• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ponçikte kız ozaman anası gibi yatışı rahat :KK48:
Bugün video çektik te bebişkoyu, yakışıklı çıkmış mı ya da güzel:ıslık::KK71:
Ay kafayı yemek üzereyim sanırım moralim mi bozuldu psikolojim mi bilemedim :-)

Eklentiler

• F3B40B3B-DE9A-42EA-A93B-2EBAD48690D6.jpeg
    F3B40B3B-DE9A-42EA-A93B-2EBAD48690D6.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım senin kesen diğer konuda yazana göre kız kesesi ama ben senin oğlun olacağını düşünüyorum. Çoğumuzun ilk haftalardan beri kanamamız lekelenmelerimiz var ama senin sonradan oldu erkeğin nişanı derler onun için.
Aa öylemi bende doktordayken bir hasta geldi sancıları başlamıştı ve nişanım geldi falan diyordu anlamadım bende ne demek diye demekki erkekki öyle diyormuş

Ben de çok anlamıyorum ki o sayfayı incelediğim kadar ne öğrendiysem.
Ben o sayfayı daha şimdi gördüm biliyo musun :confused: amaan hayırlısı olsun inşallah attıklarımız tutarda rabbim hepimizin gönlündekini ömrüne hayırlı eyler. Umut fakirin ekmeği ne yapalım :-)

Benim ponçikte kız ozaman anası gibi yatışı rahat :KK48:
Bugün video çektik te bebişkoyu, yakışıklı çıkmış mı ya da güzel:ıslık::KK71:
Ay kafayı yemek üzereyim sanırım moralim mi bozuldu psikolojim mi bilemedim :-)
seninkinin ayaklar dik erkek gibi geldi bana :) bklim bna ne cikicak

Aa öylemi bende doktordayken bir hasta geldi sancıları başlamıştı ve nişanım geldi falan diyordu anlamadım bende ne demek diye demekki erkekki öyle diyormuş

Kız Allah iyiliğini versin :KK70: o Nişan doğumun başladığını gösteren birsey. Genelde su gelmeden 1 gün filan önce kanlı mukuslu birşey geliyor.

İnşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci, kist keseye çok yakın değilse sorun olmuyormuş diye biliyorum. Kanama alanı resmen Kasım annelerinin ortak özelliği gibi oldu :) Ya kanama için ya leke için bir şekilde ilaç kullanıyoruz çoğumuz.
Doğru söylüyorsun, herkes kullanıyor neredeyde artık. Bir şeycik olmaz ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım :anne:

Merhaba kızlar :KK200:
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Şu an doğum tarihim Aralık görünüyor aslında ama aranızda ablam olan Emira SY Emira SY olunca, süreci de beraber geçirmek adına katılmak istedim :KK36::KK36:

Bir de neredeyse ailedeki herkesin ilk bebeği erken doğumla sonuçlandı. Allah korusun tabi vaktinde gelsin kuzucuğum ama erken olursa ben de Kasım annesi olabilirim :-)

Hos geldin fıstığım :KK68: sen de bilgilerini yaz da seni de ekleyeyim :P

Kız Allah iyiliğini versin :KK70: o Nişan doğumun başladığını gösteren birsey. Genelde su gelmeden 1 gün filan önce kanlı mukuslu birşey geliyor.
Ay utandım şimdi cahillik işte ilk gebelik olunca:eek::KK70:

Doğru söylüyorsun, herkes kullanıyor neredeyde artık. Bir şeycik olmaz ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım :anne:
İnşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız canım. Benimde kanama alanım vardı 10 gündür raporluydum yarın iş başı. Benden açık kahverengi akıntı geliyo sürekli ama doktorum ilaç kullandırmadı bana ve kanama alanımız yok denecek kdar azalmış. İçimizi ferah tutalım yeterli herşeyin hayırlısı.
Benim ablam 6ay yattı ve sadece tuvalete giderken dahi kanaması başlıyodu ama şuan kızı 8yaşında maşallah. Rabbim izin verirse bişey olmaz inşallah

Emira SY Emira SY canımın içi, beni de tabloya ekler misin? Sen biliyorsun gerçi her şeyimi ama yazayım ben baştan :KK8:
Yaş 24, İstanbul, ilk bebiş :anneadayı:
Sat 2 Mart, Tahmini doğum 6.12.2018 diyelim şimdi, iki hafta sonra daha netleşecek büyük ihtimalle. Daha tam tarih söyleyemedi doktorum. :KK33:

Tüm hamile arkadaşlara da güzel, mutlu ve huzurlu bir gebelik dilerim :anneadayı::KK200:

İnşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız canım. Benimde kanama alanım vardı 10 gündür raporluydum yarın iş başı. Benden açık kahverengi akıntı geliyo sürekli ama doktorum ilaç kullandırmadı bana ve kanama alanımız yok denecek kdar azalmış. İçimizi ferah tutalım yeterli herşeyin hayırlısı.
Benim ablam 6ay yattı ve sadece tuvalete giderken dahi kanaması başlıyodu ama şuan kızı 8yaşında maşallah. Rabbim izin verirse bişey olmaz inşallah
Amin canım, inşallah hiçbir şey olmaz. Benim kıpkırmızı ama az oldu kanamam. O yüzden çok korktuk ama çok şükür ultrasonda bakınca doktor aktif değil kanama alanın dedi, rahatladık.

Dinlenmek ne kadar önemli demek ki, ilaçsız bile ne kadar azaltmış. İşin nasıl canım peki, çok ayakta durman gerekiyor mu? Kendine dikkat et elinden geldiğince...

En minik hamiş sensin aramizda galiba :KK68: bak çok şanslısın burada bir sürü tecrübeli ablaların var :p
Evet ya öyle görünüyo bende fark ettim ama çok şey öğreniyoruz burda iyiki kasım annesiyim diyorum özellikle sen ve pinkstrap pinkstrap burda görmeden çok sevdim:KK200:herkes burda çok iyi tabi o ayrı :)
Bir de benim doğum günüm de 25 kasım bebeğimde Rabbimin izniyle inşallah d.t 25 kasım olucak bu benim için çok ayrı bir heyecan mutluluk :KK49:

Back