- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek yağlı ve salçalıydı doktor uyarmıştı, mide bulantın olursa yağlı, salçalı yeme diye. Dikkat edicem artık ben de.Bende de şimdiye kadar hiç olmadı ama şimdi korkmaya başladım olursa diye
2 kiz vardi dimi insallah gonlune gore saglikla sihhatle gelir ama 3 kiz kardes de guzel sey erkek olmazsa o acidan dusun ilerde kimseye ihtiyclari olmayacakAh bu komşularrrrkapıda karşılaştık “ değişmeye başladın sen, erkek geliyo erkek “dedi. Ümitleniyor insan
![]()
Dikkat edince duzeliyorsa kesinlikle et ben ne yesem icsem ayni. Allahtan gebelikten hemen once antep gezisi yapmistik doya doya yemistimYemek yağlı ve salçalıydı doktor uyarmıştı, mide bulantın olursa yağlı, salçalı yeme diye. Dikkat edicem artık ben de.
Benim 3 ü karaciğer vs bakıldı ama tabi kasığıma da baktılar o süreçte hamileliğim vardı ama 4. Haftaydı. 3 tane de direkt bebek için toplam 6 kez.Kızlar ultrasona bu haftalara kadar kaç defa girdiniz?bı kaç yazi okudum fazlası zararlıymismesela Amerika'da özellikle hamilelik boyunca 3-4 kez yapılıyormuş.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim şimdiden 4 kez oldu.
![]()
Forumda bir konu var ya, keseye göre cinsiyet tahmini yapıyorlar, orayı okuyunca öyle anladım. Bir bak istersen, resmi koyunca da yorum yapıyorlarAaa gerçekten mi benim en baştan beri yuvarlak kesem. Ama bu prob un duruş açısıyla ilgili diye biliyordum ben.
Hiç bulantı kusma yaşamadım diyordum akşam yemekten sonra tam 4 kez çıkardım. Nane-limon, yeşil elma, kraker falan da işe yaramadı. En son sızıp kalmışım gecenin bi körü su içmeye kalktım, tabi su midemde 10 saniye anca durdu. Yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.
Ben bu zamana kadar hic yasamadim ama tek gece yasamak yetti, bu donemi zor gecirenlere allah sabir versin.
Hiç bulantı kusma yaşamadım diyordum akşam yemekten sonra tam 4 kez çıkardım. Nane-limon, yeşil elma, kraker falan da işe yaramadı. En son sızıp kalmışım gecenin bi körü su içmeye kalktım, tabi su midemde 10 saniye anca durdu. Yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.
Ben bu zamana kadar hic yasamadim ama tek gece yasamak yetti, bu donemi zor gecirenlere allah sabir versin.
Evet canım 2 kızım var çok şükür. Bizde 3 kız kardeşiz. Annem 4. de erkeği bulmuş2 kiz vardi dimi insallah gonlune gore saglikla sihhatle gelir ama 3 kiz kardes de guzel sey erkek olmazsa o acidan dusun ilerde kimseye ihtiyclari olmayacak
Ağzından bal damlıyo ballllKalp atışını duyman için daha fazla Işın veriyorlar o yüzden dinletmemiştir.
Eli kolu bilmiyorum da, kese yuvarlaksa kız, değilse erkek diyorlar bana pek yuvarlak gelmedi. Erkek kesesi gibi
Evet 8+6 dayımKaç haftalıksınız küçük duruyor daha normal gibi
Çok geçmiş olsun ama tarifin aynı sinüzit gibi acaba ıslak saçla felanmı dolaştınBen de başı ağrıyanlara katıldım sanırım. Migrenim yok teşhisli. Ama ağrı gözüme ve burun kemiğime ve diş etlerime çene kemiğime vuruyor. Sinuzit değilim. Bu aralar kan basıncı oluyomuş kafamıza doğru ondanmış sanırım haftalık bilgisinde okumuştum.
Dediğiniz çok doğru ama ne yazıkki bunuda rant haline getirdiler kalp dinleme cihazı satılıyo keşke herkes bu konuda bilinçli olsada alan olmasaBen
Ben daha gecen hafta görüntüleme cihazlariyla ilgili sunum yaptim ünıversitede. Ultrason cihazi kesinlikle zararli degil. Sadece kalp.atisini uzun uzun dinlemek zararli. Kalbini dinlemeden bebeginize uzun uzun bakabilirsiniz. Mesela ayrintili ultrasonda yaklasik 20 30 dk kalicaz butun organlar incelenecek. Zararli olsaydi onu yapamazlardi iciniz rahat olsun :)
Çok sag ol canım. Yok saçımı kuruturum.Ağzından bal damlıyo ballll
Evet 8+6 dayım
Çok geçmiş olsun ama tarifin aynı sinüzit gibi acaba ıslak saçla felanmı dolaştın
Dediğiniz çok doğru ama ne yazıkki bunuda rant haline getirdiler kalp dinleme cihazı satılıyo keşke herkes bu konuda bilinçli olsada alan olmasa
Evet yuvarlak görünüyor gerçekten. Yuvarlak olunca ne oluyormuş ki acaba ? Benim yayvan mesela. Görüntülerde hep öyle çıkıyor.Kızlar kesem yuvarlak di mi? Yarın 2li kontrolüm var inşallah cinsiyeti söyler doktorum. Bu 3 hafta önceki ultrason.
Başka resmi yok mu 2 şekilde de algılanabiliyor :)Kızlar kesem yuvarlak di mi? Yarın 2li kontrolüm var inşallah cinsiyeti söyler doktorum. Bu 3 hafta önceki ultrason.
Yuvarlaksa kız diyorlar :)Evet yuvarlak görünüyor gerçekten. Yuvarlak olunca ne oluyormuş ki acaba ? Benim yayvan mesela. Görüntülerde hep öyle çıkıyor.
Bi de bu var ama bunda bebek yok içinde henüz :)Eki Görüntüle 2140410
Başka resmi yok mu 2 şekilde de algılanabiliyor :)