• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla ben klasik isimleri cokkk seviyorum o yüzden şu yeni çıkan ayaz poyraz tarzi isimle hiç düşünmedim :)
Oğlumun adı zaten Salih ve gerçekten adı gibi beni hiç uzmedi hamilelik de doğum da yenidoğan süreci de hep çok güzel geçti. Büyüyünce de Salih bir evlat olur inşallah :KK68: ikinci erkek olursa Mehmet Yusuf olacak inşallah.
Sonra sevdiğim diğer isimler
Enes, Hamza, Hâlit, Zâhit, Bilal, Sîna, Mirza, Yiğit, Zübeyr... (Son ikisini eşim içinde Türkçe karakter var diye istemiyor:))

Kız ismi olarak da Züleyha ismini çok seviyorum ama onda da Türkçe karakter var diye eşim istemedi. Hafsa ismini seviyordum anlamı dişi sırtlanmış ondan da vazgeçtim gibi. Emîra ismini seviyorum ama ona da i harfini uzatmadan söylenirse uyuz olacagim :KK70: bir de eltimin oğlunun adi Emir sanki ona istinaden koymuş gibi olacağım ya da belki ilerde Emir-Emira diye birbirine yakistirirlar ona da uyuz olurum :KK70: ay kız ismi seçmek ne zor yahuuuu :KK43:
Kayınpederimin adı Mehmet ☺️ Eşimin dedesinin adı da Yusuf☺️ Güzel bir jest olur mu acaba

kızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı o_O

Ben şu an istesem de tutamam her sabah uyanınca kusuyorum zaten. Kusmalarım geçerse de riske atmamak için tutmayı düşünmüyorum. Özellikle su bebek için bu zamanlarda önemli diye biliyorum. Vücudumu o kadar uzun saatler susuz bırakmak istemiyorum.
Rabbim kazaları tutmak nasip etsin inşallah :dua:

İlk tavsiye ve tecrübeye dayanarak uyarı benden. Bilmem siz de farkettiniz mi herkes için geçerli ama ELİF isimli kadınlar çok kederli olurlarmış. İsmin yapısı harfleri anlamı nedeniyle oluyormuş..Bunu yıllar önce izlemiştim. Benim halam ve kuzenim de çok büyük sıkıntılar yaşayan insanlar isimleri Elif. Tavsiye olarak da Musab ve Enes isimli erkekler çocukken yaramaz büyüyünce edepli sakin kişiler genelde. Ufak bir tecrübe Aksini iddia eden olursa kabulümdür :lülülü:
Musab ilgimi çekmişti aslında. Eski isimler günümüzün çocuklarında pek aynı etkiyi göstermiyor sanırım :)

Kayınpederimin adı Mehmet ☺️ Eşimin dedesinin adı da Yusuf☺️ Güzel bir jest olur mu acaba

Bizim de eşimin babası ve benim babam Mehmet, Yusuf da eşimin dedesinin adı :) aslında Yusuf adında kuzenim var önceden olsa koymam aynı ismi derdim ama şimdi düşünüyorum da yılda en fazla 3-5 kere gördüğüm biri için neden çok sevdigim bir isimden vazgeçeyim?

kızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı o_O
Ben hamilelikten önce de tutmuyordum. Mide hastası oldugum için. Şimdi de tutmayacağım. Hamilelikten önce tutan biri olsaydım. Hamilelikte yine tutmazdım. Karnımdaki bebeği bu sıcaklarda niçin susuz bırakayım ki?

Nasıl? Neden? Ne gerek var? diye düşünürken cümleyi soru eki doldurmuşum:-)
İsimleriyle büyüsünler güzel şeyler çıkar eminim.
En sevdiğim isim Ömer di onu da oğluma taktım ☺️ Said ismini de çok seviyorum ama eşim istemedi beğenmedi daha doğrusu aklımda bi isim var diyor ama bana demiyor bende beğenmem diye muğalakta kalıyoruz ☺️ Sağlıkla dünyaya gelsinler ama isim de önemli

En sevdiğim isim Ömer di onu da oğluma taktım ☺️ Said ismini de çok seviyorum ama eşim istemedi beğenmedi daha doğrusu aklımda bi isim var diyor ama bana demiyor bende beğenmem diye muğalakta kalıyoruz ☺️ Sağlıkla dünyaya gelsinler ama isim de önemli
Önemli tabi o yüzden eşimin ailesinden isimleri koymayı istemezdim :) 1 kere söz verdiğim için yapmak zorunda kalmıştım ama durumdan keyif almadım, bence erkek tarafının herhangi bir üstünlükleri yok, niye öle bir lüks sağlıyoruz ki :) Neyse canım senin içine sinmesi önemli sonuçta, kendin teklif etmeyi düşünüyorsun.

Önemli tabi o yüzden eşimin ailesinden isimleri koymayı istemezdim :) 1 kere söz verdiğim için yapmak zorunda kalmıştım ama durumdan keyif almadım, bence erkek tarafının herhangi bir üstünlükleri yok, niye öle bir lüks sağlıyoruz ki :) Neyse canım senin içine sinmesi önemli sonuçta, kendin teklif etmeyi düşünüyorsun.
Duruma göre bakacam .. Ama kayınpederimi çok severim ben onun yeri çok ayrı bende ☺️

Kozlar 12. Haftadan sonra progestan kullanan var mı aranızda? Ben günde 1 tane alıyorum siz de durum nasıl
Ben günde 2 tane progestan alıyorum canım,kanama alanı oluşmuştu,yarın randevum var bakalım hayırlısı artık inş bıraktırır çünkü devamlı uykumu getiriyor bu ilaç.

Back
X