2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tabi mecburiyse başka canım. Aman diyim sakın silme işine bulaşıp kendini yorma ya eşine devret yada yıkamaya ver ne kendini nede bebeğini üzdüğüne değmez

ayy sanadami boyle dediler banada kendi doktorum erkek demisti baska bi dokttor yuzde 85 90 kiz dedi alahim inzaalah kzidir yaa tabi saglikli olmasi daha onemlide

Kontrollü olman cok guzel valla tebrik ederim..Haşimato varsa kilo vermek zormuş duydum allah şifa versin..Bebisin ve sen saglıklı ol da yeter o..
Baya zorlamisti beni ama artık alıştım o standarda sağol cnm şu an için şifası bulunamadı ilaçla kontrol altında tutuluyor.amin cnm hepimiz sağlıklı olalım sıpalarımizda sağlıklı olsun ins.

Markete gitmiştik yufka aldım gözleme yaptım börek yerine :))) yarım kilo kadarda yaprak sarması almıştım az bişey yapsam yeter diye ama kv lere gidiyoruz 4 kişiye yetmez, sadece ben yesem olmaz dedim geri bıraktım, yarın evde yapmaya çalışcam herşeyin bi ilki vardır buda benim için ilk olcak bu vesile ile :)))

Çok üzüldüm

burda olsaydın ben sana yapardım (((
Ahh kuzum yemiş kadar oldum Allah razı olsun, sabah karnım aç olduğu için sanırım bi anda yiyesim geldi ama şuan karnım tok ya aklımdan uçtu gitti ama ben yinede yarın yapcam aklımda kalmasın diye

Ah şu hormonlar... Bende geçen kardeşime sinirlendim alındım akşamın 10bucugunda 3 yaşındaki cocuğumla yürüye yürüye eve gittim. Halende çok sinirliyim ve de kırgınım. Çok gönül koydum. Biz hamileyiz biraz anlayış yahu... !

Hayatımda hiç sarma dolma yapmadığım için içide nasıl olur bilmiyorum ama nette baka baka yapıcam öğrencem hırs yaptım :))))

Bende çalışıyorum bide çağrı merkezi. Bu ara konuşurken tıkanmaya nefes darlığı çekmeye başladım. Hamilelik takvimimde normal dio. Allahtan bu ara yoğun değiliz. Gerci dezavantajı olarak oturduğum zaman midem daha kötü oluyor hareket halindeyken pek hissetmiyorum :)
Allah kolaylık versin canım valla şu öğretmenler cennetlik

Ben daha hiç erik yemedim daha tatları güzelleşmemiştir diye. Bu arada aklıma bişey takıldı kızlar. Ramazanda oruç tutacak mısınız? Yada bizim aylarda ramazanda oruç tutulur mu bilmiyorum da

Ben doğumdan sonrada hissediyordum. Ciddi ciddi hamileyim de tekme atan biri var gibiydi, Şuan da da devam ediyor, 2,5 cm bebeğin boyu o zaten yapmıyor
Kız gibi canım

Ben doğumdan sonrada hissediyordum. Ciddi ciddi hamileyim de tekme atan biri var gibiydi, Şuan da da devam ediyor, 2,5 cm bebeğin boyu o zaten yapmıyor

Kız gibi canım
Yok yavrum ya ben yeni muayene oldum bebek 7.12cm benim 2.5 cmyi coktan gecti. Suan hep ayni noktalardan bir vurma hissediyorum ben arada. Kizimda 19 da hissetigim gibi sadece daha zayif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…