2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ultrasondaki pozisyonuna göre kız. Hatta kardeşimin de kızı var ve ultrasonda aynı yerde kardeşimle aynı yerde olması çok hoşuma gitti açıkçası :)

Bizimki şimdiden kardeş ne getirsin dediğimizde bisiklet top diyor :KK70: aslında kendi açımdan düşününce küçükken en iyi arkadaşım hep kardeşimdi. Anne babamin bana verdiği en güzel hediye kardeşimdir diye dusunuyorum :KK68: bizim de aramız tam 2bucuk yaş kardeşimle. İnşallah bizim kuzular da birbirlerine yoldaş olsun hayat boyu :)
Öyle canım kardeş çok güzel bir şey. Annen büyütürken çok zorlanmış mı acaba?

Öyle canım kardeş çok güzel bir şey. Annen büyütürken çok zorlanmış mı acaba?

Kardeşim de sürpriz gebelik olmuş ama ben süt emmiyormusum. Annem diyor ki bir hafta babana küstüm, senin yüzüne bakıp bakıp ağladım sonra bir haftanın sonunda aklım başıma geldi dedim ki kucağımdaki neyse karnımdaki de o ben niye Allah'a isyan ediyorum ya benim elimden yavrumu alırsa? Sonra çok tövbe etmiş pişman olmuş. Kardeşim doğunca da her hasta olduğunda başında beklermiş ben hamileyken basta onu istemedim diye Allah elimden alacak diye çok korkuyordum diyor :) ilk zamanlar babam çok yardımcı olmuş ben de zaten anneme değil babama duskunmusum o yüzden zorluk yaşamamış. Sana herşeyi büyük adam gibi anlatırdım konuşurdum sen de anlardın diyor annem. Kardeşim doğunca da hastaneden bisikletle gelmişler kardeşin getirdi demişler benim zaten o gün gozume girdi kardeş :) annem beni hiç ikinci plana atmadı yani ben öyle hissetmedim. Ben kendimi hic kardesimle kiyaslamadim. Sanki ben anne babamin seviyesindeydim kardeş de benim için dunyaya getirilmiş bir oyun arkadaşıydı ne bileyim :) büyüdükçe de anlaşmazlik yasasak annem hiç o küçük sen büyüksün idare et demedi. Kendi aranızda cozun yoksa ikinizi birden döverim derdi :D bakma bizi dövmezdi hiç ama biz öylece sorunları da kendi aramızda cozmeyi öğrendik. Zaten birbirimizle çok uyumluyduk. Mesela evde son çikolata kalmış bölüşürduk. 1 bardak suyu bile bölüşürduk. İkimiz de bencillik etmezdik. Bir kaç yıl ben ergenlik dönemindeyken anlaşmazlık yaşadık ama o da kız kardeşim ergenliğe geçince düzeldi :)

Kardeşim de sürpriz gebelik olmuş ama ben süt emmiyormusum. Annem diyor ki bir hafta babana küstüm, senin yüzüne bakıp bakıp ağladım sonra bir haftanın sonunda aklım başıma geldi dedim ki kucağımdaki neyse karnımdaki de o ben niye Allah'a isyan ediyorum ya benim elimden yavrumu alırsa? Sonra çok tövbe etmiş pişman olmuş. Kardeşim doğunca da her hasta olduğunda başında beklermiş ben hamileyken basta onu istemedim diye Allah elimden alacak diye çok korkuyordum diyor :) ilk zamanlar babam çok yardımcı olmuş ben de zaten anneme değil babama duskunmusum o yüzden zorluk yaşamamış. Sana herşeyi büyük adam gibi anlatırdım konuşurdum sen de anlardın diyor annem. Kardeşim doğunca da hastaneden bisikletle gelmişler kardeşin getirdi demişler benim zaten o gün gozume girdi kardeş :) annem beni hiç ikinci plana atmadı yani ben öyle hissetmedim. Ben kendimi hic kardesimle kiyaslamadim. Sanki ben anne babamin seviyesindeydim kardeş de benim için dunyaya getirilmiş bir oyun arkadaşıydı ne bileyim :) büyüdükçe de anlaşmazlik yasasak annem hiç o küçük sen büyüksün idare et demedi. Kendi aranızda cozun yoksa ikinizi birden döverim derdi :KK70: bakma bizi dövmezdi hiç ama biz öylece sorunları da kendi aramızda cozmeyi öğrendik. Zaten birbirimizle çok uyumluyduk. Mesela evde son çikolata kalmış bölüşürduk. 1 bardak suyu bile bölüşürduk. İkimiz de bencillik etmezdik. Bir kaç yıl ben ergenlik dönemindeyken anlaşmazlık yaşadık ama o da kız kardeşim ergenliğe geçince düzeldi :)
Çok güzel anlatmışsın:)) inşallah bizim yavrularımızda çok iyi anlaşır.

Çok güzel anlatmışsın:)) inşallah bizim yavrularımızda çok iyi anlaşır.

Bu arada hani demiştin ya karnimda hareket hissediyorum diye ben de sanki arada bir içerde titreşim hissediyorum bebek mi bilmiyorum da :) oğlumu 13 haftalık hissetmistim herkes imkansız demişti :D

İyi akşamlar hanımlar
Ultrason resimlerinden tahmin yapalım mı

Eklentiler

• 876E945C-ED5B-419E-9F89-FC7744D9E1B9.jpeg
    876E945C-ED5B-419E-9F89-FC7744D9E1B9.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 78B39FA3-09CF-47D8-9C4F-97355A94E95B.jpeg
    78B39FA3-09CF-47D8-9C4F-97355A94E95B.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, Ben dün 5+5 haftalık olarak gittim doktora kese 18 mm di ama bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi, siz bebeklerinizi karından ultrasonla kaçıncı haftada görebildiniz hatırlıyor musunu? :(

Back