İkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?Aynen cnm bide ileride yapılacak 3lu 4lu testlerde daha net çıkmaz mı herşey acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?Aynen cnm bide ileride yapılacak 3lu 4lu testlerde daha net çıkmaz mı herşey acaba
3lu de hem down hem noral tup defekti birde trizomi diye bir rahatsızlık var mı diye bakiliyor diye biliyorum amaİkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?
Ytoptan kastınız nedir yağda sarışını patlamadan pişirme mi? Yoksa haşlama mi?Kahvaltıda yumurtayı top yemekten çok sıkıldım. Bizler, yumurtayı top pişirme harici nasıl pişirmeliyiz?
Evet canım 4 lü de benim bildiğim tamamen herşeyi gözüküyo. Ama tedbir amaçlı, daha doğrusu risk varmı yokmu önceden öğrenmek ve buna göre hareket etmek isteyenler için 2li test önemli oluyo. Ve bunda yanılma payıda yüksek yani kesin sonuç vermiyo. Ben sonuç ne olursa olsun rabbimin lütfudur diyorum ama eşim biraz farklı düşünüyo. Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin herşeyin. İnşallah hiç birimizde bi olumsuzluk çıkmazAynen cnm bide ileride yapılacak 3lu 4lu testlerde daha net çıkmaz mı herşey acaba
Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış canım ikilide de diğerlerinde de. Ama 2li 3 lü yaptırmayıp 4lüyü yaptıranlar varİkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?
Omlet yap mesela mantarlıKahvaltıda yumurtayı top yemekten çok sıkıldım. Bizler, yumurtayı top pişirme harici nasıl pişirmeliyiz?
Haşlama yumurtanın en pişmiş hali yani cıvık olmayanYtoptan kastınız nedir yağda sarışını patlamadan pişirme mi? Yoksa haşlama mi?
Benim geçen pazartesi 8+2 ydi boyu 18.3 mm diKontrolum en son iki hafta önceydi 7+5ti yani boyu 14.5mmdi.senin kaçtı?
Kist ameliyatında bana 2 diren takmışlardı hem sağ hem sol. İzlerim çok çok azdı. Ama karnım büyüdükçe belirginleşmeye başladılar.Yok iz cidden umrumda değil de garip geliyor bebeğin alındığı yer silik ora yuvarlak ve kirmizi
arkadasin dedigi gibi omlet yapabilirsiniz icine istediginiz sebzelerle guzel oluyor mantar kasar kirmizi biber vs. yumurta kapama yapiyorum ben arada guzel oluyor denersenizKahvaltıda yumurtayı top yemekten çok sıkıldım. Bizler, yumurtayı top pişirme harici nasıl pişirmeliyiz?
Dolar kuru ile bağlantili bir test olduğu için pahalı biz testlere okadar para döktük ki inan bu nifty devede kulak gibi geliyor artık bana.ama aldirmayacaksan kötü sonuçta yaptırmaya gerek yok diye dusunuyorum.Kızlar bu nifty testi midir bilmiyorum ama doktorum bana ikili test haricinde bir test olduğunu %99,9 kesin sonuç verdiğini ve gebeliğin 10. Haftasından itibaren ne zaman istenirse ozaman yapılabileceğini söyledi. Ve fiyatı 2100ile 2300 arasında değişiyor bebeğin cinsiyetini vs herşeyini söylüyolar dedi. Ama eğer o test bu test ise fazlasıyla tuzlu
Omlet yapıyorum kaşarlı kaşar bebeğin gelisiminde faydalı diye menemenle yiyorum arkadaşlarin dediği gibi sebzeli olabilir yoksa başka seçeneğimiz yok malesefHaşlama yumurtanın en pişmiş hali yani cıvık olmayan
Kızlar bu nifty testi midir bilmiyorum ama doktorum bana ikili test haricinde bir test olduğunu %99,9 kesin sonuç verdiğini ve gebeliğin 10. Haftasından itibaren ne zaman istenirse ozaman yapılabileceğini söyledi. Ve fiyatı 2100ile 2300 arasında değişiyor bebeğin cinsiyetini vs herşeyini söylüyolar dedi. Ama eğer o test bu test ise fazlasıyla tuzlu
Ben ikiliyi yaptirdim ensemiz biraz kalin cikti ama Allaha sukur kan degerlerim iyi cikti risk faktorum cok düsuk. Bu yüzden doktorum 3 lü veya 4 lüyü yaptrmana gerek yok dedi. 18. ve 22. hafta arasinda ayrintili ultrason varmis onu yapariz dedi. ikili normal cikinca genelde yapmiyolar diye biliyorum.İkili iyi çıkarsa onlara gerek duyuyorlar mı?
Ense kaç çıkmıştı canimBen ikiliyi yaptirdim ensemiz biraz kalin cikti ama Allaha sukur kan degerlerim iyi cikti risk faktorum cok düsuk. Bu yüzden doktorum 3 lü veya 4 lüyü yaptrmana gerek yok dedi. 18. ve 22. hafta arasinda ayrintili ultrason varmis onu yapariz dedi. ikili normal cikinca genelde yapmiyolar diye biliyorum.
Bana da kız dedi ama bakalım ilerde değişir mi :)Bize Erkeğe benziyor dedi ama bir daha ki kontrole kadar kesin değil dedi
Kaç mm çıkmıştı ense kalınlığı?Ben ikiliyi yaptirdim ensemiz biraz kalin cikti ama Allaha sukur kan degerlerim iyi cikti risk faktorum cok düsuk. Bu yüzden doktorum 3 lü veya 4 lüyü yaptrmana gerek yok dedi. 18. ve 22. hafta arasinda ayrintili ultrason varmis onu yapariz dedi. ikili normal cikinca genelde yapmiyolar diye biliyorum.