- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Ne koyacaksınız![]()
Doğa koyacağım. Eşim de yanına umay istiyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne koyacaksınız![]()
Olur mu canım burası birbirimizden Bilgi almamız, birbirimize destek olmamız için var, hakkımız varsa helal olsun.yok çok sükür kanamamhiç olmadı mide bulantısı o kadar çok yaşadım ki günde üç posta istifra ettim 3 kilo vermişim hatta bugün yok bulantı vajinal kaşıntım çok fazla bide uykum gelio korkuyorum sadece o yuzden size bu kadar soru soruyorum hakkınızı helal edin lütfen
Bana doktorum wajinal kaşıntıya elma sirkesiyle su karişım silmemi önerdi sana dedi ilac verememyok çok sükür kanamamhiç olmadı mide bulantısı o kadar çok yaşadım ki günde üç posta istifra ettim 3 kilo vermişim hatta bugün yok bulantı vajinal kaşıntım çok fazla bide uykum gelio korkuyorum sadece o yuzden size bu kadar soru soruyorum hakkınızı helal edin lütfen
Aylarca süren güzel bağlanmanızı mahvetmiş olabilirsiniz. Çocuğun içinde derin bir yara olarak kalmıştır muhtemelen. Ben 30 ay emzirdim. Bırakacağım gün artık meme yok dem belki 3 gün ara ara ağladı. Ama hala gördüğünde memeyi bi koklar öper öyle giderKızlar faydası olur mu bilmiyorum ama ben oğlumu sütten keserken memeye bantla saç telleri yapıştırmıştım. Onu görünce emmek istememişti.
izin almam imkanszı gerçekten gebe kaldığımı öğrenmeden önce kemik kanseri dendi bana sonrasında hamile olduğumu öğrendiğim için herşey durdu gebelik ne zaman en şekilde biterse o zmn parça alınıp patolojiye yollanacak bende bu arada paronayak manyak oldum resmen herşeyde bişey arıyorum kaşıntım iki gündür war bugünde dewam edinde mide bulantısı da olmayınca acaba enfeksiyon kaptım bebeğe bişey mi oldu tribine girdim anlayacağın doktora asla izin vermez iş yerim o kadar izin aldım ki 2 buçuk aydır 2 hafta sonra ptesi randevum var anca o zmn gidebilirim eczaneye gitsem kaşıntımı söylesem ilaç verir mi acabaOlur mu canım burası birbirimizden Bilgi almamız, birbirimize destek olmamız için var, hakkımız varsa helal olsun.
Uyku gebeliğin ilk belirtilerinden zaten burda korkulacak birşey yok, kaşıntı deyince Hamilelikte mantar olabiliyor, çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam, hamileyken vücut direncimiz düşük oluyor, mikroplara daha açık oluyoruz. Hamileyken yapılıyor mu diye araştıralım yapılıyorsa karbonatlı suyla yıkamak rahatlatıyordu, tahlil yaptırırsın sende bunun için.
bunu bu akşam mutlaka yapacağım elma sirkem var ewde çünkü bide bunu deneyeyim olmadı yarın çıkıp eczanden ilaç almam en mantıklısı sanırımBana doktorum wajinal kaşıntıya elma sirkesiyle su karişım silmemi önerdi sana dedi ilac veremem
Allah korusun, Rabbim ailenize bağışlasın,İnşallah sonuçların temiz çıkar.izin almam imkanszı gerçekten gebe kaldığımı öğrenmeden önce kemik kanseri dendi bana sonrasında hamile olduğumu öğrendiğim için herşey durdu gebelik ne zaman en şekilde biterse o zmn parça alınıp patolojiye yollanacak bende bu arada paronayak manyak oldum resmen herşeyde bişey arıyorum kaşıntım iki gündür war bugünde dewam edinde mide bulantısı da olmayınca acaba enfeksiyon kaptım bebeğe bişey mi oldu tribine girdim anlayacağın doktora asla izin vermez iş yerim o kadar izin aldım ki 2 buçuk aydır 2 hafta sonra ptesi randevum var anca o zmn gidebilirim eczaneye gitsem kaşıntımı söylesem ilaç verir mi acaba
akşam bi idrar tahlili yapayım en iyisi yarını bi değerlendirip kontrol edeyim kendimi baktım hala boş hissediyorum kendimi çıkıp bi yere gideyim en azından eşimde gitcem desem kızar şimdi yapma bunu kndine die herkes haklı işte kendince ama rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallahAllah korusun, Rabbim ailenize bağışlasın,İnşallah sonuçların temiz çıkar.
Mesai saati dışında özel hastane acillerinde yaptırabilirsin tahlilleri, pilot bölgelerde devlet hastanesinde acil polikliniklerde açıldı izin almadan muayene olma şansın var.
Hayırlı olsun, Hepsi normal :)hepinize günaydın hayırlı cumalar güzel hamişler. ne zamandır okuyorum ama yazıp katılma fırsatım olmamıştı. 10+5 günlük hamileyim. salı günü de kontrolüm var heyecanlıyım belki cinsiyet tahmininde bulunur falan diye :) sizlere bir sorum olacaktı bazen gün içinde ya da 2-3 güne bir kasıklarımda hafif hafif sızılar oluyor otururken kalkarken falan da olabiliyor dinlenince 1-2 dakika içinde de geçiyor. çok şükür kanama ya da dayanılmayacak gibi bir ağrı yok ama endişeleniyorum, normal midir sizce? bir de hiç kusmadım ama 7.haftadan beri çok gıcık bulantılarım var su içince daha bir artıyor bazen 11.haftadayım azalıyor sanırım diyorum ertesi gün bir bakmışım gene o gıcık bulantı hissi. çok şükür bebeğimin hala benimle olduğunu hissediyorum böyle ama yine de çok gıcık :) bir de son olarak gece böyle uyumadan önce iç sıkıntısı uykuya dalamama daralma yaşıyorum böyle bir sinir basıyor falan bu da normal mi ki.
Amin çok değişik duygular, sürekli aklımız bebekte sürekli endişeliyiz. Şuan çok küçükler ya hissetmemekten bütün sıkıntı. Biz taşıdığımız için, parçamız olduğu için bu kadar bağ kurabiliyoruz babalara da kızmamak lazım, aynı şeyi hissedemiyorlarakşam bi idrar tahlili yapayım en iyisi yarını bi değerlendirip kontrol edeyim kendimi baktım hala boş hissediyorum kendimi çıkıp bi yere gideyim en azından eşimde gitcem desem kızar şimdi yapma bunu kndine die herkes haklı işte kendince ama rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah
kesinlikle öyle birde eşim kndimi bu süreçte yıpratmamı istemiyor öenmli olan sensin rabbim bu zaman verdi ise mucizedir rahat ol diyor ama ben yapamıyorm korkuyorumAmin çok değişik duygular, sürekli aklımız bebekte sürekli endişeliyiz. Şuan çok küçükler ya hissetmemekten bütün sıkıntı. Biz taşıdığımız için, parçamız olduğu için bu kadar bağ kurabiliyoruz babalara da kızmamak lazım, aynı şeyi hissedemiyorlar
Hayırlı olsun, Hepsi normal :)
Dün doktoruma burda sorulan soruları yaşıyormuşum gibi sordum. Kasık ağrısı normal mi? Bebek şuan nerde? Bel ağrısı normal mi? Hepsine normal dedi, sonra kendi yaşadığım bir ağrıyı sordum, doktor sana parol yazayım dediYok gerek yok rahatsız eden ağrılar yaşamıyorum dedim, Adam ağrıdan kıvrandığımı falan düşündü.
bunu bu akşam mutlaka yapacağım elma sirkem var ewde çünkü bide bunu deneyeyim olmadı yarın çıkıp eczanden ilaç almam en mantıklısı sanırım
bugün senin dediğini uygulayacağım olmadı geçmedi ise yarın doktoruma giderim hemen kusmam da yok çünkü bugün korku sardı beniIlac alma cnm doktoruna sormadan ilk 3 ay önemli bana kesinlikle ve kesinlikle ilac vermedi jel beni mahvetti cok kaşıntılarım var ama doktorum sabredeceksin bu koca karı ılacini yapacaksın dedi doktoruna sor cnm o verirse al
Meyve sulu buzların bulantıya iyi geldiği söyleniyor. Buzparmak dondurma ya da türevlerini. Doğal olsun istşyorsanız da kendi sıktıgınız meyve sularını dondurup yalayabilirsiniz.Kizlar mide bulantisi cekip ayni zamanda caninizin istediklerini de yiyebiliyormusunuz? Benim canim hic ama hic bisey isyemiyor. Keske istese yesem.. gunde 1 bardak suyu zor iciyorum o da folik asit icmek icin.. gerci cikiyor.. galeta ve haslanmis patates, zorlada olsa az corba iciyorum. Hemen hemen yarim saatte bir lavaboya kosuyorum, 2 haftada 2 kilo vermisim ki bu haftalarda daha cok veririm diye dusunuyorum. Canimin suan tek istedigi sey buz gibi su ve cocuklugumuzda yedigimiz portakalli meybuznerden aklima geldi bilmiyorum ama icim yaniyo susuzluktan sanirim
![]()
Canım Allah acil şifalar versin. İnşallah herşey senin için çok güzel olsun evladın sana mutluluk sağlık getirsinbugün senin dediğini uygulayacağım olmadı geçmedi ise yarın doktoruma giderim hemen kusmam da yok çünkü bugün korku sardı beni