2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay millete ne oluyorsa sanki onlar bakacak. Sinir oluyorum böyle tiplere. Cocugun olmaz niye yapmiyorsun derler. Olur 2. Nezaman derler. 2. Yi yaparsin cok erken derler. Kimseye begendiremezsin bos yere takma kafana hayat senin hayatın.
Yas arasi yakin olan cocuklarin kardeşlik bağı daha güçlü oluyor bence en iyisi. Olursa bende yaparım ara vermeden.
Canım aslında bende zor olacağını biliyorum ama oldu yani artık ne yapayım. Nasip böyleymiş aslında ben ikinci çocuğu hiç düşünmeyen biriydim sağlık sorunlarım var çünkü ama olunca da kıyamadım.

Evet canım Kuran'da da hamilelik ve emzirme 30 ay olarak geçiyor bir ayette o yüzden için rahat çünkü oğlum 8bucuk aylık doğdu ve 22 ay emince 30 ayı geçmiş olduk çok sukur :)

Aynen öyle zaten karnı tok bile olsa istiyor alışkanlık oldu tamamen. Sirkeyi bana da söylediler deneyecegim ama benim oğlanın damak zevki değişiktir hoşuna da gidebilir :KK70:
:) İnşallah hoşuna gitmez diyelim o zaman. Eskiden Salça sürüp bıraktırırlardı, görüntü olarak korkuyorlar, yara olduğunu düşünüyorlar. Gerçi bu nesile salça falan işlemez, zehir gibiler Maşallah. Sütten kesme konularını oku, nelerle karşılacağını öğrenirsin

Canim

Yanlis yönlendirmek istemem ama ablam universite de yapti dogumu. Dogumu doktorlar yaptiriyor ama dogumdan sonra ogrencilerle doktorlar visite cikiyor. bir geliyorlar odaya kalabalik o ogrencilerde kontrol ediyor dogum sonrasi. Her visitte ayri ayri ogrenciler gelip yoklamsti yarasini ve cok cani yanmsti tobe etti. Ama sizin gideceginiz yerin uygulamasi farkli olabilir tabi. Ben basimzdan gectigi icin anlatmak istedim gitmeden bi arastrin derim
Evet canım tahmin ediyorum aslında öyle olacağını asistanlar muhakkak olaya öyle ya da böyle müdahale edecekler teşekkür ederim bilgi verdiğin için.

Kızlar dün gece oğlumu emzirirken karnima birden bıçak saplanmış gibi ağrı girdi resmen gözüm karardı acıdan :KK43: doktor emzirmenin rahimde kasılmaya sebep olabileceğini düşük yapabileceğimi söylemişti o kadar korktum ki birşey olursa vicdan azabından ölürüm... bugün itibariyle sütten kesme kararı aldım aslında 22 ayı bitirdi oğlum ama kendimde ona hayır deme gücünü bulamıyorum. Bir de duygusallık var o ağladıkça benim de aglayasim geliyor. Lütfen bana dua edin bu süreci oğlum da ben de kolaylıkla atlatalim.
Canım bende emziriyorum 20 aylık benim oğlumda bazen bana da oluyor o bıçak saplanmaları. Ama emzirirken değilde ayağa kalktığımda. Ben bugünlerde belki yanlış hissediyorum bilmiyorum ama sanki bebeğin hareket ettiğini hissediyorum ikinci hamileliğim sonuçta bilmiyorum doğru mu hissediyorum. O zaman rahatlıyorum oh Burda bir şeyi yok diyorum. Sütten nasıl kesicem bilmiyorum. Gece sürekli meme de yarım saatte bir kalkıyor ve bugünlerde uykuya o kadar çok ihtiyacımız var ki ben yine de kıyamıyorum gittiği yere kadar emzireyim diyorum sonra da zaten 21 ay olacak emdi diyorum karar veremiyorum bir türlü mene mene mene diyor bu gece kalkmayayım bakalım ne yapacak dedim yanında yattım diş çıkartıyor bir de baktım mene diye açtı meme mi emiyor kıyamıyorum bilmiyorum bıraktırma sürecini paylaşırsan çok sevinirim.

Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.
Önümüzde aniden duran araca çarpmamak içim biz de ani gren yaptık emniyet kemeri baskı yaptı, ileri geri sarsıldım da biraz kanama ilerleyen saatlerde artabilir deyip yatırdı doktor. Kafam da güzel aslında pek göremiyorum yanlış yazıyorsam kusura bakmayın
Yaaa sanada çok geçmişolsun. Dün gece hastanede olan baya çokmuşuz. Rabbim hepimize şifa versin.

Kızlar faydası olur mu bilmiyorum ama ben oğlumu sütten keserken memeye bantla saç telleri yapıştırmıştım. Onu görünce emmek istememişti.

Çok şükür iyiyiz canım, size de çok geçmiş olsun. Ben hatayı şurda yaptım; hamileyken ön koltukta oturmamamız lazım, arka koltukta karnımıza yastık koyarak oturmamız lazım ki Allah korusun bu gibi durumlarda karın darbe almasın. Ben bebek daha küçük diye önemsemiyordum, bu olay ders niteliğinde oldu.
Bence de git için rahat eder Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Teşekkür ederim canım. Herşey yolunda inşallah bir sıkıntı yok. Bu bize ders olsun bundan sonra daha dikkatli olalım inşallah

Teşekkür ederim canım. Herşey yolunda inşallah bir sıkıntı yok. Bu bize ders olsun bundan sonra daha dikkatli olalım inşallah
İyi hadi çok şükür. 16. Haftadan sonra 2. Gebeliği olanlar, 23-24 haftalarda ilk gebeliği olanlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayacak, zaten hissettiğimiz için bu kadar panik halde olmayız. Allah’ın izniyle bir atlatsak bu günleri

kıxlar merhaba hayırlı nurlu cumalar hepinize inşallah rabbim tüm dualarınızı kabul etsin bugün hiç midem bulanmadı kusmadım sabah tartıldım 3 kilo vermişim rabbim yar ve yardımcımız olsun korkularımızla bizi yüzleştirmesin bebeğimin benimle olup olmadığını anlamam için bişey varmı bildiğiniz

kıxlar merhaba hayırlı nurlu cumalar hepinize inşallah rabbim tüm dualarınızı kabul etsin bugün hiç midem bulanmadı kusmadım sabah tartıldım 3 kilo vermişim rabbim yar ve yardımcımız olsun korkularımızla bizi yüzleştirmesin bebeğimin benimle olup olmadığını anlamam için bişey varmı bildiğiniz
Sadece Mide bulantın olmadığı için mi böyle düşünüyorsun? Bulantılar 9 ay olmayacak ki dönem dönem geçecek. Evde kaset test varsa yapabilirsin, 1 kutu almıştım ben arada yapıyorum. Hapşırınca, öksürünce, gerinince yumurtalığa kramp giriyorsa hala orda.
Onun dışında ağrın kanaman Vs yoksa durduk yere kendini strese sokma.

Sadece Mide bulantın olmadığı için mi böyle düşünüyorsun? Bulantılar 9 ay olmayacak ki dönem dönem geçecek. Evde kaset test varsa yapabilirsin, 1 kutu almıştım ben arada yapıyorum. Hapşırınca, öksürünce, gerinince yumurtalığa kramp giriyorsa hala orda.
Onun dışında ağrın kanaman Vs yoksa durduk yere kendini strese sokma.
yok çok sükür kanamamhiç olmadı mide bulantısı o kadar çok yaşadım ki günde üç posta istifra ettim 3 kilo vermişim hatta bugün yok bulantı vajinal kaşıntım çok fazla bide uykum gelio korkuyorum sadece o yuzden size bu kadar soru soruyorum hakkınızı helal edin lütfen

Back