Allah yardımcın olsun inşallah diğer meleğin sana sımsıkı tutunup güçlü sağlıkla buyur annesi inşallah hiç bir sorun yaşamazsın. Allah sana bagislasin onuAlt tarafta olunca kanamaya yol açma riski daha fazlaymış. Kanama doku hasarına yol açarsa diğer bebek etkileniyormuş maalesef. Küçük haftada olduğu için anne için riski yok. Her şey yolunda giderse diğer bebek büyüdükçe o kuculuyormus. Plesantada leke gibi kalirmis. Haftaya tekrar gideceğim inşallah gelişmeler olumlu olur.
Kan vermesende ölçümlerini yapacak sonuçta. 12 de çağırmayabilir gerçi o zaman, yaptırmayanların ki nasıl oldu bilmiyorum yazan olmadı sanırım.İkili test yaptırmayı düşünmüyoruz canım. Heyecanlandım şimdi bak, inşallah çok bekletmez de öğreniveririz
Kızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum
Bizim düşük riskinden dolayı en geç iki haftada bir çağırıyor doktor canım. Geçen Cuma acile gittik kalbi dinledik bebişin ama çok kanamam olmuştu, o günden beri olmadı çok şükür. Doktora da haber vermek aklıma gelmedi sonradan. Belki söylesem bu hafta da çağırırdı. Bir sorun olmasa da ayda bir gitsem diye dua ediyorum...Kan vermesende ölçümlerini yapacak sonuçta. 12 de çağırmayabilir gerçi o zaman, yaptırmayanların ki nasıl oldu bilmiyorum yazan olmadı sanırım.
İnşallah bir daha sorun olmaz da, kısa sürelerle görmeye alışınca ayda 1 e dönünce önce bi panik oluyorsun.Bizim düşük riskinden dolayı en geç iki haftada bir çağırıyor doktor canım. Geçen Cuma acile gittik kalbi dinledik bebişin ama çok kanamam olmuştu, o günden beri olmadı çok şükür. Doktora da haber vermek aklıma gelmedi sonradan. Belki söylesem bu hafta da çağırırdı. Bir sorun olmasa da ayda bir gitsem diye dua ediyorum...
Ben oruç konusunu açmadan dr oruç tutmuyoruz dedi .. sanırım tutmayacamKızlar hayırlı Ramazanlar hepimize :) Oruç tutmayı düşünen var mı sizce ölmeden iftara ulaşır mıyız? Tutmasak o 30 gün nasıl kaza edilir bilemedim Allah yardım etsin inşallah
Canım senin kanaman neden olmuştu doktor nedenini söyledi mi?bir de hangi ilaçları kullanıyorsun acaba?Cok gecmis olsun. Diger bebegini saglikla alirsin insallah kucagina. Benim de ikiz. Gecen hafta ciddi bir kanama gecirdim. 2 gun hastanede yattim. Cok sukur ki bebekler iyi. Simdi de evde hep yatis. Tedirgin oluyor insan. Allah hepimize evlatlarimizi hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Canım Allah yardımcın olsun kalan bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah dualarım seninleKızlar kontrolden geldim. 12+5 ikiz gebelik olduğu için sadece ultrason yapılacaktı ama minnoşlarimdan biri kötü bir sürpriz yaptı 12+0 da kalbi durmuş. Kendimi çok kötü hissettim sanki onu koruyamadıım. Ama kalbi duran bebek rahimin alt tarafında olduğu için diğer bebek için riskli bir durummuş. Dua etmekten başka carem yok Allah minigimi bana bagislasin. Daha önce yaşayan var mı korkuyorum
O zamanın paniği de ayrı olacak diyorsun yani. Canları sağolsun, biz paniklerden paniklere koşacağız artık.İnşallah bir daha sorun olmaz da, kısa sürelerle görmeye alışınca ayda 1 e dönünce önce bi panik oluyorsun.
Ben doktorun ilk kan testlerini yaptırmıştım..Dünde doktor yine istedi bi takip edelim dedi, yaptırdım yineİyi akşamlar kızlar bi sorun olucaktı size Sağlık Ocağında kansızlık için kan testi yaptılar mı????? Yarın gidicem yapmam gerekiyormuş bilginiz varmı???
ben yaptırmadım canım. Bana 12+3 te gel demişti. gittiğimde yaptırcak mısın diye sordu bende yok zaten bi sıkıntı varsa aldırmıcam dedim imza verdim. Ama ense kalınlığını ölçümlerini fln yaptı bi sıkıntı yok normal görünüyor dedı banada o gün cinsiyeti söylemişti.Kan vermesende ölçümlerini yapacak sonuçta. 12 de çağırmayabilir gerçi o zaman, yaptırmayanların ki nasıl oldu bilmiyorum yazan olmadı sanırım.
Yaptıranların ne yaptırdığı belli yaptırmayanları bilmiyordum, süper oldu bu bilgilendirme sağol canımben yaptırmadım canım. Bana 12+3 te gel demişti. gittiğimde yaptırcak mısın diye sordu bende yok zaten bi sıkıntı varsa aldırmıcam dedim imza verdim. Ama ense kalınlığını ölçümlerini fln yaptı bi sıkıntı yok normal görünüyor dedı banada o gün cinsiyeti söylemişti.
Insallah yariyordur biraz once nette sey okudum bebek vitaminsiz kalcak gelismicek diye endiselenmek de mide bulantisina sebep olurmus. Artik bn de cok endiselenmicem.canim bnm karnimda brlli ama bu bnm yapimla alakli kilo aldgmdada ilk karindan kairim bn 20.hftafa arkadasim vat surekli kusiyor ama bebisi cok saglikli kilosu boyu yerinde ona takilma sen midene en ufak bisey grip grip ciksada o artik vucudumuza yariyor dert etme bunu sagliklilar ins
Kaç haftalıksınız? Çok geçmiş olsun. İkiz gebelikte normal kanama.Cok gecmis olsun. Diger bebegini saglikla alirsin insallah kucagina. Benim de ikiz. Gecen hafta ciddi bir kanama gecirdim. 2 gun hastanede yattim. Cok sukur ki bebekler iyi. Simdi de evde hep yatis. Tedirgin oluyor insan. Allah hepimize evlatlarimizi hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
sagliklidr cnm endiselnme sen hicInsallah yariyordur biraz once nette sey okudum bebek vitaminsiz kalcak gelismicek diye endiselenmek de mide bulantisina sebep olurmus. Artik bn de cok endiselenmicem.
Darisi benim karnimin basina :)
Insallah hepimizin bebekleri sagliklidir
Ben de yaptırmadım canım Allah ömür verirse 20 hafta ayrıntılı olanı yaptıracağım.Yaptıranların ne yaptırdığı belli yaptırmayanları bilmiyordum, süper oldu bu bilgilendirme sağol canımLezzetliCipetpet
Yaptıranların ne yaptırdığı belli yaptırmayanları bilmiyordum, süper oldu bu bilgilendirme sağol canımLezzetliCipetpet
Sebep konusunda bi sey demedi canim. Aksamlari 200 mg progestan iciyordum, 5 gunde bir proluton depot igne oluyordum. Igne 4 gunde bir olarak degisti. Ilaveten gunde bir ptogestan igne oluyorumCanım senin kanaman neden olmuştu doktor nedenini söyledi mi?bir de hangi ilaçları kullanıyorsun acaba?
Cok tesekkurler.13+3 deyiz.Kaç haftalıksınız? Çok geçmiş olsun. İkiz gebelikte normal kanama.
Ya ben de Allah korusun aldırmayı aklımın ucundan geçirmem ama bilmek isterim herşeyi, doktor yaptıracak mısın diye sordu, gerekli görüyor musunuz dedim evet dedi, gerekli gördüğü herşeyi yaptırmayı düşünüyorum şeker yüklemesi hariç onda zaten ölçüm cihazım var kendim takip edebilirim. Bir öncekinde onu da yaptırmıştım şimdi istemiyorum.Ben de yaptırmadım canım Allah ömür verirse 20 hafta ayrıntılı olanı yaptıracağım.
Aaa.. Seninde cinsiyet belli olmadı değil mi? Söyler o zaman birşey kalmadı CumartesiyeBen oğlumda yaptırmamıştim 10 ve 15. Hafta muayeneye çağırmıştı doktor. Bu seferki doktor 9 ve 12de çağırdı, yaptirmayacaksan bile imza alacağım dedi. C.tesi gideceğiz bakalım ne yapıyor minnoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?