Ya aslında pek degil ama bakınca direk kız gecti aklımdan valla benide etiketle kacirmiyim haberleriniHislerin kuvvetli heralde perşembe günü kontrolüm var yazarım burdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında pek degil ama bakınca direk kız gecti aklımdan valla benide etiketle kacirmiyim haberleriniHislerin kuvvetli heralde perşembe günü kontrolüm var yazarım burdan![]()
5 haftalıkti keseyi gorduk 6 haftalikti kalp atislarini duyduk ufacik bisey vardı nokta gibi kesenin icinde bu bebek dedi dr bugunde 8 hafta 3 gunluk bebegi gordum canımKızlar Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, Ben dün 5+5 haftalık olarak gittim doktora kese 18 mm di ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi, siz bebeklerinizi karından ultrasonla kaçıncı haftada görebildiniz hatırlıyor musunu?![]()
Hatta bak orda yukardakinde nokta gibi kosede o bebekmis canimKızlar Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, Ben dün 5+5 haftalık olarak gittim doktora kese 18 mm di ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi, siz bebeklerinizi karından ultrasonla kaçıncı haftada görebildiniz hatırlıyor musunu?![]()
O zaman benimki normal yani, inşallah haftaya güzel haberler alırım Rabbimin izniyle..Hatta bak orda yukardakinde nokta gibi kosede o bebekmis canim
Hayırlı olsun canım. Biz 6+2de duyduk. Geç döllenme olmuş olabilir. Regl tarihlerin 28 gün değilse sapma olabiliyor. Duyulmadı diye panik yapma daha çok küçükKızlar Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, Ben dün 5+5 haftalık olarak gittim doktora kese 18 mm di ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi, siz bebeklerinizi karından ultrasonla kaçıncı haftada görebildiniz hatırlıyor musunu?![]()
Çok sağol canım inşallah duyarım Allah ın izniyle, dua ediyorum sürekli..Hayırlı olsun canım. Biz 6+2de duyduk. Geç döllenme olmuş olabilir. Regl tarihlerin 28 gün değilse sapma olabiliyor. Duyulmadı diye panik yapma daha çok küçük
Benim de kızımda tutmuştu cin takvimi bunda da erkek görünüyor cin takviminde bakalım tutacak mi yineKızlar az önce çin takvimine denk geldim. Oğluma hamile kaldığım ay ve yaşı yazınca erkek doğacak yazdı. Şuan ki hamileliğime de kız diyor. Hadi bakalım bu da tutacak mı![]()
Karından 7 haftalık gördükKızlar Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, Ben dün 5+5 haftalık olarak gittim doktora kese 18 mm di ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi, siz bebeklerinizi karından ultrasonla kaçıncı haftada görebildiniz hatırlıyor musunu?![]()
Kızlar az önce çin takvimine denk geldim. Oğluma hamile kaldığım ay ve yaşı yazınca erkek doğacak yazdı. Şuan ki hamileliğime de kız diyor. Hadi bakalım bu da tutacak mı![]()
Allah dualarını kabul etsin canım. Hayirlisiyla hem görürsün bebegini, hem de kalp atislarini duyarsın en kısa zamanda hiç stres yapma :)Çok sağol canım inşallah duyarım Allah ın izniyle, dua ediyorum sürekli..
Yani imkansız diyorlar ama ben gazdan farklı bir şey hissediyorum gaz değil bu kıpırtı ya da bana öyle geliyor psikolojik. 13. Hafta imkansız değil ama ikinci hamileliği yaşayanlar 13. Haftada hissedebiliyor diye biliyorum en erken öyle okumuştum bir yerde sanki belki yanlış biliyorum bilmiyorum şimdi burda diyoruz sonra topa tutulmak istemem :))))Bu arada hani demiştin ya karnimda hareket hissediyorum diye ben de sanki arada bir içerde titreşim hissediyorum bebek mi bilmiyorum da :) oğlumu 13 haftalık hissetmistim herkes imkansız demişti![]()
Yumurtlama takvimi nasıl yapılıyoBenim de kızımda tutmuştu cin takvimi bunda da erkek görünüyor cin takviminde bakalım tutacak mi yine
Yumurtlama takvimine göre kız görünüyor. Yumurtlamadan 4 gün önce ilişki olmuştu buna göre kız.
Kalp atışı 129 cıktı buna göre erkek cin takvimine göre de erkek bakalım hangisi tutacak :)
https://www.folio-familie.de/tr/hizmet/hesapmakinesi/yumurtlama-takvimi-yumurtlamayi-hesaplamak.htmlYumurtlama takvimi nasıl yapılıyo
Doğru mu peki
Karından 7 haftalık gördük
Doğru mu peki
Hayırlısı bakalım:)Benim de kızımda tutmuştu cin takvimi bunda da erkek görünüyor cin takviminde bakalım tutacak mi yine
Yumurtlama takvimine göre kız görünüyor. Yumurtlamadan 4 gün önce ilişki olmuştu buna göre kız.
Kalp atışı 129 cıktı buna göre erkek cin takvimine göre de erkek bakalım hangisi tutacak :)
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. Cinsiyeti de ister istemez merak ediyor tabi insanHayırlısı bakalım:)
İkinci kızıma hamileyken neredeyse haftada bir yedim. Ki öncesinde nefret ederdim, işkembecinin önünden geçmezdim aşerdim resmen. Doktorumda, güzel temizlenip güzel piştiğinden eminsen yiyebilirsin demişti bana. Ama sen yinede doktoruna sor.Kızlar selam bende 9. Hafta içindeyimm size bir sorum olacak gebelikte işkembe yediniz mi hiç ? Ya da doktorunuz yasak koydu mu araştırayım dedim de bi şey anlamadım yazılanlardan
Ayyy o nasıl oluyor ya:) çok merak ettimBenim ultrasondaki pozisyonuna göre kız. Hatta kardeşimin de kızı var ve ultrasonda aynı yerde kardeşimle aynı yerde olması çok hoşuma gitti açıkçası :)