- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
- 53
:))))))Geçmiş olsun canım benim.
Hahhahahaha ay adama sardı durduk yere
Teşekkür ederim kuzum sağolBana doktorum mitpamid vermişti. İyi geliyo. Bulantılarım azaldı ama yine arada kullanıyorum.
Canım hoş geldin :)) nasılsın:))Kızlar geri döndüm ayağımın tozuyla banlandim geldimzannetmeyin ki hep böyle yaramazlık yapıyorum haa iki senelik uyeyim daha ikinci banlanmam
Valla bacım biz gördüğümüze inanırız bakalım son mu olacak hafta da bir gidecek misin :)Kızlar geri döndüm ayağımın tozuyla banlandim geldimzannetmeyin ki hep böyle yaramazlık yapıyorum haa iki senelik uyeyim daha ikinci banlanmam
HoşgeldinKızlar geri döndüm ayağımın tozuyla banlandim geldimzannetmeyin ki hep böyle yaramazlık yapıyorum haa iki senelik uyeyim daha ikinci banlanmam
Canım hoş geldin :)) nasılsın:))
Valla bacım biz gördüğümüze inanırız bakalım son mu olacak hafta da bir gidecek misin :)
Hoşgeldin
Nasıl hissedeceksin? Hareketlerini diyorsan daha var ona.Kızlar ben hala bebeği hissetmiyorum sanki hamile değilim gibi :/
Insallah iyi gelir size de d vitamini. Ayda 2-3cok fazla gercekten. O gunlerimi hatirliyorum da cok iyi anliyorum sizi hamileyken bi de hic cekilmez olmustur Allah yardimciniz olsun. Biz de bi tane daha dusunuyoruz kismet bakalim. Bi dogsun da hayirlisiyla. Unutmicam bu onerinizi :)Sağol Bi tanem ya doktorum d vitamini içinde 12. Haftadan sonra vericem deri bulantılarım çok fazla o yüzden sanırım. Benim şişliklerim olmuyor kuzum. Ama tabi çok ağrılarım oluyor allah biliyor ya çok ağlıyorum yaşamak istemediğim zamanlar oluyor çok zor bir hastalık gerçekten. Canım benim bir ara geçmişti işte Doğumdan sonra ayda 2-3 olmaya başladı tekrar bir hamilelik bu kez daha da zor. Canım sana tavsiyem kaç çocuk düşünüyorsun bilmiyorum ama ikinci çocuk bizim için çok zor. Eğer yapacaksan da 30 yaşından sonraya hamilelik bırakma.
İnşallah canım iyi gelir :) amin canım. İnşallah hamileliğin boyunca atak geçirmeyeceksin zaten ilk hamilelikte hiç olmuyor. Kardeşi olsun tabi kuzum zaten yaşın çok genç 30 bulmazsın nasip tabi:))Insallah iyi gelir size de d vitamini. Ayda 2-3cok fazla gercekten. O gunlerimi hatirliyorum da cok iyi anliyorum sizi hamileyken bi de hic cekilmez olmustur Allah yardimciniz olsun. Biz de bi tane daha dusunuyoruz kismet bakalim. Bi dogsun da hayirlisiyla. Unutmicam bu onerinizi :)
İyiyim çok şükür siz nasılsınız görüşmeyeli :) daha mesajları okuyamadim çok birikmis bir de bilgisayarın başına geçince eksik bilgileri tamamlayacağım inşallah ilk sayfada
Sağol canım aynıyız işte bulantılar filan:)
Nazara geldim sorma ya
Hoşbulduk özledim sizi
İyiyim çok şükür siz nasılsınız görüşmeyeli :) daha mesajları okuyamadim çok birikmis bir de bilgisayarın başına geçince eksik bilgileri tamamlayacağım inşallah ilk sayfada
Nazara geldim sorma ya
Hoşbulduk özledim sizi
Gerçekten anlamadım ki eviriyorum çeviriyorum bebek nerde göremiyorum. Resmen ilk defa ultrason resmî görmüş gibiyimKızlar neden ultrason resmimi yorum yapmıyosunuz
Erkek gibiDoktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı bu haftalarda belli olmaz 16.haftada geldiğinde söylicem dedi
tahminine güvenen varmı kızlarrr
Ayyy bence erkekk orda pipi gördümmmDoktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı bu haftalarda belli olmaz 16.haftada geldiğinde söylicem dedi
tahminine güvenen varmı kızlarrr
Valla bende çözemedim onu bacakları mıymış oGerçekten anlamadım ki eviriyorum çeviriyorum bebek nerde göremiyorum. Resmen ilk defa ultrason resmî görmüş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?