2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hepimiz belli kayıplar yaşadığımız için, farklı takıntılarda oluşuyor o dönemlerden kalma. Bir tek bu hafta yapmamışımdır yoksa düzenli olarak test yapıyorum, çizgiyi görmek içimi rahatlatıyor sanırım. Önemli durumlarda hastaneye gitmeme engel değil tabi, tehlike sezersem tabi doktora koşuyorum. Hareketlerini hissetmeye başlayana kadar varlığını hissettirecek birşeye ihtiyaç duyuyorsun.
Kesinlikle sana katiliyorum. Bende hergun allaha yalvardim belli bi sure bebegim yasiosa bana isaret ver diye. Hatta bi isaret alamiyosam allah affetsin isyanlara basvurdum. En son yine isaret isaret diye aranirken uyuyakaldim ruyamda kan geliyodu dusuk yapiyorum. Uyandim ben bunu isaret olarak aldim dedm heralde yasamicak. Sonra hemen tovbe ettim cunku seytan benimle.oyun oynuyo surekli vesvese veriyo buda beni isyana suruklemeye basladi. Dedim Allahim senden gelen kabulum sen hayirlisini ver. O gun bugundur. bi de söyle bisey var ben hamilelige dair ne belirti görup heh tamam hamileyim dediysem aninda belirti kesilmesi olur. Ben artik psikolojimi bozdugumun farkina vardim. Bak gecmis yazilarimi okursan ikili testimin sonucunda doktor bebegin ensesi haftasina gore kalin dedi. Yani taktikca surekli bisey cikiyo. o yuzden kendim gibi birini görünce boyle yapmamasini istiyorum rahatlamasini istiyorum o yüzden böyle yaziyorum

Benim oğlumdaki belirtilerden farklı oldu aslında o yüzden kız mı acaba diyorum. Oğlumda ilk hissettiğim belirti idrara sık çıkma olmuştu bunda o kadar aşırı değil. Oğlumda canım tatlı çekerdi bunda tuzlu seyler istiyor. Bir de bu hamileliğimde daha test yapmadan 10 gün önce karnımda kahverengi bir çizgi çıktı oğlumda çizgi 3-4 aylıkken cikmisti :) bir de oğlumda parfüm deterjan gibi kokulardan igrenmistim bunda öyle birşey yok ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor oğlumda da hic bulantı kusma olmadı. Bakalım ben de çok merak ediyorum hepimizin cinsiyetini :)
Çirkinleştin mi? :) Kız bebek annenin güzelliğini alır çirkinleşir derler ya. Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama merak ediliyor

Kızlar selam bende 9. Hafta içindeyimm size bir sorum olacak gebelikte işkembe yediniz mi hiç ? Ya da doktorunuz yasak koydu mu araştırayım dedim de bi şey anlamadım yazılanlardan
Geçenlerde arkadaşlar yasak olduğunu yazmışlardı. Sakatatlar da yasakmış.

Çirkinleştin mi? :) Kız bebek annenin güzelliğini alır çirkinleşir derler ya. Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama merak ediliyor

Sivilce filan oldu evet cirkinlestim sanırım :P bir de oğlumda taa 6-7aylikken hamile misin diye sormaya başlamışlardı bunda daha 1 bucuk aylıkken millet hamile olduğumu anladı nasıl olduysa :D halbuki kilo bile vermişim ama göbeğim direkt çıktı bu sefer. Eşim ve annem erkek diyor ben kız bakalım kim kazanacak :P

Geçenlerde arkadaşlar yasak olduğunu yazmışlardı. Sakatatlar da yasakmış.

Bana ilk gebeligimde asitli veya kutuda meyve suyu ile tum sakatatlar yasak demişti bu sefer iki doktor da yasak demedi belki ikinci diye bildiğimi dusunduler

Kesinlikle sana katiliyorum. Bende hergun allaha yalvardim belli bi sure bebegim yasiosa bana isaret ver diye. Hatta bi isaret alamiyosam allah affetsin isyanlara basvurdum. En son yine isaret isaret diye aranirken uyuyakaldim ruyamda kan geliyodu dusuk yapiyorum. Uyandim ben bunu isaret olarak aldim dedm heralde yasamicak. Sonra hemen tovbe ettim cunku seytan benimle.oyun oynuyo surekli vesvese veriyo buda beni isyana suruklemeye basladi. Dedim Allahim senden gelen kabulum sen hayirlisini ver. O gun bugundur. bi de söyle bisey var ben hamilelige dair ne belirti görup heh tamam hamileyim dediysem aninda belirti kesilmesi olur. Ben artik psikolojimi bozdugumun farkina vardim. Bak gecmis yazilarimi okursan ikili testimin sonucunda doktor bebegin ensesi haftasina gore kalin dedi. Yani taktikca surekli bisey cikiyo. o yuzden kendim gibi birini görünce boyle yapmamasini istiyorum rahatlamasini istiyorum o yüzden böyle yaziyorum
Keşke elimizde olsa, değil ki. Gördüm, bunlar net sonuçlar değil, kan tahlili yaptıracaksan belki sonucunda hiç risk çıkmayacak, Perinatoloğa gidip ölçtürebilirsin ense kalınlığını 1 doktor öyle dedi diye doğru olduğu anlamına gelmez ki. Bence imkanın varsa başka görüşte al.

Ben de kıyamıyorum eskiden 3 ilgileniyorsam şimdi 5 ilgileniyorum sanki ihanet etmiş gibiyim çocuğuma :KK70:
Evet o duygu bende de var ona karşı mahçup hissediyorum kendimi. Yani üzülecek gibi geliyor kardeşi eve gelince bir de ben kucağıma bebek alıp sevemiyorum eşimle yan yana oturtamıyoruz koşa koşa geliyor :)))

günaydın canlar nasıl gidiyor hamilelik benim biraz sıkıntılı olsada bunada şükür çok baş dönmem ve tansiyon düşüklüğü var inşallah geçer en son cumartesi gittim kontrole el ve ayaklarıyla oynuyordu müthiş duygulandım :KK43:
Merhaba Asderrrr;
Sağlıkla bebeginizi kucaklayin insaallah. Ilk sayfayi inceleyince Sakarya'dan olduğunuzu gördüm. Başka da Sakarya'dan denk gelmedim. Ben de Sakarya'dayım. Hangi ilcedesiniz; belki yakinizdir diye bi merhaba demek istedim :)
Bu arada ben de 37 yaşındayım. Rabbim tüm hamilelerin bu sürecini koaylaştirsin. Çektiğimiz sıkıntıları günahlarımıza kefaret saysın.

Sivilce filan oldu evet cirkinlestim sanırım :p bir de oğlumda taa 6-7aylikken hamile misin diye sormaya başlamışlardı bunda daha 1 bucuk aylıkken millet hamile olduğumu anladı nasıl olduysa :KK70: halbuki kilo bile vermişim ama göbeğim direkt çıktı bu sefer. Eşim ve annem erkek diyor ben kız bakalım kim kazanacak :p
Olabilir arkadaşımda da öyle oldu, Oğlunda daha geç çıkmıştı göbeği, şimdi ki kız bebeğe hamile daha erken çıktı. 2. bebekten kaynaklı bir esneme de olabilir gerçi ama denk gelmiş ikinize de :)

Benim oğlumdaki belirtilerden farklı oldu aslında o yüzden kız mı acaba diyorum. Oğlumda ilk hissettiğim belirti idrara sık çıkma olmuştu bunda o kadar aşırı değil. Oğlumda canım tatlı çekerdi bunda tuzlu seyler istiyor. Bir de bu hamileliğimde daha test yapmadan 10 gün önce karnımda kahverengi bir çizgi çıktı oğlumda çizgi 3-4 aylıkken cikmisti :) bir de oğlumda parfüm deterjan gibi kokulardan igrenmistim bunda öyle birşey yok ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor oğlumda da hic bulantı kusma olmadı. Bakalım ben de çok merak ediyorum hepimizin cinsiyetini :)
Ay belirtilerinin hepsi bende de var canım tatlı istemiyor, çayda şekeri bırakamayan ben artık şekersiz içiyorum. Rabbim hayırlısını versin ama benim ve eşimin gönlü erkekten yana. Hemde evlenmeden çok öncesinde istedim kalpten istiyorum yani. Bi ara psikolojim bozulmuştu 2 defa rüyamda sakat erkek bebek gördüm ozaman tövbe dedim Allahım hayırlısını ver. Ama bazen Allahım hayırlısı olsun ama keşke erkek olsa diyorum bilmiyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah:dua:

Olabilir arkadaşımda da öyle oldu, Oğlunda daha geç çıkmıştı göbeği, şimdi ki kız bebeğe hamile daha erken çıktı. 2. bebekten kaynaklı bir esneme de olabilir gerçi ama denk gelmiş ikinize de :)
Benim bir tanıdığım var kızı olacak ve kadın öyle güzelleşti ki çok garip. Yüzü uzadı ki erkek belirtisi derler. Ama güzelliğine şaştım kadının görünce :KK51:

Benim bir tanıdığım var kızı olacak ve kadın öyle güzelleşti ki çok garip. Yüzü uzadı ki erkek belirtisi derler. Ama güzelliğine şaştım kadının görünce :KK51:
Dur karıştırma ya :) Çoğunluk için mi geçerli ki bilmiyorum ki, genel geçer bilgiler bunlar. Doktor kalp atışını söyledi 150 nin altı erkekmiş doğru mu dedim, yok ya tutmuyor her seferinde dedi :) Zaten 2 ihtimal var biri gelecek işte

Dur karıştırma ya :) Çoğunluk için mi geçerli ki bilmiyorum ki, genel geçer bilgiler bunlar. Doktor kalp atışını söyledi 150 nin altı erkekmiş doğru mu dedim, yok ya tutmuyor her seferinde dedi :) Zaten 2 ihtimal var biri gelecek işte
Şuan ben kendime pay çıkarıyorum :KK45: normalde çikolata tatlı delisi ben artık istemiyorum:KK12: bazen diyorum istiyorumdur yiyim, midem bulanıyor sonra:KK61: Allahım hayırlısını versin ama mümkünse gönlümüzdekini hayırlı eyliyiversinn:dua::halay:

Keşke elimizde olsa, değil ki. Gördüm, bunlar net sonuçlar değil, kan tahlili yaptıracaksan belki sonucunda hiç risk çıkmayacak, Perinatoloğa gidip ölçtürebilirsin ense kalınlığını 1 doktor öyle dedi diye doğru olduğu anlamına gelmez ki. Bence imkanın varsa başka görüşte al.
ikili test sonucumdaki raporda zaten hersey normal cikti cok sukur risk grubunda degilim. ölcum yapan doktor hic bisey yok uclu teste bile gerek yok dedi

Şuan ben kendime pay çıkarıyorum :KK45: normalde çikolata tatlı delisi ben artık istemiyorum:KK12: bazen diyorum istiyorumdur yiyim, midem bulanıyor sonra:KK61: Allahım hayırlısını versin ama mümkünse gönlümüzdekini hayırlı eyliyiversinn:dua::halay:
Normalde erkek çocuğu tatlı istetir ya internette kız bebek tatlı istetir yazıyor. Aslında ortada tutarlı bilgiler yok. Aminn

Evet o duygu bende de var ona karşı mahçup hissediyorum kendimi. Yani üzülecek gibi geliyor kardeşi eve gelince bir de ben kucağıma bebek alıp sevemiyorum eşimle yan yana oturtamıyoruz koşa koşa geliyor :)))

Bizimki şimdiden kardeş ne getirsin dediğimizde bisiklet top diyor :D aslında kendi açımdan düşününce küçükken en iyi arkadaşım hep kardeşimdi. Anne babamin bana verdiği en güzel hediye kardeşimdir diye dusunuyorum :KK68: bizim de aramız tam 2bucuk yaş kardeşimle. İnşallah bizim kuzular da birbirlerine yoldaş olsun hayat boyu :)

Bana ilk gebeligimde asitli veya kutuda meyve suyu ile tum sakatatlar yasak demişti bu sefer iki doktor da yasak demedi belki ikinci diye bildiğimi dusunduler
Bana da sakatat yasak falan demedi ama burdaki arkadaşlar öyle yazmıştı oyuzden dedim yasakmış diye. Bana sadece dışardan yeşillik salata falan yeme dedi. Birde kedi köpek falan sevme dedi. Onun dışında birşey söylemedi.

Back