2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hoş geldin :)) nasılsın:))

İyiyim çok şükür siz nasılsınız görüşmeyeli :) daha mesajları okuyamadim çok birikmis bir de bilgisayarın başına geçince eksik bilgileri tamamlayacağım inşallah ilk sayfada

Valla bacım biz gördüğümüze inanırız bakalım son mu olacak hafta da bir gidecek misin :)

Nazara geldim sorma ya

Hoşbulduk özledim sizi

Insallah iyi gelir size de d vitamini. Ayda 2-3cok fazla gercekten. O gunlerimi hatirliyorum da cok iyi anliyorum sizi hamileyken bi de hic cekilmez olmustur Allah yardimciniz olsun. Biz de bi tane daha dusunuyoruz kismet bakalim. Bi dogsun da hayirlisiyla. Unutmicam bu onerinizi :)

İnşallah canım iyi gelir :) amin canım. İnşallah hamileliğin boyunca atak geçirmeyeceksin zaten ilk hamilelikte hiç olmuyor. Kardeşi olsun tabi kuzum zaten yaşın çok genç 30 bulmazsın nasip tabi:))

Bizde seni canım benim bende fazla giremiyorum arada giriyorum bende

Doktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı bu haftalarda belli olmaz 16.haftada geldiğinde söylicem dedi
tahminine güvenen varmı kızlarrr

Eklentiler

• 5E3C4C06-30C0-44EF-850A-F415E2D5F68C.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 75
Doktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı bu haftalarda belli olmaz 16.haftada geldiğinde söylicem dedi
tahminine güvenen varmı kızlarrr
Ayyy bence erkekk orda pipi gördümmm
Gerçekten anlamadım ki eviriyorum çeviriyorum bebek nerde göremiyorum. Resmen ilk defa ultrason resmî görmüş gibiyim
Valla bende çözemedim onu bacakları mıymış o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…