• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde lazerim yarım kaldı :) Ojesiz bende yapamıyordum birde her akşam değiştirirdim asetona çok maruz kalıyordum.. Saçlarda da en son kasımda ombre yapmıştım belli bile olmuyor şükür....Doğum sonrasına planlarım çok.. şimdiden kilo aldım onları kesinlikle vermeliyim:KK9:
Plânlar çok valla ayyy ne güzel olacak hem biz yenileyeceğiz hem bebisli olacağız ilk bebek benim senindemi öle

8

Vajinal almayı hayal bile edemiyorsun canım çok zor olmalı
Korkulacak bir şey yok ki canım niye korktun. Zor da değil, ağrı sızı bir şey yok ki, sadece ilaç sarsıyor işte yan etkileri yüzünden.. Doğum yapacağız inşallah, fitilden korkarsak doğumu nasıl yapacağız :KK48:

ben hep kız istedim eşim erkek ama erkek çocuklarıyla oynuo geçen kuzenimin kızı geldi hayran kaldı babası ile arasındakine şimdi o fikrini değiştirdi kız istio :)))
Bende eşimin kuzeninin kızı gelince o düşünceye döndüm. Kız babasına hayrn hayran bakıyodu. Derler ya kzlar babasına aşık olur dye. O gün eşim o bebeği kucağından bırakmadı. Dedim kızı olsa babasına daha da nazlansa nele rolur acaba :emir_bebek: o günden sonra kıza kaynadı kanım ama bakalım artık nasip kısmet

Korkulacak bir şey yok ki canım niye korktun. Zor da değil, ağrı sızı bir şey yok ki, sadece ilaç sarsıyor işte yan etkileri yüzünden.. Doğum yapacağız inşallah, fitilden korkarsak doğumu nasıl yapacağız :KK48:

Haklısın aslında canım ama işte insan yine de bi tuhaf oluyor korkmamak lazım öteki türlü sezeryan dan kaçış yok

Tarif verebilir misin mümkünse?
Mide bulantılarım azaldıkça yeme isteğim artmaya başladı. Elimin altında olacak pratik bişeylere ihtiyacım var. Yoksa oturup 1.5 simiti birden yiyebiliyorum :skandal:

Ben deodorant ve roll-on kullanıyorum. Aksi halde yazın dışarı çıkamam çok terliyorum çünkü ve kendim Rahatsız oluyorum :110: çok mu zararlıdır acaba :bicak:
Canım ben malzemeyi fazladan yapıp birer tencerelik difrize atıyorum. Sadece yoğurtlamak kalıyor:)
Aşurelik buğday, nohut, kurufasulye(isteğe göre),kuru barbunya, Beyaz mısır kurusu isteğe göre.
Bunların içinden sevdiklerini haşla, soğut. Sonra hepsini yoğurtla katı ayran kıvamına getir. Bem üzerine nanede serpiyorun. İnternetten araltırırsan daha ayrıntılı anlatanlar olmuştur. Ayran aşı diyede geçer.

Kızlar merhabalar bugün test sonuçlarım çıktı. Allah’a şükür iyi çıktı. Yine de Allah’a emanet. Cinsiyeti de belli oldu bebişin. Tabi duymadım, kağıda yazdı doktor. Akşama ailenin gençleri birşeyler yapacaklar sanırım en son ben öğreneceğim
Ayyy sana süprizmi olacak çok heyecanlı:halay:

Canım ben malzemeyi fazladan yapıp birer tencerelik difrize atıyorum. Sadece yoğurtlamak kalıyor:)
Aşurelik buğday, nohut, kurufasulye(isteğe göre),kuru barbunya, Beyaz mısır kurusu isteğe göre.
Bunların içinden sevdiklerini haşla, soğut. Sonra hepsini yoğurtla katı ayran kıvamına getir. Bem üzerine nanede serpiyorun. İnternetten araltırırsan daha ayrıntılı anlatanlar olmuştur. Ayran aşı diyede geçer.

Ayyy sana süprizmi olacak çok heyecanlı:halay:

Teşekkür ederim :KK200:
Malzemeleri tamamlayıp deneyeyim ben de. Hem lezzetli hem de besin değeri yüksek. Bu ara tam ihtiyacımız olan şeyler :kk77:

Benim doktorum saç boyayabilirsin, oje sürebilirsin dedi. Daha ilk gidişimizde, ben sormadan ne yapmalıyım ne yapmamalıyım sıra sıra anlattı her şeyi.

Benim zaten kendi saç rengim, beyazım da yok. O yüzden boyatmıyorum. Ama yine de hamileyken boyatmazdım herhalde riske gerek yok. Ojeye gelince, ben de çok severim renk renk oje sürmeyi. Şimdi nadiren sürüyorum, bir de asetonsuz oje çıkarıcı aldım rossmandan, onunla çıkarıyorum. Tabi o da kimyasal ama daha az zararlıdır diye umuyorum.

Kızlar bir de deodorantlar zararlıymış diye duyup , içeriği daha temiz olan Crystal diye bir roll on aldım ama o da hiç kalıcı değil. Hem ıslaklık hem koku oluyor gün içinde. Malum yaz da geldi, bunun için bir öneriniz var mı ?
Canım sadece gebelikte değil normaldede içinde aliminyum olmayan rolonu kullanmak gerekiyor farmasinin var bildiğim

arkadaşlar merhaba ben araniza yeni katıldım :) nasipse kasim ayinda ikiz annesi olucam ama daha cinsiyetlerini öğrenemedik sizce ne zaman gösterirler? Bir de mide bulantilarim hâlâ devam onerisi olan var mi ? :KK43:
Aramıza çifter çifter hoşgeldin
Mide bulantısına çare henüz yok maalesef çekecez

Kızlar merhabalar bugün test sonuçlarım çıktı. Allah’a şükür iyi çıktı. Yine de Allah’a emanet. Cinsiyeti de belli oldu bebişin. Tabi duymadım, kağıda yazdı doktor. Akşama ailenin gençleri birşeyler yapacaklar sanırım en son ben öğreneceğim
Gözün aydın canım
Bizimde planımız doktora kapıda yazıp verin dicez gümüş uçan balon ların altına mavi yada pembe patik astıracaz ve kutunun içine koyduracaz kutuyu açınca uçan balonlar havaya yükselecek patiğin renginden cinsiyeti öğrenicez ve videoya çekip iki aileyede gönderecez

Günaydın
Kilo alıyor musunuz arkadaşlar
13. Haftanın içindeyim hiç kilo almadım
Kusmaktan 2 kilo vermiştim zaten
Ne zaman kilo almaya başladınız?
Endişeleniyorum bebek için

Hala her gün sabahları ve bazen öğle ve akşamları da kusma devam ediyor
Bir de çok uyuyorum hem gündüz hem de akşama erkenden
Ama yine yorgun uyanıyorum
CANIM BEN HİÇ KUSMADIGIM HALDE 3 BUÇUK KİLO VERDİM DOKTORUM Bİ SAKINCA GÖRMEDİ ŞİMDİLİK SIKINTI OLMAZ DEDİ UYKU BENDEDE VAR UYUDUGUM HALDE UYKUMU HİÇ ALAMIYORUM

Bende eşimin kuzeninin kızı gelince o düşünceye döndüm. Kız babasına hayrn hayran bakıyodu. Derler ya kzlar babasına aşık olur dye. O gün eşim o bebeği kucağından bırakmadı. Dedim kızı olsa babasına daha da nazlansa nele rolur acaba :emir_bebek: o günden sonra kıza kaynadı kanım ama bakalım artık nasip kısmet
aynen rabbim sağlıkla doğumlarımızı göstersin bizlere gerisi boşşş

Şimdi doktordan geliyorum yine cinsiyeti göremedik,lütfen tekrar yorum yapın kızlar.

Eklentiler

• A202B49D-9C97-433E-9CBE-EB6A37B0A716.webp
    A202B49D-9C97-433E-9CBE-EB6A37B0A716.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar hayırlı ramazanlar aranızda saç boyatan var mı ? 13. Hafta itibariyle ,? Yada daha önceki hamılelıgınden yaptıran ben ılk hamılelıgımde hıc yaptırmadım sadece bı kere kestırmıstım ugrasamıyorum dıye . Ama bunda daha cok olmamıstı actırmıstım sarıydı sımdı dıpler cıktı orta turunculastı uclar sarı hıc gormek istemediğim bi hale büründü kafam ve sarı oldukça sor bı renk oldugu ıcın bakımsızlıktan ölüyo suan saçlarım hafif ucundan kestirip kumral yaptırmak istiyorum. Cuma 13. Haftadan 14. Haftaya döncez. Fikrinizi almak istedim ole sureklıde değil bı kere su sarıları kapatmak için boyayıp sonra bi dahakini belki 6/7 ayıma kadar yaptırmayı dusunmuyorum bı kerelik su sarı cırt görüntüden çıkmak için istiyorum ne dersiniz ?
Canım ben hiç bilmiyorum hiç boyatmadım daha bir doktoruna sorsana ne diyecek belki zararlıdır.

Entresan hamilelikte yumurta üretmiyoruz sizin vücut yumurta üretmiş ve büyümeye dvm ediyor çatlamamis demesi ondan hamileyken hamile kalabilirsiniz
Bana da tuhaf geldi bi tane çatlamamış yumurtan var dedı ne demek yanı dedım hamıle kalabılırmıyım onunla yoksa dedım yok bu haftadan sonra olmaz demıstı
hamileyken hamile kalabilirsin sanırım canım, korunun bence o_O
Cnm hamılelıgımı ogrendıgımden beri hıc ılıskı olmadıki zaten ben aılemın yanındayım . :/
boydan kurtarabiliyomusun peki canım bende o da yok. yuvarlanmaya başlıcam yakında :cry:

çok şükür maşallah canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Saçımı boyatmadığım için bilmiyorum ama belki doğal boyalar vardır? Doktoruna bi saorsan mı? Ben mesela geçen hafta ojeyi sordum; bi arkadaşım bebek tırnak ve saç diplerinden de beslenir diye Ojelerin imalatında kullanılan formaldehit, butil ftalat (BDP) adlı kimyasal ve toluen maddeleri kullanılmakta olduğu için bazı markalarda bu maddeler yokmuş örn;Sally Hansen...Ama doktor özellikle asetonu iyi seçmek lazım dedi ojeyi de tabi iyi marka olursa iyi olur dedi..Asıl zehirli olan aseton dedi.. Yani öyle olunca aman ojesi batsın dedim sürmüyorum..Saç boyası için de belki zararsız olanları vardır?
Doğal adı altında boyalar var kuzum bakalım yarın gidicem kafaya koydum sanırım
Canım ben hiç bilmiyorum hiç boyatmadım daha bir doktoruna sorsana ne diyecek belki zararlıdır.
dr da bi yarın arayım gitmeden ama cok arastırdım 3 aydan sonra serbest yazmıslar

Back
X