- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Ömer istiyorum erkek olursa tabi cnm nasıl senin ki yaramaz mıEn sevdiğim isim Ömer di onu da oğluma taktımSaid ismini de çok seviyorum ama eşim istemedi beğenmedi daha doğrusu aklımda bi isim var diyor ama bana demiyor bende beğenmem diye muğalakta kalıyoruz
Sağlıkla dünyaya gelsinler ama isim de önemli
Valla benim tanıdıklarımda şansıma uslularYusuf'a sakin mi dediniz kızlar? Ben 2 tane biliyorum ikiside yaramaz, yakışıklı oldukları doğru :)
Benim kusmam vs olmadığı için içim rahat etmiyo ama susuz bırakmakta sıkıntılı bi durum zatenBen şu an istesem de tutamam her sabah uyanınca kusuyorum zaten. Kusmalarım geçerse de riske atmamak için tutmayı düşünmüyorum. Özellikle su bebek için bu zamanlarda önemli diye biliyorum. Vücudumu o kadar uzun saatler susuz bırakmak istemiyorum.
Rabbim kazaları tutmak nasip etsin inşallah![]()
İşte vicdanımı rahatlatabilecek tek elle tutulur şey bebeğin susuz kalmaması. Çok garip geliyo şuan bana bu durum. Eşime bi deniyim dedm kesin olarak hayır dediBen hamilelikten önce de tutmuyordum. Mide hastası oldugum için. Şimdi de tutmayacağım. Hamilelikten önce tutan biri olsaydım. Hamilelikte yine tutmazdım. Karnımdaki bebeği bu sıcaklarda niçin susuz bırakayım ki?
Evet ama Ömer ismindekiler gerçekten yaramaz oluyolarBende ÖMER ismini çok istiyorum kızlar ama hep yaramaz oluyor diyor etrafimdakiler bende tereddüt etmeye başladım![]()
kızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı![]()
Ben kullanıyorum şu an 16 haftam ve aynen benim de doktorum bıraktırmayacak gibi duruyor. Günde üç kere alıyorum ben 600 doz.Kozlar 12. Haftadan sonra progestan kullanan var mı aranızda? Ben günde 1 tane alıyorum siz de durum nasıl
kızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı![]()
Kızlar kontrolden geliyoruz, Kısmetse bir KIZIM oluyorrrr...![]()
![]()
![]()
Haklısın canım, kaş yapayım derken göz çıkartmıyım bari. İnşallah kazalarımızı tutabiliriz, benim öncelerindende vardı. İnşallah nasip olur tutup bitirebilmekCanım ben bugün öğleden sonra 6 7 saat aç kaldım da akşama yataktan kalkamıyordum nerdeyse. Elim ayağım tutmadı başım döndü. O yüzden ramazan da oruç tutmayı hiç gözüm yemedi. Doktoruma da soramadım ama kendime ve çocuğuma neden eziyet edeyim. Allah onun da kolaylığını vermiş artık ilerleyen zamanlarda kaza ederiz inşallah.
Canım ne güzel sen de kız annelerine katılıyorsun he. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin :)
Kızlar bu haftalarda uzun yürüyüş sakıncalı mıdır sizce?ben bugün okula yürüyerek gittim uzak biraz komşum yürüme zararlı çatin açılır falan dedi korktum.
Hayır çok sakin bi bebek .. ben her gün bi yasin okumuştum sakin olması içinBende Ömer istiyorum erkek olursa tabi cnm nasıl senin ki yaramaz mıbeni korkutuyor herkes
Riskli değil cnm çok şükür kanama lekelenme de olmadı ama rutin olarak yaptığım bişey değil kilo almiyim diye arada yuruyeyim diyorum bugün 6,5 km yürümusum toplam da.Senin riskli gebelik miydi? Hamilelik öncesi yaptığın birşeyse sorun olmuyor ama rutin olarak yapmıyorduysan tehlikeli olabilir canım aşırıya kaçmamak lazim kaç km yurudun? Ağrın veya lekelenmen yoksa birşey olmaz inşallah...
Ne güzel cnm maşallahHayır çok sakin bi bebek .. ben her gün bi yasin okumuştum sakin olması içinCidden işe yaramış gibi
Riskli değil cnm çok şükür kanama lekelenme de olmadı ama rutin olarak yaptığım bişey değil kilo almiyim diye arada yuruyeyim diyorum bugün 6,5 km yürümusum toplam da.
Anladım cnm sagolasin bende bilgilenmis oldumRiskli gebelik değilse de daha önce yapmadığın için sorun olabilir canım en azından azar azar arttir yürüyusu derim. Benim önceki doktorum 20 haftaya kadar hiç bir egzersiz yapma sadece önceden yapıyorduysan yürüyüş yap demişti.
Canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar kontrolden geliyoruz, Kısmetse bir KIZIM oluyorrrr...![]()
![]()
![]()
Ben 15 gundur kullaniyorum. Gece yatarken bir tane iciyorum. Gunde 1 kez de ignesine basladik kanama olunca.Kozlar 12. Haftadan sonra progestan kullanan var mı aranızda? Ben günde 1 tane alıyorum siz de durum nasıl
Kızlar hayırlı Ramazanlar hepimize :) Oruç tutmayı düşünen var mı sizce ölmeden iftara ulaşır mıyız? Tutmasak o 30 gün nasıl kaza edilir bilemedim Allah yardım etsin inşallah![]()
Ben sahurdaki hallerime göre tutmayı düşünüyorum açıkçası.bi de zaten öğlene kadar niyetlenebiliriz.bakarız duruma niyetleniriz diye düşünüyorum.zaten çok kusunca oruç bozuluyo.arada tutarım diyorum.Kızlar hayırlı Ramazanlar hepimize :) Oruç tutmayı düşünen var mı sizce ölmeden iftara ulaşır mıyız? Tutmasak o 30 gün nasıl kaza edilir bilemedim Allah yardım etsin inşallah![]()