2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O da olabilir canım yarın bakacağım seçeneklere. Senin karnın çok çıkmadı mı peki
Çıktı biraz oyüzden eski kiloma gelmediğim halde pantolonlarımın bazılarını giyemiyorum. Birde tesettürlü olduğum için altı bol olsun diye bedeni geniş alıyordum pantolonlarımı oyüzden 3-4 tane beli geniş olan pantolonum var şimdilik onları giyiyorum. Bol elbiselerim var onları giyiyorum sorun olmuyor ama yavaştan ic giyim takımlarımı değiştirmem lazım onlar biraz sıkmaya başladı

Hanimlar alyans ve sac teliyle cinsiyete bakti komsum ve kiz olacak dedi kendisi bu yontemle iki oglunu ve bircok kisinin cinsiyetini bilmis siz ne dusunuyorsunuz bunun hakkinda?:KK14:
Bende yapmıştım ve erkek çıkmıştı. Yüzük ileri geri düz gider gelirse erkekti değilmi.

Bunu ilk kez duydum canım ama normal doğum neden riskli acaba onu anlamadım.ben normal doğum istiyorum tabi şartlar uygun olursa
Risk dedikleri şeyler her doğumda olabilecek şeyler bebegin oksijensiz kalması, ters gelmesi, kordon dolanması vb doğum esnasinda bi aksilik çıkarsa diye. Bizde zaten hamile kalmak zor bebeği bu tarz şeyler olmasına ihtimaline karşı riske atmak istemiyorlar. Yoksa tüp bebek olduğu için risk oluşturan bi durum yok. Her doğumda gelişebilecek olan muhtemel riskler sebebiyle böyle söylüyorlar.

Genelde daha geç çıkıyor diyorlar ama benimki de cıktı.sebebi ne bilmiyorum ama .bu arada senin bebisin boyu en son kaçtı ve ne zamandı son kontrolun
Tup bebek tedavisinde kullandigimiz ilaclar zaten göbek yapıyor. 3 aşılama 2 tüp denemesi sonrası benim hamile kalmadan önce de biraz göbeğim vardı. Bebek büyüdükçe de biraz daha büyüdü.

Ilk hamileligimde 5 aylikken ancak cikmisti gobegim 2.de hala -2 kilodayim ancak daha kilolu hamile kaldim belki onun etkisi gobegim belirginlesti ama boyle hamile gobegi gibi degilde kilo gobegi gibi duruo bide o belimin inceligi kayboldu tamamen dumduz :))))).

Normal dogum elbette cok guzel bi duygu ama mutlaka oncesinde doguma hazirlik egitimleri almanizi tavsiye ederim nefes egzersizleri dalgalari karsilama mutlaka platea yada yoga yapin bol hareket ve esneklik doktorunuz ile isteklerinizi konusun ben hala doktor ve hastane konusunda net kararimi veremedim. Ilk dogumum medical parkta olmustu dogum sonrasi yasadiklarim hic hos seyler degildi. Ebe arastiriorum suan dogumuma en azindan kendi ebemi gotureyim diyorum. Cunku ebe cok cok cok onemli
Dogum sonrasi destegi de onemli emzirme konusunda vs...

Mrb kızlar ikili test yaptıranlar veya yaptıracak olanlar bu test ense kalınlığına bakmak için yapılıyor açıkçası ben yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum.yaptirinca sonuç kötü çıkarsa hiç kimse kararını değiştirmez heralde o halde neden yaptırmak gerekir ki?
Valla bende öyle düşünüyorum, bi yandan yaptırıyım temiz çıkarsa inşallah psikolojim rahat olur diyorum. Sonra da ya bi aksilik çıkarsa ve ben bu güzel günlerimi kendime zehir edersem diyorum. Bilemiyorum kafam benimde karışık

Üye AdıYaşSon Adet TarihiMuhtemel Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekŞehirBaşlangıç Kilosu
[tr]
[td] Bibliyo Bibliyo [/td]
[td]30[/td]
[td]04.02.2018[/td]
[td]11.11.2018[/td]
[td]-[/td]
[td]1[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]49[/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Benim de ilk hamileliğim
Hamile kaldığımda 48 kilo idim 45.5 kiloya kadar düştüm ama karnım var
Pantolonlarım skinny idi şimdi sıkıyorlar
Şimdilik bi çözüm geliştirdim
Lastik tokalar var ya bi lastik ikiye katlayıp tokayı ilikten geçir pantolonun düğmesine tak . Biraz genişleyecek :)
Pantolon beğenip alana kadar idare edebilirsin

Sizlerin doktoru ikiliyi baya erken yaptı ya en geç ben mi olacağım acaba? Kızında 12 hafta 2 günlükken yapmıştı şimdi de gideceğim tarihte 12+3 olacak. Ama zaten 14e kadar zaman var diye hatırlıyorum yanılmıyorsam

Ben tam 12+0 da gideceğim ikili için doktor 12. Haftanda gel dedi

Mrb kızlar ikili test yaptıranlar veya yaptıracak olanlar bu test ense kalınlığına bakmak için yapılıyor açıkçası ben yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum.yaptirinca sonuç kötü çıkarsa hiç kimse kararını değiştirmez heralde o halde neden yaptırmak gerekir ki?

Ben değiştiririm :( sonuç umarım çıkmaz ama kötü çıkarsa daha ileri ve kesin bi test varmış nifty mi ne onu yaptırırım. Bilmem lazım çünkü risk var ise bu riski alamam.

Gebeliği devam ettireceksen bile bilmek iyi değil mi? Hazırlıklı olur insan...

Benim de ilk hamileliğim
Hamile kaldığımda 48 kilo idim 45.5 kiloya kadar düştüm ama karnım var
Pantolonlarım skinny idi şimdi sıkıyorlar
Şimdilik bi çözüm geliştirdim
Lastik tokalar var ya bi lastik ikiye katlayıp tokayı ilikten geçir pantolonun düğmesine tak . Biraz genişleyecek :)
Pantolon beğenip alana kadar idare edebilirsin

Ben tam 12+0 da gideceğim ikili için doktor 12. Haftanda gel dedi

Ben değiştiririm :KK43: sonuç umarım çıkmaz ama kötü çıkarsa daha ileri ve kesin bi test varmış nifty mi ne onu yaptırırım. Bilmem lazım çünkü risk var ise bu riski alamam.

Gebeliği devam ettireceksen bile bilmek iyi değil mi? Hazırlıklı olur insan...
O zaman sizinle benzer zamanda yapılacak demekki zaten benim doktor da 12+1 de çağırdı ama.pazara denk geldi bugün de resmi tatil mecburen yarına kaldim 3 gün geciktim

Üye AdıYaşSon Adet TarihiMuhtemel Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekŞehirBaşlangıç Kilosu
[tr]
[td] Bibliyo Bibliyo [/td]
[td]30[/td]
[td]04.02.2018[/td]
[td]11.11.2018[/td]
[td]-[/td]
[td]1[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]49[/td]
[/tr]

[/table]
Bibliyo Bibliyo sen mi tablo yapacaksın? Yoksa alıntı mi?

Valla bende öyle düşünüyorum, bi yandan yaptırıyım temiz çıkarsa inşallah psikolojim rahat olur diyorum. Sonra da ya bi aksilik çıkarsa ve ben bu güzel günlerimi kendime zehir edersem diyorum. Bilemiyorum kafam benimde karışık
Aynen cnm bide ileride yapılacak 3lu 4lu testlerde daha net çıkmaz mı herşey acaba

Back