2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktorunuza sorun.

Allaha emanet bnm tüp bebek burdaki takibimi yapan dr tüp bebek dr ve başka dr sordum her ay değil ama boyat anne mutlu bebek mutlu dediler.sadece ii araştır biraz pahalı oluyor organik boyalar uygun fiyat verirse bilki tam organik değil.kendini çok ii hissedersin boyatacam gitsin :)

Ayy hemde nasıl ayrıca kokusu bile yoktu bide sağolsun kuaförüm benden başka boya almadı kokmasın rahatsız olmayayım diye çok rahat boyattim
ozaman daha iyi canım, ne güzel sevindim öyle olmasına
yaptır ozaman canım çok kötü diyosan öyledir kendine gelmiş olursun en azından. ben 1 aydır kaşlarımı aldırmaya fırsat bulamıyorum şeklim şemalim iyice kaydı

Kızlar bide bana bu muayenemde dr cAtlamamıs bi yumurtan var burda bak demıstı ne demek bu

Ben de sabah aç uyandığım için işe gelip kahvaltı edene kadar dayanamıyorum. Sabah uyandığımda 1 yumurta haşlayıp evden çıkmadan onu yiyorum. Hem bebişe protein oluyor hem de benim açlığımı bastırıyor. Eğer yumurtadan miden bulanmıyorsa sen de öyle yapabilirsin.

Ben de şimdiden 3,5 kilo aldım. Bir tek benim şimdiden bu kadar şişen diyordum ama yalnız değilmişim :) Doktor da normal demişti zaten de, sizin de aynı oldugunuzu duyunca sevindim.

Kızlar bide bana bu muayenemde dr cAtlamamıs bi yumurtan var burda bak demıstı ne demek bu
hamileyken hamile kalabilirsin sanırım canım, korunun bence
boydan kurtarabiliyomusun peki canım bende o da yok. yuvarlanmaya başlıcam yakında
çok şükür maşallah canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Seninki baya fazla canım baş dönmesinden duramıyorsundur. Buna şükür çaresi var canım varsın kafamız güzel olsun
Canım ben vajinal alıyorum inan bana bir kere bile dönmedi başım. Hiç fark yok Doktorum ağzından almamı kesinlikle kabul etmiyor. Alttan devam diyor ısrarla

Ben de senin gibi kısa ama hamilelik çok yakisanlardanim

Boyum 1,64 , kilo 54'ten 57 buçuğa çıktı. Yani şimdilik iyiyim ama bu hızla gidersem yakındır yuvarlanmam.
ay yok sen daha yuvarlanmazsın, haktır sana o kilo zayıfmışsın
avrupa yakasında doğdum büyüdüm. kader beni buralara attı :)
anladım canım, doğduğun yer değil doyduğun yer derler napalım
Ben de senin gibi kısa ama hamilelik çok yakisanlardanim
yakıştımı bilmiyorım ama kendme yakıştıramıcam sanırım 3 4 ay sonra düşündükçe moralim bozuluyo

Aminn herbirimiz

Canım ne güzel sen de kız annelerine katılıyorsun he. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin :)
Aynen canım bir prensim vardı birde prensesim olcak kısmetse :)
Canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım amin cümlemize İnşallah:))
Ben hiç ultrason resmi paylaşmadım kız olacağı hissim çok fazlaydı hatta herşeyimi ayakkabıma kadar pembe aldım :))) olmazsada sorun değil dedim, ama sen ikili test sonucuma göre kız deyince daha bi emin oldum aynen canım doğru tahmin ettin

Saçımı boyatmadığım için bilmiyorum ama belki doğal boyalar vardır? Doktoruna bi saorsan mı? Ben mesela geçen hafta ojeyi sordum; bi arkadaşım bebek tırnak ve saç diplerinden de beslenir diye Ojelerin imalatında kullanılan formaldehit, butil ftalat (BDP) adlı kimyasal ve toluen maddeleri kullanılmakta olduğu için bazı markalarda bu maddeler yokmuş örn;Sally Hansen...Ama doktor özellikle asetonu iyi seçmek lazım dedi ojeyi de tabi iyi marka olursa iyi olur dedi..Asıl zehirli olan aseton dedi.. Yani öyle olunca aman ojesi batsın dedim sürmüyorum..Saç boyası için de belki zararsız olanları vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…