- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Yusuf'a sakin mi dediniz kızlar? Ben 2 tane biliyorum ikiside yaramaz, yakışıklı oldukları doğru :)ozaman güzel bi seçim öyle mii
hayırlı uğurlu olsun canııım Allah hayırlı evlat eylesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yusuf'a sakin mi dediniz kızlar? Ben 2 tane biliyorum ikiside yaramaz, yakışıklı oldukları doğru :)ozaman güzel bi seçim öyle mii
Gözün aydın zaten oğlun varmış dengelemişsin :)Kızlar kontrolden geliyoruz, Kısmetse bir KIZIM oluyorrrr...![]()
![]()
![]()
Kayınpederimin adı MehmetValla ben klasik isimleri cokkk seviyorum o yüzden şu yeni çıkan ayaz poyraz tarzi isimle hiç düşünmedim :)
Oğlumun adı zaten Salih ve gerçekten adı gibi beni hiç uzmedi hamilelik de doğum da yenidoğan süreci de hep çok güzel geçti. Büyüyünce de Salih bir evlat olur inşallahikinci erkek olursa Mehmet Yusuf olacak inşallah.
Sonra sevdiğim diğer isimler
Enes, Hamza, Hâlit, Zâhit, Bilal, Sîna, Mirza, Yiğit, Zübeyr... (Son ikisini eşim içinde Türkçe karakter var diye istemiyor:))
Kız ismi olarak da Züleyha ismini çok seviyorum ama onda da Türkçe karakter var diye eşim istemedi. Hafsa ismini seviyordum anlamı dişi sırtlanmış ondan da vazgeçtim gibi. Emîra ismini seviyorum ama ona da i harfini uzatmadan söylenirse uyuz olacagimbir de eltimin oğlunun adi Emir sanki ona istinaden koymuş gibi olacağım ya da belki ilerde Emir-Emira diye birbirine yakistirirlar ona da uyuz olurum
ay kız ismi seçmek ne zor yahuuuu
![]()
kızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı![]()
Musab ilgimi çekmişti aslında. Eski isimler günümüzün çocuklarında pek aynı etkiyi göstermiyor sanırım :)İlk tavsiye ve tecrübeye dayanarak uyarı benden. Bilmem siz de farkettiniz mi herkes için geçerli ama ELİF isimli kadınlar çok kederli olurlarmış. İsmin yapısı harfleri anlamı nedeniyle oluyormuş..Bunu yıllar önce izlemiştim. Benim halam ve kuzenim de çok büyük sıkıntılar yaşayan insanlar isimleri Elif. Tavsiye olarak da Musab ve Enes isimli erkekler çocukken yaramaz büyüyünce edepli sakin kişiler genelde. Ufak bir tecrübe Aksini iddia eden olursa kabulümdür![]()
Teşekkür ederim canım aminozaman güzel bi seçim öyle mii
Teşekkür ederim canım :)Gözün aydın zaten oğlun varmış dengelemişsin :)
Kayınpederimin adı MehmetEşimin dedesinin adı da Yusuf
Güzel bir jest olur mu acaba
Bebeğine kayınpederinle eşinin dedesinin ismini mi koymayı düşünüyorsun?Kayınpederimin adı MehmetEşimin dedesinin adı da Yusuf
Güzel bir jest olur mu acaba
İlk çocuğumun adını ben koymuştumBebeğine kayınpederinle eşinin dedesinin ismini mi koymayı mı düşünüyorsun?
Nasıl? Neden? Ne gerek var? diye düşünürken cümleyi soru eki doldurmuşumİlk çocuğumun adını ben koymuştumİkincisini eşim koymak istiyor tuhaf bir isim koymak isterse alternatif bu ismi önereceğim
Ben hamilelikten önce de tutmuyordum. Mide hastası oldugum için. Şimdi de tutmayacağım. Hamilelikten önce tutan biri olsaydım. Hamilelikte yine tutmazdım. Karnımdaki bebeği bu sıcaklarda niçin susuz bırakayım ki?kızlar siz tutucakmısınız oruç ya? içime dert oldu şimdi. bi denesemiydim acaba tutmayı![]()
En sevdiğim isim Ömer di onu da oğluma taktımNasıl? Neden? Ne gerek var? diye düşünürken cümleyi soru eki doldurmuşum
İsimleriyle büyüsünler güzel şeyler çıkar eminim.
Ben günde 2 tane almaya devam ediyorum, doktor bıraktıracak gibi durmuyor hiç :) Doğuma kadar kullanabilirim erken doğumu önlediği kanıtlanmış sonuçta.Kozlar 12. Haftadan sonra progestan kullanan var mı aranızda? Ben günde 1 tane alıyorum siz de durum nasıl
Önemli tabi o yüzden eşimin ailesinden isimleri koymayı istemezdim :) 1 kere söz verdiğim için yapmak zorunda kalmıştım ama durumdan keyif almadım, bence erkek tarafının herhangi bir üstünlükleri yok, niye öle bir lüks sağlıyoruz ki :) Neyse canım senin içine sinmesi önemli sonuçta, kendin teklif etmeyi düşünüyorsun.En sevdiğim isim Ömer di onu da oğluma taktımSaid ismini de çok seviyorum ama eşim istemedi beğenmedi daha doğrusu aklımda bi isim var diyor ama bana demiyor bende beğenmem diye muğalakta kalıyoruz
Sağlıkla dünyaya gelsinler ama isim de önemli
Kanama alanı mı var ? bende 12. Haftaya kadar kullandım dr yeni kesti .. lekelenme falan mı vardı sizdeKozlar 12. Haftadan sonra progestan kullanan var mı aranızda? Ben günde 1 tane alıyorum siz de durum nasıl
Duruma göre bakacam .. Ama kayınpederimi çok severim ben onun yeri çok ayrı bendeÖnemli tabi o yüzden eşimin ailesinden isimleri koymayı istemezdim :) 1 kere söz verdiğim için yapmak zorunda kalmıştım ama durumdan keyif almadım, bence erkek tarafının herhangi bir üstünlükleri yok, niye öle bir lüks sağlıyoruz ki :) Neyse canım senin içine sinmesi önemli sonuçta, kendin teklif etmeyi düşünüyorsun.
Sevdiğin belli zaten, ismini çocuğuna vermeyi düşünecek kadar değer vermişsin, bunu sana hissettirmesi güzel.Duruma göre bakacam .. Ama kayınpederimi çok severim ben onun yeri çok ayrı bende![]()
Bilmiyorum ki canım :))) benimki de kapatıyor bir kere açtı anlayamadık :)erkek bebekler daha önce öğreniliyor sankibenimki açmadı kapattı :) kız mıdır
Ben günde 2 tane progestan alıyorum canım,kanama alanı oluşmuştu,yarın randevum var bakalım hayırlısı artık inş bıraktırır çünkü devamlı uykumu getiriyor bu ilaç.Kozlar 12. Haftadan sonra progestan kullanan var mı aranızda? Ben günde 1 tane alıyorum siz de durum nasıl