2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun. Bugün bi kaza atlattık akşam kanamam oldu. Bebek iyi ama sarsılmadan dolayı kanama var yatırdı biraz gözlem altıbda tutacak.
Canım ya çok geçmiş olsun ne olduğunu okuyamadım ama rabbim korusun seni bebeğini

Canım ya çok geçmiş olsun ne olduğunu okuyamadım ama rabbim korusun seni bebeğini
Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.
Önümüzde aniden duran araca çarpmamak içim biz de ani gren yaptık emniyet kemeri baskı yaptı, ileri geri sarsıldım da biraz kanama ilerleyen saatlerde artabilir deyip yatırdı doktor. Kafam da güzel aslında pek göremiyorum yanlış yazıyorsam kusura bakmayın

Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.
Önümüzde aniden duran araca çarpmamak içim biz de ani gren yaptık emniyet kemeri baskı yaptı, ileri geri sarsıldım da biraz kanama ilerleyen saatlerde artabilir deyip yatırdı doktor. Kafam da güzel aslında pek göremiyorum yanlış yazıyorsam kusura bakmayın

Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş

Çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah.
Bi yandan da çok sağol içimi rahatlattın. Acaip strest yapmıştım doktor gerek görmezse yapılmıyor yani. İnşallah hiç birimiz için gerek görülmez o teste yarabbim Aminn
Canım tam müsait değildim açıklamayamadım, bütün doktorlar yaptır diyor, sadece doktorun yaptır demeden önce ense kalınlığı ölçüp sana "Ense kalınlığı normal 2'li test temiz çıkacaktır ama yaptır" dilini kullanarak söylüyor. Yarın doktorun yaptır derse korkma, hepsi eninde sonunda o testi görmek istiyor, yaptırmak tamamen anne babanın insiyatifinde.
Bugün bir arkadaş yazmıştı mesela doktoruna ense kalınlığı biraz kalın gelmiş, doktorunun ona söylediği şey "tehlike sezdim mutlaka yaptır" Birşey çıkacağı anlamına gelmiyor, bebekler hareketli olduğu için net ölçemiyor olabilirler ama her ihtimali değerlendirmek istiyorlar işte.

Canim
Ya bende de şöyle bir sıkıntı oluştu burda tek bir özel hastane var ve Benim doktorumun çok hastası var. Ne yapacağımı şaşırdım sanki o eski adam gitmiş böyle şımarmış bir şey olmuş bende düşünüyorum acaba bu defa üniversite hastanesine mi gitsem işte sezeryan olacağı için asistanlarına yaptırır mı diye çekiniyorum.nerden baksam Şuan 4000 olmuştur özel hastanede sezeryan geçmiştir hatta hem ilgi görmeyip hem niye özelde olayım diyorum bilmiyorum ya kafam karışık. Bakalım bir kere daha gidicem kendi doktoruma yine aynı suratsız halini görürsem üniversiteye giderim belki.
Yanlis yönlendirmek istemem ama ablam universite de yapti dogumu. Dogumu doktorlar yaptiriyor ama dogumdan sonra ogrencilerle doktorlar visite cikiyor. bir geliyorlar odaya kalabalik o ogrencilerde kontrol ediyor dogum sonrasi. Her visitte ayri ayri ogrenciler gelip yoklamsti yarasini ve cok cani yanmsti tobe etti. Ama sizin gideceginiz yerin uygulamasi farkli olabilir tabi. Ben basimzdan gectigi icin anlatmak istedim gitmeden bi arastrin derim

Çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah.
Bi yandan da çok sağol içimi rahatlattın. Acaip strest yapmıştım doktor gerek görmezse yapılmıyor yani. İnşallah hiç birimiz için gerek görülmez o teste yarabbim Aminn
İkili testten mi bahsediyorsun canim ? Eger oyleyse ben yaptrdim. Doktorlar genelde istiyorlar yaptirip yaptrmamak sana kaliyor. Doktor muayenede bebegin ense kalinligini ölcüyor burun kemigi olusmusmu ona bakiyor sana bazi sorular soruyor ailede kromozom hastaligi olan birisi varmi sigara iciyomsn yasin kac kilon kac vs gibi bunlara verdigin cvplarla kendi yaptigi ölcumleri eline veriyor sen ayni gun kan veriyorsun kanda iki seye bakiliyor biri pappA digeri free beta hcg bu degerlerle doktorun ölcmu bilgisayar da programa giriliyor ve sana bi oran cikiyor yuksek riskli veya risk az gibi doktorun yorumluyor. Ama sonuc riski cok yuksek olup saglikli dogan bebekte var. Dusuk olup kromozomal rahatsizligi olanda oluyor. kesin sonclar degil sadece risk hesaplamaso matematiksel sonuclar

Çook geçmiş olsun Rabbim bebeğini korusun inşallah :dua:

Allah razı olsun. Bugün bi kaza atlattık akşam kanamam oldu. Bebek iyi ama sarsılmadan dolayı kanama var yatırdı biraz gözlem altıbda tutacak.
Çok güzel çmiş olsun canım. İnşallah sende bebeğinde iyisinizdir. Bizde dün hastane dönüşü kaza geçirdik o kadar çok korktum ki o an kendim için değil bebeğime bişey olacak diye... İlk kez annelik duygusunu iliklerime kadar hissettim. Elhamdülillah benim kanamam olmadı bütün gece tetikteydim şimdi hastaneye gidiyorum içim rahat etsin b benimi göreyim diyorum

Çok güzel çmiş olsun canım. İnşallah sende bebeğinde iyisinizdir. Bizde dün hastane dönüşü kaza geçirdik o kadar çok korktum ki o an kendim için değil bebeğime bişey olacak diye... İlk kez annelik duygusunu iliklerime kadar hissettim. Elhamdülillah benim kanamam olmadı bütün gece tetikteydim şimdi hastaneye gidiyorum içim rahat etsin b benimi göreyim diyorum

Çok geçmiş olsun canım hemen az bile olsa sadaka çıkarın fakir fukarayı sevindirin ne bileyim çoluk çocuğa şeker dağıtın. Rabbim beterinden saklasin...

Çok geçmiş olsun canım hemen az bile olsa sadaka çıkarın fakir fukarayı sevindirin ne bileyim çoluk çocuğa şeker dağıtın. Rabbim beterinden saklasin...
Allah razı olsun canım kaza şokunu anlattıktan sonra eşime söylediğim ilk şey hemen sadaka verelim oldu. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin inşallah

Canım tam müsait değildim açıklamayamadım, bütün doktorlar yaptır diyor, sadece doktorun yaptır demeden önce ense kalınlığı ölçüp sana "Ense kalınlığı normal 2'li test temiz çıkacaktır ama yaptır" dilini kullanarak söylüyor. Yarın doktorun yaptır derse korkma, hepsi eninde sonunda o testi görmek istiyor, yaptırmak tamamen anne babanın insiyatifinde.
Bugün bir arkadaş yazmıştı mesela doktoruna ense kalınlığı biraz kalın gelmiş, doktorunun ona söylediği şey "tehlike sezdim mutlaka yaptır" Birşey çıkacağı anlamına gelmiyor, bebekler hareketli olduğu için net ölçemiyor olabilirler ama her ihtimali değerlendirmek istiyorlar işte.
Çok sağol canım benim, o halinle içimi rahatlattın çok teşekkür ederim. :KK68:
İkili testten mi bahsediyorsun canim ? Eger oyleyse ben yaptrdim. Doktorlar genelde istiyorlar yaptirip yaptrmamak sana kaliyor. Doktor muayenede bebegin ense kalinligini ölcüyor burun kemigi olusmusmu ona bakiyor sana bazi sorular soruyor ailede kromozom hastaligi olan birisi varmi sigara iciyomsn yasin kac kilon kac vs gibi bunlara verdigin cvplarla kendi yaptigi ölcumleri eline veriyor sen ayni gun kan veriyorsun kanda iki seye bakiliyor biri pappA digeri free beta hcg bu degerlerle doktorun ölcmu bilgisayar da programa giriliyor ve sana bi oran cikiyor yuksek riskli veya risk az gibi doktorun yorumluyor. Ama sonuc riski cok yuksek olup saglikli dogan bebekte var. Dusuk olup kromozomal rahatsizligi olanda oluyor. kesin sonclar degil sadece risk hesaplamaso matematiksel sonuclar
Anladım canım, çok teşekkürler. Ben farklı anlamışım demekki. Rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah :KK68:

Kızlar ara ara çok olmayan ama hissedilir bir bel ağrım var sadece bugün basladi kasık ağrısı falan yok ama korktum randevu salı günü hamilelikte bu haftalarda olan biseymi tecrübeli arkadaşlar ?? Hemen Dr. Gitmek gerekirmi

Canım kaçıncı haftan bu ara , ara ara bende de oluyor. bazen belin sağ tarafında bazen sol tarafında şiddetli değil ama hafif sızı şeklinde . ben dün doktora gittim tabi bunu sormadım öyle rahatsız edici değil diye doktorda bir sıkıntı görmedi... Sanırım bu hafif ara ara ağrılar normal Rahim genişlemesi ve bebeğin büyümesi ile alakalı yada normal adet döngümüzün günü gelmiş olmasının etkileri varmış.. Şiddetli olmadığı ve kanaman olmadığı sürece için rahat olsun canım.

Eki Görüntüle 2138718 Hastaneye geldim iğne yapıldı şimdi kolumda serum var. Rabbim düşmanıma vermesin bu migreni. Ama bebeğimi gördüm, elleri kolları kıpır kıpırdı:) ablalarına el salladı resmen:) kalp atışını dinledik kızlarımla. Çok şükür bebek açısından herşey yolunda.

Canım çok geçmiş olsun, ağrının her türlüsü çok kötü.. migrende özellikle stresten ve açlıktan mümkün olduğunca uzak dur. Hamilelikte artış gösteriyor. Allah şifa versin.

Back