- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Doktorunuza sorun.Ceviz kavugu vs gibi seyler var ama bana uymuyo rengi malesef . Baya arastırdım hiç bi yerde net zararlı yazmıo ama yapıcaksanız 3 aydan sonraya bırakın yazıo 9 ay boyatan bıle var tabi tercih meselesi ama birde bıyadaki kimyasalların cok cok azı kana gecıyomjs normaldede sanıldıgı kadar etkili değilmiş bilemedım ama yaptırcm sanırım
Allaha emanet bnm tüp bebek burdaki takibimi yapan dr tüp bebek dr ve başka dr sordum her ay değil ama boyat anne mutlu bebek mutlu dediler.sadece ii araştır biraz pahalı oluyor organik boyalar uygun fiyat verirse bilki tam organik değil.kendini çok ii hissedersin boyatacam gitsin :)Hımm ne güzel canım. Organiklerede güvenmeyin dıolarda allaha emanet tabi ya çok fena bi hal aldı turuncu sarı koyu kestNe dip kendi rengim . Bende iyi hssetmıorm yNı zaten makyaj filan yapmıyorum evdeyım. Öle fondoten süren biri de değilşm dısarı cıksamda bi ruj rimelle cıkarm ama hasta gibi duruyo yuzum solgun solgun. Cuma eşim gelıo sabah burda allahın izniyle . Yarın gidip o gelmeden yaptırım dıyorumbide güzel kakül kestirim miss gibi
ozaman daha iyi canım, ne güzel sevindim öyle olmasınaAyy hemde nasıl ayrıca kokusu bile yoktu bide sağolsun kuaförüm benden başka boya almadı kokmasın rahatsız olmayayım diye çok rahat boyattim
yaptır ozaman canım çok kötü diyosan öyledir kendine gelmiş olursun en azından. ben 1 aydır kaşlarımı aldırmaya fırsat bulamıyorum şeklim şemalim iyice kaydıHımm ne güzel canım. Organiklerede güvenmeyin dıolarda allaha emanet tabi ya çok fena bi hal aldı turuncu sarı koyu kestNe dip kendi rengim . Bende iyi hssetmıorm yNı zaten makyaj filan yapmıyorum evdeyım. Öle fondoten süren biri de değilşm dısarı cıksamda bi ruj rimelle cıkarm ama hasta gibi duruyo yuzum solgun solgun. Cuma eşim gelıo sabah burda allahın izniyle . Yarın gidip o gelmeden yaptırım dıyorumbide güzel kakül kestirim miss gibi
bende işyerinde çok zorlanıyorum. herkes de niyetli... sabah 6 da kalkıyorum, akşam da 6da evde oluyorum. 6 dan 8.30a kadar yani kahvaltı saatime kadar deli gibi acıkıyorum.
iftara kadar bekleyemem ben heralde. eve gider gitmez bişeyler atıştırırım meyve gibi. iftarı eşimle yaparım diyorum.
63le hamile kaldım 66,5 kilo oldum. 1.72 boyum var. çok tombik durmuyorum Allahtan
bizim burdada ben öyle olur sandım ama yemekhaneci abla, bi kız daha tutmuyo bugün onlarla yicez Allahtan. kendimi suç işliyomuş gibi hissediyorum, dışarıda yeme şansımda yok sanayi içindeyiz. bende belki evde atıştırırım eşim için iftarı beklerken.
ben 158 boyla 63le kaldım. şuan 67ydim doktor tarttığında. pofidik bişey olucam zaten vücudum müsait kilo almaya
Entresan hamilelikte yumurta üretmiyoruz sizin vücut yumurta üretmiş ve büyümeye dvm ediyor çatlamamis demesi ondan hamileyken hamile kalabilirsinizKızlar bide bana bu muayenemde dr cAtlamamıs bi yumurtan var burda bak demıstı ne demek bu
hamileyken hamile kalabilirsin sanırım canım, korunun benceKızlar bide bana bu muayenemde dr cAtlamamıs bi yumurtan var burda bak demıstı ne demek bu
boydan kurtarabiliyomusun peki canım bende o da yok. yuvarlanmaya başlıcam yakındaBen de sabah aç uyandığım için işe gelip kahvaltı edene kadar dayanamıyorum. Sabah uyandığımda 1 yumurta haşlayıp evden çıkmadan onu yiyorum. Hem bebişe protein oluyor hem de benim açlığımı bastırıyor. Eğer yumurtadan miden bulanmıyorsa sen de öyle yapabilirsin.
Ben de şimdiden 3,5 kilo aldım. Bir tek benim şimdiden bu kadar şişen diyordum ama yalnız değilmişim :) Doktor da normal demişti zaten de, sizin de aynı oldugunuzu duyunca sevindim.
çok şükür maşallah canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinSelam kızlar şükür bizim ikili testimizde güzel cıktı
Cinsiyet söylemedi 16 dan önce söylemiyorum dedi. Israr etmedim . Sağlıkla zamanında gelsin yavrumda kiz yada erkek onemli degil .ikisinede ihtiyac var nasilsa
Canım ben vajinal alıyorum inan bana bir kere bile dönmedi başım. Hiç fark yok Doktorum ağzından almamı kesinlikle kabul etmiyor. Alttan devam diyor ısrarlaSeninki baya fazla canım baş dönmesinden duramıyorsundur. Buna şükür çaresi var canım varsın kafamız güzel olsun
anladım yok bizim taraf değilmiş
boydan kurtarabiliyomusun peki canım bende o da yok. yuvarlanmaya başlıcam yakında
anladım yok bizim taraf değilmişsen taaa karşıdasın
bizim burdada ben öyle olur sandım ama yemekhaneci abla, bi kız daha tutmuyo bugün onlarla yicez Allahtan. kendimi suç işliyomuş gibi hissediyorum, dışarıda yeme şansımda yok sanayi içindeyiz. bende belki evde atıştırırım eşim için iftarı beklerken.
ben 158 boyla 63le kaldım. şuan 67ydim doktor tarttığında. pofidik bişey olucam zaten vücudum müsait kilo almaya
ay yok sen daha yuvarlanmazsın, haktır sana o kilo zayıfmışsınBoyum 1,64 , kilo 54'ten 57 buçuğa çıktı. Yani şimdilik iyiyim ama bu hızla gidersem yakındır yuvarlanmam.
anladım canım, doğduğun yer değil doyduğun yer derler napalımavrupa yakasında doğdum büyüdüm. kader beni buralara attı :)
yakıştımı bilmiyorım ama kendme yakıştıramıcam sanırım 3 4 ay sonraBen de senin gibi kısa ama hamilelik çok yakisanlardanim
Bende çekmeköy taşdelende oturuyorum:))) komşumuyuz yoksa :)) hangi hastaneye gidiyorsun. Ben çamlıca erdeme gidiyorum.
Aminn herbirimizhamileyken hamile kalabilirsin sanırım canım, korunun bence
boydan kurtarabiliyomusun peki canım bende o da yok. yuvarlanmaya başlıcam yakında
çok şükür maşallah canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen canım bir prensim vardı birde prensesim olcak kısmetse :)Canım ne güzel sen de kız annelerine katılıyorsun he. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin :)
Çok teşekkür ederim canım amin cümlemize İnşallah:))Canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben hiç ultrason resmi paylaşmadım kız olacağı hissim çok fazlaydı hatta herşeyimi ayakkabıma kadar pembe aldım :))) olmazsada sorun değil dedim, ama sen ikili test sonucuma göre kız deyince daha bi emin oldum aynen canım doğru tahmin ettinAynen kafamı bulandıran o zaten bende bulantılar geçince diyetisyene gidicem sağlıklı beslenerek gebelik geçircem inşallah şekerde çıkmaz ozaman
Anladım seni canım
Güzel fikir
Benim ikinci kızın adı Elif naz üzüldüm şimdi
Ben zaten kusmaktan halsizim oruç mümkünatı yok
Gözün aydın canım seni tahmin etmiştim kız diye merakla bekliyodum sonucunu beni yanıltmadın
çatı açılırmı kısmını bilmiyorum ama doktorlar yürüyüş öneriyo plates öneriyo ama buna bi anda başlama diyorlar yani bünyene göre yavaş yavaş arttırmalısın seninki bi anda olmuş hoş olmamış bu gece biraz kasıkların sızlar sadece
Sen hangi semttesin cnmanladım yok bizim taraf değilmişsen taaa karşıdasın
Saçımı boyatmadığım için bilmiyorum ama belki doğal boyalar vardır? Doktoruna bi saorsan mı? Ben mesela geçen hafta ojeyi sordum; bi arkadaşım bebek tırnak ve saç diplerinden de beslenir diye Ojelerin imalatında kullanılan formaldehit, butil ftalat (BDP) adlı kimyasal ve toluen maddeleri kullanılmakta olduğu için bazı markalarda bu maddeler yokmuş örn;Sally Hansen...Ama doktor özellikle asetonu iyi seçmek lazım dedi ojeyi de tabi iyi marka olursa iyi olur dedi..Asıl zehirli olan aseton dedi.. Yani öyle olunca aman ojesi batsın dedim sürmüyorum..Saç boyası için de belki zararsız olanları vardır?Kızlar hayırlı ramazanlar aranızda saç boyatan var mı ? 13. Hafta itibariyle ,? Yada daha önceki hamılelıgınden yaptıran ben ılk hamılelıgımde hıc yaptırmadım sadece bı kere kestırmıstım ugrasamıyorum dıye . Ama bunda daha cok olmamıstı actırmıstım sarıydı sımdı dıpler cıktı orta turunculastı uclar sarı hıc gormek istemediğim bi hale büründü kafam ve sarı oldukça sor bı renk oldugu ıcın bakımsızlıktan ölüyo suan saçlarım hafif ucundan kestirip kumral yaptırmak istiyorum. Cuma 13. Haftadan 14. Haftaya döncez. Fikrinizi almak istedim ole sureklıde değil bı kere su sarıları kapatmak için boyayıp sonra bi dahakini belki 6/7 ayıma kadar yaptırmayı dusunmuyorum bı kerelik su sarı cırt görüntüden çıkmak için istiyorum ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?