- 7 Nisan 2016
- 1.408
- 1.392
- 83
- 34
Evet can km yapmadılar. Bende demir hayat sigortayı araştırdım bugün yaptırdım inşallah hayırlı olur bakalımÇünkü ben hatta sadece muayane icin bile yaptırıyim dedim ama ona bile yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet can km yapmadılar. Bende demir hayat sigortayı araştırdım bugün yaptırdım inşallah hayırlı olur bakalımÇünkü ben hatta sadece muayane icin bile yaptırıyim dedim ama ona bile yok dedi
Sgkli olmak şartı varmış canım.Merhaba acaba bu tamamlayıcı sağlık sigortası sadece özel sektörde çalışanlar için mi yapılıyor?Bı bilgin var mı?
Öyle canım kardeş çok güzel bir şey. Annen büyütürken çok zorlanmış mı acaba?Bizimki şimdiden kardeş ne getirsin dediğimizde bisiklet top diyoraslında kendi açımdan düşününce küçükken en iyi arkadaşım hep kardeşimdi. Anne babamin bana verdiği en güzel hediye kardeşimdir diye dusunuyorum
bizim de aramız tam 2bucuk yaş kardeşimle. İnşallah bizim kuzular da birbirlerine yoldaş olsun hayat boyu :)
Öyle canım kardeş çok güzel bir şey. Annen büyütürken çok zorlanmış mı acaba?
Çok güzel anlatmışsın:)) inşallah bizim yavrularımızda çok iyi anlaşır.Kardeşim de sürpriz gebelik olmuş ama ben süt emmiyormusum. Annem diyor ki bir hafta babana küstüm, senin yüzüne bakıp bakıp ağladım sonra bir haftanın sonunda aklım başıma geldi dedim ki kucağımdaki neyse karnımdaki de o ben niye Allah'a isyan ediyorum ya benim elimden yavrumu alırsa? Sonra çok tövbe etmiş pişman olmuş. Kardeşim doğunca da her hasta olduğunda başında beklermiş ben hamileyken basta onu istemedim diye Allah elimden alacak diye çok korkuyordum diyor :) ilk zamanlar babam çok yardımcı olmuş ben de zaten anneme değil babama duskunmusum o yüzden zorluk yaşamamış. Sana herşeyi büyük adam gibi anlatırdım konuşurdum sen de anlardın diyor annem. Kardeşim doğunca da hastaneden bisikletle gelmişler kardeşin getirdi demişler benim zaten o gün gozume girdi kardeş :) annem beni hiç ikinci plana atmadı yani ben öyle hissetmedim. Ben kendimi hic kardesimle kiyaslamadim. Sanki ben anne babamin seviyesindeydim kardeş de benim için dunyaya getirilmiş bir oyun arkadaşıydı ne bileyim :) büyüdükçe de anlaşmazlik yasasak annem hiç o küçük sen büyüksün idare et demedi. Kendi aranızda cozun yoksa ikinizi birden döverim derdibakma bizi dövmezdi hiç ama biz öylece sorunları da kendi aramızda cozmeyi öğrendik. Zaten birbirimizle çok uyumluyduk. Mesela evde son çikolata kalmış bölüşürduk. 1 bardak suyu bile bölüşürduk. İkimiz de bencillik etmezdik. Bir kaç yıl ben ergenlik dönemindeyken anlaşmazlık yaşadık ama o da kız kardeşim ergenliğe geçince düzeldi :)
Çok güzel anlatmışsın:)) inşallah bizim yavrularımızda çok iyi anlaşır.
Erkek gibiİyi akşamlar hanımlar
Ultrason resimlerinden tahmin yapalım mı
Valla anlmadım da hissettim canımErkek mi hissettin benzettin mi canım![]()
Kaç haftalık canım :)
11 haftalık burdaKaç haftalık canım :)
Ay bende böyle ultrasyonda görmek istiyorum da![]()
Çok şükür insallah Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinİyi çok şükür sorun yokmuş. Darısı bizlere
Bence kız canım anlıyomusun diye sorarsan hayır sadece his ama baya güçlü bis yani kız senin bebeginİyi akşamlar hanımlar
Ultrason resimlerinden tahmin yapalım mı
Hislerin kuvvetli heralde perşembe günü kontrolüm var yazarım burdanBence kız canım anlıyomusun diye sorarsan hayır sadece his ama baya güçlü bis yani kız senin bebegin
Amin canm cümlemizede inşallah :))Canım seninle aynı tarih ve günüz...:)... Rabbim sağlıklı hamielikler nasip etsin..
Amin canm inşallah :)Merhaba hosgeldin bende aralikta kürtaj oldum sat 22 ocak. Allah bu sefer bagislasin yavrularimizi insallah