- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bende tek değilmişim çok sevindim şuan, rabbim hayırlısını versin ama inşallah gönlümüzden geçen hayırlısıdır AminnEki Görüntüle 2139026 Bişi dicem ama dalga geçmeyin:)) iki tane kızım var çok şükür. Bı beneğime hamilelik düşündüğümde eşime dedim ki “ bu sefer bütün yöntemleri uygulayacağım. Çin takvimi, yumurtlama zamanı vs. Takdir Allahın. Hayırlısını versin, ama gönlümden geçen bu sefer erkek olması”. Ona göre yaptım çooocuuumu:)) bu sene ocak şubat mart nisan erkek gösteriyodu bende. Vallaha artık birinde tuttururuz heralde dedim. Ve şükür İlkinde tuttu. Ocağı boş geçmiştik Rabbim hayırlı evlat versin, gönlümüzdeki de hakkımızda hayırlı olsun inşaAllah.
Bu da dünden benim bebeemm
Canım sen niye utanıyosun ablan utansın kayınvaliden utansın. Sen bu halde misafir kabul ediyosunda. Ağrın biraz stresten de olabilir. Uzat ayaklarını dinlen biraz.Ay kızlar çok kötü oldum ben. Bugün kendimi yormadan temizlik yaptım evi silip süpürdüm vs. Eşimin kuzeni gelecekti kahve içmeye. Sonra dediler yarın kahvaltıya geliriz, iyi tamam dedim. Saat olmuş 5 kahveye gelicez dediler. Üstüne ablam geldi iki çocuğuyla. Kayınvalidem arıyor geleceklermi kahveye oturmaya diye. Uzaktan geldiler ve öyle sade kahveyle olmaz asla bunuda biliyor. Bi yardıma geliyim bi çeşit yapıyım asla demiyo. Eşim aradı sonra geliceklermiş gel yardım et biraz kıza yazık dedi. Sağolsun geldi yardım etmek hak getire misafirler gelmeden yemek yedi oturdu o sırada ablam gitti (o da uzaktan geliyo ama istanbul içinde o da) misafirler geldi, misafir kadın kalktı herşeye yardım etti ablam dayanamadı geri geldi oturmaya. ayağına çayını ikinci servisini istedi çok utandım ya. Hastalığımı o da biliyor gelen misafirde.. şuan belim ve karnımın alt tarafı ağırıyo. İlk defa bukadar net bi ağrı çekiyorumve gerçekten ablamın yaptığından utandım ya...
Çay getir götüründen ayakta durmaktan oldu canım ya. 7 gibi geldiler bu saatte gittilerCanım sen niye utanıyosun ablan utansın kayınvaliden utansın. Sen bu halde misafir kabul ediyosunda. Ağrın biraz stresten de olabilir. Uzat ayaklarını dinlen biraz.
Yaaa bende erkek diyooo bu takvimmm napalim saglikli olsundahttps://www.folio-familie.de/tr/hizmet/hesapmakinesi/yumurtlama-takvimi-yumurtlamayi-hesaplamak.html
Bu adreste bilgilerini girip baktığında hangi gün ilişki olduysa ona gore cinsiyeti yaziyor
Ama ilişki gününü tam olarak bilmek gerek. Bizim plansız bir gece kaza olduğu için tam gününü biliyorum
Olabilir canım, bir arkadaşımız ve benimde hiç bişeyimiz yoktu. Şu son bikaç gündür bizimde fazlasıyla arttı hattamerhaba sevgili anne adayları size bi sorum olucak ben 10 haftalığım hafif hafif bulantılarm vardı ama idare ediyodum. Kusmam öğürmem fln hiç olmadı ta ki bugune kadar. Sabahtan beri çok kötüydü midem akşam 7den bu saate kadar 4 kere çıkarttım herkesin bu haftalarda azalmaya başlar benm bugun başladı normal değil dimi başka bişe mi var acaba üşüttüm mü diye düşünmeden edemedim bide sizlerin fikrini alıyım dedim
Makasın üstüne oturmak derken canımÇin takvimi rus takvimi yumurtlama takvimi hepsi erkek diyo bakalim dogrumu cikicak ama ben makasin ustune oturdum onada kiz diyolar hadi bakalim merakla sonucu bekliyorum
Yakinlarin tanidiklarin sen gormeden bi yere makas biyere bicak koyarlarmis sen makasin uzerine oturursan kiz bicagin ustune oturursqn erkek olurmis bir kocakari inanisi iste kayinvalidemlerin isi tatlimMakasın üstüne oturmak derken canım
Bizimkiler hiç bilmiyorlar böyle şeyleri yaaYakinlarin tanidiklarin sen gormeden bi yere makas biyere bicak koyarlarmis sen makasin uzerine oturursan kiz bicagin ustune oturursqn erkek olurmis bir kocakari inanisi iste kayinvalidemlerin isi tatlim
Ben liste için taslak bulamadım, telefondan da yeni Excel listesi oluşturamadım. Senin bilgin varsa sana devredeyim sayfayı.E Esra_Babies merhaba, ilk sayfa çok düzensiz, alıntı yerine tablo yapabilir misin? Hatırladığım kadarıyla bulantılı geçiyordu hamileliğin, düzelince bi el atar mısın?
Ne yalan söyliyeyim resmen beni anlatmışsınEki Görüntüle 2139026 Bişi dicem ama dalga geçmeyin:)) iki tane kızım var çok şükür. Bı beneğime hamilelik düşündüğümde eşime dedim ki “ bu sefer bütün yöntemleri uygulayacağım. Çin takvimi, yumurtlama zamanı vs. Takdir Allahın. Hayırlısını versin, ama gönlümden geçen bu sefer erkek olması”. Ona göre yaptım çooocuuumu:)) bu sene ocak şubat mart nisan erkek gösteriyodu bende. Vallaha artık birinde tuttururuz heralde dedim. Ve şükür İlkinde tuttu. Ocağı boş geçmiştik Rabbim hayırlı evlat versin, gönlümüzdeki de hakkımızda hayırlı olsun inşaAllah.
Bu da dünden benim bebeemm
Aynen canım hiç iyi değilim çıkarsam bi dert çıkarmasam bi dertOlabilir canım, bir arkadaşımız ve benimde hiç bişeyimiz yoktu. Şu son bikaç gündür bizimde fazlasıyla arttı hattakikoleyim arkadaşımızın yanlış bilmiyosam 3 gündür çok kötüydü bulantıları. Korkma yani olabilecek şeyler
Bende öğürmeler başladı sabah çok kötüydüm. Ama çıkaramadım çıkacak bişey yoktu çünkü. Gözümden yaş geldi. Ağzımdaki şu tat gitse çok iyi olucam ama ne açken ne tokken gitmiyor kurban olduğumNe yalan söyliyeyim resmen beni anlatmışsın
Aynen canım hiç iyi değilim çıkarsam bi dert çıkarmasam bi dert
Ultrasondaki pozisyona göre cinsiyet diye aratırsan görürsün canım :)Ayyy o nasıl oluyor ya:) çok merak ettim
Benim kesem de yuvarlak ultrasona göre de tam sağda bedenimde ise solda olmuş oluyor. Zaten ilişkiden sonra hep kasığımın solu ağrıyıp durmuştu.Yaaa neler buldum:) eğer kesemiz yuvarlaksa kız bebek oluyomuş, yok böyle uzunlamasınaysa erkek bebek. Tabiki takdir Yaradanın ama çoğu sonuç doğru çıkmış. Alın bakiim ultrason kağıtlarınızı ellerinize bakin bakiim:))
Kaç aylıktı canım bıraktırdığında
Aylarca süren güzel bağlanmanızı mahvetmiş olabilirsiniz. Çocuğun içinde derin bir yara olarak kalmıştır muhtemelen. Ben 30 ay emzirdim. Bırakacağım gün artık meme yok dem belki 3 gün ara ara ağladı. Ama hala gördüğünde memeyi bi koklar öper öyle gider
Merhaba canım ben adapazari merkezdeyim sen nerelerdensinMerhaba Asderrrr;
Sağlıkla bebeginizi kucaklayin insaallah. Ilk sayfayi inceleyince Sakarya'dan olduğunuzu gördüm. Başka da Sakarya'dan denk gelmedim. Ben de Sakarya'dayım. Hangi ilcedesiniz; belki yakinizdir diye bi merhaba demek istedim :)
Bu arada ben de 37 yaşındayım. Rabbim tüm hamilelerin bu sürecini koaylaştirsin. Çektiğimiz sıkıntıları günahlarımıza kefaret saysın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?