• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok sağol canım ya temas etmem ama rüzgarla filan gelir mi tüyleri diye korkuyorum.Sonra düşündüm sokakta yürürken de olabilir bu risk sonuçta bir sürü sokak kedisi var. Ama insanın içine bir kuşku düşünce kolay kolay sıyrılamıyorum ki ben çok takıntılı bir insanım malesef..
Ayrıca toksoplazmanın maalesef aşısı yok.ama bazı insanlar bu enfeksiyonu zamanında geçirdikleri için hamilelikte bir sıkıntıları kalmıyor vücutları bsğışıklık kazanıyor.bende geçirmediğim için senin gibi özenli olmaya çalışıyorum.

bende benim gibi gelinim olsa başka bişey istemem ama bilemedim pinko kafamı karıştırdı :-)

benim kayınvalidemde diyo kendi kaynanamdan çok çektim vs diye. ama şaka bi yana Allah var kadın oğlunu kıskanmasa belki böyle olmıcak. her hafta kadın istiyoki oğlu onu biyere götürsün getirsin. hep oğlu onu arasın sorsun ama ben olmasamda olur. daha doğrusu bi yere gidilecekse oğlunla anlaşılır bana geliyosan gel derler.
gelip gitmemesine yada yardım etmemesine lafım yok. yardım etmek zorunda değil bende ona güvenerek bişey yapmadım zaten :ukala:

:-):-) öyle bi vicdan yaptırdınki kadını arayıp özür dilicem şimdi :KK70::KK70: ay yok gitsin gezmeye valla onda gözüm yok :-)

:KK70::KK70:
Canım valla ben istemem öyle her hafta görüşelim edelim herkesin bir hayatı var o yaşta gerçi bilmiyorum ki Şuan ki sosyal hayatım olur mu? Ne bileyim bir arkadaş çevrem var sürekli plan yaparız ben istemem öyle gelinimi filan yanımda herkes kendi takılsın :) ya da şimdi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Ama ben kafamı dinlemek isterim kendi arkadaşlarımla eşimle kimseyi çekemem:)))) İnan çocuklar büyüsün kendi hayatlarına baksınlar bende kendi hayatıma bakayım modundayım:))))

Allah nasip ederse kayınvalide olcam ya hepsi kankam şu an, ölümüne korurum:p Sanki kendim gelin değilim:-)

Cinsiyetler sessiz sedasız eşitlenmiş, hayırlı olsun öğrenenlere:KK36:
Yorum yaptıranlar tuttu veya tutmadı diye yazarmısınız çok merak ediyorum bende yarın öğrenecegım

Yorum yaptıranlar tuttu veya tutmadı diye yazar mısınız çok merak ediyorum bende yarın öğrenecegım
Benim yorumlarım için mi? Ben bu kadar çok kişiye yorum yapmadım ya, yaptıysam tuttu diyen daha az :)) Tutmadı demeyecekti kimse zaten, onlara sessiz kalın dediydim:-)

Kızlar 3 lü test yaptıran var mı aranızda? Benim bebek 15+1 iken yine 15+6 göründü ulrasonda tüp bebek ol adına rağmen. Ama aradaki fark kapanıyor sanki önceden 7 gün fark vardı şimdi 5 e düştü.
Ben pazartesi günü yaptırdım sonucu 10 gun sonra çıkacakmış

Canım valla ben istemem öyle her hafta görüşelim edelim herkesin bir hayatı var o yaşta gerçi bilmiyorum ki Şuan ki sosyal hayatım olur mu? Ne bileyim bir arkadaş çevrem var sürekli plan yaparız ben istemem öyle gelinimi filan yanımda herkes kendi takılsın :) ya da şimdi böyle düşünüyorum bilmiyorum. Ama ben kafamı dinlemek isterim kendi arkadaşlarımla eşimle kimseyi çekemem:)))) İnan çocuklar büyüsün kendi hayatlarına baksınlar bende kendi hayatıma bakayım modundayım:))))
benim kayınvalidemde kim gelirse gelsin onuda çağırıyım istiyo. arkadaş grubum var mesela. çat kapı gitsekte ne anneleri ne de bi arkadaşım kaynvalidesiyle oturuyo onun kayınvalidesi yanımızda oturur kadın çıkar gider. ama benimki hep gelsin istiyo. ben çağırmayınca onun açısından bende kötü gelin olmuşumdur ki laf sokmalarından belli oluyo.
bende öyle ortaya laf söylenmesinden uyuz olurum bi derdi varsa yüzüme söylese daha iyi. yaşlılıkta bence hepimiz isteriz çocuklarımız bizi arasın sorsun ama, kayınvalide kayınvalidelik yaparsa gelinde ona kızlık yapmaz malesef.
bide biz küçük bi yerde oturuyoruz benm kayınvalidem nişanda yaptı yapacağını. ben kin tutabilen bi insan değilim ama kadın tutturdu o kini. ben oğlunu 7yıl sevmişim o nişanımda olmıycak şeyler söyledi ondan beridir içimde kaldı o lafları unutsam belki böyle arkasından bile konuşmam. ama her geçen gün tazesi geliyo önüme unutmaya hal kalmıyo :KK12:

Kizlar bu kv muhabbeti çok uzamadı mi gerçekten yaa. Ben severim normalde ama nefret edecem bunları okuya okuya. Birde sayfalar cok hızlı ilerliyor ve atlamak zorunda kalıyorum okurken. Fayda sağlayacağım bilgiler de arada kaynayıp gidiyor haliyle.

Kizlar bu kv muhabbeti çok uzamadı mi gerçekten yaa. Ben severim normalde ama nefret edecem bunları okuya okuya. Birde sayfalar cok hızlı ilerliyor ve atlamak zorunda kalıyorum okurken. Fayda sağlayacağım bilgiler de arada kaynayıp gidiyor haliyle.
Pardon canım haklısın

Bu arada arkadaşım 5 aylık olacak şimdiye dek erkek dediler kızı bugün gördüm dr kızın olacak demiş şaka gibi ☺️

Diğer Nub teorisi konusunda ultrasonu attım kız dediler pipi hiç göremedik dediler sen nasıl anlamıştın pinkstrap ☺️
Kesedeki duruşundan. Bir de Ben baktığım hiçbir ultrasonda pipi aramadım ki, Hepsinin duruşuna göre yorum yaptım. Genelde kız kesesi yuvarlak ve kızlar yatay duruyor, erkek kesesi uzunlamasına ya da elip şeklinde. Şeninki de yanlış hatırlamıyorsam sağa yanaşmış ayakları dikmişti değil mi?

Bu arada arkadaşım 5 aylık olacak şimdiye dek erkek dediler kızı bugün gördüm dr kızın olacak demiş şaka gibi ☺️
Alışveriş yapmamıştır inşallah.

Son düzenleme:
Canım buranın en tombişi bendim bana seslendin galiba:halay:şöyleki 94 le hamile kalıp ilk ay 5 kilo alıp 99 u gördüm deli gibi iştahım açıldı sonrasında bulantılarla 3 kiloyu verdim doktorum sana 9 kilo bile çok dedi buyüzden diyetisyenle devam etmemi tavsiye etti ben gittim bana dediği nerdeyse sana minimum kilo aldırarak bebeği beslicez ama devam edemedim bulantılar geçsin yemek yemeye başlıyayım direk diyetisyene gidicem hareket bende yok ama eşime eliptik aldırdım halsizliğim geçince ona binicem kendimi yormadan çünkü biraz şehir dışında tenha bi sitedeyim yürüyemem sanada tavsiyem diyetisyene git çünkü kilolu hamilelikte en büyük risk şeker oluyo onuda endokrinle takip altında tutarsın

Gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Canım çok teşekkürler. Ben de diyetisyen düşündüm ama onlarla hiç güzel tecrübelerim yok, aklıma geldikçe tüylerim diken diken :)
Normalde yürüyüşle verebiliyorum, doktorum izin verirse başlayacağım. Diyetisyen için de biraz daha kendimi hazırlamam gerekiyor :)

Kesedeki duruşundan. Bir de Ben baktığım hiçbir ultrasonda pipi aramadım ki, Hepsinin duruşuna göre yorum yaptım. Genelde kız kesesi yuvarlak ve kızlar yatay duruyor, erkek kesesi uzunlamasına ya da elip şeklinde ve paralel duruyorlar. seninki de yanlış hatırlamıyorsam sağa yanaşmış ayakları dikmişti değil mi?

Evet aynen o şekildi canım☺️ Sanırım alışveriş yapmamıştı ama stresten tüm yüzü sivilce dolmuştu dr a da çok kızmış sanırım ..

Kesedeki duruşundan. Bir de Ben baktığım hiçbir ultrasonda pipi aramadım ki, Hepsinin duruşuna göre yorum yaptım. Genelde kız kesesi yuvarlak ve kızlar yatay duruyor, erkek kesesi uzunlamasına ya da elip şeklinde ve paralel duruyorlar. seninki de yanlış hatırlamıyorsam sağa yanaşmış ayakları dikmişti değil mi?

Ama benim bebeğin kesesi de uzunlamasina ve elips şeklinde bana kız dedin:KK12:

Bana doktor 3 lü için gün verdi ama dedi ki eğer yaptırabilirsen Nipt ya da 4 lü yaptır yaptıramazsan randevu gününde gel 3 lüyü yapalım dedi. Benim Nipt sonucu çıkmadı henüz. Ben içim rahat etsin 2 lide aksilik yaşadık yaptıramadım diye ne olur ne olmaz 3 lüyü de yaptırayım dedim. Ondan yani :KK70: Hatta bugün 3lüde elimdeki formu vermeyi unutmuşum kan sonuçları çıktı ama risk bakılamadı bir dahaki gittiğimde formu verip riske baktırıcam:)

hıı tamam :) ben de dedim bir şey atlamayalım, yaptırılcaksa 3lü de yaptırayım :confused: ay allahım sözde rahat insanım , söz konusu çocuk olunca değişiyormuş insan. Her gece rüyamda nifty'nin sonucu çıkıyor, dün gece doktor tahtaya yazıp anlatıyordu sonucu :-)

Benim yorumlarım için mi? Ben bu kadar çok kişiye yorum yapmadım ya, yaptıysam tuttu diyen daha az :)) Tutmadı demeyecekti kimse zaten, onlara sessiz kalın dediydim:-)

Bana erkek dedin, tutmazsa söylicem bak ona göre ;))

Back
X