2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar akşam hiçbir şeye aşermiyorum yazacaktım fırsat olmadı ama şimdi girdim mutfağa makarna yapıyorum. Canım fena halde salçalı yoğurtlu makarna istedi. Uyuyamadım sonunda girdim mutfağa :)

Günaydın.. bugün de bizim günümüz 12+3 'te ikili teste gideceğiz bugün. Ama randevumuz çok geç gece 11bucukta. Sanırım muayene ve kan verme derken eve gelişim saat 1i bulacak. O da dediği vakitte muayeneye alabilirse... ilk onceligim hala kalbinin atıyor olması yuregim ağzımda olacak akşama kadar.

Günaydın.. bugün de bizim günümüz 12+3 'te ikili teste gideceğiz bugün. Ama randevumuz çok geç gece 11bucukta. Sanırım muayene ve kan verme derken eve gelişim saat 1i bulacak. O da dediği vakitte muayeneye alabilirse... ilk onceligim hala kalbinin atıyor olması yuregim ağzımda olacak akşama kadar.
Günaydın. Nasıl geçti kontrol? Herşey yolundadır inşallah. 11.30da muayene olması çok şaşırttı beni. Ne kadar çok yoğunluk var demekki

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün evde durmaktan sıkılıp işte geldim. Daha doğrusu nabız yoklayacağım. Baktım sıkıntı işten çıkıcam. Diğer zamanlarda sürekli arayan insanlar kaç gündür evdeyim bir kez aramadılar sağolsunlar. Evde durdukçada kendimi kötü hisseder oldum, raporlu çalıştırmak yasak ama özel sektörler pekte bunları umursamıyolar bakalım neler olacak. Bende dün kendimi biraz yordum sanırım sürekli kasıklarım ve belim ağrıyo

Günaydın kızlar bugün bizim de kontrolumuz var tahlil sonuçlarını göstereceğim belki bebeğimi de görürüm :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Tekmeler baslayana kadar içimiz rahat etmeyecek galiba :)

Günaydın güzel anneler bugün bizim de kontrol günümüz :) sanırım ikili test için kan vermemi isteyecek doktor ayrıca bir aydır bebişimi görmüyorum çok heyecanlıyım. Bİr yandan da endişe var ya bir şey olduysa ya kötü bir durumla karşılaşırsam diye. Saat 3’e kadar zor dayanacağım galiba.

günaydın hamişlerrr bugün kontrolleri oln arkadaşlar umarım hayırlı mutlu haberler ile dönersiniz benim randevu ptesi günü bnde hemen gelsin ptesi istiyorum. bulantılarım geçmek bilmiyor kndimi hep yorgun uykusuz hissediyorum belkide kusmamak için devamlı uyuyorum çok zormuş gerçekten yazarken bile midem bulanıo napcaz böyle bilmiyorum allah sağlık versin evlatlarımıza

Günaydın kızlar bugün bizim de kontrolumuz var tahlil sonuçlarını göstereceğim belki bebeğimi de görürüm :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Tekmeler baslayana kadar içimiz rahat etmeyecek galiba :)

gunaydin
guzel habererle gel insaALLAH. seninde 3. bebegin sanirim ben gibi, yas araliklari kac ? 2. oglum 2,5 yasinda bu dogunca 3 yas olacak gerci ama simdiden nasil bas edecegim diye dusunuyorum. ALLAH yardimcimz olsun.

gunaydin
guzel habererle gel insaALLAH. seninde 3. bebegin sanirim ben gibi, yas araliklari kac ? 2. oglum 2,5 yasinda bu dogunca 3 yas olacak gerci ama simdiden nasil bas edecegim diye dusunuyorum. ALLAH yardimcimz olsun.

Günaydın inşallah guzel haberlerle gelirim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gazsız koliksiz büyüsünler inşallah :D benim ikinci bebeğim olacak aralarında 29 ay olacak erken dogmazsa inşallah :KK68:

Günaydın pazar ve pazartesi günü kusmamıştım çok mutluydum
Ama bugün gene geri döndü :cry:
Neyse ki şu an çok bulantım yok
Kusmaktan nefret geldi
Bende cumartesi ve pazar kusmadım ama dünden beridir kusuyorum ne yapacaz bilmiyorum ne yemek yemek istiyorum ne koku almak istiyorum ama midemde boş kalsın istemiyorum boş kalınca daha çok bulantım oluyor şaşırmış durumdayım

Bende cumartesi ve pazar kusmadım ama dünden beridir kusuyorum ne yapacaz bilmiyorum ne yemek yemek istiyorum ne koku almak istiyorum ama midemde boş kalsın istemiyorum boş kalınca daha çok bulantım oluyor şaşırmış durumdayım

Tam geçti sanmıştım ben de gene geri geldi. Niye bi düzelemedik ya
Sürekli atıştır
Sarı tuzlu leblebi iyi geliyo bana

Canım iyi gitmiştir umarım Cumartesi günü de ben gittim ense kalınlığımız 0.85mm çıktı hoca gayet iyi sesi yarın da kan sonucu çıkacak

Back