Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ama ben size katılmıyorum. Allah korusun ama kötü sonuçlara da hazırlıklı olmak gerekir. Hem bebeği aldırıp aldırmamak ailenin kararıdır. Kimseye zorla birşey yapmazlar. Down bebeklerle neyi biliyoruz?, diğer bebeklerden farkı var ve buna da razıysan o bebek için de bir şeyler öğrenmelisin. Eğitimi ya da yaşayacağın evreleri bilip o bebeği kucağına verdiklerinde ne yapacağını bilmelisin. 9 ay boyunca kontrole gitmeye, ayrıntılı ultrasona da gerek yok o zaman. Bebeğin sağlığını merak etmiyorsanız gelişimini de takip etmenize gerek yok, Yanlış mıyım?Canım bilgi için çok teşekkür ederim Biraz araştırma yapınca ikili test yaptırmaktan vazgeçtim. Sonuçta bu test eğer bir sıkıntı varsa Sadece ortaya koyuyor ama sana sundukları tek çözüm kötü bir Sonuçta bebeği aldırmak. bunu da asla uygun görmediğim için kafamı bulandırmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. ama Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım.
Ya işte benimde canım kızılkayalardan istedi ama ben annemlere geldim çanakkaledeyim o yüzden kendim yapıp yedim:))ahhh kızlar benimde ıslak hamburger istiyor canım. Ama kızılkayalardan olacak. Çıldırıyorum şu anda yemem lazım :))))
Bende sorun varsa bilmek isterim. Ama tabi her şeyi yaptırıp çok sağlıklı diyorlar ama down sendromlu olabiliyor ya da sorun var diyorlar bir şey çıkmıyor. Yani kapalı kutu sonuçta. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Doğumdan sonra da her şey olabilir insanız sonuçta başımıza her şey gelebilir. Rabbim sağlık versin. Ama bende bilmek isterim sorun varsa.Kusura bakmayın ama ben size katılmıyorum. Allah korusun ama kötü sonuçlara da hazırlıklı olmak gerekir. Hem bebeği aldırıp aldırmamak ailenin kararıdır. Kimseye zorla birşey yapmazlar. Down bebeklerle neyi biliyoruz?, diğer bebeklerden farkı var ve buna da razıysan o bebek için de bir şeyler öğrenmelisin. Eğitimi ya da yaşayacağın evreleri bilip o bebeği kucağına verdiklerinde ne yapacağını bilmelisin. 9 ay boyunca kontrole gitmeye, ayrıntılı ultrasona da gerek yok o zaman. Bebeğin sağlığını merak etmiyorsanız gelişimini de takip etmenize gerek yok, Yanlış mıyım?
Ben bugün yicem herhaldeBen yarın yiycem:))
Canım bilgi için çok teşekkür ederim Biraz araştırma yapınca ikili test yaptırmaktan vazgeçtim. Sonuçta bu test eğer bir sıkıntı varsa Sadece ortaya koyuyor ama sana sundukları tek çözüm kötü bir Sonuçta bebeği aldırmak. bunu da asla uygun görmediğim için kafamı bulandırmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. ama Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canım.
Sorun varsa bilelim. Doktorların dediği böyle bebekler dünyaya gelirse ya anne karnında ya da doğunca hayatını kaybeder, buna hazırlıklı olalım. Down bebek yaşar ama çok uzun yıllar yaşamaz ya da down bebeğin algısı daha farklıdır, diğer bebekler gibi davranamazsın. Eğitimini bilmeliyiz. Ben bunu diyorumBende sorun varsa bilmek isterim. Ama tabi her şeyi yaptırıp çok sağlıklı diyorlar ama down sendromlu olabiliyor ya da sorun var diyorlar bir şey çıkmıyor. Yani kapalı kutu sonuçta. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Doğumdan sonra da her şey olabilir insanız sonuçta başımıza her şey gelebilir. Rabbim sağlık versin. Ama bende bilmek isterim sorun varsa.
Canım ben de 2li 3lu test gibi müdahale şansı olmayan testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlumda da yaptırmadim. Sadece 20. Haftada yapılan ayrıntılı ultrasonu yaptırdım çünkü onda hamilelik veya doğum anında müdahale edilebilecek rahatsızlıklar tespit edilebiliyor. Bebeğim down sendromlu ise de başım gözüm üstüne ama kaldi ki testlerde yüksek ihtimal denmesine rağmen tamamen sağlıklı doğan da çok çocuk var...
20. Haftada yapılan testin adı nedir canımCanım ben de 2li 3lu test gibi müdahale şansı olmayan testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlumda da yaptırmadim. Sadece 20. Haftada yapılan ayrıntılı ultrasonu yaptırdım çünkü onda hamilelik veya doğum anında müdahale edilebilecek rahatsızlıklar tespit edilebiliyor. Bebeğim down sendromlu ise de başım gözüm üstüne ama kaldi ki testlerde yüksek ihtimal denmesine rağmen tamamen sağlıklı doğan da çok çocuk var...
Aynen canım bende sana katılıyorum. Bir arkadaşımın doktorun yanlış teşhisi yüzünden hamileliği zehir olmuştu. Maşallah çok sağlıklı nur topu gibi çocuğu oldu. Test sonuçları iyi veya ALlah korusun kötü sonuç değişmeyecek, bebeğimize kıymayacağımıza göre kafam karışsın istemiyorum.
20. Haftada yapılan testin adı nedir canım
Anladım canım benim 2 hafta sonra ikili testim var senin de dediğin gibi ne olursa Allahtan. Rabbim hayırlısını versin hepimizeAyrıntılı ultrason deniyor. Hani bebeklerin 3 boyutlu resimleri filan da oluyor ya canım gormussundur :)
Kusura bakmayın ama ben size katılmıyorum. Allah korusun ama kötü sonuçlara da hazırlıklı olmak gerekir. Hem bebeği aldırıp aldırmamak ailenin kararıdır. Kimseye zorla birşey yapmazlar. Down bebeklerle neyi biliyoruz?, diğer bebeklerden farkı var ve buna da razıysan o bebek için de bir şeyler öğrenmelisin. Eğitimi ya da yaşayacağın evreleri bilip o bebeği kucağına verdiklerinde ne yapacağını bilmelisin. 9 ay boyunca kontrole gitmeye, ayrıntılı ultrasona da gerek yok o zaman. Bebeğin sağlığını merak etmiyorsanız gelişimini de takip etmenize gerek yok, Yanlış mıyım?[/QUO
Canım yanlış anladığın şey bebeğin sağlığını merak etmediğimiz. Hangi anne adayı böyle düşünür. Benim demek istediğim bu testler down sendromunu erken teşhis ve isteyen ailelere gebeliği sonlandırma tercih olanağı vermesi. Yoksa zaten ilerleyen zamanlarda da bu farkediliyor ölçümlerde. Eğitime gelince her konuda araştırma yapmadan körü körüne karar veren biri değilim. Sadece Allah'tan gelen baş göz üstüne . bu hissiniz olunca zaten o bebeğe de en iyi şekilde bakacak olan o annedir merak etmeyin. Olayı bilime tıbba karşı konuma getirmeniz çok yanlış.
İki teste karşı olanlar nifty yaptırsın madem sonucu %99 muş. Hoş orada da %1 yanılma payına takılır insanlar.
Ay hayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsin benimde haftaya randevum varHerkese selam kızlar.
Doktordan geldim şimdi %80 kız dedi![]()
Herkese selam kızlar.
Doktordan geldim şimdi %80 kız dedi![]()