2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de başı ağrıyanlara katıldım sanırım. Migrenim yok teşhisli. Ama ağrı gözüme ve burun kemiğime ve diş etlerime çene kemiğime vuruyor. Sinuzit değilim. Bu aralar kan basıncı oluyomuş kafamıza doğru ondanmış sanırım haftalık bilgisinde okumuştum.

Kızlar ultrasona bu haftalara kadar kaç defa girdiniz?bı kaç yazi okudum fazlası zararlıymis :110:mesela Amerika'da özellikle hamilelik boyunca 3-4 kez yapılıyormuş.:110:sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim şimdiden 4 kez oldu.:110:

Kızlar ultrasona bu haftalara kadar kaç defa girdiniz?bı kaç yazi okudum fazlası zararlıymis :110:mesela Amerika'da özellikle hamilelik boyunca 3-4 kez yapılıyormuş.:110:sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim şimdiden 4 kez oldu.:110:
Benim 3 ü karaciğer vs bakıldı ama tabi kasığıma da baktılar o süreçte hamileliğim vardı ama 4. Haftaydı. 3 tane de direkt bebek için toplam 6 kez.

Hiç bulantı kusma yaşamadım diyordum akşam yemekten sonra tam 4 kez çıkardım. Nane-limon, yeşil elma, kraker falan da işe yaramadı. En son sızıp kalmışım gecenin bi körü su içmeye kalktım, tabi su midemde 10 saniye anca durdu. Yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.
Ben bu zamana kadar hic yasamadim ama tek gece yasamak yetti, bu donemi zor gecirenlere allah sabir versin.

Canım geçmiş olsun zehirlenmiş olmayasın?

Hiç bulantı kusma yaşamadım diyordum akşam yemekten sonra tam 4 kez çıkardım. Nane-limon, yeşil elma, kraker falan da işe yaramadı. En son sızıp kalmışım gecenin bi körü su içmeye kalktım, tabi su midemde 10 saniye anca durdu. Yemek düşünmek bile midemi bulandırıyor.
Ben bu zamana kadar hic yasamadim ama tek gece yasamak yetti, bu donemi zor gecirenlere allah sabir versin.

Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım hiç kusma bulantı yaşamayan biri olarak. Doktorum sinirsel olabileceğini ve mideye vurabileceğini söyledi. Öyle bişey olabilir bence canım. Geçer inşallah hemencik

2 kiz vardi dimi insallah gonlune gore saglikla sihhatle gelir ama 3 kiz kardes de guzel sey erkek olmazsa o acidan dusun ilerde kimseye ihtiyclari olmayacak
Evet canım 2 kızım var çok şükür. Bizde 3 kız kardeşiz. Annem 4. de erkeği bulmuş :halay: çok haklısın kız kardeşlik çok farklı.

Kalp atışını duyman için daha fazla Işın veriyorlar o yüzden dinletmemiştir.
Eli kolu bilmiyorum da, kese yuvarlaksa kız, değilse erkek diyorlar bana pek yuvarlak gelmedi. Erkek kesesi gibi
Ağzından bal damlıyo ballll
Kaç haftalıksınız küçük duruyor daha normal gibi
Evet 8+6 dayım
Ben de başı ağrıyanlara katıldım sanırım. Migrenim yok teşhisli. Ama ağrı gözüme ve burun kemiğime ve diş etlerime çene kemiğime vuruyor. Sinuzit değilim. Bu aralar kan basıncı oluyomuş kafamıza doğru ondanmış sanırım haftalık bilgisinde okumuştum.
Çok geçmiş olsun ama tarifin aynı sinüzit gibi acaba ıslak saçla felanmı dolaştın
Ben

Ben daha gecen hafta görüntüleme cihazlariyla ilgili sunum yaptim ünıversitede. Ultrason cihazi kesinlikle zararli degil. Sadece kalp.atisini uzun uzun dinlemek zararli. Kalbini dinlemeden bebeginize uzun uzun bakabilirsiniz. Mesela ayrintili ultrasonda yaklasik 20 30 dk kalicaz butun organlar incelenecek. Zararli olsaydi onu yapamazlardi iciniz rahat olsun :)
Dediğiniz çok doğru ama ne yazıkki bunuda rant haline getirdiler kalp dinleme cihazı satılıyo keşke herkes bu konuda bilinçli olsada alan olmasa

Ağzından bal damlıyo ballll

Evet 8+6 dayım

Çok geçmiş olsun ama tarifin aynı sinüzit gibi acaba ıslak saçla felanmı dolaştın

Dediğiniz çok doğru ama ne yazıkki bunuda rant haline getirdiler kalp dinleme cihazı satılıyo keşke herkes bu konuda bilinçli olsada alan olmasa
Çok sag ol canım. Yok saçımı kuruturum.

Kızlar kesem yuvarlak di mi? Yarın 2li kontrolüm var inşallah cinsiyeti söyler doktorum. Bu 3 hafta önceki ultrason.

Eklentiler

• 33C6672F-1FB0-4C06-A024-003914CDD69E.jpeg
    33C6672F-1FB0-4C06-A024-003914CDD69E.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 68
Back