2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
5 haftalıkti keseyi gorduk 6 haftalikti kalp atislarini duyduk ufacik bisey vardı nokta gibi kesenin icinde bu bebek dedi dr bugunde 8 hafta 3 gunluk bebegi gordum canım

Hatta bak orda yukardakinde nokta gibi kosede o bebekmis canim

Eklentiler

• 20180405_235455.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 65
Hayırlı olsun canım. Biz 6+2de duyduk. Geç döllenme olmuş olabilir. Regl tarihlerin 28 gün değilse sapma olabiliyor. Duyulmadı diye panik yapma daha çok küçük

Kızlar az önce çin takvimine denk geldim. Oğluma hamile kaldığım ay ve yaşı yazınca erkek doğacak yazdı. Şuan ki hamileliğime de kız diyor. Hadi bakalım bu da tutacak mı

Kızlar az önce çin takvimine denk geldim. Oğluma hamile kaldığım ay ve yaşı yazınca erkek doğacak yazdı. Şuan ki hamileliğime de kız diyor. Hadi bakalım bu da tutacak mı
Benim de kızımda tutmuştu cin takvimi bunda da erkek görünüyor cin takviminde bakalım tutacak mi yine
Yumurtlama takvimine göre kız görünüyor. Yumurtlamadan 4 gün önce ilişki olmuştu buna göre kız.
Kalp atışı 129 cıktı buna göre erkek cin takvimine göre de erkek bakalım hangisi tutacak :)

Karından 7 haftalık gördük

Doğru mu peki

Bu arada hani demiştin ya karnimda hareket hissediyorum diye ben de sanki arada bir içerde titreşim hissediyorum bebek mi bilmiyorum da :) oğlumu 13 haftalık hissetmistim herkes imkansız demişti
Yani imkansız diyorlar ama ben gazdan farklı bir şey hissediyorum gaz değil bu kıpırtı ya da bana öyle geliyor psikolojik. 13. Hafta imkansız değil ama ikinci hamileliği yaşayanlar 13. Haftada hissedebiliyor diye biliyorum en erken öyle okumuştum bir yerde sanki belki yanlış biliyorum bilmiyorum şimdi burda diyoruz sonra topa tutulmak istemem :))))

Yumurtlama takvimi nasıl yapılıyo

Hayırlısı bakalım:)

Kızlar selam bende 9. Hafta içindeyimm size bir sorum olacak gebelikte işkembe yediniz mi hiç ? Ya da doktorunuz yasak koydu mu araştırayım dedim de bi şey anlamadım yazılanlardan
İkinci kızıma hamileyken neredeyse haftada bir yedim. Ki öncesinde nefret ederdim, işkembecinin önünden geçmezdim aşerdim resmen. Doktorumda, güzel temizlenip güzel piştiğinden eminsen yiyebilirsin demişti bana. Ama sen yinede doktoruna sor.

Ay kızlar çok kötü oldum ben. Bugün kendimi yormadan temizlik yaptım evi silip süpürdüm vs. Eşimin kuzeni gelecekti kahve içmeye. Sonra dediler yarın kahvaltıya geliriz, iyi tamam dedim. Saat olmuş 5 kahveye gelicez dediler. Üstüne ablam geldi iki çocuğuyla. Kayınvalidem arıyor geleceklermi kahveye oturmaya diye. Uzaktan geldiler ve öyle sade kahveyle olmaz asla bunuda biliyor. Bi yardıma geliyim bi çeşit yapıyım asla demiyo. Eşim aradı sonra geliceklermiş gel yardım et biraz kıza yazık dedi. Sağolsun geldi yardım etmek hak getire misafirler gelmeden yemek yedi oturdu o sırada ablam gitti (o da uzaktan geliyo ama istanbul içinde o da) misafirler geldi, misafir kadın kalktı herşeye yardım etti ablam dayanamadı geri geldi oturmaya. ayağına çayını ikinci servisini istedi çok utandım ya. Hastalığımı o da biliyor gelen misafirde.. şuan belim ve karnımın alt tarafı ağırıyo. İlk defa bukadar net bi ağrı çekiyorum ve gerçekten ablamın yaptığından utandım ya...

Bişi dicem ama dalga geçmeyin:)) iki tane kızım var çok şükür. Bı beneğime hamilelik düşündüğümde eşime dedim ki “ bu sefer bütün yöntemleri uygulayacağım. Çin takvimi, yumurtlama zamanı vs. Takdir Allahın. Hayırlısını versin, ama gönlümden geçen bu sefer erkek olması”. Ona göre yaptım çooocuuumu:)) bu sene ocak şubat mart nisan erkek gösteriyodu bende. Vallaha artık birinde tuttururuz heralde dedim. Ve şükür İlkinde tuttu. Ocağı boş geçmiştik Rabbim hayırlı evlat versin, gönlümüzdeki de hakkımızda hayırlı olsun inşaAllah.
Bu da dünden benim bebeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…