• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok teşekkürler. 3 ayı bitirmiş olacağım bir sonraki kontrolde, doktordan izin alır almaz yürüyüşteyim inşallah.
Diyetisyenle ilgili ciddi travmalarım var çocukluğumdan beri, her denememde daha çok nefret ettim. Yıllardır denemiyorum, şimdi gittiğim hastanede çok tavsiye edilen bir kadın var. Kendimi yenebilirsem bir daha deneyeceğim.
Tek sığınağım kiloyla ilişkili bir rahatsızlığım yok çok şükür ama tabii bebeğimi riske atma düşüncesi beni üzüyor. Onun için tekrar deneyeceğim :)
Ilk bebeginmi

Ya herkes cinsiyet tahmininde ne guzel :) en kucuk biz kaldik sanirim ....yarin ikili tarama var belki soyler...ama ben basindan beri kiz diyorum herkesle inatlastim.her sorana kiz diyorum.hatta aaa ikincide mi kiz diyenlerle kavga ediyorum:halay: simsi erkek derse millete nasil soyliycem bilmiyorum ;)

benim kayınvalidemde kim gelirse gelsin onuda çağırıyım istiyo. arkadaş grubum var mesela. çat kapı gitsekte ne anneleri ne de bi arkadaşım kaynvalidesiyle oturuyo onun kayınvalidesi yanımızda oturur kadın çıkar gider. ama benimki hep gelsin istiyo. ben çağırmayınca onun açısından bende kötü gelin olmuşumdur ki laf sokmalarından belli oluyo.
bende öyle ortaya laf söylenmesinden uyuz olurum bi derdi varsa yüzüme söylese daha iyi. yaşlılıkta bence hepimiz isteriz çocuklarımız bizi arasın sorsun ama, kayınvalide kayınvalidelik yaparsa gelinde ona kızlık yapmaz malesef.
bide biz küçük bi yerde oturuyoruz benm kayınvalidem nişanda yaptı yapacağını. ben kin tutabilen bi insan değilim ama kadın tutturdu o kini. ben oğlunu 7yıl sevmişim o nişanımda olmıycak şeyler söyledi ondan beridir içimde kaldı o lafları unutsam belki böyle arkasından bile konuşmam. ama her geçen gün tazesi geliyo önüme unutmaya hal kalmıyo :KK12:
Canım evet yaşlanınca büyük ihtimalle çocuklar gelsin gitsin isteriz bizde. Ama bana ne dediler biliyor musun “elin kızı” el kızı” elalem” benim kayınpederim de kv de hep böyle söylediler laf arasında açık açık...kv zaten kendi hayal dünyasında yaşıyor olmayan şeyleri olmuş gibi kafasında kuruyor. Beni arıyor mesela o kafasında kurduklarını söylüyor söylüyor sonra eşime hayır ben söylemedim diyor . Bende neyse onu söylerim her zaman ne dediysem bütün sözlerimin arkasındayımdır. O yüzden benden onlara ne gelin olur ne kız hiçbir şey olmaz.. her zaman özenmişimdir en büyük hayalimdi kv ile anne kız gibi olalım ama biz maalesef ki değil anne kız gibi hiçbir şey olamayız onunla. O yüzden şimdi gelinim olursa kendi kızım gibi olsun isterim en azından sen el kızısın elalemin kızını alıyoruz gibi şeyler söylemem. Çünkü kırıcı gerçekten.

Ben bebeğimi erkek hissediyordum, kesesini arkadaşlara atıyorum istiyorum ki elips desinler, kese de bildiğin elips, yuvarlak diyene kızıyorum:-) Kalemle çiziyorum falan, şu an o hallerime benzettim çok tatlısın:-)
Ama haklısın kesen kesinlikle yuvarlak değil, demek ki bebeğin yatışıyla alakalı yorum yapmışım.

:-) Kesene tekrar bakayım bari ya ama ben dedim ya uzman değilim ki öyle tahmin yürütüyorum, Kızmayın yani:-)
Benim ultrasonlar bunlardı

Eklentiler

• 224765EC-63FB-4FCD-AFEF-AD9AA0270DD6.webp
    224765EC-63FB-4FCD-AFEF-AD9AA0270DD6.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 71
  • EDACE4CA-CB93-4A7E-A353-A2FEBD3D77E7.webp
    EDACE4CA-CB93-4A7E-A353-A2FEBD3D77E7.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 2D6A0E30-3FCF-4884-A2B5-87BE4CDC427B.webp
    2D6A0E30-3FCF-4884-A2B5-87BE4CDC427B.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 74
Ha şöyle yola gel ciğerimi işte

Tesekkurler canım:KK200: Hayırlısı olsun artık. Sağlıkli hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değil ama maalesef insanoğlu doyumsuz ikisindende tatmak istiyor insan:emir_bebek:
Çok haklısın çoğumuzun hayali 2 çocuğum olsun 1 kız 1 erkek :) Tam kararı ama Allah neyi nasip ederse öyle oluyor. İnşallah hayırlı sağlıklı evlat olurlar.

Benim ultrasonlar bunlardı
He şimdi hatırladım, ben senin keseni bayağı inceledim ikisine de uyuyor diye, sonra yatışa göre attım öyle. Kesin hissettiğim birşey değildi, ondan bilmiyorum diye açıklama yaptım o zaman. Bir resmine bakıyorum erkek diyorum, diğerine bakıp kız, çok ayırt edemedim. Kızlar yorum yapmış mıydı?

He şimdi hatırladım, ben senin keseni bayağı inceledim ikisine de uyuyor diye, sonra yatışa göre attım öyle. Kesin hissettiğim birşey değildi, ondan bilmiyorum diye açıklama yaptım o zaman. Bir resmine bakıyorum erkek diyorum, diğerine bakıp kız, çok ayırt edemedim. Kızlar yorum yapmış mıydı?
Mevhibe hnm kız dedi tosbaga diye kullanıcı da erkek

Ha şöyle yola gel ciğerimi işte :KK70::KK70:

Umut dünyası işte ne yaparsın:KK16: Allah'tan umut kesilmez hislerim erkek ama bir yandan da sanki diyorum benim hiç oğlum olmayacak. Bu devran böyle geldi böyle gidecek sanki. Herşey nasip kısmet. Rabbim evlatlarimizi bağışlasın dertlerini göstermesin insallah.

Umut dünyası işte ne yaparsın:KK16: Allah'tan umut kesilmez hislerim erkek ama bir yandan da sanki diyorum benim hiç oğlum olmayacak. Bu devran böyle geldi böyle gidecek sanki. Herşey nasip kısmet. Rabbim evlatlarimizi bağışlasın dertlerini göstermesin insallah.
Neden başka dr a gidip öğrenmiyorsun ben çatlardım meraktan

Neden başka dr a gidip öğrenmiyorsun ben çatlardım meraktan

İnan artık doktora gitmek istemiyorum. Şimdi gidecem ya göstermiyor diyecek yada bebek kizsa bile evde 4 kızim olduğu için belkide uzulecegimi düşünerek göremedim diyecek. O yüzden en iyisi sabretmek. Bide sıkıldım doktorların sorunlarından yok efendim kaçıncı çocuk yok efendim nasıl basardin bu yaşta bu kadar çocuk falanda filan. Soğudum artık anlayacağın.

İnan artık doktora gitmek istemiyorum. Şimdi gidecem ya göstermiyor diyecek yada bebek kizsa bile evde 4 kızim olduğu için belkide uzulecegimi düşünerek göremedim diyecek. O yüzden en iyisi sabretmek. Bide sıkıldım doktorların sorunlarından yok efendim kaçıncı çocuk yok efendim nasıl basardin bu yaşta bu kadar çocuk falanda filan. Soğudum artık anlayacağın.
Kaç yaşındasın

Merhaba kızlar.. Neredeyse mükemmel geçen hamileliğimde son haftalarda zorluklar yaşamaya başladım :KK43:
Önce yüksek tansiyon çıktı, şimdi ise kanama oldu.. Üstelik ultrasonda kanama alanı vs olmadığı halde.. Üzerine işimden ayrıldım, maaşımı tazminatımı ödemiyorlar.. Stres üzerine strese girmeye başladım.. Doktor koruyucu amaçlı progestan iğne vurdurdu ve 1 hafta fitili kullanmamı söyledi.
Aranızda tansiyon ve kanaması olan var mı? Çok korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye.. :KK43:
Gecmis olsun kanama bende de oldu maalesef. Yatmak gerekiyor. Tansiyonum dusuktur bi sey diyemiyorum yeterince su iciyor musun o da onemli. Isten kendi isteginle mi ayrildin yani istifa mi? O durumda tazminat odemezler.

valla benmde kalbimden ilk zamanlar erkek çok geçiyodu şuan kıza da kanım kaynadı. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ay maşallah ne güzel ya
ayrı bir tadı vardır onların da. eşim kız delisi. 5 çocuğum olsun beşi de kız olsun der hatta :D
sağlıcakla büyütün hepsini

Back
X