• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
pinkstrap pinkstrap yine geldim cinsiyet icin son ultrason goruntumuz bu da ellerinden oper:KK70:

Eklentiler

• 152655991800598054973.webp
    152655991800598054973.webp
    22 KB · Görüntüleme: 73
Evet aynen o şekildi canım☺️ Sanırım alışveriş yapmamıştı ama stresten tüm yüzü sivilce dolmuştu dr a da çok kızmış sanırım ..
Haklı kendini ona hazırlamış, oğlum oğlum diye sevmiştir, bu kadar ay nasıl göstermemiş bebekte.
Ama benim bebeğin kesesi de uzunlamasina ve elips şeklinde bana kız dedin:KK12:
:-):-) Ben de profil resmine bakıyordum, erkeğe de benziyor hakikaten, niye kız demişim ki :KK64:

Canın öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini :) ben de kilolu hamile kaldım 85 le kaldım gıcık bulantılarım anca tostla krakerle geçiyordu şimdi 88 kiloya çıktım. Bir senede 20 kilo verip öyle hamile kalmıştım. O yüzden nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum. Bence sana tavsiyem bir diyetisyene gidip onun eşliğinde hamileliğe devam etmelisin. Şimdi bulantılarım geçtiği için eski sağlıklı düzenime dönüp kendime az bebeğe güzel kilo aldırıp kapatmayı düşünüyorum 9 ayı. Eğer tansiyon şeker derdi olmasa hiç takmam ama bebeğin sağlığı söz konusu o yüzden kendimize dikkat etmekte fayda var. Bir de havalar güzel bol bol su iç yürüyüş yap doktorunun da izniyle tabii. Her gün 10 bin adım :KK66: yüksek kilolarda hamile kalıp kendi 9 ayda kilo verip bebeği 3 kilo üstü doğan çok kişi duydum. Yani sağlıklı beslenme ve yürüyüşle hem kendine hem bebeğe fayda sağlayabilirsin :) bakalım benim hedefim de o inşallah sağlıkla geçer hamileliğimiz :)

Canım çok teşekkürler. 3 ayı bitirmiş olacağım bir sonraki kontrolde, doktordan izin alır almaz yürüyüşteyim inşallah.
Diyetisyenle ilgili ciddi travmalarım var çocukluğumdan beri, her denememde daha çok nefret ettim. Yıllardır denemiyorum, şimdi gittiğim hastanede çok tavsiye edilen bir kadın var. Kendimi yenebilirsem bir daha deneyeceğim.
Tek sığınağım kiloyla ilişkili bir rahatsızlığım yok çok şükür ama tabii bebeğimi riske atma düşüncesi beni üzüyor. Onun için tekrar deneyeceğim :)

Merhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım :(
Önce yüksek tansiyon çıktı, şimdi ise kanama oldu.. Üstelik ultrasonda kanama alanı vs olmadığı halde.. Üzerine işimden ayrıldım, maaşımı tazminatımı ödemiyorlar.. Stres üzerine strese girmeye başladım.. Doktor koruyucu amaçlı progestan iğne vurdurdu ve 1 hafta fitili kullanmamı söyledi.
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.. :(

Ben bebeğimi erkek hissediyordum, kesesini arkadaşlara atıyorum istiyorum ki elips desinler, kese de bildiğin elips, yuvarlak diyene kızıyorum:-) Kalemle çiziyorum falan, şu an o hallerime benzettim çok tatlısın:-)
Ama haklısın kesen kesinlikle yuvarlak değil, demek ki bebeğin yatışıyla alakalı yorum yapmışım.

:-) Kesene tekrar bakayım bari ya ama ben dedim ya uzman değilim ki öyle tahmin yürütüyorum, Kızmayın yani:-)

Merhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım :KK43:
Önce yüksek tansiyon çıktı, şimdi ise kanama oldu.. Üstelik ultrasonda kanama alanı vs olmadığı halde.. Üzerine işimden ayrıldım, maaşımı tazminatımı ödemiyorlar.. Stres üzerine strese girmeye başladım.. Doktor koruyucu amaçlı progestan iğne vurdurdu ve 1 hafta fitili kullanmamı söyledi.
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.. :KK43:
Allah korusun inşallah sağlıkla atlatırsınız bu günleri, sadece kanaması olanlar var, iğne, hap ve yatışla atlatmaya çalışıyoruz, tansiyon için ilaç başladılar mı? Düştü mü?

ben benimki babasına benzesin istiyorum, işin aksi ki babası da aynııı kayınvalidem. yani çok sevsem de, nefret etsemde kaçışı yok ona benzeyecek :-):-)

aslında sanıldığı kadar çok uyuz olmuyorum takmıyorum ama böyle anlatınca sanki çok sinirliymişim gibi oluyo ona. yada anlattıkça sinirleniyorum bilmiyorum o_O
allahimm herkes kayinvalidesinxen yakinmiz ya benimkide aksi gibi herseyime kkosarr ilk gunden beri yemek yapamiyofum tiksiniyorum her aksam yemege giderim ona her kontrole bizle gelir hic usunmeden yaa :)

Merhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım :KK43:
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.. :KK43:

Ah o stres :( bütün dengeleri altüst ediyor. Üzülmemeye kafana takmamaya çalış. Ama yapabileceğin bir şey varsa da işyerinden hakkını almak için mücadele et bence.

Tansiyonunu düzenli ölçüyor musun? Hep yüksek mi çıkıyor? Benim geçen muayenemde yüksek çıktı, doktor bir tansiyon aleti al düzenli ölç dedi. Evde ölçüyorum hem normal,hatta düşük bile. Makine mi bozuk acaba dedim, dışarıda eczanede ölçtürdüm bir kaç kez. Onda da evdeki gibi çıktı. Sanırım doktor muayenelerimde yükseliyor tansiyonum stresten.

O yüzden sen de düzenli olarak ölç bence öncelikle.

Haklı kendini ona hazırlamış, oğlum oğlum diye sevmiştir, bu kadar ay nasıl göstermemiş bebekte.

:-):-) Ben de profil resmine bakıyordum, erkeğe de benziyor hakikaten, niye kız demişim ki :KK64:

Ha şöyle yola gel ciğerimi işte
Ben bebeğimi erkek hissediyordum, kesesini arkadaşlara atıyorum istiyorum ki elips desinler, kese de bildiğin elips, yuvarlak diyene kızıyorum:-) Kalemle çiziyorum falan, şu an o hallerime benzettim çok tatlısın:-)
Ama haklısın kesen kesinlikle yuvarlak değil, demek ki bebeğin yatışıyla alakalı yorum yapmışım.

:-) Kesene tekrar bakayım bari ya ama ben dedim ya uzman değilim ki öyle tahmin yürütüyorum, Kızmayın yani:-)

Tesekkurler canım:KK200: Hayırlısı olsun artık. Sağlıkli hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değil ama maalesef insanoğlu doyumsuz ikisindende tatmak istiyor insan:emir_bebek:

Canım çok teşekkürler. 3 ayı bitirmiş olacağım bir sonraki kontrolde, doktordan izin alır almaz yürüyüşteyim inşallah.
Diyetisyenle ilgili ciddi travmalarım var çocukluğumdan beri, her denememde daha çok nefret ettim. Yıllardır denemiyorum, şimdi gittiğim hastanede çok tavsiye edilen bir kadın var. Kendimi yenebilirsem bir daha deneyeceğim.
Tek sığınağım kiloyla ilişkili bir rahatsızlığım yok çok şükür ama tabii bebeğimi riske atma düşüncesi beni üzüyor. Onun için tekrar deneyeceğim :)[/QUOTE
Ilk bebegin mi

cnım kanamana ve tansiyonuna bişey diyemicem ama hamileyken çıkarılmışsın anladığım kadarıyla işten, işten çıkartırlarkenki sebep neydi ? sgkya şikayet et ne olursa olsun seni işten çıkaramazlar, eğer işi aksattığını kanıtlayamıyolarsa haklı taraf sen çıkacaksın

Back
X