2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
buda doğru ama bakalım kısmettt emzirme süresi var bide bunun bayağı uzun zaman oluyor sonrasında daha da içmem sanırım
Eşin bırakırsa tamamen çıkmış olur hayatınızdan bir daha başlamazsın. Eşin bırakmazsa 2 sene sonra 3 sene sonra 1 fincan kahveyle 1 sigara yakayım dersin alır başını gider. Eşine de videoyu izlet belki onda da bu işe yarar :)

Eşin bırakırsa tamamen çıkmış olur hayatınızdan bir daha başlamazsın. Eşin bırakmazsa 2 sene sonra 3 sene sonra 1 fincan kahveyle 1 sigara yakayım dersin alır başını gider. Eşine de videoyu izlet belki onda da bu işe yarar :)
kesinlikle deneyeceğim eşim içiyor ve bırakmıyor inatla video linkini tekrar atarmısın kayıt edeyim

ben şuan o durumdayım 3 kilo vermişim midem acayip bulanıodu bugün nedense hiç kusmadım bulantım olmadı die üzülmüştüm bişey mi oldu die 1 saattir acayip bulantım ve akıntım arttı sevindim bu duruma yemin ederim ki yeterki iyi olsun bebeğim yeterki iyi sağlıkla dünyaya gelsin
Tabii ki bulantı dalgası oluyor ama bitse de endişelenmem ben artık çünkü 12. Haftada biter diyolar genelinde ya. Siz 8. Haftayı dolduruyorsunuz sanırım az daha sabretmeniz gerekcek bana kalırsa sizin de 12. Haftada biter gibi öyle 16-20. Haftalara uzamaz inşallah kimsenin.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kimler-sigara-iciyor-ve-neden.1059245/page-114
Bu konuyu söylemişti arkadaş, bir şans vereyim dedim izlediğim gün bıraktım, 10.günümde gittim, kazen ödüllendirdi :) Kazen'i etiketleyerek yaz 10 günü geçtiyse verir :)

ben video izlemedim kendim bebeğim için birden bire bıraktım bıraktım ama sonrasında koku geldikçe tiskinir oldum yıllardır içerim eşim akşam işten gelince kapıda görüşüyoruz diyorum yaklaşma berbat kokuyorsun git dişlerini fırçala gülüyor güzel bir duyguymuş nefes oksijen koku almaya başladım
Valla bende bıraktım bebek düşünmeye başladıktan sonra hoş hafta da tek tük içiyodum artık kokusunu kaldıramıyo bünyem. İnşallah bende başlamam bebekten sonra. Çünkü eşim içmiyo ve çok zor oluyodu benim için. İnşallah hiç birimiz birdaha başlamayız

Valla bende bıraktım bebek düşünmeye başladıktan sonra hoş hafta da tek tük içiyodum artık kokusunu kaldıramıyo bünyem. İnşallah bende başlamam bebekten sonra. Çünkü eşim içmiyo ve çok zor oluyodu benim için. İnşallah hiç birimiz birdaha başlamayız
İnşallah ya, yeter kendimizi zehirlediğimiz. Sen şanslı olansın eşin içmiyormuş, evde zaten sigara yok yani. Benim eşim bırakmak istiyor ama direniyor.

Kızlar bugün 2 li teste gittim. Bebişim ellerini ayaklarını oynattı kıpır kıpır çok güzeldi çok mutlu oldum. Ense 1.6 çıktı burun kemiği falan da var. Doktor normal görünüyor dedi şükürler olsun ama kan sonucum haftaya çıkacakmış net ozaman bilgi alabilicem. Bebişi görmek bana iyi geldi en son 3 hafta önce gitmiştim muayeneye kolları falan belli olmuyordu bugun tam gördüm.

Kızlar bugün 2 li teste gittim. Bebişim ellerini ayaklarını oynattı kıpır kıpır çok güzeldi çok mutlu oldum. Ense 1.6 çıktı burun kemiği falan da var. Doktor normal görünüyor dedi şükürler olsun ama kan sonucum haftaya çıkacakmış net o zaman bilgi alabilicem. Bebişi görmek bana iyi geldi en son 3 hafta önce gitmiştim muayeneye kolları falan belli olmuyordu bugun tam gördüm.
Gözün aydın. Sonucunda da hayırlı haberle gelirsin inşallah

İnşallah ya, yeter kendimizi zehirlediğimiz. Sen şanslı olansın eşin içmiyormuş, evde zaten sigara yok yani. Benim eşim bırakmak istiyor ama direniyor.
Evet canım önceden bende bırakırken alışkanlıklardan çok zorlandım ama şuan yanımda içilse bile canım istemiyo. Geçen gün misafir geldi içti de Allahım çok kötü geldi kokusu. Önceden ablam öğrenirse kızar korkarm bırakırım diyodum kızmadı bırakamadım, evlenince eşimden utanr bırakırım diyodum, bırakamadım o da beni kırmamak için sert tepki vermedi. En sonunda dedim bebek olmadan bırakıcam ve bıraktım çok şükür. Gün bile saymıyorum ne kadar olmuştur hiç tahminim bile yok :nazar::halay:

Kızlar selam bende 9. Hafta içindeyimm size bir sorum olacak gebelikte işkembe yediniz mi hiç ? Ya da doktorunuz yasak koydu mu araştırayım dedim de bi şey anlamadım yazılanlardan

Evet canım önceden bende bırakırken alışkanlıklardan çok zorlandım ama şuan yanımda içilse bile canım istemiyo. Geçen gün misafir geldi içti de Allahım çok kötü geldi kokusu. Önceden ablam öğrenirse kızar korkarm bırakırım diyodum kızmadı bırakamadım, evlenince eşimden utanr bırakırım diyodum, bırakamadım o da beni kırmamak için sert tepki vermedi. En sonunda dedim bebek olmadan bırakıcam ve bıraktım çok şükür. Gün bile saymıyorum ne kadar olmuştur hiç tahminim bile yok :nazar::halay:
Aynen benim de artık canım istemiyor, 3 günmüş zaten vücudun gerçekten istediği zaman dilimi, sonrası tamamen beyin ve sen.

Kızlar selam bende 9. Hafta içindeyimm size bir sorum olacak gebelikte işkembe yediniz mi hiç ? Ya da doktorunuz yasak koydu mu araştırayım dedim de bi şey anlamadım yazılanlardan
Merhaba ben yedim bir kere yasaktı bana ama annem yapmıştı tertemiz ve iyi pişmişti. Bir kase filan değil 3 kaşık yedim.

Amin canım ya bıraktır kuzum o zaman. Benim bebeğimde emmeden uyumuyor. Ben yaza bıraktırırım diye düşünüyorum. Daha rahat olur sanki. Çünkü denizde oluyoruz. Aramıyor o zaman. Kıyamıyorum ona canım o benim. Ay annesinin kuzusu ya uyuyor şimdi:)))
Ben de kıyamıyorum eskiden 3 ilgileniyorsam şimdi 5 ilgileniyorum sanki ihanet etmiş gibiyim çocuğuma :D

Arkadaşıma doktoru özellikle ye demişti. Doktorlar herhalde değerlere göre ye yada yeme uyarılarında bulunuyorlar. O yüzden en sağlıklısı kendi doktorunuzun ne diyeceği. Bana öyle bir yasak koyulmadı.

Annem diyor ki erkeğin sütü erkeğe acımaz yani senin karninda da erkek var diyor bakalım tutacak mı :KK70:
Hiç belirtilerine denk gelmedim, birkaç kişinin erkek olduğunu düşünüyorum da, izliyorum şimdi bakayım kendimde yanılırsam milleti hiç tutturamam :)

Hiç belirtilerine denk gelmedim, birkaç kişinin erkek olduğunu düşünüyorum da, izliyorum şimdi bakayım kendimde yanılırsam milleti hiç tutturamam :)

Benim oğlumdaki belirtilerden farklı oldu aslında o yüzden kız mı acaba diyorum. Oğlumda ilk hissettiğim belirti idrara sık çıkma olmuştu bunda o kadar aşırı değil. Oğlumda canım tatlı çekerdi bunda tuzlu seyler istiyor. Bir de bu hamileliğimde daha test yapmadan 10 gün önce karnımda kahverengi bir çizgi çıktı oğlumda çizgi 3-4 aylıkken cikmisti :) bir de oğlumda parfüm deterjan gibi kokulardan igrenmistim bunda öyle birşey yok ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor oğlumda da hic bulantı kusma olmadı. Bakalım ben de çok merak ediyorum hepimizin cinsiyetini :)

Back