2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Farklı ya oğlumda hiç midem bulanmamisti bunda herşey iğrenç geliyor sağı solu koklayip herşeyi makineye atiyorum bir de ilkinde hic sinirli değildim bunda çok sinirliyim. Oğlumda habire tatlı istiyordum bunda habire çorba çekiyor canım bakalım c.tesi yorum yapacak mı yoksa bir dahaki kontrole mi bırakacak...

Hayırlısı olsun inşallah, En azından karşılaştırıp, tahmin yürütme imkanın var :))

Bana da öyle dedi ama istemedim ya bilmiyorum. 20. Hafta önlenebilir sıkıntıları ya da doğum anı oluşabilecek sıkıntıları görmek açısından önemliymiş orda öğrenirim hepsini muhtemelen. Şeker yüklemesi ben de asla düşünmüyorum. O şeker ölçülerek belli oluyorsa iyiymiş ya.

Hayırlısı olsun inşallah, En azından karşılaştırıp, tahmin yürütme imkanın var :))

Aynen hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil. Başta kız istiyordum ama simdi erkek olursa adı bile hazir :) daha kız ismine karar veremedik

Tabi erkekler erkenden gösterince önden gidiyorduk. Gerçi daha muayeneye gitmeyenler var, sorun olmayıp ayda 1 kontrolü olanlar var, bana yine de erkek ağırlıklı olur gibi geliyor.
Evet mesela ben inşallah cumartesi gidicem söyler çok merak ediyorum

Rabbim tamamına sağ sağlim erdirsin inşallah

Kızlar bende şeker yüklemesi istemiyorum ama doktor buna karşı zaten obezite var şekerin sınırda dedi yükselirse gebelikte zararlı dedi ben tavsiye ediyorum seningibilere dedi kafam karıştı

Niye belli olmasın ki; Açlık, Tokluk 1.2.3. saatlere bakıyoruz işte aynı şey. Yani bilmiyorum şu an böyle düşünüyorum doktorla beraber hareket ederim yine.
Evet mesela ben inşallah cumartesi gidicem söyler çok merak ediyorum

Rabbim tamamına sağ sağlim erdirsin inşallah
Cumartesi bayağı kontrol var, haberler üst üste gelecek :)) Hepiniz Hayırlı haberlerle gelin inşallah

Aynen hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil. Başta kız istiyordum ama simdi erkek olursa adı bile hazir :) daha kız ismine karar veremedik
Biz o evrelere geçemiyoruz, benim de istediğim isimler yok eşimin de , çocuk isimsiz kalacak :))

Kızlar bende şeker yüklemesi istemiyorum ama doktor buna karşı zaten obezite var şekerin sınırda dedi yükselirse gebelikte zararlı dedi ben tavsiye ediyorum seningibilere dedi kafam karıştı
Canan Karatay benim rüyama bile girdi. Ben o kadının samimiyetine inanıyorum ya. Ama tabi onun tavsiye ettiği şekilde beslenirsek şekerimiz de yükselmez.

Tekme atmaya başlayınca bebeğe sectirirsin ismini artık isimler sözlüğü okurken hangi isimde tekme atarsa o isim olur

Canım ben yaptırmak istemiyorum diyorum ama benim tokluk şekerim düşük, kilom normal. Ve şeker ölçüm cihazım var düzenli olarak takip etmeyi düşünüyorum. Önemsemezlik yapmıyorum, bakılmasın kontrol edilmesin demiyorum, sadece yükleme yapılmadan kanla takip edeyim diyorum.
Daha önce yaptırmayanlar için söyleyeyim Şeker yüklemesi dediğimiz şey, aç karına meyve suyu gibi birşey içiyorsun sonra kan veriyorsun.

Canın ne çekiyorsa ye canım. Gidiyor o kilolar sonra. Allah gönlünüzde ne varsa sağlık sıhhatle versin.

Çok geçmiş olsun. Sabah ben de koşa koşa mutfağa giderim ilk.

Vadesi o kadarmış bizim elimizde birşey yok. Allah kalanı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Heheheh valla bence en zevkli kısım isim seçme kısmı 10 tane oğlum olsa hepsinin ismi hazır malesef ben de kız ismi bulamıyorum
Offff benim de tam tersi, kız ismi hazır. İki oğlanın isminde karar veremiyordum. İyi ya da olmaz diyordum. Sonra da adama şişindim, sen koyuyorsun diye. 3. Bari farklı olsa.

Keşke isim konusunu konuşsak ya isimlerin karaktere etkisi önemlidir bunu biliyorsunuzdur burda huyunu ahlakını beğendiğiniz kişilerin kulağa da hoş gelen isimleri varsa tavsiye alırız.

Teşekkür ederim Allah razı olsun, Günün en zor kısmı sabah herhalde.

İlk tavsiye ve tecrübeye dayanarak uyarı benden. Bilmem siz de farkettiniz mi herkes için geçerli ama ELİF isimli kadınlar çok kederli olurlarmış. İsmin yapısı harfleri anlamı nedeniyle oluyormuş..Bunu yıllar önce izlemiştim. Benim halam ve kuzenim de çok büyük sıkıntılar yaşayan insanlar isimleri Elif. Tavsiye olarak da Musab ve Enes isimli erkekler çocukken yaramaz büyüyünce edepli sakin kişiler genelde. Ufak bir tecrübe Aksini iddia eden olursa kabulümdür

Sebep konusunda bi sey demedi canim. Aksamlari 200 mg progestan iciyordum, 5 gunde bir proluton depot igne oluyordum. Igne 4 gunde bir olarak degisti. Ilaveten gunde bir ptogestan igne oluyorum
Aynı tedaviyi görüyormuşuz.ilk gebeliğim ikizlerde de aynı ilaçları alıyordum.sağlıkla hayırla al canım kucağına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…