- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
yaptırdım pazartesi günü canım, ense kalınlığı burnu güzel çıktı çok şükür. pazarteside kan testi sonuçları çıkıcak inşallah. geçen gün acilen başka bi doktora gittik o bana yüksek ihtimal erkek dedi ama kendi doktorum kesin bişey söylemedi. bacak arasında bişey görmüş evet ama kordonda olabilir daha erken dedi. ilk çocuğum ilk gebeliğimikili test yaptırdın mı canım sen cinsiyet falan öğrendin mi ilk çocugun mu?
aslında var senmi bulamadın acabalistede ismin yok ?
ayy vallahi komşu çıkıyoruz :)))) bende ege boyu sitesinin orda oturuyorum abdurrahmangazi mahallesi diye geçiyor çok yakınız :)))Bende sancaktepe yönündeyim yani ana caddemiz sarıgazi lojmanlarına cıkıyor :))))
Anam artık doğumda ziyaret ederiz birbirimiziinşallah tanışır ya komşuymuşuz ne güzel :)
maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin. cinsiyet için benm doktorum erken dedi, seninkiler içinde kesin değil diye söylememiştir. bulantı için tecrübeli olanlar yardımcı olacaklardır sana canım. hoşgeldinarkadaşlar merhaba ben araniza yeni katıldım :) nasipse kasim ayinda ikiz annesi olucam ama daha cinsiyetlerini öğrenemedik sizce ne zaman gösterirler? Bir de mide bulantilarim hâlâ devam onerisi olan var mi ?
Ben daha gidemedim bi türlü işten fırsat bulamıyorum ben buluyorum bu sefer eşim izin alamıyor bakalım yarın diye niyetlendik inşallah kısmet olur. benim 4. gebeliğim ama ilk çocuğum olacak 28 yaşındayım. etrafım %85 i kız diyor bi kaç kişi erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlık sıhatle dünyaya gelsinlerde gerisi tatlı telaş kendini oyalamacayaptırdım pazartesi günü canım, ense kalınlığı burnu güzel çıktı çok şükür. pazarteside kan testi sonuçları çıkıcak inşallah. geçen gün acilen başka bi doktora gittik o bana yüksek ihtimal erkek dedi ama kendi doktorum kesin bişey söylemedi. bacak arasında bişey görmüş evet ama kordonda olabilir daha erken dedi. ilk çocuğum ilk gebeliğim
aslında var senmi bulamadın acaba
sen yaptrdınmı ikiliyi, cinsiyet falan öğrenebildinmi
canım ben rexona mum roll on kullanıyorum. Hep te onu kullanıyorum değiştirmedim yaz kış. Gayet memnunumBenim doktorum saç boyayabilirsin, oje sürebilirsin dedi. Daha ilk gidişimizde, ben sormadan ne yapmalıyım ne yapmamalıyım sıra sıra anlattı her şeyi.
Benim zaten kendi saç rengim, beyazım da yok. O yüzden boyatmıyorum. Ama yine de hamileyken boyatmazdım herhalde riske gerek yok. Ojeye gelince, ben de çok severim renk renk oje sürmeyi. Şimdi nadiren sürüyorum, bir de asetonsuz oje çıkarıcı aldım rossmandan, onunla çıkarıyorum. Tabi o da kimyasal ama daha az zararlıdır diye umuyorum.
Kızlar bir de deodorantlar zararlıymış diye duyup , içeriği daha temiz olan Crystal diye bir roll on aldım ama o da hiç kalıcı değil. Hem ıslaklık hem koku oluyor gün içinde. Malum yaz da geldi, bunun için bir öneriniz var mı ?
aynen canim bana da erken daha dedi. Bekliyorum canim cevapları Allah senin yavrunu da bagislasin sag saglim alalim kucagimiza inşallahmaşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin. cinsiyet için benm doktorum erken dedi, seninkiler içinde kesin değil diye söylememiştir. bulantı için tecrübeli olanlar yardımcı olacaklardır sana canım. hoşgeldin
inşallah kucağına sağ salim alırsın, alırız hepimiz. bana da kız dediler, hatta hislerine çok güvendiğim biriside söyledi bunu. ama ben erkek takıntılıydım şu son 1 haftaya kadar erkek olsun diyodum hep, ama sonra kızda olsa güzel olur aslında başta sağlıklı olduktan sonra dedim. doktor yüksek ihtimal erkek dediğinde sevinemedim bile ne istiyorum bende anlamadımBen daha gidemedim bi türlü işten fırsat bulamıyorum ben buluyorum bu sefer eşim izin alamıyor bakalım yarın diye niyetlendik inşallah kısmet olur. benim 4. gebeliğim ama ilk çocuğum olacak 28 yaşındayım. etrafım %85 i kız diyor bi kaç kişi erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah sağlık sıhatle dünyaya gelsinlerde gerisi tatlı telaş kendini oyalamaca
Ben de normalde rexona'nın deodorantını kullanıyorum da , işte hamilelik nedeniyle daha temiz içerikli bir deodorant ya da roll on aramaya başladım. Onlar da rexonalar kadar etkili değil tabi.canım ben rexona mum roll on kullanıyorum. Hep te onu kullanıyorum değiştirmedim yaz kış. Gayet memnunum
Hoşgeldin aramızaarkadaşlar merhaba ben araniza yeni katıldım :) nasipse kasim ayinda ikiz annesi olucam ama daha cinsiyetlerini öğrenemedik sizce ne zaman gösterirler? Bir de mide bulantilarim hâlâ devam onerisi olan var mi ?
aynen canim bana da erken daha dedi. Bekliyorum canim cevapları Allah senin yavrunu da bagislasin sag saglim alalim kucagimiza inşallah
allah içimdekini biliyor yalan söyleyemem ben kız istiyorum ama tabi sağlık herşeyden önce. özele gidiyorum canım senin yaş kaçinşallah kucağına sağ salim alırsın, alırız hepimiz. bana da kız dediler, hatta hislerine çok güvendiğim biriside söyledi bunu. ama ben erkek takıntılıydım şu son 1 haftaya kadar erkek olsun diyodum hep, ama sonra kızda olsa güzel olur aslında başta sağlıklı olduktan sonra dedim. doktor yüksek ihtimal erkek dediğinde sevinemedim bile ne istiyorum bende anlamadımdevlete mi gidiyosun özele mi? ilk çocuk olunca gerçekten kız erkek pek farketmiyomuş onu anladım. hatta kız olsa arkadaş olsa bize daha iyi sanki
Bu mesaj beni cok mutlu etti cok teşekkür ederim ikiz olunca korkuları ikiye katlanıyor insanin nasil bakicam yapicam edicem vs diye umarum benimkilerde cok iyi anlasirHayırlı olsun! Benim ablamın ikizleri var, 3 yaşındalar. Elbette zorluğu çok ama öyle güzel arkadaş oldular ki şimdi hayran hayran onları izliyorum her seferinde. Darısı seninkilere inşallah.
hosbuldum canim aynen sanırım 20.haftada tam net öğreniriz dediklerini uygulayacağım canim teşekkür ederimHoşgeldin aramızabende daha öğrenemedim cinsiyeti doktor 20 haftalıkken daha net belli olur dedi. Mide bulantısı için sade mineralli soda bana iyi geliyor, buz emmek, sütlü dondurma yemek iyi geliyor inşallah geçer bulantıların Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Vajinal almana rağmen dönüyor mu canım ya üzüldüm vallaCanım çok şanslısın, demek ki sende yan etki yapmıyor bu ilaç. Ben de 600mg alıyorum günde. Başımı kaldıramıyorum neredeyse, devamlı sersem gibiyim. Gün içinde mutlaka en az 2-3saat uyuyorum. 10.haftamızdayız, 9 haftadır içiyorum... Dört gözle keseceğimiz günü bekliyorum ama doktorum gerekirse hamileliğin sonuna kadar kullanırız demeye başladı, inşallah gerekmez...
Evet canım. Zaten hap olarak yutunca daha da beter ediyor. Sesim kısılıyor, öksürük filan yapıyor. Farenjit gibi... Baya rahatsızlık veriyor. Hep fitil olarak kullanıyorum o yüzden. Olsun buna da şükür canım. Yeter ki kuzularımız iyi olsun...Vajinal almana rağmen dönüyor mu canım ya üzüldüm valla
Vajinal almayı hayal bile edemiyorsun canım çok zor olmalıEvet canım. Zaten hap olarak yutunca daha da beter ediyor. Sesim kısılıyor, öksürük filan yapıyor. Farenjit gibi... Baya rahatsızlık veriyor. Hep fitil olarak kullanıyorum o yüzden. Olsun buna da şükür canım. Yeter ki kuzularımız iyi olsun...
Bende ilk başlarda çok erkek istedim, eşimde erkek istiyo diye sanırım daha da istedim şuan kararsızım rabbim ne verirse artık. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallahallah içimdekini biliyor yalan söyleyemem ben kız istiyorum ama tabi sağlık herşeyden önce. özele gidiyorum canım senin yaş kaç
ben hep kız istedim eşim erkek ama erkek çocuklarıyla oynuo geçen kuzenimin kızı geldi hayran kaldı babası ile arasındakine şimdi o fikrini değiştirdi kız istio :)))Bende ilk başlarda çok erkek istedim, eşimde erkek istiyo diye sanırım daha da istedim şuan kararsızım rabbim ne verirse artık. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah
bende özele gidiyorum canım 24 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?