Tabi mecburiyse başka canım. Aman diyim sakın silme işine bulaşıp kendini yorma ya eşine devret yada yıkamaya ver ne kendini nede bebeğini üzdüğüne değmezCanım bizimkiler mecburiyetten sehir dışından hastane icin geldiler. Bana bi yuklukleri yok ama yegenim ishal oldu tuvalettin kenar kısmında yere basmış ben farketmeden evin içinde gezdi öyle. Aslında bastığı yer temiz ve tam kapı dibi ama ben biraz huyluyum içim rahat etmiyor birde evde namaz kılıyoruz. Mecbur onlar gidince halılar ya komple silinecek ya yıkanacak onu da artık eşim yapar ben kaldıramam.
birtek benmi kilo veriyorum acabaBen bugün 13+0 aldığım kilo 800 gram
ayy sanadami boyle dediler banada kendi doktorum erkek demisti baska bi dokttor yuzde 85 90 kiz dedi alahim inzaalah kzidir yaa tabi saglikli olmasi daha onemlideÖzele gittim canım niçin geldiğimi de sordu. Ama hamile oldugumu bilmediği içinmiş :) sorun çıkmadı çok şükür. Hatta umut ışığı oldu çünkü cinsiyeti kız dedikendi doktorum erkek demişti.
aynen işte bende öyleyim her aksam yiyiorum buyuk bir zevkle:) doktor dun bana tahmını yüzde 80 kız dedı bakalım:))Bendeeeee..ekşi ekşi bide tuza bandirarak normalde zaten severdim ama simdi yerken zevk alıyorum resmen
Baya zorlamisti beni ama artık alıştım o standarda sağol cnm şu an için şifası bulunamadı ilaçla kontrol altında tutuluyor.amin cnm hepimiz sağlıklı olalım sıpalarımizda sağlıklı olsun ins.Kontrollü olman cok guzel valla tebrik ederim..Haşimato varsa kilo vermek zormuş duydum allah şifa versin..Bebisin ve sen saglıklı ol da yeter o..
Markete gitmiştik yufka aldım gözleme yaptım börek yerine :))) yarım kilo kadarda yaprak sarması almıştım az bişey yapsam yeter diye ama kv lere gidiyoruz 4 kişiye yetmez, sadece ben yesem olmaz dedim geri bıraktım, yarın evde yapmaya çalışcam herşeyin bi ilki vardır buda benim için ilk olcak bu vesile ile :)))Aynen benimde en iyi olduğum saat sabah ama sonrası sürünüyorum
Benimde rüyama girdi ekşi ekşi benim yanımda iki tarafta yok gurbetteyiz şansıma 23 nisan eğlencesinde kermes vardı ordan az bişe aldım ama ekşi değildi ve çok baharatlıydı
Arkadaşım herne olursa olsun yaptığun çok yanlış bişey artık oturup kalkerken dikkat etmemiz gerekirken hapşırınca bile tereddüt ederken sen çıtayı fazla yükseltmişsin annelik sabretmeyide öğrenmektir birdahakine eminim daha dikkatli olursun çünkü hiçbirşey taşıdığımız o minik emanetten önemli değil hadtaneyede git için rahat etsin bi açıklama yapmak zorunda değilsin
Canlarım ilk sayfayı düzenledim kendi bilgilerinizi kontrol eder misiniz gözümden kaçırdığım kişi kalmasın :)
Merhaba; bu da benim bilgilerim olsun :)
Yaş 37
sat: 17 şubat
beklenen doģum tarihi: 25 Kasım
sehir: sakarya
ikinci bebek
bir de nedense bazı arkadaşları ne kadar uğraşsam da etiketli olarak yazamadım...
Kız valla şansımıza yazın başına denk geldik kışın sonuna, ne meyvesi ararsak var çok şükürbenim canım da daha önce sevmediğim şeyleri bile çekiyor bamya gibi
bu arada bana kız gibi geldi bebiş :)
Ahh kuzum yemiş kadar oldum Allah razı olsun, sabah karnım aç olduğu için sanırım bi anda yiyesim geldi ama şuan karnım tok ya aklımdan uçtu gitti ama ben yinede yarın yapcam aklımda kalmasın diyeÇok üzüldüm
burda olsaydın ben sana yapardım(((
Ah şu hormonlar... Bende geçen kardeşime sinirlendim alındım akşamın 10bucugunda 3 yaşındaki cocuğumla yürüye yürüye eve gittim. Halende çok sinirliyim ve de kırgınım. Çok gönül koydum. Biz hamileyiz biraz anlayış yahu... !Kızlar eşimle kavga ettikten sonra bebeğime bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum. Eşimle birbirimizi de tartaklamıştık. Ben daha çok saldırdım gerçi. Oraya buraya da vurdum. Gerildim nefes darlığı yaşadım. Kendimi baya sıktım. Geceye kadar da ağladım. Ateşim de 2 derece yükselmişti. Forumda okudum birinin bebeğinin böyle bir olaydan 1 hafta sonra kalbi durmuş. Kendi doktorum 5 hafta sonra gel dedi zaten ciddi bir problem olmadıkça gidemem yoğun biri. Ben normal polikliniğe gitsem niye geldin derse ne dicem? Eşimle kavga ettik çocuğuma bir şey oldu diye korktum mu dicem. Eğer bir şey olmuşsa çocuguma belirtilerim birden yok mu oluyor olmaz ki öyle de. Eşimi sözde affettim de beni şu duruma soktuğu için sinirim artıyor yine.
Normal kontrolüm 16. Haftadaydı daha çok var. 6 mayısta da Antalya’ya gidicez aslında tatile gitmeden önce bi görünsem iyi olabilirTam 16. Hafta git bence zaten en kesin de o zaman söylüyorlar. Normalde kontrolün ne zamandı?
Hayatımda hiç sarma dolma yapmadığım için içide nasıl olur bilmiyorumZor bisey değil yaprak sarmak. Normal dolma ici gibi içi hazırla yapragin parlak kismi alta gelecek sekilde ser yapragin büyüklüğüne gore yarim yada 1 kasik ic harcı koyup once kenarlarini ice katla sonra sar bitii. Pisirirken de uzerini cok az gececek kadar su koyup limon dilimi ve yag ekleyerek kisik ateste pişir. Bende sarmaya üşeniyorum belimi agritiyor iki büklüm durmak oyuzden tek basima sardığım cok nadirdir.
Bende çalışıyorum bide çağrı merkezi. Bu ara konuşurken tıkanmaya nefes darlığı çekmeye başladım. Hamilelik takvimimde normal dio. Allahtan bu ara yoğun değiliz. Gerci dezavantajı olarak oturduğum zaman midem daha kötü oluyor hareket halindeyken pek hissetmiyorum :)Ben de oğlumu emzirmeyi biraktigimdan beri çok çok iyiyim canım meğer beni sarsan oymuş :) bir de şu yaz tatili gelse iyice rahat edeceğim şuan 34 saat derse giriyorum bazen derste basım dönüyor şekerim mi düşüyor bilmiyorum normalde bile 34 saat çok zordu hamileyken daha da fena... Dün de okulda karnıma sancılar girdi hatta rüyamda doğuma gittigimi filan gördüm bilinçaltim sagolsun
Yaaaa ben de tuza banıyorum esim ve annem yasakladı tepemdeler tuzlu yeme diyeBendeeeee..ekşi ekşi bide tuza bandirarak normalde zaten severdim ama simdi yerken zevk alıyorum resmen
Ben doğumdan sonrada hissediyordum. Ciddi ciddi hamileyim de tekme atan biri var gibiydi, Şuan da da devam ediyor, 2,5 cm bebeğin boyu o zaten yapmıyorBen ilkinde 19da hissettim içerden vurma biçiminde sonra takip ettim yemekten sonra uzanınca artıyordu 23 lere geldiğinde içinde döndüğünü bile hissediyordum ama sanki bu sefer daha erken hissedeceğim gibi bugün 13 hafta bitti ve o vurmaları sezmeye başladım
Kız gibi canımKızlar canı acayip acayip şeyler çeken var mıdün akşam durup dururken şu tırtıklı meşhur patates cipsleri var ya onlardan canım çekti ama böyle ketçaba batırarak yicem. Rüyamda da çokokreme batırıp çubuk kraker yiyordum Sabah kalkınca da canım onu istedi zaten baya kilolu hamile kaldım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım böyle şeyler isteyince de nefsimi tutmak zor oluyor ya bir de sağlıksız yani
Bu arada ben de ultrasonu atayım belki tahminde bulunmak isteyen olur sevgilipinkstrap senin tahminini de çok merak ediyorum
Tabi tatile gideceğini de söyleyip sakınca var mı diye sorarsın, Benim bir süre evden çıkmam yasak sadece doktora gidip geliyorum.Normal kontrolüm 16. Haftadaydı daha çok var. 6 mayısta da Antalya’ya gidicez aslında tatile gitmeden önce bi görünsem iyi olabilir
Yok yavrum ya ben yeni muayene oldum bebek 7.12cm benim 2.5 cmyi coktan gecti. Suan hep ayni noktalardan bir vurma hissediyorum ben arada. Kizimda 19 da hissetigim gibi sadece daha zayifBen doğumdan sonrada hissediyordum. Ciddi ciddi hamileyim de tekme atan biri var gibiydi, Şuan da da devam ediyor, 2,5 cm bebeğin boyu o zaten yapmıyor
Kız gibi canım
Yok ben kendim için dedim bende takvim olmayınca tabi :)Yok yavrum ya ben yeni muayene oldum bebek 7.12cm benim 2.5 cmyi coktan gecti. Suan hep ayni noktalardan bir vurma hissediyorum ben arada. Kizimda 19 da hissetigim gibi sadece daha zayif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?