2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana da kız dedi ama bakalım ilerde değişir mi :)
Bana da kız bu dedi. Sonra %80 kız dedi. Ama kesin ve net söyleyene kadar ben inanamam galiba. Kız bebek bana hayal gibi geliyor oğlum da kız istiyor

Hatta şöyle resimini de ekleyeyim

Eklentiler

• B12F4D72-D5B1-49C8-895A-6CA551096573.jpeg
    B12F4D72-D5B1-49C8-895A-6CA551096573.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar bu nifty testi midir bilmiyorum ama doktorum bana ikili test haricinde bir test olduğunu %99,9 kesin sonuç verdiğini ve gebeliğin 10. Haftasından itibaren ne zaman istenirse ozaman yapılabileceğini söyledi. Ve fiyatı 2100ile 2300 arasında değişiyor bebeğin cinsiyetini vs herşeyini söylüyolar dedi. Ama eğer o test bu test ise fazlasıyla tuzlu
Aileden kaynaklı risk falan mı var? 2’li testte yüksek risk falan çıksa doğrulatma anlamında yapılır da, yüksek risk yoksa ne gerek var ki?

Bizimde cuma günü 2 li test günümüz ve bakalim cinsiyet hakkında birsey soylicekmi benimde tüp bebek normal doguma engelim yoksa yapmak isterim

Bana da kız bu dedi. Sonra %80 kız dedi. Ama kesin ve net söyleyene kadar ben inanamam galiba. Kız bebek bana hayal gibi geliyor oğlum da kız istiyor

Hatta şöyle resimini de ekleyeyim
Oyy maşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Geçmiş olsun, Allah şifa versin
Sağol canım

Çok geçmiş olsun banada 2 serum 1 iğne yaptılar. Yeniden doğmuş gibi oldum maşaAllah. Rabbim bidaha yaşatmasın.
amin canım sağolasın

Ben yaptırdım. Sonucu bekliyorum
Hayırlısı inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah canım, sonucunu bizimle de paylaş merak ederim
Ben ikiliyi yaptirdim ensemiz biraz kalin cikti ama Allaha sukur kan degerlerim iyi cikti risk faktorum cok düsuk. Bu yüzden doktorum 3 lü veya 4 lüyü yaptrmana gerek yok dedi. 18. ve 22. hafta arasinda ayrintili ultrason varmis onu yapariz dedi. ikili normal cikinca genelde yapmiyolar diye biliyorum.
Oh maşallah rabbim bizede nasip etsin inşallah
Aileden kaynaklı risk falan mı var? 2’li testte yüksek risk falan çıksa doğrulatma anlamında yapılır da, yüksek risk yoksa ne gerek var ki?
Yok canım doktor bilgi amaçlı sundu sadece. Çok şükür bizde yok ama rabbimin hikmetidir ne olur ne olmaz. Annem beni 39 yaşında doğurmuş, ablamında 35 inden sonra oldu çocukları onlarda da maşallah sıkıntı yok ama ben biraz evhamlıyım. 2 li 3lü vs uğraşmak istemiyosan ve bian önce sonuç alıyım diyosan bunu yaptırabilirsin dedi doktor ama ne maddi gücüm yeter ne de yürekten isterim yaptırmayı

Hayırlısı olsun inşallah canım, sonucunu bizimle de paylaş merak ederim

Oh maşallah rabbim bizede nasip etsin inşallah

Yok canım doktor bilgi amaçlı sundu sadece. Çok şükür bizde yok ama rabbimin hikmetidir ne olur ne olmaz. Annem beni 39 yaşında doğurmuş, ablamında 35 inden sonra oldu çocukları onlarda da maşallah sıkıntı yok ama ben biraz evhamlıyım. 2 li 3lü vs uğraşmak istemiyosan ve bian önce sonuç alıyım diyosan bunu yaptırabilirsin dedi doktor ama ne maddi gücüm yeter ne de yürekten isterim yaptırmayı
Biz daha gebeliğin başındayız, doktor kontrolleri, testler, bebek hazırlığı, doğum derken evet ciddi bir masraflarımız olacak, o testi daha çok genetik olarak riskli olanlar tercih ediyordur ya da garantiye gideyim diyenler vardır. Tabi herşey Allahtan ama risk faktörleri de belli, evham yapıp bebeği de kendini de strese sokma. 2'li testi yaptırırsın, inşallah sonucunda temiz çıkar iyice rahatlarsın.

Ücretsiz kontrol hakkım bitmeden yine bi gidip görüneyim doktora diyorum. Daha doğrusu benişimi göreyim:) kızımın doktorundan teee hazirana randevu almıştım. Onu iptal edicem. Medilife beylikdüzünde Ali bey var. Geçen acilde kendisine denk geldim, kardeşimde onda doğum yapmıştı. Çok beğendim.kendisinde devam edicem. Şöyle bir güzelliğide var, nöbetçi olduğunda doğum yapabilirim. Akşam sakin sakin:) ve çok tatlı dilli mülayim bi doktor.

Bu arada ben acayip meyve yiyorum, ki meyveyle aram pek yoktur. Meyveye düşen oldumu benim gibi?

Ücretsiz kontrol hakkım bitmeden yine bi gidip görüneyim doktora diyorum. Daha doğrusu benişimi göreyim:) kızımın doktorundan teee hazirana randevu almıştım. Onu iptal edicem. Medilife beylikdüzünde Ali bey var. Geçen acilde kendisine denk geldim, kardeşimde onda doğum yapmıştı. Çok beğendim.kendisinde devam edicem. Şöyle bir güzelliğide var, nöbetçi olduğunda doğum yapabilirim. Akşam sakin sakin:) ve çok tatlı dilli mülayim bi doktor.

Bu arada ben acayip meyve yiyorum, ki meyveyle aram pek yoktur. Meyveye düşen oldumu benim gibi?

Geçen benim canım rendelenmiş elma çekti ne alakaysa :D

Ben varım Antalya nın sıcağından mı bilmiyorum içim yanıyor hatta meyvelere aş eriyorum hep

Back