmalığa bak . istifa vs. imzalamadın değilmi?
İnsanları zor duruma sokmak istemedim ama işte iyi niyet hak etmiyorlar.. Sözde tazminat vereceklermiş çünkü şahitlerim de vardı o cümleleri bana kurarken.. üstelik hamile bir insana hastaneye giderken bu cümleler kurulmaz.. Daha hiçbir belge imzalamadım canım, imzalamam da.. Allah hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın, bebişlerimizi korusun:anneadayı:

November 22 November 22 canım seni çok iyi anlıyorum. Bu sadece fobi değil öğürme reflexi ile alakalı bence. İlaç boğazına değince tiksiniyorsun. Bir de kendini sartlamissin icemeyecegim diye o yüzden hemen panik yapıyorsun. Ben de yıllarca çok uğraştım ama çok şükür çözdüm sayılır. Benim taktiğim de ilacı ağzıma alınca sanki o ağzımda yokmuş gibi hic bir sey dusunmeden bir bardak suyu normal sekilde içiyorum o da beraber gidiyor.
Sorma o kadar zor durum ki... ufacik cocuk gibi ilacin basina oturuyorum su içiyorum su gidiyor ilac bogazimda duruyor hala bir daha deneyince aynen dedigin gibi öğürme refleksi başlıyor çıkıyor ağzımdan. Ziyan ettim 5 gundur 6 hapi hepsi çöpe

Back
X