2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kahvaltıda yumurtayı top yemekten çok sıkıldım. Bizler, yumurtayı top pişirme harici nasıl pişirmeliyiz?

Aynen cnm bide ileride yapılacak 3lu 4lu testlerde daha net çıkmaz mı herşey acaba
Evet canım 4 lü de benim bildiğim tamamen herşeyi gözüküyo. Ama tedbir amaçlı, daha doğrusu risk varmı yokmu önceden öğrenmek ve buna göre hareket etmek isteyenler için 2li test önemli oluyo. Ve bunda yanılma payıda yüksek yani kesin sonuç vermiyo. Ben sonuç ne olursa olsun rabbimin lütfudur diyorum ama eşim biraz farklı düşünüyo. Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin herşeyin. İnşallah hiç birimizde bi olumsuzluk çıkmaz
İkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?
Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış canım ikilide de diğerlerinde de. Ama 2li 3 lü yaptırmayıp 4lüyü yaptıranlar var

Kızlar bu nifty testi midir bilmiyorum ama doktorum bana ikili test haricinde bir test olduğunu %99,9 kesin sonuç verdiğini ve gebeliğin 10. Haftasından itibaren ne zaman istenirse ozaman yapılabileceğini söyledi. Ve fiyatı 2100ile 2300 arasında değişiyor bebeğin cinsiyetini vs herşeyini söylüyolar dedi. Ama eğer o test bu test ise fazlasıyla tuzlu

Kahvaltıda yumurtayı top yemekten çok sıkıldım. Bizler, yumurtayı top pişirme harici nasıl pişirmeliyiz?
arkadasin dedigi gibi omlet yapabilirsiniz icine istediginiz sebzelerle guzel oluyor mantar kasar kirmizi biber vs. yumurta kapama yapiyorum ben arada guzel oluyor denerseniz

Kızlar bu nifty testi midir bilmiyorum ama doktorum bana ikili test haricinde bir test olduğunu %99,9 kesin sonuç verdiğini ve gebeliğin 10. Haftasından itibaren ne zaman istenirse ozaman yapılabileceğini söyledi. Ve fiyatı 2100ile 2300 arasında değişiyor bebeğin cinsiyetini vs herşeyini söylüyolar dedi. Ama eğer o test bu test ise fazlasıyla tuzlu
Dolar kuru ile bağlantili bir test olduğu için pahalı biz testlere okadar para döktük ki inan bu nifty devede kulak gibi geliyor artık bana.ama aldirmayacaksan kötü sonuçta yaptırmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Ben yaptırdım. Sonucu bekliyorum
Hayırlısı inşallah.

İkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?
Ben ikiliyi yaptirdim ensemiz biraz kalin cikti ama Allaha sukur kan degerlerim iyi cikti risk faktorum cok düsuk. Bu yüzden doktorum 3 lü veya 4 lüyü yaptrmana gerek yok dedi. 18. ve 22. hafta arasinda ayrintili ultrason varmis onu yapariz dedi. ikili normal cikinca genelde yapmiyolar diye biliyorum.

Ben ikiliyi yaptirdim ensemiz biraz kalin cikti ama Allaha sukur kan degerlerim iyi cikti risk faktorum cok düsuk. Bu yüzden doktorum 3 lü veya 4 lüyü yaptrmana gerek yok dedi. 18. ve 22. hafta arasinda ayrintili ultrason varmis onu yapariz dedi. ikili normal cikinca genelde yapmiyolar diye biliyorum.
Ense kaç çıkmıştı canim

Kaç mm çıkmıştı ense kalınlığı?

Back