2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
Arkadaslar tabloya dahil olmak isterseniz şu bilgileri beni etiketlerek yazabilirsiniz.
Beklenen doğum tarihi
17.02.2018
24.11.2018 DOKTOR GÖRE 28.11.2018
İlk kucağıma alacağım bebek
istanbul

Beklenen doğum tarihi
Sat : 08.02.2018
D.t. : 15.11.2018
İlk bebek
İstanbul

Beklenen doğum tarihi

Yaş 20
Sat 18 şubat
Bdt 25 kasım
Cinsiyet belli değil
İlk gebeliğim
Ağrı

Kızlar ense kalınlığı kaç çıktı benim 2.1 çıktı çok tedirginim
Benim 2 mm cikti sadece bir doktor biraz kalin dedi. 3 ayri doktora gösterdim hersey yolunda dediler icin rahat olsun aramizda bi fark yok. Hatta bu sabah kontrolum vardi tekrar ölcturdum yine 2 cikti. Smdi kan testinde kombine risk hesaplancak orda zaten dusuk risk orta risk yuksek risk var buyuk ihtimalle seninde dusuk risk cikar. Hic canini skma

Kızlar kalp atışı yoğun gözüken vajinal öbürü karından cinsiyet tahminleriniz nedirEki Görüntüle 2140632 Eki Görüntüle 2140633
Erkek (Kese içerisinde paralel olursa kız, dik olursa erkekmiş) Benim ilk gebelğimde oğlum hep yatıyordu ben hiç dik görmedim ama çok tuttu diyen var
Kız

Benimle aynı zamanlarda olup cinsiyeti öğrenen varmı acaba?
benim senden daha buyuk sanirim 2 kasim tahmini dogum tarihimz bugun gittim kontrole ama belli degildi cinsiyeti. Özeldeki doktoruma randevum haftaya o anlar belki ama bugunku devlet hastanesiydi cocuk zor goruluyo cinsiyetide gorulmedi yani

İnşallah canım çok stres oldum ikili sonucunu merakla bekliyorum

Emira SY
Bilgilerim canım insan yazarken bile heyecanlanıyor şimdiden ellerine sağlık
Sat 26 ocak
İlk bebek
Beklenen doğum tarihi 2 Kasım 2018
Kayseri

İnşallah canım çok stres oldum ikili sonucunu merakla bekliyorum
O yaptigin stresi bende yaptim ama diyorum ya 3 doktor gördü ve deneyimli doktorlara gösterdim. O yüzden icin rahat olsun dua et Allahin izniyle bisey olmaz insallah. Bazi bebeklerin ensesi kalin olabilirmis. Yani söyle düsün kimi bebek daha uzun kimi bebek daha kisa kimi daha kilolu kimi bebek zayif oluyor. Bizimkilerinde biraz enseleri kalin bu sagliksiz oldugunu gostermeye yeten bi bulgu degil. Herseyin en dogrusunu yine Allah bilir dua et bol bol

Sat 31 Ocak
Beklenen doğum tarihi 7 Kasım
Yaş 32
2. Bebeğim
Kayseri beni de ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…