2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar aranızda hamile pantolonu alan var mi .bu benim ilk hamileligim ve biraz göbeğim çıktı.eski pantolonlarım da çok dar olduğu için düğmeyi kapatamıyorum.ama hamile pantolonu almak için erken mi değil mi bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Dar pantolon giymek daha sakıncalı ben şimdilik 2 beden geniş pantolon almıştım onu giyinecem bende göbek çok çıkmadı

Arkadaşlar başum çatlıyo galiba banada migren vurdu nane yağı okaliptüs yağı sürdüm ama fayda vermiyo galiba acile giderim

Al muhakkak canım ben lcw dakiler ile rahat etmiştim bayağı şimdi yine alacağım yarın. Benim de perşembe sınıf gezim var ama koyların önünü kapatınca morluklarim çok acıyor hatta kanıyor iğnelerden dolayı. Ben de yarın alayim diyorum 1 tane
Ben iş yetinde sürekli oturuyorum canım bu nedenle daha da çok sıkıyor yarın ben de alcam mutlaka

Valla benim ablamlarda vardı onlardan aldım 5 tane falan ama daha giymek için erken. Hamilelik oncesi 7 kilo vermiştim hala eski kiloma gelmedim o benim avantajım oldu ama eski giydiklerimin bazıları sıkıyor direk kaldırdım onları bol olan pantolonlarım var onları giyiyorum şimdilik.
Deneyimli değilim ama şöyle düşünüyorum. Eğer belini sıkıyorsa al istersen hamile pantolonu için erken diyorsan da 1-2ay idare edecek beli lastikli olan yada sana 1-2 beden büyük olan pantolon al sonuçta doğum yapar yapmaz eski fit halimize dönemiycez doğum sonrası da işine yarar illa ki.
O da olabilir canım yarın bakacağım seçeneklere. Senin karnın çok çıkmadı mı peki

Bunu ilk kez duydum canım ama normal doğum neden riskli acaba onu anlamadım.ben normal doğum istiyorum tabi şartlar uygun olursa
Canım ben ilk denemeyi bahçecide yapmıştım ve doktorum kesinlikle sezeryan yaparız hamilelik olursa demişti. Tıp dilinde değerli bebek diye geçiyormuş riske atamazmışız vs.vs. ilk denemem olumsuz olmuştu ikinciyi zeynep kamilde denedim ve şükür hamileyim burda henüz doktora sormadım ve doktor da bişey demedi normal yada sezeryan diye. Ama genel kanı olarak tüp bebek olunca doktorlar direk sezeryana yönlendiriyorlar. Benim hiç tüp bebek yaptırıp normal doğum yapan tanıdığım yok hep sezeryan oldular. Ama internetten araştırdım gayette normal doğum yapan var yani

Valla canım tüp bebek doktoru doğana kadarki kısmıyla ilgileniyor oyüzden ilerdeki rahatsızlığını düşünmüyor sanırım.

Ben de eğer sağlık açısından normal doğum yapmama engel bir durum yoksa normal doğum yapma taraftarıyım. Sezeryan sonrası toparlanmak ve bebeği emzirmek sıkıntı oluyor. Ablam 3 kere sezeryan doğum yaptı 3unde de bebekler kuvezde kaldı. Kendisi kac gün doğru düzgün hareket edemedi. Diger ablam normal doğum yaptı hatta dogum esnasında ben de yanındaydım sadece doğum anında dışarı çıkardılar sancılı bi süreç ama daha dayanılır bence ve doğumdan 1 saat sonra elinde bebeği odasına yürüyordu.
Sonuç olarak bebeğe bişey olacaksa sezeryan esnasında da olur normal doğum esnasında da kader kısmet diye bişey var. Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi bebişlerimize.
Canım ben sezeryandan çok çektim yani yaşadıklarım insanlık dışıydı çok anlatmak istemiyorum kimseyi burda etkilemek istemiyorum ama herkesin tabi ki benim gibi olmaz daha önce de yazmıştım ablamda sezeryandan sonra çabuk toparladı hemen ayaklandı normal Doğumdan sonra 40 gün yatmıştı çok zor geçmiş. Ama sezaryanlı oğlu hasta büyüdü normal doğumlu kızı maşallah yılda bir kere hasta olur ya da olmazdı. Eczacı arkadaşım bile uyarmıştı beni çocuklar hep alerjik o kadar çok ki normal Doğum yap diye. Ya tabi herkeste aynı olmaz her zaman söylüyorum ama doktorlar da bunu biliyor ve sezeryana yönlendiriyor ben buna çok şaşırıyorum ama kendi Canları olunca iş değişiyor arkadasım tüp bebek yaptırdılar eşi doktor illa dedi normal doğur normal Doğum yaptırdı eşine yani ben anlamıyorum hangisi doğru. Allah hayırlısını versin herkese. En önemlisi sağlıkla kucağımıza almak.

Sizlerin doktoru ikiliyi baya erken yaptı ya en geç ben mi olacağım acaba? Kızında 12 hafta 2 günlükken yapmıştı şimdi de gideceğim tarihte 12+3 olacak. Ama zaten 14e kadar zaman var diye hatırlıyorum yanılmıyorsam
Benimki 11+2 de yapilacak canım ama 13 e kadar yapılıyor sanırım .doktor öyle demişti bana

Arkadaşlar başum çatlıyo galiba banada migren vurdu nane yağı okaliptüs yağı sürdüm ama fayda vermiyo galiba acile giderim
Çok geçmişolsun. O ağrıyı çekmektense git hastaneye kurtul valla. Geçen hafta boşuna çekmişim günlerce.

Benimde ilk kızımdan kalma 1 hamilelik pantolonum var. İkincide normal pantolonlarım olmuştu. Ama bunda şimdiden kapanmıyo önleri Lcw ve defactoda vardı. Ben dolap uygulamasından ikinci el alıcam. 20 tlden başlıyo, iki tane alıcam.

Arkadaşlar kilo durumları nasıl almaya başladınız mı? Ben oğlumdan kalanları atamamışken hamile kaldım şimdi fazla fazla kilo almaktan çok korkuyorum. Şu sıralar bulantı yüzünden eski yeme alışkanlıklarım sona erdi ama yeni yeni tekrar başlıyor. Yağlı yemekler çikolatalar aklıma gelmeye başladı :) Ama doğuma kadar beslenmeme çok çok dikkat edicem. Valla geldi mi gitmek bilmiyor bu kilolar. 58le hamile kaldım 56ya düştüm ama tehlikeli dönem yeni başlıyor haydi bismillah :KK66:

Bende 12+3 te kontrole gidicem ozaman yapılır ikili diye düşünüyorum. 54.300 ile hamile kaldim şu an 53 ve diyetisyen destekli ilerliyorum tatlı ve pasta börek yeme ihtiyacım hamilelik oncesi bıraktığımdan çok zorlanmam gibi geliyor.çok takarsaniz kg diyetisyenden destek alın bu gobus bende çıkmadı eski kotlarim çok rahat oluyor

H
Arkadaşlar kilo durumları nasıl almaya başladınız mı? Ben oğlumdan kalanları atamamışken hamile kaldım şimdi fazla fazla kilo almaktan çok korkuyorum. Şu sıralar bulantı yüzünden eski yeme alışkanlıklarım sona erdi ama yeni yeni tekrar başlıyor. Yağlı yemekler çikolatalar aklıma gelmeye başladı :) Ama doğuma kadar beslenmeme çok çok dikkat edicem. Valla geldi mi gitmek bilmiyor bu kilolar. 58le hamile kaldım 56ya düştüm ama tehlikeli dönem yeni başlıyor haydi bismillah :KK66:
h
Henüz kilo almadım ilk 3 ay cepte :)

Bende 12+3 te kontrole gidicem ozaman yapılır ikili diye düşünüyorum. 54.300 ile hamile kaldim şu an 53 ve diyetisyen destekli ilerliyorum tatlı ve pasta börek yeme ihtiyacım hamilelik oncesi bıraktığımdan çok zorlanmam gibi geliyor.çok takarsaniz kg diyetisyenden destek alın bu gobus bende çıkmadı eski kotlarim çok rahat oluyor
Kizimda ben de öyleydim 5 aya kadar normal kotlarimla gezdim sonra aldım ama bu sefer ilki gibi değil durum kilo almadığım halde karnım yuksek

Hanimlar alyans ve sac teliyle cinsiyete bakti komsum ve kiz olacak dedi kendisi bu yontemle iki oglunu ve bircok kisinin cinsiyetini bilmis siz ne dusunuyorsunuz bunun hakkinda?:KK14:

Kizimda ben de öyleydim 5 aya kadar normal kotlarimla gezdim sonra aldım ama bu sefer ilki gibi değil durum kilo almadığım halde karnım yuksek
Benim ilk hamilelik umarım gobegim hemen çıkmaz biraz gizlesin kendini istiyorum hala hickimsenın gebeliğimden hbr yok :olamaz:

Back