2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok güzel çmiş olsun canım. İnşallah sende bebeğinde iyisinizdir. Bizde dün hastane dönüşü kaza geçirdik o kadar çok korktum ki o an kendim için değil bebeğime bişey olacak diye... İlk kez annelik duygusunu iliklerime kadar hissettim. Elhamdülillah benim kanamam olmadı bütün gece tetikteydim şimdi hastaneye gidiyorum içim rahat etsin b benimi göreyim diyorum
Çok şükür iyiyiz canım, size de çok geçmiş olsun. Ben hatayı şurda yaptım; hamileyken ön koltukta oturmamamız lazım, arka koltukta karnımıza yastık koyarak oturmamız lazım ki Allah korusun bu gibi durumlarda karın darbe almasın. Ben bebek daha küçük diye önemsemiyordum, bu olay ders niteliğinde oldu.
Bence de git için rahat eder Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Son düzenleme:
Canım kaçıncı haftan bu ara , ara ara bende de oluyor. bazen belin sağ tarafında bazen sol tarafında şiddetli değil ama hafif sızı şeklinde . ben dün doktora gittim tabi bunu sormadım öyle rahatsız edici değil diye doktorda bir sıkıntı görmedi... Sanırım bu hafif ara ara ağrılar normal Rahim genişlemesi ve bebeğin büyümesi ile alakalı yada normal adet döngümüzün günü gelmiş olmasının etkileri varmış.. Şiddetli olmadığı ve kanaman olmadığı sürece için rahat olsun canım.
Canım teşekkür ederim 8. Hafta dayım evet tam adet tarihim inşallah birşey yoktur Allah hepimizin cocuklarini sağ saglim kucagimiza alıp büyütmeyi nasip eder insallah

Rüzgarı meşhurdur evet ama soğuk değil :))) gel belki tanışırız hem:)) bende çok seviyorum gezmeyi acaba diyorum şimdi Benim ikinci bebeğim geliyor ikisiyle gezilir mi onu düşünüyorum?? Bazıları da diyor biri kucağında biri karnında diyor moralim bozuluyor sanki kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum. Yakında biri de sırtında olur senin diyorlar. Yani sonuçta özellikle hamile kalmadım ama biri bu akşam ne acelen vardı filan dedi kötü oldum çok.
Ay millete ne oluyorsa sanki onlar bakacak. Sinir oluyorum böyle tiplere. Cocugun olmaz niye yapmiyorsun derler. Olur 2. Nezaman derler. 2. Yi yaparsin cok erken derler. Kimseye begendiremezsin bos yere takma kafana hayat senin hayatın.
Yas arasi yakin olan cocuklarin kardeşlik bağı daha güçlü oluyor bence en iyisi. Olursa bende yaparım ara vermeden.

Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.
Önümüzde aniden duran araca çarpmamak içim biz de ani gren yaptık emniyet kemeri baskı yaptı, ileri geri sarsıldım da biraz kanama ilerleyen saatlerde artabilir deyip yatırdı doktor. Kafam da güzel aslında pek göremiyorum yanlış yazıyorsam kusura bakmayın
Cok geçmiş olsun nasıl oldun iyisindir inşallah.

Eki Görüntüle 2138718 Hastaneye geldim iğne yapıldı şimdi kolumda serum var. Rabbim düşmanıma vermesin bu migreni. Ama bebeğimi gördüm, elleri kolları kıpır kıpırdı:) ablalarına el salladı resmen:) kalp atışını dinledik kızlarımla. Çok şükür bebek açısından herşey yolunda.
Maşallah canım bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Sende en kısa sürede iyi olursun inşallah

Kizlar mide bulantisi cekip ayni zamanda caninizin istediklerini de yiyebiliyormusunuz? Benim canim hic ama hic bisey isyemiyor. Keske istese yesem.. gunde 1 bardak suyu zor iciyorum o da folik asit icmek icin.. gerci cikiyor.. galeta ve haslanmis patates, zorlada olsa az corba iciyorum. Hemen hemen yarim saatte bir lavaboya kosuyorum, 2 haftada 2 kilo vermisim ki bu haftalarda daha cok veririm diye dusunuyorum. Canimin suan tek istedigi sey buz gibi su ve cocuklugumuzda yedigimiz portakalli meybuz :( nerden aklima geldi bilmiyorum ama icim yaniyo susuzluktan sanirim :(

Cok geçmiş olsun nasıl oldun iyisindir inşallah.
Çok şükür iyiyiz bir sıkıntı yok. Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun. İnşallah nazarlık olsun. Bir daha yaşanmasın.
İnşallah ya ,hamilelik sakarlığı diye birşey de var hiç yapmadığımız şeyler başımıza gelebilir :) Allah beterinden saklasın tabi. Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Kızlar dün gece oğlumu emzirirken karnima birden bıçak saplanmış gibi ağrı girdi resmen gözüm karardı acıdan :( doktor emzirmenin rahimde kasılmaya sebep olabileceğini düşük yapabileceğimi söylemişti o kadar korktum ki birşey olursa vicdan azabından ölürüm... bugün itibariyle sütten kesme kararı aldım aslında 22 ayı bitirdi oğlum ama kendimde ona hayır deme gücünü bulamıyorum. Bir de duygusallık var o ağladıkça benim de aglayasim geliyor. Lütfen bana dua edin bu süreci oğlum da ben de kolaylıkla atlatalim.

Kızlar dün gece oğlumu emzirirken karnima birden bıçak saplanmış gibi ağrı girdi resmen gözüm karardı acıdan :KK43: doktor emzirmenin rahimde kasılmaya sebep olabileceğini düşük yapabileceğimi söylemişti o kadar korktum ki birşey olursa vicdan azabından ölürüm... bugün itibariyle sütten kesme kararı aldım aslında 22 ayı bitirdi oğlum ama kendimde ona hayır deme gücünü bulamıyorum. Bir de duygusallık var o ağladıkça benim de aglayasim geliyor. Lütfen bana dua edin bu süreci oğlum da ben de kolaylıkla atlatalim.
Allah yardımcınız olsun, yaşı sütten kesmen için uygun, erken bıraktırdım diye vicdan yapmana gerek kalmayacak. Emzirmeye devam etsen 5-6 yaşına kadar devam eder, bu da onlar için bağımlılık. Sirke sürerek daha kolay bıraktırıyorlar sanırım. Sen araştırmışsındır zaten.

Allah yardımcınız olsun, yaşı sütten kesmen için uygun, erken bıraktırdım diye vicdan yapmana gerek kalmayacak. Emzirmeye devam etsen 5-6 yaşına kadar devam eder, bu da onlar için bağımlılık. Sirke sürerek daha kolay bıraktırıyorlar sanırım. Sen araştırmışsındır zaten.

Evet canım Kuran'da da hamilelik ve emzirme 30 ay olarak geçiyor bir ayette o yüzden için rahat çünkü oğlum 8bucuk aylık doğdu ve 22 ay emince 30 ayı geçmiş olduk çok sukur :)

Aynen öyle zaten karnı tok bile olsa istiyor alışkanlık oldu tamamen. Sirkeyi bana da söylediler deneyecegim ama benim oğlanın damak zevki değişiktir hoşuna da gidebilir :D

Back