Kızlar ilk haftalardan bulantı ve kusmaları olan arkadaşlar şuan durumunuz nedir kaçıncı haftada hafifledi yada kesildi. benim şuan 10+3 kaç gündür baya yoğundu bugün doktordan geldim onun rahatlığımı bilmem birden hafifledi sanki... insan evham yapıyor bulansa bir türlü bulanmasa başka türlü. sizin kaçıncı haftada geçti yada azaldı. yada arada dalgalanmalar var mı böyle.
10+1 benim bugün
dün yine serum takıldı iyiydim
Bu sabah ise kalkıp kusmaya devam ettim kaldığım yerde
Böyle çekmeye devam edicem herhalde
Kizlar mide bulantisi cekip ayni zamanda caninizin istediklerini de yiyebiliyormusunuz? Benim canim hic ama hic bisey isyemiyor. Keske istese yesem.. gunde 1 bardak suyu zor iciyorum o da folik asit icmek icin.. gerci cikiyor.. galeta ve haslanmis patates, zorlada olsa az corba iciyorum. Hemen hemen yarim saatte bir lavaboya kosuyorum, 2 haftada 2 kilo vermisim ki bu haftalarda daha cok veririm diye dusunuyorum. Canimin suan tek istedigi sey buz gibi su ve cocuklugumuzda yedigimiz portakalli meybuz
nerden aklima geldi bilmiyorum ama icim yaniyo susuzluktan sanirim
Hamile kaldığımda 48 kilo idim şimdi 45.5 falan
Yiyemiyorum
Canım da istemiyor
Su bile içemiyorum
yok çok sükür kanamamhiç olmadı mide bulantısı o kadar çok yaşadım ki günde üç posta istifra ettim 3 kilo vermişim hatta bugün yok bulantı vajinal kaşıntım çok fazla bide uykum gelio korkuyorum sadece o yuzden size bu kadar soru soruyorum hakkınızı helal edin lütfen
Bulantı olmadığı günleri iyi değerlendir bence vücudumuz arada bize iyilik yapıyor :)
Ben de çok korkmuştum 1 gün mide bulantım kesilince
Keşke o günü huzursuzlanmak yerine mutlulukla geçirseydim
Tabii azcık da olsa bi şeyler yemeniz çok daha iyi olur. Kendi bünyenizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sabredin bu günler de geçecek ben 10+6 günlüğüm azaldı ki başta çok kötüydüm 6,5 kg zayıfladım. Ama çok şükür geçiyormuş. Geçmiyor gibi geliyordu.
Kaç kiloydun?
Ben zayıf bi insanım bi de kilo verince hiç iyi olmadı güçten düştüm
Dün serumuma b ve c vitamini de eklediler
Merhaba acaba bu tamamlayıcı sağlık sigortası sadece özel sektörde çalışanlar için mi yapılıyor?Bı bilgin var mı?
Hayır sgk kapsamındaki herkes
Ama hamilelik için genelde 12 ay bekleme süresi var
Benim 12 ay dolunca hamile kalmam gerekiyordu
İlk sene 1200 tl ödedim
Bu sene 1500 tl
10 gebelik takibi ve tahliller + doğumu karşılıyor
merhaba sevgili anne adayları size bi sorum olucak ben 10 haftalığım hafif hafif bulantılarm vardı ama idare ediyodum. Kusmam öğürmem fln hiç olmadı ta ki bugune kadar. Sabahtan beri çok kötüydü midem akşam 7den bu saate kadar 4 kere çıkarttım herkesin bu haftalarda azalmaya başlar benm bugun başladı normal değil dimi başka bişe mi var acaba üşüttüm mü diye düşünmeden edemedim bide sizlerin fikrini alıyım dedim
Geç başlamış ama umarım geçici bişeydir
Benim 5. Hafta başladı
5 haftadır çekiyorum
Bende öğürmeler başladı sabah çok kötüydüm. Ama çıkaramadım çıkacak bişey yoktu çünkü. Gözümden yaş geldi. Ağzımdaki şu tat gitse çok iyi olucam ama ne açken ne tokken gitmiyor kurban olduğum
Metal tadı mı?
Bende de şeker tadı var nefret ediyorum su bile şekerli gibi geliyo
Ama her gün olmuyor bi gelip gidiyor
Tükürük salgısı çok arttı ama o da tatlı