Kesinlikle sana katiliyorum. Bende hergun allaha yalvardim belli bi sure bebegim yasiosa bana isaret ver diye. Hatta bi isaret alamiyosam allah affetsin isyanlara basvurdum. En son yine isaret isaret diye aranirken uyuyakaldim ruyamda kan geliyodu dusuk yapiyorum. Uyandim ben bunu isaret olarak aldim dedm heralde yasamicak. Sonra hemen tovbe ettim cunku seytan benimle.oyun oynuyo surekli vesvese veriyo buda beni isyana suruklemeye basladi. Dedim Allahim senden gelen kabulum sen hayirlisini ver. O gun bugundur. bi de söyle bisey var ben hamilelige dair ne belirti görup heh tamam hamileyim dediysem aninda belirti kesilmesi olur. Ben artik psikolojimi bozdugumun farkina vardim. Bak gecmis yazilarimi okursan ikili testimin sonucunda doktor bebegin ensesi haftasina gore kalin dedi. Yani taktikca surekli bisey cikiyo. o yuzden kendim gibi birini görünce boyle yapmamasini istiyorum rahatlamasini istiyorum o yüzden böyle yaziyorumHepimiz belli kayıplar yaşadığımız için, farklı takıntılarda oluşuyor o dönemlerden kalma. Bir tek bu hafta yapmamışımdır yoksa düzenli olarak test yapıyorum, çizgiyi görmek içimi rahatlatıyor sanırım. Önemli durumlarda hastaneye gitmeme engel değil tabi, tehlike sezersem tabi doktora koşuyorum. Hareketlerini hissetmeye başlayana kadar varlığını hissettirecek birşeye ihtiyaç duyuyorsun.