- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Valla tüm gun erik yiyorum içimde erik ağacı çıkacak o derece :)Kızlar canı acayip acayip şeyler çeken var mıdün akşam durup dururken şu tırtıklı meşhur patates cipsleri var ya onlardan canım çekti ama böyle ketçaba batırarak yicem. Rüyamda da çokokreme batırıp çubuk kraker yiyordum Sabah kalkınca da canım onu istedi zaten baya kilolu hamile kaldım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım böyle şeyler isteyince de nefsimi tutmak zor oluyor ya bir de sağlıksız yani
Bu arada ben de ultrasonu atayım belki tahminde bulunmak isteyen olur sevgili @pinkstrap senin tahminini de çok merak ediyorum
Beni yazmamissin
Dert etmeyin aynen iradeye bakar herşey kizimda 56 ile kaldim 69 ile doğuma girdim sonra 60 olarak kaldi 3 ay süren bir diyetisyen ile 48e indim herkes yeterler diyordu :) 3 sene de hep 52 53 dolaylarinda gezdim bakalım şimdi nolurBende 50 ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum.
Bebişlerimiz sağ salim doğsun da kilolar verilir
Teşekkür ederim:)eski konu sahibini etiketlediğin için fark etmedim canım şimdi ekledim :)
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Canlarım ilk sayfayı düzenledim kendi bilgilerinizi kontrol eder misiniz gözümden kaçırdığım kişi kalmasın :)
bir de nedense bazı arkadaşları ne kadar uğraşsam da etiketli olarak yazamadım...
Ay ne kocalar var maşallah nazar değmesin :)Allah yardımcın olsun canım. Doktor bana özellikle süpürge yapmayı yasakladı direk kasık bölgesi kasıldığı için. Eşimin yanında söyledi eşimde hemen ben anladım tamam dedi sağolsun. Haftada bir gün temizlik yapıyor dip köşe sonra cam siliyor ay hayran kalıyorum adamatabi yemekler bende ama pişirme esnasında gelip beni yokluyor midem bulanıyorsa yüz ifadeden anlıyor zaten sen git hava al deyip başına geçiyor sağolsun.
Bende yükleyeyim bana da tahmin yapın bakalım :)
Bende birkac gün üst üste yiyecek şeyler gördüm ruyamda ama bu mevsimde bulmam imkansız olan şeyler hatta 1 tanesini iki gün üst uste gördüm ikinci gördüğümde baya yedim. Şimdi ne olduğunu yazmıyım canı çeken olur bulamaz sebep olmayım.Kızlar canı acayip acayip şeyler çeken var mıdün akşam durup dururken şu tırtıklı meşhur patates cipsleri var ya onlardan canım çekti ama böyle ketçaba batırarak yicem. Rüyamda da çokokreme batırıp çubuk kraker yiyordum Sabah kalkınca da canım onu istedi zaten baya kilolu hamile kaldım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama canım böyle şeyler isteyince de nefsimi tutmak zor oluyor ya bir de sağlıksız yani
Bu arada ben de ultrasonu atayım belki tahminde bulunmak isteyen olur sevgili @pinkstrap senin tahminini de çok merak ediyorum
AmiiiiinAy ne kocalar var maşallah nazar değmesin :)
Böyle erkeklerin neslinin devam etmesi lazım bebişin cinsiyeti erkek olup babasına çeker inşallah. Gerçi ne istiyorsun bilmiyorum ama içimden öyle geçti.AmiiiiinRabbim herkese nasib etsin hele böyle zor zamanlarda
Valla benimde çekti bamya ve yaptırıp yedim nasıl yapıldığını dahi bilmiyorumbenim canım da daha önce sevmediğim şeyleri bile çekiyor bamya gibi
bu arada bana kız gibi geldi bebiş :)
Ben çok şükür rahatım iyiyim canımMerhaba canim bulantı geçmedi ama önceden günün neredeyse hepsi bulanip başka bir şey düşünememekle geçiyordu şimdi yemek yedikçe bulanıyorum özellikle ikindiden sonra çok yoğun geceye kadar.yarin 14.hafta başlayacak ümitliyim sen nasılsın?
Özele gittim canım niçin geldiğimi de sordu. Ama hamile oldugumu bilmediği içinmiş :) sorun çıkmadı çok şükür. Hatta umut ışığı oldu çünkü cinsiyeti kız dediCanım en hassas dönemler ne gerek var bu tarz şeylere. Kendini kontrol edemiyormusun kendinden önce bebeğini düşünmek zorundasın.
Bişey olacağını zannetmiyorum ama normal bi hastaneye gidip muayene için geldim demen yeterli açıklama yapmak zorunda değilsin hiç bir doktor niye kontrole geldin diye sormaz. Illa bisey diyeceksen yogun uzuntu ve stres yaşadım tedirgin oldum diyebilirsin.
Evet pişman oldum zaten. Çok şükür gayet sağlıklıydı.Aynen benimde en iyi olduğum saat sabah ama sonrası sürünüyorum
Benimde rüyama girdi ekşi ekşi benim yanımda iki tarafta yok gurbetteyiz şansıma 23 nisan eğlencesinde kermes vardı ordan az bişe aldım ama ekşi değildi ve çok baharatlıydı
Arkadaşım herne olursa olsun yaptığun çok yanlış bişey artık oturup kalkerken dikkat etmemiz gerekirken hapşırınca bile tereddüt ederken sen çıtayı fazla yükseltmişsin annelik sabretmeyide öğrenmektir birdahakine eminim daha dikkatli olursun çünkü hiçbirşey taşıdığımız o minik emanetten önemli değil hadtaneyede git için rahat etsin bi açıklama yapmak zorunda değilsin
Benim ilk gebeliğin canım o yüzden ne olsa farketmez sağlıklı olsunda. Annemler erkek olacak diyorlar ben geçen gün rüyamda gördüm kız diyordu doktorum eşime anlattım bende kız hissediyorum dedi. Haftaya çarşambaya randevum bakalım merakla bekliyorum.Böyle erkeklerin neslinin devam etmesi lazım bebişin cinsiyeti erkek olup babasına çeker inşallah. Gerçi ne istiyorsun bilmiyorum ama içimden öyle geçti.
Benimkine de kac sefer dediğim halde 1 sefer yaptı ama işte yapmış olmak için. Bende artık napıyım gecen hafta her gun biyeri temizledim bitti temizlik ama üstüne yeğenimle ablam geldi yine battı heryer busefer napacam bilmiyorum daha gecen haftakini atlatamamıştım
Canım bizimkiler mecburiyetten sehir dışından hastane icin geldiler. Bana bi yuklukleri yok ama yegenim ishal oldu tuvalettin kenar kısmında yere basmış ben farketmeden evin içinde gezdi öyle. Aslında bastığı yer temiz ve tam kapı dibi ama ben biraz huyluyum içim rahat etmiyor birde evde namaz kılıyoruz. Mecbur onlar gidince halılar ya komple silinecek ya yıkanacak onu da artık eşim yapar ben kaldıramam.Benim ilk gebeliğin canım o yüzden ne olsa farketmez sağlıklı olsunda. Annemler erkek olacak diyorlar ben geçen gün rüyamda gördüm kız diyordu doktorum eşime anlattım bende kız hissediyorum dedi. Haftaya çarşambaya randevum bakalım merakla bekliyorum.
Tek başına gerçekten zor canım geçen gün banyoyu temizleyeyim dedim daha işin başında soluk soluğa kaldım hemen yoruluyorum hiç enerjim yok sanki halbuki üç aydır paso yatıyorumbence bu dönemde misafir ağırlamak akıl kârı değil. Temizliği ayrı dert yeme içmesi ayrı dert. Memleketten annemler geldi 3 hafta önce her işi yapmalarına rağmen o kadar çok yoruldum ki anlatamam. Gittiklerinde iki gün kendime gelemedim. Aslında insanların biraz anlayışlı olmaları lazım sana gelmek yerine yemek hazırlayıp çağırması falan lazım ne bileyim. Millet alışmış hazıra
benim canım da daha önce sevmediğim şeyleri bile çekiyor bamya gibi
bu arada bana kız gibi geldi bebiş :)
Bende birkac gün üst üste yiyecek şeyler gördüm ruyamda ama bu mevsimde bulmam imkansız olan şeyler hatta 1 tanesini iki gün üst uste gördüm ikinci gördüğümde baya yedim. Şimdi ne olduğunu yazmıyım canı çeken olur bulamaz sebep olmayım.
Kontrollü olman cok guzel valla tebrik ederim..Haşimato varsa kilo vermek zormuş duydum allah şifa versin..Bebisin ve sen saglıklı ol da yeter o..Tatlım midem kötüydü kusmadim ama iştah yerlerdeydi bide ben diyetisyenle kontrollü gidiyorum ya.tüp bebek onesi zaten abur cubur tatlı yemeyi bırakmıştım çok zor kg veriyorum hasimatomdan dolayı,hamileyim diyip Yaradana sığınıp yemiyom:)
Bendeeeee..ekşi ekşi bide tuza bandirarak normalde zaten severdim ama simdi yerken zevk alıyorum resmenValla tüm gun erik yiyorum içimde erik ağacı çıkacak o derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?